diğer şahıs derken?
katılıyorum canım kaldıki fake olmasa bile konu sahibini hiç masum ve haklı bulmuyorum hem 5 yıllık ilşkiyi bitir kızı ortada perişan et sonrada ben ne olacagım.hayır b kızdan haberi olmadan evlense sonradan bu olaylar cıksa tamam konu sahibini mağdur görürdüm ama kendi elleriyle bitirmiş adama nikahı kıydırmış sonrada hala konusuyor ya allah korusun kimseye denk getirmesin.artık ben erkek arkadasıma dostça bile yklassalar huylanıcam sanırımCADIARZU
Saldırıyor gibi hava yaratmışsın yalnız şunu unutuyorsun:
2. üyelik almak ban sebebidir.
...
sositososito
sanırım sizin mesajınızı alıntı yapmıstım ve cevap vermiştim, anlayabileceğinizi düşünmüştüm..
diğer şahıs çok mahalle karısı gibi bir kelime az önceki arkadaşlara öyle söylüyordunuz ama sanırım sizin pek bir farkınız yok.neyse seviye meselesi bencede yapmayalım ortadasınız zaten.
..........................ewet hersey ortada site lafında durmayanlarla dolu..
aa pardon hangi kelimemle sizinn kalıbınıza uyuyorum anlamadım sahıs gelimesiyle mii:))) komik.. size iyi eğlenceler
Bu arada aklım konu sahibinde, neler yasadı ki bu saate kadar girmedi..
umarım hersey yolundadır..
cok düzgün bir insana benziyor..
ve yasadıkları da tamamen eşinin sucu..
Ay noluyor burda
Beni niye çağırmıyorsunuz ekşın varmış meğer, aşkolsun.:umursamaz: sempatiksalakcinni
Arkadaşlar dün yine bu tartışmalardan dolayı
konuya kibarca uyarı mesajı yazdım ama
anlaşılıyor ki, konulara görevli editörlerin ve site yöneticilerinin yazdığı uyarılar
hiç dikkate alınmıyor ve herkes bildiğini okumaya devam ediyor...
dünkü uyarımdan sonra tartışmaya katılan haklı haksız herkes ve
konuyu dağıtan herkes uyarı cezası alacak.
şimdi sizlere güzel paylaşımlar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?