- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
nedense ben konuyu baştan okurken olabilir demiştim
dün okurken içimden bi ses hikaye bu demeye başladı..
mantığım almadı bu hikayede eksikler var..
esas adam ortalarda yok..
kendini aklama gibi bi çaba yok.
bilmiyorum ama yanılmadım hislerimde hiç..
bu konuya tüm inancımı kaybettim.
çünkü genelde ilk üyelikler
ve konular böyle fazla abartılı olunca
bi zaman sonra çılkı çıkıyo ve bakıyoruz ki konu fake..
acikcasi su gece gece bulusma isi benide düsündürdü
herneyse konu fake'de olsa hamile olan veya hamilelik yalanini uyduran kiz bana göre 100% hakli
sanki başka bi dünyada yaşıyolar
yaşananlar tavırlar diyologlar
ilginççç hemde çook!
benim anlamadigim bir konu daha var...adam 4-5 senedir beraber oldugu biriyle deyilde daha 2 ay tanidigi bir bayanla apar topar neden evlendi...bir kacis yolumu aradi aceba...ama neden
bende 2 ay icinde evlendim esimle ama esim 1 seneden beri bekardi.. eski esinden resmi olarakta bosanmisti...ve sadece 3 ay evli kalmislardi...artik bende düsünmeye basladim...bu acilan konuda cok soru isaretleri var..konu sahibi hanıma sormak lazım büyük marifet herkes beceremez nasıl bir kurnazlıktır nasıl adamı ikna etmiş inanılır gibi degil:1no2:
bende 2 ay icinde evlendim esimle ama esim 1 seneden beri bekardi.. eski esinden resmi olarakta bosanmisti...ve sadece 3 ay evli kalmislardi...artik bende düsünmeye basladim...bu acilan konuda cok soru isaretleri var..
bazi arkadaslarin yorumlarini okuyunca onlara hak vermeye basladim...yani konu sahibi hala bir beraberlik yasayan bir adamla cikmaya baslamis...apar topar evlilik olmus..asil en cok normal olmayan olay bu..sen dün böyle düşünmüyodun ben de tabi
senin fikrini ne değiştirdi.
benim kuvvetli bi his var içimde tam ifade edemiyorum
ama ters bişeyler var
Ya aslında benim anladığım başka bir dünyadalar gerçekten. Yani çok ülke ortalaması olmayan bir sosyal çevrenin insanları. Konu sahibi "Yeditepe hatunu" diye tnaımlamış ya diğer kızı. Sanırım eşi ve kendisi de aslında benzer sosyal çevreden.
Not: Buna kimse alınmasın. Yeditepelilerle ya da özel üniversitelilerle bir alıp veremdiğim yok, arkadaş kısa yoldan tanımlamak için o tabiri kullanmış ben de uzun uzun anlatmamak için aynı tabiri seçtim.
bende 2 ay icinde evlendim esimle ama esim 1 seneden beri bekardi.. eski esinden resmi olarakta bosanmisti...ve sadece 3 ay evli kalmislardi...artik bende düsünmeye basladim...bu acilan konuda cok soru isaretleri var..
senin durumun gayet normal canım.ama bu kadın bizimle düpedüz dalga geçiyor
nedemek istediğini anladım aslında bende özel üniv mezunuyum.5 sene boyunca çok değişik hayatlara şahit oldum gerçekten standartlara uymayan yaşam tarzları ve bakış açıları gördüm.. ama normal senin benim gibi yaşayan insanlarda vardı,arkadş çevrem olarakta onları seçtim. ama konu sahibinin bahsettği bayan gibi birini ne gördüm nede duydum.. bunlar pembe hayatlarda dolanan tipler...varmı böle bişey yaa.
dün inanmadığını söyleyen bi çok arkadaş oldu.
baştan karşı çıkanlar oldu.
am şimdi çoğunluk aynı fikirde
pempe hayatlar gibi
oyuncak plastik bi hayat bu anlatılanlar
::::::)))sözünüzde duracak kapasite de bir insan olmadıgınızdan belli zaten..
herneyse ben söylediğiniz kelimeleri hatırlattım sadece..
önce beylik laflar eden bidaha yazmnıcam vs diyip tekrar dönüp yazanlarada sinir oluyorum yaohaoldumsmile
Mavi arkadasım senin bir önceki mesajında 'bu son mesajım, bu konuya yazmıyorum artık' diye bir yazın vardı..
Sanırım yine dayanamayıp daldın konuya..
DeM,N ilgilenmiyordun şimdi yeniden ilgilnemeye mi basladın, yoksa konu sahibi bu saatte nasıl biriyle görüşür diye mi tedirgin oldun:))
::::::)))sözünüzde duracak kapasite de bir insan olmadıgınızdan belli zaten..
herneyse ben söylediğiniz kelimeleri hatırlattım sadece..
önce beylik laflar eden bidaha yazmnıcam vs diyip tekrar dönüp yazanlarada sinir oluyorum yaohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?