Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

hayalciğim 2ci üyelik olduğu o kadar belliki.kendisine reple sabah bunu hatırlattım:)

ben baştan bri zaten konu sahibini suçlu buldum.
sonuçta bile bile lades demiş
bitmeyen bi ilişki üzerine hayat kurmaya çalışmış..
ama bundan sonrası saçma geliyo bana da

Ben de tahmin etmiştim nitekim de songüle şikayetimi bildirdim zaten bu zat ile ilgili

Hayır burada ben konu sahibine birşey söylüyorum 3.kişi neden ordan dalış yapıyor bunu anlamıyorum ben cidden.

Dilediğim yere yazarım bu onu neden alakadar etti ki hem.Ona ne oluyor ?

Benimle muhattap bile olamayan bir kişi beni neden muhattabı kabul etmek için çabalıyor ve boşa çabalıyor

kendini akıllı sananlardan biri işte..
mavicim boşver güneş balçıkla sıvanmaz

alkione onu aradğında gel konuşalım dediğinde küfür eden bu konu seni ilgilendirmez diyen
ağır hakarateler eden insan bi anda canım oluyo,gel kafanı dağıtırsın ata binelim diyo, konu sahibi bu hamilelik iddiasına inanırken kızın sölediği abuk bi laf yüzünden bi anda kesin yok öle bişe dio hemde kızı çok ii tanıdığını sölerken.. oturmuş bir düzen ve hayat varen kararlar alınıo yurtdışı hesapları yapılıyo, ailenin vede arkdaşların bu olanlardan hiç haberleri olmuyo. esas adam sürekli sarhoş zaten hiç ayılmıyo ve bunlardan haberi olmuyo.. yada kızın yakasına gidip yapışmıyo... gecenin bi saatinde manikdepresif eski sevgiliyle gayet medeni bi şekilde buluşuluyo.. esas adam buna hiçbişe demio zaten ortada yok kesin sızıp kalmııştır bi yerlerde...

ve benim kafamı en çok karıştıran bu kadar ithamlara ve fake kuşkularına alkione hiçbişe demeyip herkesin düşüncesine saygı duyarım diyoo..

İşte hepsi kafa karıştırıcı da ben direk yalan da diyemiyorum, kesin doğrudur da diyemiyorum. Sonuçta diğer kız ruh hsatası da olabilir ya da böyle bir afedersin kazık yedikten sonra hastalanmış, dengesi bozulmuş da olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Konu sahibi sabah 5 te foruma girmiş...
akannehir
Gece gerçekten ne konuştuklarını merak ediyorum.
Gündüzler çuvala mı girdi?
Hiç güvenmediğiniz birini evde tek başınayken evinize davet eder misiniz?
Neden konu böyle çelişkiler yumağı?
...

Evet bunlar çelişki yumağı ayrıca eksik olan bir şey daha var.
Kocası borderline hastasıymış sanırım...
bilmiyorumkismile
Borderline koca, eski sevgilisi manik depresif bilmiyorumkismile
Alkione zaten ilginç 4 ayda bir adamla tanışıp evleniyor...
benneyaptımki

hazırlanıyorum bir yandan dışarıda görüşeceğiz.
ispatlayabilecek mi
ondan sonra kesin mi değil mi söylerim.

dışarda buluşacaklar hayyal. hazırlanıyormuş.öyle yazmış.
cesarete hayran kaldım. gece 1'de istanbulun kimbilir neresinde 2 düşman kadın ve biri konnu sahibine göre epey kafayı tırlatmış:)
ne yapacağı belli değil.
ilginç.

Borderline mı? Onu kaçırmışım arada.

Dışarıda buluşacaklar tamam ama bir önceki seferde de eve davet etmişti.
fisfisfis

o kadar entrika çeviren birine at binmeye gel dediği için "salakça bir açık verdi" diosun.. eğer böyle bir şey olduysa benle dalga geçiyo diye düşünmek yerine açık verdi diyosun..

hangi dizideydi yaa bir dizidede adam kadını ata binmek istediği için hamile olmadığını anlıyodu neyse..

eğer bütün bunlar gerçekten çok uzak sadece sizin hayal ürününüzse size kızmıyorum. çünki sağlıklı düşünen bir insanın sahte bir şey için saatlerini ayırması, hayal gücünü bu denli kullanması olacak şey değil.. ancak ruhu hastalanmış yada yalnızlıktan çok çaresizleşip insanlarla sohbet etmesi için kendini acındırması gereken biri böyle saçma sapan bir şey yapabilir.. eğer durum buysa Allah yardımcınız olsun diyorum... ama bu konunun doğru olmasımı olmamasımı daha hayırlı karar veremedim...

Haklısın da gerçekten yalan bence akıl mantık varmı hiç tanımaıdğın biri ile gece dışarıda buluşabilirmisiniz çelişki dolu bir hikaye bence fake yada o kızı iyitanıyo benim 6. hissim konu sahibi arkadaşının Sevgilisini elindEn almış ADAM DA BEN BU 2 SİYLEDE UĞRAŞMAM ARTIK DEYİP SIVIŞMIŞ olay bu bunlarda birbirlerini yiyiorlar evlilik saklanıyo insan görüşmediği birinden nasıl evlendiği saklansın aileler nerde bu aarad

aynen katılıyorum size

Cnm öncelikle Allah yardımcın olsun. Ama şu var birincisi 4,5 ay regl olmayacaksınız ve bunu fark etmeyeceksiniz,mümkün değil. 2. Eğer çocuk var ise ve bunu size koz olarak kullanmak istese evlilik aşamasında yapardı. 3. Evlenip çocuğu olup boşanan çiftlerde var onlarda yasal hakları çerçevesinde çocuklarını görüyorlar. Çocuğu olan evli olamaz diye birşey yok. Benim kanaatim kadın ya yalan söylüyor hamile değil veya çocuk başakasından. Önce kanıtlamasını isteyin. Eğer kanıtlarsa eşine şunu sor. Sen çocuğun uğruna onunla bir ömür yaşamak istermisin. Cevap evet bile olsa yine senin kararın son karar olacak. Cevap hayır ise çocuğa dna testinden sonra soyadını verir ve nafakasını karşılayaıp belli zamanlarda görür. Kimsenin damdan düşer gibi bir başkasının yuvasını çalmak gibi bir lüksü yok. Hayırlısı cnm.

NAZ20 :
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Hatay

HelenTuana :

Vay anasını

Son düzenleme:
alkione uyanamadı sanırım daha.

herkesin akılında soru işaretleri . bir merak giriyoruz topiğe sonuç ne oldu diye.
gecenin 1inde dışarı çıkması çok garip bir şey değil bu arada. bir sürü kadın gece dışarıı çıkıyor. demek ki alışık konu sahibi.
sabah girdi madem neden yorum yapmadı?
bir şeyler sonuca bağlansın artık. dizi izler gibi girip okuyorum topiği...

aldatma olayi geciyo tabikide
yanliz aldatilan taraf konu sahibi degil
konu sahibinin esinin eski sevgilisi
aldatan taraf konu sahibi ve esi oluyo
cok karisik yaw sempatiksalakcinni

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

NAZ20 :

HelenTuana :

Vay anasını

doğru söze ne deniralkisalkisalkis

garip değilmi.
sizden nefret eden ve normal bir akla sahip olmadığını düşündüğünüz bir kadınla ,gecenin bir yarısı buluşma cesareti çok mu normal sizce.
fst
' a şaşırmışsınız. ama banada şaşırın o zaman
onunla aynı fikirdeyim çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…