yeğenim 2 ay içerisinde boşanmıştı canım ya
hatta 1 sene dolmadan da evlendi yeniden başka biriyle
o nasıl olmuş diye sorarım istersen bi.
eşinizi tanımıyorum ama o cümleyi hissederek kurmadığını düşünüyorum. insan teoride farklı pratikte farklı davranır, farklı hisseder. ayrıca onun da ne kadar arada kaldığını anlamaya çalışmalısınız. bir yanda isteğinin dışında oluşan bir bebek var dikkatsizce girilen bir cinsel ilişkinin ardından. diğer yanda da yeni ve gayet de isteyerek yaptığı bir evliliği, alışmak istediği bir düzeni ve sevip sevildiği bir eşi var. bir anda yüzüne bir osmanlı tokadı : "hamileyim"!
bir çocuk! evlenmeye yetecek kadar sevgisinin olmadığı bir kadından. evet belki yanlış davrandığı, belki haksızlık ettiği ama maalesef sevmediği bir kadından. böyle bakıldığında hiç dokunmadığı, duygusal bir bağının henüz oluşmadığı, baba olacağı için sevinemeyeceği bir ilişkinin ve bir "hatanın" bir "düşüncesizliğin" ve sevdiği kadını kaybetme korkusunu derinden hissettiren "hazır olunmayan" bir bebek haberinin verdiği duygu karmaşasının sonucu olarak "nefret" sanılan ama aslında büyük bir "çaresizlik" var.
acele karar vermemelisiniz bence. üstelik onu terkederseniz, destek verdiğinizde gayet güzel ilgilenecekken,"sizsiz" kaldığında o bebeği bir kat daha suçlayabilecek kadar kötü bir psikoloji içine girmez mi sizce?
seviyorsanız ve destek olabilecekseniz en azından bu durumda terketmemelisiniz. eminim o da böyle olsun istemezdi...
bende aynen katılıyorum,sinirle anın verdiği psikoloji ile söylemiştir,
kızıda bir dinle ondan sonra bir müddet ayrı kalıp kafanı sakinleştir,
eğer hamile olduğunu bilese,sevse sizinle niye evlensin ki
sonuçta 10 senelik evlilikler bile bitiyor 4,5 sene beraber diye
onunla evlenmek zorunda değil, o kadar süre evlenmediğine
göre karşı tarafda razıymış öyle olsa evlenirdi veya evli olsalardı
boşanıp tekrar evlenecekti ha başka sevmiyorsan eşini birşey diyemem
canim o bebek olmasa bile ona ben hic bir zaman acimadim..isterse gözümün önünde can versin...okadar aci cektirdi bana..anlatmakla bitmez..5 sene evli kaldim o heriflen ama 50 sene ömrüm gitti...offffffffffffffffffffffffffffffff :S
yemin ederim tüylerim diken diken oldu
beni en iyi sen anlarsın o zaman çünkü ben seni ve o zaman neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.
o kürtaj mevzusunda sen bile o an ,o bebeği ondan daha fazla düşündün dimi
ki bide sende ihanet var.
off allahım yaa yaşadığımız nasıl bi kaderin ürünü
umarım ben de uyanıcam yakında bu kabustan.
ama senin adına tekrar mutlulugu buldugun için çok sevindim.
Nacizane fikrim arkadaşım; işte çocuğu istemiyorum aldırsın vs gibi laflar etmiş olabilir, tabi ki doğru değil, buna tek başına kendisi zaten karar veremez. Bayan arkadaş eşiniz sahip çıkmasa da pekala kendi isteği ile doğurur çocuğunu. Bunu söyleyebiliyor olması bile sizi üzmüştür, bir bebeğe bunu nasıl söyleyebilir, nasıl böyle düşünür diye. Ama alkollüyse bu tarz şeyler konuşabilir, bu konuda herkes ne kadar köşeye sıkışmışsa eşinizde aynı şekilde köşeye sıkışmış ve saçmalıyor olabilir.
Karar verirken sadece bu cümleden değilde, olayın bütününe bakmanı öneririm ben kendi adıma. Herşey muallak bu konuda. Tek bir cümleye takılmamak lazım sanırım.
canim o bebek olmasa bile ona ben hic bir zaman acimadim..isterse gözümün önünde can versin...okadar aci cektirdi bana..anlatmakla bitmez..5 sene evli kaldim o heriflen ama 50 sene ömrüm gitti...
simdiki esimle cok sükür mutluyum..ipektuncer arkadsimiz gibi bende ilahi adalete cok inaniyorum...eden buluyor.mazlumun ahi yerde kalmaz...kulun gücü yetmedigi zaman allah o gibi canilerin haddini bildiriyor..kulagima bazen onun neler yasadiklari geliyor...allah affetsin beni ama yüreyim soguyor...
kadın 5 e doğru gelmiycekmiydi nerde kaldı yoksa ben mi yanlış anladım. çok merak ediyorum elinde hamile olduğuna dair haftalığını da gösteren bir belge getirecek mi
bilmiyorum ama hiç suçum ve günahım olmayan olaylar yüzünden
haketmediğim kadar yıprandım.
yıprandığınız için boşanma işlemleri yapmayın. emin olun aceleci olmayın. evlilikte olmuş ama bunda ani kararlar almayın bence.
gerçekten emin olun 4.5 aylık hamilelik bu bariz farkedilir birşey olsa gerek.
geldiğinde bayanı göreceksiniz az çok tahmin edeceksiniz ki herşey bir yana gözlerde anlatacaktır gerçekleri. dün eşiniz sarhoşmuş sizin gibi bence bu lafa takılmayın. elbette kötü ama sarhoş olmanın ne demek olduğunu bizde biliyoruz az çok ne imkansızlıklar yaşanır görüyoruz yaşıyoruz.
dün çok güçlüydünüz savaş demesekte bu oyunu kaybetmeyecek gibiydiniz bugünse boşvermişsiniz. bence biraz daha düşünün..
en azından kararınız görüşmeden sonra şekillensin şimdi değil.
nerede buluşacaksınız kızla..?
evde veya başabaşa kalacağınız bir yerde buluşmayın.
kalabalık bir kafede falan buluşun bence..
nerede buluşacaksınız kızla..?
evde veya başabaşa kalacağınız bir yerde buluşmayın.
kalabalık bir kafede falan buluşun bence..
boşvermek değil de
ortada savaşmaya değecek bişey olmadığını farketme
o nedenle de gözden çıkarma diyelim
bir de şu var insanların sarhoşken gerçek duygu ve düşüncelerini kustuğunu düşünürüm.
kızı bekliyorum bakalım biraz daha gelmesse arıycam.
tabiki ne olursa olsun..kürtaj bir cinayettir...heleki cocuk okadar büyümüs ise anne karninda..canice bir düsünce...umarim esin okadar cani biri deyildir..alkolün etkisinden söylemistir...ha benim durumum cok farkli....o eskisi kadar cani bir insan düsünemiyorum ben...o 5 aylik kürtaj disinda...benim ondan iki kizim oldu...yüzüme karsi birgün ne dese beyenirsin..ben bu iki cocuigu almanyada kalmak icin yaptim..kara kasina kara gözüne hasret deyildim senin.onun disinda benimle evliyken yine baska kadindan cocuk yapmasi...dedigim gibi..bu 5 seneyi anlatsam koca bir roman olur..ha uzaktan duyanda cok yakisikli birsey zannedecek ...adam almanyaya geldi kendini bulunmaz hint kumasi sandi..hatta birgün okadar komigime gittigi bir davranista bulundu..tv ye bakiyorduk...mehmet ali borayi gördü..bunun gibiler bile adam oldu ünlü oldu..ben hala ayni yerdeyim..:roflol:masum bi bebeğin katledilmesi düşüncesine demek istemiştim. eşin üzülmezken senin için daha kötü olmuştur bu düşünceye.
bazı erkekler bu kadar vicdansız duygusuz
bence de kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz
tabiki ne olursa olsun..kürtaj bir cinayettir...heleki cocuk okadar büyümüs ise anne karninda..canice bir düsünce...umarim esin okadar cani biri deyildir..alkolün etkisinden söylemistir...ha benim durumum cok farkli....o eskisi kadar cani bir insan düsünemiyorum ben...o 5 aylik kürtaj disinda...benim ondan iki kizim oldu...yüzüme karsi birgün ne dese beyenirsin..ben bu iki cocuigu almanyada kalmak icin yaptim..kara kasina kara gözüne hasret deyildim senin.onun disinda benimle evliyken yine baska kadindan cocuk yapmasi...dedigim gibi..bu 5 seneyi anlatsam koca bir roman olur..ha uzaktan duyanda cok yakisikli birsey zannedecek ...adam almanyaya geldi kendini bulunmaz hint kumasi sandi..hatta birgün okadar komigime gittigi bir davranista bulundu..tv ye bakiyorduk...mehmet ali borayi gördü..bunun gibiler bile adam oldu ünlü oldu..ben hala ayni yerdeyim..:roflol:
adamcagiz kendini tarik akan saniyordu garibim..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?