Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

kadının hamile kaldığı dönem eşinizle birliktemiydiniz offff biri bana durumu açıklasınn kızlar yaw

daha elbette net bişey yok yalan da olabilir.
ama daha ortada net birşey bile yokken böyle canice,katil ruhlu laflar edilebiliyorsa.
netleştiğinde ortaya çıkacak durumu düşünmek bile istemiyorum
içerisinde kalmak hiç istemiyorum.

eşinizinde alkollü olduğunu söylüyodunuz belki alkolün etkisinde olduğu için öyle demiştir:sm_confused:

eşinizinde alkollü olduğunu söylüyodunuz belki alkolün etkisinde olduğu için öyle demiştir:sm_confused:

tamam önünü bile görmeyecek kadar sarhoştu
ama ne kadar sarhoş olursa olsun bir insan bu cümleyi kurabiliyorsa
bilinçaltında da olsa o cani, psikopat ruha sahip demektir.

canim alkolsüzde öyle cani olan yaratiklar var...anlatmayim simdi..yaram yine desilmesin...

anlat canım anlat
ben o cümleyi duyduktan sonra
bizzat sanki bu cinayet gözümün önünde işlenmiş kadar dehşeti yaşadım.
daha fazlası olmaz benim için rahat olabilirsin.

Bazılarına cevap vererek onlar gibi olmayacağım.....
Konu sahibi arkadaşım....
Kendini biran önce toparla, bu kız hamile mi değil mi önce onu bi netleştirin.. Hoş haile değilse bile hamileolması için gereken ilişki yaşanmış demektir, ve bu da eşinin seni de o kızı da kandırdığını ikili oynadığını gösterir..
Hamileyse de değilse de sen bişeye karar vereceksin sen bu adamı seviyormusun, tüm bunlara rağmen hayatına bu adamla birlite mi devam etek istiyorsun, tüm bunlara rağmen bu adama güvenebilecekmisin???
Eğer cevabın evetse evliliğine devam edersin, hayırsa boşanırsınız...

ben boşanmak için gereken adımlara başladım bile
boşanma evlilik yeni olduğu için imkansızlık derecesinde zormuş 1 yıl dolmadan
tek umudum evlilik iptali davası
ha evli kaldım diyelim
yüksek lisans için yurtdışına gitmeyi düşünüyorum.

kizla,esini yuzlestir..olan biten neyse hersey ortaya ciksin..ayrilsan da,ayrilmasan da bunu yap..

İşte benim hemfikir olmadığım ve asla olamayacağım konu da budur..
Yeryüzünde hiç bir insanın "bu bebek doğsun mu" kararını vermek gibi bir hakkı yoktur.
Tecavüz veya tıbben bir mahsur olmadıkça (anneye bir zararı olması gibi) kürtajın cinayetten farkı yoktur !
Bu arada benim mesajımda kastettiğim yasal mevzuat değildi dikkatli okuyacak olursanız.. Yasal mevzuatı ben de biliyorum tabi ki..

yeğenim 2 ay içerisinde boşanmıştı canım ya

hatta 1 sene dolmadan da evlendi yeniden başka biriyle

o nasıl olmuş diye sorarım istersen bi.

anlat canım anlat
ben o cümleyi duyduktan sonra
bizzat sanki bu cinayet gözümün önünde işlenmiş kadar dehşeti yaşadım.
daha fazlası olmaz benim için rahat olabilirsin.

bende 5 sene evlilikten sonra ihanete ugradim..neyse 3 ay sonra geldi yalvardi affet intihar ederim yoksa...tabiki affedemedim..ihanetin disinda zaten bana coK Acilar yasatmisti....yine bi zaman gectikten sonra basladi beni affet diye...sevgiliside bu arada 5 aylik hamileydi..gerekirse o cocuguda bi sekilde kürtaj yaptiririm yeterki affet beni..diye yalvarmalarini hala dün gibi hatirliyorum...3 sene bekar yasadim bosandiktan sonra 3 sene boyunca beni bir türlü rahat birakmadi..cok sükür temiz dürüst biriyle tanistimda o adi heriften kurtuldum....

kizla,esini yuzlestir..olan biten neyse hersey ortaya ciksin..ayrilsan da,ayrilmasan da bunu yap..

yok olay artık kızmış bebekmiş çıktı bunlardan
bugün kızı da laf olsun diye formaliteden dinlicem
eşim dediğim insanın o canilikte lafı edebilmesi
ve ne kadar alkollü de olsa sorumluluk duygusundan yoksun davranışları
5 yaşında çocuk gibi ortalıkta ağlayıp zırlaması
benim onun için zaten evlilik için gereken olgunluktan yoksun oldugunun kanısına varmamı sagladı.

diken diken oldum valla okuyunca.şu an mutlu olmanıza çok sevindim.insan unutabiliyor değilmi kötü anıları?

kesinlikle bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum..alkisalkisalkis

offffffffffffffffffffffffffffffff :S
yemin ederim tüylerim diken diken oldu
beni en iyi sen anlarsın o zaman çünkü ben seni ve o zaman neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.
o kürtaj mevzusunda sen bile o an ,o bebeği ondan daha fazla düşündün dimi
ki bide sende ihanet var.
off allahım yaa yaşadığımız nasıl bi kaderin ürünü
umarım ben de uyanıcam yakında bu kabustan.
ama senin adına tekrar mutlulugu buldugun için çok sevindim.

tamam önünü bile görmeyecek kadar sarhoştu
ama ne kadar sarhoş olursa olsun bir insan bu cümleyi kurabiliyorsa
bilinçaltında da olsa o cani, psikopat ruha sahip demektir.

eşinizi tanımıyorum ama o cümleyi hissederek kurmadığını düşünüyorum. insan teoride farklı pratikte farklı davranır, farklı hisseder. ayrıca onun da ne kadar arada kaldığını anlamaya çalışmalısınız. bir yanda isteğinin dışında oluşan bir bebek var dikkatsizce girilen bir cinsel ilişkinin ardından. diğer yanda da yeni ve gayet de isteyerek yaptığı bir evliliği, alışmak istediği bir düzeni ve sevip sevildiği bir eşi var. bir anda yüzüne bir osmanlı tokadı : "hamileyim"!

bir çocuk! evlenmeye yetecek kadar sevgisinin olmadığı bir kadından. evet belki yanlış davrandığı, belki haksızlık ettiği ama maalesef sevmediği bir kadından. böyle bakıldığında hiç dokunmadığı, duygusal bir bağının henüz oluşmadığı, baba olacağı için sevinemeyeceği bir ilişkinin ve bir "hatanın" bir "düşüncesizliğin" ve sevdiği kadını kaybetme korkusunu derinden hissettiren "hazır olunmayan" bir bebek haberinin verdiği duygu karmaşasının sonucu olarak "nefret" sanılan ama aslında büyük bir "çaresizlik" var.

acele karar vermemelisiniz bence. üstelik onu terkederseniz, destek verdiğinizde gayet güzel ilgilenecekken,"sizsiz" kaldığında o bebeği bir kat daha suçlayabilecek kadar kötü bir psikoloji içine girmez mi sizce?
seviyorsanız ve destek olabilecekseniz en azından bu durumda terketmemelisiniz. eminim o da böyle olsun istemezdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…