Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Her ne kadar, konu sahibi bayanın kesinlikle hamile olmadığına karar versede (artık neye istinaden), yorumunuza katılıyorum.

Hala okumuyorsunuz diyen arkadaşlar, konuyu siz baştan biraz okursanız, bayanın bir şekilde ulaştığını, istediği zaman bu haberi verme imkanı olduğunu görürsünüz, tabi önce başkasının okumasının derdine düşüp değil, kendiniz okursanız.

Konu sahibinin ben suçlu olduğunu düşünmüyorum , bilerek kısa süre önce ilişkisi biten bir adamla görüşmeyi ve kısa sürede evlenmeyi tercih etmiş, bu olağan birşey, olabilir. Herkes belirli uzun bir zaman görüşüp evlenmek zorunda değil. Her ne kadar ilk önce benle karar verdi, sonra ayrıldı dese de, sonuçta kimse kimsenin elinden kimseyi alamaz. Adam karşı tarafa haksızlık yapmış olabilir evet ( bu da kesin değil, gerçekten ilişkilerde insan uzun zaman sonra bile ilişkiden kopabiliyor, insan 20 sene sonra bile boşanabiliyor, belki de gerçekten adam kızı çok üzerek ve haksızlık ederek ayrıldı, kimbilir) ama onunla evlenen kadının suçu yok bence. Hızlı karar vermiş olabilir. Çünkü uzun süren ilişkiden çıkan kişi kadın değil erkek, bir şekilde erkek gerçekten sevdiğine ikna etmiş ( gerçekten seviyorda olabilir) olabilir. Bu kadar hızlı olması bana doğru gelmese de, olabilecek birşey.

Bana göre arkadaşın takılması gereken tek şey, acaba ortada beraberken bir aldatma durumu var mı, buna hiç takılmıyor, çocuk varsa da bu aldatmaya girmez bana göre eğer arkadaştan önce yaşanmış ise, arkadaş zaten bunları bilerek girmiş, kızı da biliyormuş, bu durumda böyle bir sürpriz çıkması acayip değil. Ama eğer beraberler iken yaşanmış ise, işte o zaman olayın boyutu değişebilir.

yaw bu sayfa iyice tavan yapmis konu disi tartismalar.. Konu sahibi olsam bu kadar tartismali bir otuz sayfa gorsem bir gunde isimmi yok derdim yazmazdim artik..
Nazmisin Helenmisin hem suclusun hem guclu! iki nickle ortada dolaniyorsun ve konu sahibinden cok yazanlara takiliyorsun.. Senin Maviye kesin bir disin var saldirmak icin zemin ariyordun iki nickle pes pese yazdigina gore var bir sey sende.. Sanane yaaa bende yazmayacam dedigim halde merak edip tekrar yazasim var olaylarin akisini gorunce ne konu sahibi ne yonetici hic kimse bir sey diyemezken senmi soyleyeceksin! bir iki sayfalik konu olsa diyecegimki mavinin yazdigi gozune batti ama bu kadar karisik ve tavan yapmis bir konuda nasil gozune batti? bir cekememezligin yada bir gicigin vardiki bu sekil sacpa sapan patladin iyi patla! ama bu kadar uzatmasan (hem suclu, hem guclu)

hayır sekerim karsı tarafı da anlamaya calısmasından öyle dedim

ne anlamaya calismasiii akannehir
yapip yapip sonra masum ayaklarina yatiyo resmen alsanaalsanasmile
o kizi anlamaya calissaydi onlarin aralarina girmezdi
hadi girdi aralarina madem anlamaya calisiyo neden o kiz hakkinda ileri geri konusup hakaretler yagdiriyo
ve en önemliside burda asil suclunun kiz oldugunu düsünüp kendisini magdur olarak görüyoboshayallersmile
kisacasi :umursamaz:

Başka nickle gene gelir merak etme kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bu konuya son mesajım bu,
yapılan uyarı neden dikkate alınmıyor hala,
konu dışı mesajlar yasak,karşılıklı tartışmak yasak,
yani güzel güzel konuyla ilgili yorumlar yazın,
dediğim gibi bazıları gerilere gidip uyarıları okursa iyi olur,
aksi halde uyrı cezaları geldiğinde şaşırmayın lütfen...
keyifli paylaşımlar diliyorum...

ne 4ü bacim 4 bucuk bucuguda var bu isin 5 yil diyelim biz suna akannehir
allahim resmen yuva yikan kadin konumunda suan konu sahibi benim gözümde
yuva yikanin yuvasi olmaz diyolardiya bu konuya cuk oturdu o laf sempatiksalakcinni

Sanırım öyle.
Alma mazlumun ahını...
:hulya:

Tamam songül abla.
a.s.

hayır hayatım. ben gece dışarı çıkma olayına normal dedim. diğerine kesinlikle katılmıyorum. ben olsam bırak gece dışarıda buluşmayı kaile bile alıp konuşmam o insanla. derdim ne ise eşimle çözümlemeye çalışırdım. ha çok kilit noktada belki kadınıda dinlerdim ( allah korusun)

bende sizinle aynı fikirdeyim. iyice gerçekliğini yitirdi konu.kafamçokkarıştı

ne kadan da zor bir durum allah yardım etsin adamda şanslı yani aynı anda 2 defa baba oluyordelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden . kız 2 kadınıda hamile bıraktınya dakkasında ,helal olsun:))))))))

konu sahibide öyle yapıyor sanırım. bu kadar çok mesajı görünce hangisine dert anlatayım dedi zaar. hiç giripte bilgi vermedi . merak ediyoruz sonuçta.

hayır gelmedi inanmadığımız halde bizde sabah beri bekliyoruz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nie bekliyosak zemuszemuszemuszemus

benim dizi bu hikayenin yanında halt etmiş. onda yok böööyle entrika, aşk, nefret, güvensizlik,sadakatsizlik vssssss...

konu sahibi bir an önce gelsede bitse bu merak:))))

Hikayemiz kapandı sanırım arkadaş yok çünkü :) ilhamı gelmedi demekki girmediğine göre..
neyse gökten üç elma düşmüş biri kendine biri diğer kadına biride bu hikayeyi biz okuyan kadınlara sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

puahhhahahahahahhaa:roflol::roflol::roflol:
allah seni napmasinnnnn sırnaşık şey

durun duruuuuuuuuuuuun

kapamayın konuyu

bişi sorcam

konu sahibide mi hamileymiş????????????

abbovvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…