Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

ya peki canım gerçekten hamilemi acaba?ya diyilse bilöf yapıyorsa bu ihtiamlde var yada çocuk kocandan değilse bunları bi zgözden geçir derim.

acikcasi su gece gece bulusma isi benide düsündürdü
herneyse konu fake'de olsa hamile olan veya hamilelik yalanini uyduran kiz bana göre 100% hakli

acikcasi su gece gece bulusma isi benide düsündürdü
herneyse konu fake'de olsa hamile olan veya hamilelik yalanini uyduran kiz bana göre 100% hakli

katılıyorum canım kaldıki fake olmasa bile konu sahibini hiç masum ve haklı bulmuyorum hem 5 yıllık ilşkiyi bitir kızı ortada perişan et sonrada ben ne olacagım.hayır b kızdan haberi olmadan evlense sonradan bu olaylar cıksa tamam konu sahibini mağdur görürdüm ama kendi elleriyle bitirmiş adama nikahı kıydırmış sonrada hala konusuyor ya allah korusun kimseye denk getirmesin.artık ben erkek arkadasıma dostça bile yklassalar huylanıcam sanırımCADIARZU

sanki başka bi dünyada yaşıyolar
yaşananlar tavırlar diyologlar
ilginççç hemde çook!

benim anlamadigim bir konu daha var...adam 4-5 senedir beraber oldugu biriyle deyilde daha 2 ay tanidigi bir bayanla apar topar neden evlendi...bir kacis yolumu aradi aceba...ama neden

sanki başka bi dünyada yaşıyolar
yaşananlar tavırlar diyologlar
ilginççç hemde çook!

Ya aslında benim anladığım başka bir dünyadalar gerçekten. Yani çok ülke ortalaması olmayan bir sosyal çevrenin insanları. Konu sahibi "Yeditepe hatunu" diye tnaımlamış ya diğer kızı. Sanırım eşi ve kendisi de aslında benzer sosyal çevreden.
Not: Buna kimse alınmasın. Yeditepelilerle ya da özel üniversitelilerle bir alıp veremdiğim yok, arkadaş kısa yoldan tanımlamak için o tabiri kullanmış ben de uzun uzun anlatmamak için aynı tabiri seçtim.

benim anlamadigim bir konu daha var...adam 4-5 senedir beraber oldugu biriyle deyilde daha 2 ay tanidigi bir bayanla apar topar neden evlendi...bir kacis yolumu aradi aceba...ama neden

konu sahibi hanıma sormak lazım büyük marifet herkes beceremez nasıl bir kurnazlıktır nasıl adamı ikna etmiş inanılır gibi degil:1no2:

konu sahibi hanıma sormak lazım büyük marifet herkes beceremez nasıl bir kurnazlıktır nasıl adamı ikna etmiş inanılır gibi degil:1no2:
bende 2 ay icinde evlendim esimle ama esim 1 seneden beri bekardi.. eski esinden resmi olarakta bosanmisti...ve sadece 3 ay evli kalmislardi...artik bende düsünmeye basladim...bu acilan konuda cok soru isaretleri var..

bende 2 ay icinde evlendim esimle ama esim 1 seneden beri bekardi.. eski esinden resmi olarakta bosanmisti...ve sadece 3 ay evli kalmislardi...artik bende düsünmeye basladim...bu acilan konuda cok soru isaretleri var..

sen dün böyle düşünmüyodun ben de tabi
senin fikrini ne değiştirdi.
benim kuvvetli bi his var içimde tam ifade edemiyorum
ama ters bişeyler var

sen dün böyle düşünmüyodun ben de tabi
senin fikrini ne değiştirdi.
benim kuvvetli bi his var içimde tam ifade edemiyorum
ama ters bişeyler var
bazi arkadaslarin yorumlarini okuyunca onlara hak vermeye basladim...yani konu sahibi hala bir beraberlik yasayan bir adamla cikmaya baslamis...apar topar evlilik olmus..asil en cok normal olmayan olay bu..

düşünün birbirinden deli gibi nefret eden 2 ezeli düşman kadın gecenin 1 'de,evet gündüz torbaya girdi ya, gecenin birinde,bu konuyu konuşmak için buluşuyor. istanbul gibi bir yerde..ne olacağı birbirlerinin saçını başını yolmayacakları bile belli değilken.nasıl güvense bu artık.. hele konu sahibinin psikolojik hasta dediği bir kız varken. cesareti müthiş bu arada.:hulya:
sevgilisini elinden almış evlenmiş kıza,diğeri gel seninle polonezköyde at binelim diyor. sanki kırk yıllık dost. ha birden kız kafayı yemiş oluyor. bu kafayı yemiş kızla 4 sene neden olmuş peki bu adam. arabalar, kartlar.
ve bu kız madem yalancı ayırmak için bu hamile yalanını uyduruyor,peki neden çocuğun bile yapamayacağı bir gafı yapıyor.at binelim diyor. zeka seviyesi az desem bu kız üniversitede öğrenci. bu kadar aptal olsa o okulda okurmu. hayır..
ben gerçekten artık bu olayın birazının olduğuna, birazının eklendiğine ,bir kısmının hayal mahsülü, bir kısmınıda gerçek olduğuna inanıyorum. karma yani yaşanan ve yaşanmayan.gamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:

nedemek istediğini anladım aslında bende özel üniv mezunuyum.5 sene boyunca çok değişik hayatlara şahit oldum gerçekten standartlara uymayan yaşam tarzları ve bakış açıları gördüm.. ama normal senin benim gibi yaşayan insanlarda vardı,arkadş çevrem olarakta onları seçtim. ama konu sahibinin bahsettği bayan gibi birini ne gördüm nede duydum.. bunlar pembe hayatlarda dolanan tipler...varmı böle bişey yaa.

senin durumun gayet normal canım.ama bu kadın bizimle düpedüz dalga geçiyor

senin durumun gayet normal canım.ama bu kadın bizimle düpedüz dalga geçiyor

dün inanmadığını söyleyen bi çok arkadaş oldu.
baştan karşı çıkanlar oldu.
am şimdi çoğunluk aynı fikirde
pempe hayatlar gibi
oyuncak plastik bi hayat bu anlatılanlar

Valla neler var neler... Konu dağılmasın ama gerçekten uzaylı gibi hissediyorum bazı insanların yanında. Bize tuhaf geliyor ama ben zaten kızların ikisinin de suçu yok diye kendi ortamlarını düşünerek yazdım. Herkesi kendi koşullarında değerlendirmek lazım. Ama şu "gel ata binelim" durumundan sonra ben de şüphe etmiyor değilim yani.

dün inanmadığını söyleyen bi çok arkadaş oldu.
baştan karşı çıkanlar oldu.
am şimdi çoğunluk aynı fikirde
pempe hayatlar gibi
oyuncak plastik bi hayat bu anlatılanlar

inan konuyu okur okumaz yorumum konu sahibini empatiye davet etmek oldu ve haksız buldum halada ısrarlıyım.çok ilginç gercekten olay örgüsü çok saçma

Dün ata binme meselesinden sonra olaya inanmadığımı söylediğimde git ozaman diyen arkadaşlar oldu.beni kınayanlar oldu ama bu olay tamamen bir hayal ürünü.arkadaşın canı sıkılıyormuş açmış.bu kadar çağdaş biriyse o bayanı gece bi yarısı eve alacak kadar bebeğide kabullensin kadınıda 4 ü bi arada mutlu mesut yaşasın ne diyim.hayal dünyasında mutluluklar...

Konuyla alakalı değil ama o...mavi...o adlı arkadaşımıza yazdığın mesajlarda önce helentuana adlı üyeliğinle başlayıp daha sonra Naz20 üyeliğiyle devam etmişsin.
Naz mı desek sana helen mi desek?
2. üyelik açmak da yasak ayrıca ...
:1rolleyes:
Beylik laflar etmek site içinde kişiye kalmış bir durumken, senin 2. üyelik açarak bir konuda yorum yapan üyelere sataşman konusu direkt ban sebebidir, bu durum bende değişik seziler uyandırmadı değil...
bayanssulusmile
2 üyeliğini biz tespit ettik, peki başka üyeliğin olmadığına emin misin?
aklinialirimsmile

Kapasiteli olup olmadığım sizi neden bu kadar alakadar ediyor

2 kişi konuşurken 3. ye ne yapmak düşer bilirsiniz...

Sizi neden dellendiriyorum ki bu kadar anlamadım gitti

İstediğim konuya girer istediğim şekilde yorum yaparım...Bana kapasitesiz diyen zatı muhterem (!) sizle muhattap değilim ,dolayısıyla sizin olmayan seviyenize de inmeyi düşünmüyorum

Dedektiflik yapmak yerine konuyla ilgili yorumlarınızı yapın lütfen,kim ne yapmış yapmamış kimseyi ilgilendirmez :1closedeyes: benim muhattabım bile olmayan biri olarak sizi hiç ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…