Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

yeğenim 2 ay içerisinde boşanmıştı canım ya

hatta 1 sene dolmadan da evlendi yeniden başka biriyle

o nasıl olmuş diye sorarım istersen bi.

gerçekten öğrenirsen sevinirim.
bugün avukat çok özel nedenler haricinde imkansız dedi.
ki mahkeme çocuğun evlilikten önce olduğunu dikkate alıp bunu müspet bir delil olarak kabul de etmeyebilir dedi.

bilmiyorum ama hiç suçum ve günahım olmayan olaylar yüzünden
haketmediğim kadar yıprandım.

bende aynen katılıyorum,sinirle anın verdiği psikoloji ile söylemiştir,
kızıda bir dinle ondan sonra bir müddet ayrı kalıp kafanı sakinleştir,
eğer hamile olduğunu bilese,sevse sizinle niye evlensin ki
sonuçta 10 senelik evlilikler bile bitiyor 4,5 sene beraber diye
onunla evlenmek zorunda değil, o kadar süre evlenmediğine
göre karşı tarafda razıymış öyle olsa evlenirdi veya evli olsalardı
boşanıp tekrar evlenecekti ha başka sevmiyorsan eşini birşey diyemem

Nacizane fikrim arkadaşım; işte çocuğu istemiyorum aldırsın vs gibi laflar etmiş olabilir, tabi ki doğru değil, buna tek başına kendisi zaten karar veremez. Bayan arkadaş eşiniz sahip çıkmasa da pekala kendi isteği ile doğurur çocuğunu. Bunu söyleyebiliyor olması bile sizi üzmüştür, bir bebeğe bunu nasıl söyleyebilir, nasıl böyle düşünür diye. Ama alkollüyse bu tarz şeyler konuşabilir, bu konuda herkes ne kadar köşeye sıkışmışsa eşinizde aynı şekilde köşeye sıkışmış ve saçmalıyor olabilir.

Karar verirken sadece bu cümleden değilde, olayın bütününe bakmanı öneririm ben kendi adıma. Herşey muallak bu konuda. Tek bir cümleye takılmamak lazım sanırım.

düne kadar sevgim var diyebiliridim çok özlediğimi de farketmiştim
ama şu dün gece yaşananlar
beni ciddi anlamda bu ilişkiden soğuttu
o nedenle de artık duygularımdan hiç emin değilim.

canim o bebek olmasa bile ona ben hic bir zaman acimadim..isterse gözümün önünde can versin...okadar aci cektirdi bana..anlatmakla bitmez..5 sene evli kaldim o heriflen ama 50 sene ömrüm gitti...
simdiki esimle cok sükür mutluyum..ipektuncer arkadsimiz gibi bende ilahi adalete cok inaniyorum...eden buluyor.mazlumun ahi yerde kalmaz...kulun gücü yetmedigi zaman allah o gibi canilerin haddini bildiriyor..kulagima bazen onun neler yasadiklari geliyor...allah affetsin beni ama yüreyim soguyor...

ergen psikolojisini geçtim
dün gece resmen bir çocuk psikolojisindeydi
ortalıkta saçma sapan ağlamalar zırlamalar
gurursuzca davranmalar
bunlar da beni çok soğuttu ondan
evlilik için yeterli olgunluğa sahip olmadığını düşündüm.

kadın 5 e doğru gelmiycekmiydi nerde kaldı yoksa ben mi yanlış anladım. çok merak ediyorum elinde hamile olduğuna dair haftalığını da gösteren bir belge getirecek mi

eşini yorumlarımda hep haksız buldum arkadaşım ama söylediği bebeği aldırırım sözü tamamen çaresizlikten ve seni kaybetme korkusundan bundan emin ol

masum bi bebeğin katledilmesi düşüncesine demek istemiştim. eşin üzülmezken senin için daha kötü olmuştur bu düşünceye.
bazı erkekler bu kadar vicdansız duygusuz
bence de kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz

bilmiyorum ama hiç suçum ve günahım olmayan olaylar yüzünden
haketmediğim kadar yıprandım.

yıprandığınız için boşanma işlemleri yapmayın. emin olun aceleci olmayın. evlilikte olmuş ama bunda ani kararlar almayın bence.
gerçekten emin olun 4.5 aylık hamilelik bu bariz farkedilir birşey olsa gerek.
geldiğinde bayanı göreceksiniz az çok tahmin edeceksiniz ki herşey bir yana gözlerde anlatacaktır gerçekleri. dün eşiniz sarhoşmuş sizin gibi bence bu lafa takılmayın. elbette kötü ama sarhoş olmanın ne demek olduğunu bizde biliyoruz az çok ne imkansızlıklar yaşanır görüyoruz yaşıyoruz.

dün çok güçlüydünüz savaş demesekte bu oyunu kaybetmeyecek gibiydiniz bugünse boşvermişsiniz. bence biraz daha düşünün..
en azından kararınız görüşmeden sonra şekillensin şimdi değil.

boşvermek değil de
ortada savaşmaya değecek bişey olmadığını farketme
o nedenle de gözden çıkarma diyelim
bir de şu var insanların sarhoşken gerçek duygu ve düşüncelerini kustuğunu düşünürüm.
kızı bekliyorum bakalım biraz daha gelmesse arıycam.

nerede buluşacaksınız kızla..?
evde veya başabaşa kalacağınız bir yerde buluşmayın.
kalabalık bir kafede falan buluşun bence..

anlıyorum. ama sarhoş olmakla ilgili dedikleriniz doğru değil bence
sonuçta sizin için ağlayan bir erkek sizi kaybetmekten korkan bir erkek ve sarhoş bir erkek bunu tereddütsez diyebilir normalde demez belki ki evet dememeli de. ama herşey böyleyken buna rağmen çabanız emeğiniz varken bu lafla pes etmeyi yakıştıramadım. sağlıklı konuşmanız gerektiğini düşünüyorum.

tabiki ne olursa olsun..kürtaj bir cinayettir...heleki cocuk okadar büyümüs ise anne karninda..canice bir düsünce...umarim esin okadar cani biri deyildir..alkolün etkisinden söylemistir...ha benim durumum cok farkli....o eskisi kadar cani bir insan düsünemiyorum ben...o 5 aylik kürtaj disinda...benim ondan iki kizim oldu...yüzüme karsi birgün ne dese beyenirsin..ben bu iki cocuigu almanyada kalmak icin yaptim..kara kasina kara gözüne hasret deyildim senin.onun disinda benimle evliyken yine baska kadindan cocuk yapmasi...dedigim gibi..bu 5 seneyi anlatsam koca bir roman olur..ha uzaktan duyanda cok yakisikli birsey zannedecek ...adam almanyaya geldi kendini bulunmaz hint kumasi sandi..hatta birgün okadar komigime gittigi bir davranista bulundu..tv ye bakiyorduk...mehmet ali borayi gördü..bunun gibiler bile adam oldu ünlü oldu..ben hala ayni yerdeyim..:roflol:
adamcagiz kendini tarik akan saniyordu garibim..:roflol:

sızı takdır ettım ortada bır masum bebek var.

eşınızınınde bır parcası..Eşınız sır kendı mutlulugu ıcın o masum bebegın olumunu bıle goze aldı..

bu sozlerde dusunelecek sozler yarın obur gun sıze karsı sevgısı aşkı bıtıncede boyle acımasız sozler eder mı dıye ben olsam dusunurdum

yok artık diyorumkafamçokkarıştı
resmen şoktayım şu okuduklarım karşısında
nasıl bir insanmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…