Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Bende istediğim konuya girer istediğim yorumu yapar kimselere de hesap vermem yazdıgım yorum için

Seviyenizi neye göre ölçtünüz ki böyle bir sonuca vardınızsempatiksalakcinni

'2 kişi konuşurken 3. ye ne yapmak düşer bilirsiniz...' sanırım su cümleyi kuran birinden mantıklı acıklama beklemezk yersiz olur zatenCADIARZU

o mavi o 'yle bir sorununuz varsa lütfen özel mesajla halledin 2 nickle saldırarak değil. burası hesaplaşma yeri değil.klava:

Ne o baya batıyor heralde sözlerim ...

Seviyenizi yükseltmeniz gerekecek benimle muhattap olabilmeniz için

Hadi anam hadi bu konuyu batırma daha fazla özel mesajla hallet ne derdin varsa burda dellenip durma ...

hayalciğim 2ci üyelik olduğu o kadar belliki.kendisine reple sabah bunu hatırlattım:)

iyi yapmıssın artkadasım bravo al sana repkaydirigubbakcemile2

ayrıca şifremi unuttugum için sadece bir mesaja cevap vermek için yeni üyelik almak zorunda kalmıstım..

iş yerinden otomatik giriyor..

ve bunu da helentuana ruzumuzda sadece 3 mesaj atılmıs ordan da anlayabilirsiniz..

sayın zeki hanımefendi baska sorunuz var mı???

hanımefendi 2ci nick yasak. bunu,kabul etmenizde yasağı deldiğinizi gösteriyor.gereken yapılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

ne kadar hırslıymışsınız hanfendi allah çevrenizdekileri şerrinizden korusun.sırf arkadaşa cvp vermek için başka nick almanız çok garip bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemus

Ne o baya batıyor heralde sözlerim ...

Seviyenizi yükseltmeniz gerekecek benimle muhattap olabilmeniz için

Hadi anam hadi bu konuyu batırma daha fazla özel mesajla hallet ne derdin varsa burda dellenip durma ...

yaptıgınız yorumlara sizin gibiler lazık anca, ne sanıyoranaız kendinizi bence bir hiç..

hem benim ne haddime konu batırmak siz zaten varlıgınızla ve yorumlarınızla bunu basarmıssınız ya..

aa ben konuya ve sahibine inanmadıgınızı düşünüyordum savunbmalara baslamıssınız dabayanssulusmile

mahalle kadınlarına yakısır yorumlar pek uymus size devereliniortak

ne kadar hırslıymışsınız hanfendi allah çevrenizdekileri şerrinizden korusun.sırf arkadaşa cvp vermek için başka nick almanız çok garip bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemus
diğer sahıs sadece su mavi arkadas için rumuz alacak değilim ruzumuzu konu sahibine cevap yazmak için almıstımdelikafaduldenteker teker gelinn bee

başından okursan daha iyi yaparsın konu sahibi 3-4 haftalık evli bunların ilişkisi başladığında 5 yılık ilişki devam ediyormuş daha ve o kızcağıza söylenmeden evlenilmş ve telf. nolar değiştirilmiş yani kız istesede ulaşamazmış bunlara kağıt üstünde evli bile olsa araya giren kadın knu sahibidir

Ay noluyor burda

Beni niye çağırmıyorsunuz ekşın varmış meğer, aşkolsun.:umursamaz: sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…