Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

gerçekten çok zor bir durumdasınız
Allah kolaylık versin
bir erkek iki kadını birden nasıl mahfedebilir, bunun somut bir örneği karşımızda
ama sizin de hatalarınız var.
yeni taşındığınız, üstelik uzun bir ilişkiden yeni çıkmış biriyle apar topar evlenmek
"onu unutmak içi beni kullanıyor olabilir mi" sorusu aklınıza gelmeliydi
çok güvenseniz bile acele etmemeliydiniz.
tabii şimdi bunların size ne faydası var: hiiççç

Denizbarış arkadaşıma harfi harfine katılıyorum.
Çok kısa sürelerden bahsediyorsunuz, 4 ay önce tanıştığınızda eşinizin ilişkisi çöküntü halindeymiş, hatta sizinle dertleşirmiş... beraberlermiş demek ki... üzerinden 2 ay geçiyor ve siz evleniyorsunuz.

Burada ihanete uğrayan biri varsa o da eski sevgili benim gözümde... yanlış anlamayın sizi de suçlamıyorum... evet bilemezdiniz, yaşadığınız şey kolay değil. Ama nacizane sizi eleştiriyorum, çünkü 4 yıllık bir ilişkinin 2 ayda bitmeyeceğini düşünmeniz, daha dikkatli davranmanız, ağırdan almanız gerekirdi. Sizinki bile bile lades olmuş.

Diğer kıza daha çok üzülüyorum...4 yılını verdikten sonra bu şekilde terk edilmek ciddi bir travma olsa gerek. Ben onun yerinde olsaydım, bakın dürüst ve açık konuşuyorum... elimden geleni ardıma koymazdım... yok öyle senelerce gönlünü eğlendirip ondan sonra hadi bana eyvallah demek... neyse ceremesi o da çekecek, bu kız bu çocuğu tek başına yapmadı ya...

Sonuç itibariyle, eşiniz olayın baş faili, tek sorumlusu... çocuğuna karşı ne gerekiyorsa yapmalı, sizin de gönlünüzü nasıl alır bu saatten sonra bilemem... Allah yardımcınız olsun.

Bu arada eski sevgiliye fitne, fesat, uyanık, gerizekalı vs. vs. türü yakıştırmalarda bulunan arkadaşlar...

Buraya bir üye gelip "Sevgilim apar topar başka bir kadınla evlendi ve ben hamileyim" şeklinde bir konu açsaydı yorumlarınız ne olurdu?

Yazık ki ne yazık.
Daha doğmadan hayata yenik başlayan bir bebek var ortada.
Neden?
Çünkü babası annesiyle sevgili iken başka bir kadınla birlikte.
Babası o kadına sorunlarımız var derken annesiyle yatmış.
O kadın (siz) aşktan gözü kör olmuş şekilde başka birinin sevgisine sevgilim demiş.
Aradan çekilin yada çekilmeyin bu önemli değil.
Önemli olan eşiniz bebeğine sahip çıkacak kadar onurlu mu?
Siz çekilmesenizde o bebeğe babalık yapabilecek mi?
Ve siz buna izin verecek misiniz?

Herşeyi kenara koyun. O bebek eşinizin bebeği. Lütfen cezayı ona kesmeyin. Gün gelir devran döner. Unutmayın.

Ben burda eski sevgiliyi suçlamayacağım.

Çünkü suç onda değil bence.

Kadın kendi kendine mi hamile kaldı.Adamda hiç suç yoktu yani öyle mi?

Adam istemeseydi korunabilirdi ,ama korunmamış neden ?

Bir de 4.5 yıllık bir ilişki var ortada ve bu ilişki bitmeden adam başka biriyle görüşmeye dertleşmeye başlıyor...2 ay sonra da evlenmeye karar veriyor bu tanışıp dertleştiği bayanla ..

Ortada bir gariplik yok mu sizce de ?

5 yıla yakın bir ilişki 2 ayda 4 ayda unutulabilir mi Allah aşkına...Yada şöyle söyleyeyim ;2 ay 3 ay 5 ay biriyle evlenmek için çok ama çok erken değil mi ?

O bayanı unutmak için ,ve içindeki boşluğu doldurmak için konu sahibi arkadaşım sizle görüşmeye başlayıp evlenmek istemiş daha çabuk unutayım diye bence.

Burda dikkatli olması gereken kişi sizdiniz zaten,bence ne eşinizi ne de diğer bayanı suçlamaya hakkınız olmamalı.Çünkü ilişkiye sonradan katılan o bayan değil sizdiniz.Değil mi ? 5 yıllık geçmişi olan bir ilişkinin öyle ha diyince unutulmayacağını bilmeniz tahmin etmeniz gerekirdi.Bile bile lades demişsiniz ve tercihinizi bu yönde kullanmışsınız siz de.

Burda mağdur olan hamile olan bayan.Ona kızarak birşey kazanamazsınız,sadece kendinizi daha çok yıpratırsınız...Eşinizin bunu az çok tahmin etmesi gerekirdi yani hamile kalma riskini.Gözünü karartıp bayanla beraber olmuş resmen.Demek ki ilişkileri evlilik aşamasındaydı ve çok ciddiydi.

4.5 aylık hamile ve kürtaj için gecikilmiş zaten.Bu da bayanın tercihi kürtaj yaptırmamak ki yaptırmamış ,çocuğu dünyaya getirmeye razı gelmiş.Belki de hala içinde umudu vardır o yüzden aldırmamıştır.

Bundan sonrası için eşinize büyük görev düşüyor zaten.Hamileyse hamile banane deyip kabuğuna çekilmemeli elbette sorumlulukları neyse onları yerine getirmeli.Çocuk için maddi manevi destekte bulunmalı,sonuçta o bir baba adayı artık.

Beni yanlış anlamayın sakın,sadece düşüncelerimi belirtmek istedim.Ve bu şekilde düşünüyorum gerçekten de..

Sanırım ben böyle bir durumda olsaydım,ayrılırdım eşimden.

bu ne yaaa
baştan yanlış olaylar
adam eski sevgiliyi unutmak için yeni bir maceraya atılıyor
siz bir anda mutluluktan uçuyor ve aşktan gözleriniz kör oluyorsunuz...
ve öbür tarafta cahil aşık bir kız ham, hamile kalıyor.
gelde çık işin içinden...
bence yanlış olan kocanız... kendini seni ve o kızı aldatmış
eee sonuç herkes perişan
allah hepinizi bu çıkmazın içinden çok canınız yanmadan çıkarsın
başka sölenebilecek bi durum yok
çok geçmiş olsun

ben burda 4 yıllık ilişkinin ardından böylece bırakılmış olan baayana acıdım..sizde apar topar evlenmişsiniz sütelik eşiniz size anlatıyormuş o dönem sorunalrı siz bile bile lades demişsiniz çoook acele etmişsiniz.
eşiniz üzerine düşeni yapmalıdır...

4 yıllık ilişkisi olan kadınla neden evlenmiyyo sizinle bu kadar aceleci evleniyo bence eşinizde biliyodu hamilelik olayını ve yüzüstü bırakıp kadını sizinle evlendi neyseama olan o kadına e çocua olmuş işte 4 senelik bir ilişkiyi bu kadar çabul bitirpte üstüne evlenen bir adam siz de durumu biliyomuşsunuz ve o kadınıda bunu çok güzel başrdı demişsiniz bence siz onun ü dünyasınıbaşına yıkmısınız ve araya giren kadın olmuşsunuz evli bil olsanız kağıt üstünde o adamın belliki evlilk gibi bir ilişkisi varken siz araya rgirmişsiniz sonuçlarına katlanın ve aradan çekilin

o yüzsüz bulmuş böyle fırsatı teper mi hiç
hiç diyeceğini sanmıyorum tek başına büyüteceğim falan
ona kalsa boşa onu benle evlen diyecek öyle de bi yüzsüz

çok çok zor bir durum.ama eğer çok aşıksanız vazgeçmeyin derim.eşinizde size aşık olmuşki sizle evlenmiş.savaşmaya gücünüz varsa savaşın.

canım benim çok üzüldüm daha yeni evlisin hayırlı olsun diyip mutluluk dahi dileyemiyorum suan.eğer eşiniz sizinle nişanlıyken bilipte söylememişsen ozaman bende olsam evden kovarım yalan üzerine kurulmuş bir evlilik sallantıdan başka birşey getirmez yuvaya.ama eşiniz evlendikten sonra öğrenmişse neyapabilir bilemiyorum.dört bucuk aylık olmuş alınması imkansız artık.rabbim yardımcınız olsun.

4,5 aylık hamilelik, 4 aylık tanışma, 2 aylık nişanlılık, 3 haftalık evlilik, 5 günlük haber :bbo:
Çok hızlısınız ve siz de farkındasınız yaptığınız hatanızın.
Bu da herkese ders olacak bir nokta gerçekten,
Bir insanı senelerce tanıdığınızda bile ne bilmediğiniz huyları çıkarken birkaç ayda nasıl emin olup evlilik kararı verebildiğinize şaşırdım.
Ama herkes hata yaptığından ve sonuçta geçmiş bir hata olduğundan bu noktayı geçiyorum.
Eşiniz bir olasılık haklı olabilir,
Eğer bu anlatılanlar yalansa, 4 senelik bir ilişkiden öyle sıtkı sıyrılmıştır ki hemen ertesi gün bile o kızı unutmuş olabilir.
Bunun örneklerini gördüm, ancak hamilelik imkansız gibi bir açıklamada bulunmadığına göre bir ilişki yaşadıkları aşikar,
Bu durumda hiçbir şey hissetmediği biriyle ilişki yaşayacağını zannetmiyorum, ki öyleyse de gayet nahoş bir şey.
Benim burda tek önemseyeceğim nokta o kızı gerçekten unutup unutmadığı olur eğer kızın hamile olduğu yalansa, ki nedense baştan beri yalan olduğunu düşünüyorum.
Siz evlenince böyle bir şeyi söylemesi, daha önceden ses çıkarmaması ilginç geldi çünkü,
Telefona ulaşamaması falan bahane değil, dünyanın öbür ucunda olsa gider bulur söylerim böyle bir durumda.
Kızın evliliği hazmedemeyip böyle bir yalan söylediğini düşünüyorum, suçlu da sayılmaz.
Hangimiz olsak 4 yıllık ilişkimizin ardından 4 ayda evlenen bir adama öfke duyardık, saçmalayabilirdik.
Hamile ise durumlar biraz değişebilir, başka türlü düşünülmesi gerekir, ancak ben dediğim gibi buna çok inanmadım.

Sizin yerinizde olsam her durumda şu an yapacağım şey cevapları netleştirmek olurdu.
Bu adam o kızı gerçekten unuttu sildi mi, beni gerçekten seviyor mu, kız gerçekten hamile mi ve gerçekten benim eşimden mi ?
Bu soruların net cevaplarını almadan, gözünüzle görmeden hiç bir adım atmayın, ama gerçekten kendi kendinize ölçüp tartın.
Eşinizin yanınızda olmadığı çok yerinde olmuş.

benim dileğim sizin aradan çekilmenzdir ki kadı hamile bile olmasa insan düşünür biliyormuşsunuzda işte zaten ne kadar zmandır beraber olduklarını zaten hemen kadını nasıl unutuu ve o kadar kötü psikopat kadınla nasıl eşiniz 5 yıla yakın bir süre beraber oldu inşallah 5 ıl sonrada siz o kadının durumunda olmasınız yada şöyle diyiim hiç kendnizi onun yerine koydunuzmu empati yaptınızmı hiç adamıda çok merak ettim haa

senelerin bir beraberliği varmış. ve her zaman beraberliklerde olabilen bazı sürtüşmeler olmuş demek.. adam o sürtüşmeleri size anlatırmış. yani siz bir beraberliği düzeltmeye çalışmak yerine o beraberliği darmaduman etmiş ve 2 ay gibi bir sürede adamı kızın elinden almışsınız.
bu kızın 4 yılını bir anda 2 ayda yok etmişsiniz. hayallerini, umutlarını.
ve kocanız denen şahsiyette 4 buçuk ay önce onunla beraber olarak ona yine umut vermiş. .
kıza gerçekten üzüldüm. ve gerideki yorumlarada şaştım kaldım. empati yapamamış kimse. o kızın yerine koyamamışlar kendilerini.
4 yıllık herşeyini verdiği adamın beraberlikte bir sorun olduğu an başka kadına dert yanma amacıyla konuşup onunla birden evlenmesini çok normal karşılayıp,bu kızcağıza etmedikleri hakaret kalmamış.
konu sahibinin evli olması haklı olduğunu göstermiyor. en büyük yanlışı yapan koca tabii

ve kocanız üstüne düşeni yapmalı. jaippur a katılıyorum bu konuda.

ha birde kızın namusuna laf edenlere diyeceğim bir şey var. çocuk başkasındandır diyenlere.
bu kız 4 sene bu adamla berabermiş. ve deliler gibi sevdiği belli.
başkasından lafı oldukça aşağılayıcı bir laf. tanımadan etmeden böyle bir yorumda bulunmanız çok yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:

nihayet...sabahtan beri okuyorum bu konuyu ve aklımdan tam anlamıyla hep bunlar geçti.
ama bir trülü yazmadım.. kimse bana kızmasın ama ben o kızı suçlayamıyorum..özellikle de kırmızıyla işaretlediğim yeri düşününce.

aynen katılıyorum..budur.

Bu arada şöyle de bir detay var....
Eğer kız 4,5 hamileyse... Bu hamlelik süreci son adet tarihine göre hesaplanıyor... Yani 4,5 aylk hamile bir bayan 4 ay önce ilişkiye girmiştir, o zaman hamile kalmıştır ama hamielik süreci adet tarihine göre belirlendiği için 4,5 aylık hamileyim diyordur...
Yani eşim dediğiniz adam size evleme teklif eteye gelirken o kızın koynndan çıkp gelmiş, size ilan-ı aşk edip secgilmi sevmiyorum sorunlarımız var ayrılmak istiyorum derken o kadının kulağına aşk kelimeleri fısıldayıp çcuk yapma eylemnde bulunuyordu....

Bu durumda manyak gerizekalı yalancı çirkef kim oluyor sorarım size....

Diyelim ki kız yalan söylüyor hamile değil... ne değişir.. Eşiniz olacak adam bu duruma imkansız hamile olamaz diyeöediğine göre kızı haile bırakacak eylemi yaptığını kabul ediyor demektir...
Yani bu adamın kızın koynundan çıkıp gelip size evlenme teklif ettiği gerçeğini değiştirmiyor....

Kimse de kızın yaptığının doğruluğunu yanlışlığını sorgulamasın....
Kızın bu durmu söylemesine izin verilmemiş ki.. Telefonlarına cevap verimemiş, mesajları yanıtlanmamış, hatta tel no değiştirilip sırra kadem basılmış..
Adan onu bırakıp başkasyla evlendiğini bile söylelemiş ki... Kız hala sorunlar yaşıyoruz ama dönüp gelecek dye bekliyordu belki de...

Bu kısma ve diğerlerine %100 katılıyorum...vereliniortak

ne fena bir durum...:uhm:
Benim de hiç inanasım gelmedi bu hamilelik olayına gerçi eşiniz zaten biliyordur hamile olup olmayacağı ihtimalini duyduğunda hayır olamaz öyle birşey diye falan tepki vermediyse ki verilen tarihlerde ozaman sizinle de bir gönül bağı olduğunu söylemişsiniz..Eğer birlikte olmasaydı o dönemlerde bunu net şekilde inkar ederdi diye düşünüyorum..Hamileliğin sürecinin netleşmesi sizin de eşinizle olan ilişkinizin netleşmesinde büyük pay sağlıycaktır bence eğer gerçekten bi gebelik söz konusuysa, fazla zaman geçmeden bu netleşir umarım..
Karışık bir durum, hakkınızda hayırlısı diyelimm mirmirmirmir

tamamen katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…