Kapasiteli olup olmadığım sizi neden bu kadar alakadar ediyor
2 kişi konuşurken 3. ye ne yapmak düşer bilirsiniz...
Sizi neden dellendiriyorum ki bu kadar anlamadım gitti
ıstediğim konuya girer istediğim şekilde yorum yaparım...Bana kapasitesiz diyen zatı muhterem (!) sizle muhattap değilim ,dolayısıyla sizin olmayan seviyenize de inmeyi düşünmüyorum
Dedektiflik yapmak yerine konuyla ilgili yorumlarınızı yapın lütfen,kim ne yapmış yapmamış kimseyi ilgilendirmez :1closedeyes: benim muhattabım bile olmayan biri olarak sizi hiç ilgilendirmez
Bende istediğim konuya girer istediğim yorumu yapar kimselere de hesap vermem yazdıgım yorum için
Seviyenizi neye göre ölçtünüz ki böyle bir sonuca vardınızsempatiksalakcinni
'2 kişi konuşurken 3. ye ne yapmak düşer bilirsiniz...' sanırım su cümleyi kuran birinden mantıklı acıklama beklemezk yersiz olur zatenCADIARZU
hayalciğim 2ci üyelik olduğu o kadar belliki.kendisine reple sabah bunu hatırlattım:)
iyi yapmıssın artkadasım bravo al sana repkaydirigubbakcemile2
ayrıca şifremi unuttugum için sadece bir mesaja cevap vermek için yeni üyelik almak zorunda kalmıstım..
iş yerinden otomatik giriyor..
ve bunu da helentuana ruzumuzda sadece 3 mesaj atılmıs ordan da anlayabilirsiniz..
sayın zeki hanımefendi baska sorunuz var mı???
konu sahibi nerede bu arada.
Ne o baya batıyor heralde sözlerim ...
Seviyenizi yükseltmeniz gerekecek benimle muhattap olabilmeniz için
Hadi anam hadibu konuyu batırma daha fazla özel mesajla hallet ne derdin varsa burda dellenip durma ...
NAZ20 :
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Hatay
HelenTuana :
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Hatay
Vay anasını
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
doğru söze ne deniralkisalkisalkis
diğer sahıs sadece su mavi arkadas için rumuz alacak değilimne kadar hırslıymışsınız hanfendi allah çevrenizdekileri şerrinizden korusun.sırf arkadaşa cvp vermek için başka nick almanız çok garip bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemus
Cnm öncelikle Allah yardımcın olsun. Ama şu var birincisi 4,5 ay regl olmayacaksınız ve bunu fark etmeyeceksiniz,mümkün değil. 2. Eğer çocuk var ise ve bunu size koz olarak kullanmak istese evlilik aşamasında yapardı. 3. Evlenip çocuğu olup boşanan çiftlerde var onlarda yasal hakları çerçevesinde çocuklarını görüyorlar. Çocuğu olan evli olamaz diye birşey yok. Benim kanaatim kadın ya yalan söylüyor hamile değil veya çocuk başakasından. Önce kanıtlamasını isteyin. Eğer kanıtlarsa eşine şunu sor. Sen çocuğun uğruna onunla bir ömür yaşamak istermisin. Cevap evet bile olsa yine senin kararın son karar olacak. Cevap hayır ise çocuğa dna testinden sonra soyadını verir ve nafakasını karşılayaıp belli zamanlarda görür. Kimsenin damdan düşer gibi bir başkasının yuvasını çalmak gibi bir lüksü yok. Hayırlısı cnm.
diğer sahıs sadece su mavi arkadas için rumuz alacak değilimruzumuzu konu sahibine cevap yazmak için almıstım delikafaduldenteker teker gelinn bee
diğer sahıs sadece su mavi arkadas için rumuz alacak değilimruzumuzu konu sahibine cevap yazmak için almıstım delikafaduldenteker teker gelinn bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?