ben burda 4 yıllık ilişkinin ardından böylece bırakılmış olan baayana acıdım..sizde apar topar evlenmişsiniz sütelik eşiniz size anlatıyormuş o dönem sorunalrı siz bile bile lades demişsiniz çoook acele etmişsiniz.
eşiniz üzerine düşeni yapmalıdır...
o yüzsüz bulmuş böyle fırsatı teper mi hiç
hiç diyeceğini sanmıyorum tek başına büyüteceğim falan
ona kalsa boşa onu benle evlen diyecek öyle de bi yüzsüz
bilemiyorum. bir kız düşünün. seneler boyu bir adamı sevmiş. herşeyini vermiş. 4 senemi yazdınız tam hatırlamıyorum.
ilişki bir ara tökezlemeye başlamış. ama adam yinede kızla cinselliği yaşamış bu kıza umut vermiş. o ara adam bir başkasıyla görüşmeye başlamış. ve bunu istemediğini söylemiş. kız hamile olduğunu öğrenmiş o ara.
ve 4 yıllık beraber olduğu adamın 4 ayda o kızla evlendiğini duymuş.çektiği acıyı düşünmek istemiyorum.sizde zor durumdasınız. Allah yardımcınız olsun. ama o kızında durumunu anlıyabiliyorum. tek suçlu ilişki zedelendiğinde onunla cinsellik yaşayacak kadar yanlışlık yapan eşiniz. bu okıza ümit vermiş çünkü. ve o kız bu ümitleri bekliyormuş demek.
herkes gibi bakamadım olaya .
kusura bakmayın. kızın tarafındanda düşündüm bir an.
benim dileğim sizin aradan çekilmenzdir ki kadı hamile bile olmasa insan düşünür biliyormuşsunuzda işte zaten ne kadar zmandır beraber olduklarını zaten hemen kadını nasıl unutuu ve o kadar kötü psikopat kadınla nasıl eşiniz 5 yıla yakın bir süre beraber oldu inşallah 5 ıl sonrada siz o kadının durumunda olmasınız yada şöyle diyiim hiç kendnizi onun yerine koydunuzmu empati yaptınızmı hiç adamıda çok merak ettim haa
Bu arada şöyle de bir detay var....
Eğer kız 4,5 hamileyse... Bu hamlelik süreci son adet tarihine göre hesaplanıyor... Yani 4,5 aylk hamile bir bayan 4 ay önce ilişkiye girmiştir, o zaman hamile kalmıştır ama hamielik süreci adet tarihine göre belirlendiği için 4,5 aylık hamileyim diyordur...
Yani eşim dediğiniz adam size evleme teklif eteye gelirken o kızın koynndan çıkp gelmiş, size ilan-ı aşk edip secgilmi sevmiyorum sorunlarımız var ayrılmak istiyorum derken o kadının kulağına aşk kelimeleri fısıldayıp çcuk yapma eylemnde bulunuyordu....
Bu durumda manyak gerizekalı yalancı çirkef kim oluyor sorarım size....
Diyelim ki kız yalan söylüyor hamile değil... ne değişir.. Eşiniz olacak adam bu duruma imkansız hamile olamaz diyeöediğine göre kızı haile bırakacak eylemi yaptığını kabul ediyor demektir...
Yani bu adamın kızın koynundan çıkıp gelip size evlenme teklif ettiği gerçeğini değiştirmiyor....
Kimse de kızın yaptığının doğruluğunu yanlışlığını sorgulamasın....
Kızın bu durmu söylemesine izin verilmemiş ki.. Telefonlarına cevap verimemiş, mesajları yanıtlanmamış, hatta tel no değiştirilip sırra kadem basılmış..
Adan onu bırakıp başkasyla evlendiğini bile söylelemiş ki... Kız hala sorunlar yaşıyoruz ama dönüp gelecek dye bekliyordu belki de...
senelerin bir beraberliği varmış. ve her zaman beraberliklerde olabilen bazı sürtüşmeler olmuş demek.. adam o sürtüşmeleri size anlatırmış. yani siz bir beraberliği düzeltmeye çalışmak yerine o beraberliği darmaduman etmiş ve 2 ay gibi bir sürede adamı kızın elinden almışsınız.
bu kızın 4 yılını bir anda 2 ayda yok etmişsiniz. hayallerini, umutlarını.
ve kocanız denen şahsiyette 4 buçuk ay önce onunla beraber olarak ona yine umut vermiş. .
kıza gerçekten üzüldüm. ve gerideki yorumlarada şaştım kaldım. empati yapamamış kimse. o kızın yerine koyamamışlar kendilerini.
4 yıllık herşeyini verdiği adamın beraberlikte bir sorun olduğu an başka kadına dert yanma amacıyla konuşup onunla birden evlenmesini çok normal karşılayıp,bu kızcağıza etmedikleri hakaret kalmamış.
konu sahibinin evli olması haklı olduğunu göstermiyor. en büyük yanlışı yapan koca tabii
ve kocanız üstüne düşeni yapmalı. jaippur a katılıyorum bu konuda.
ha birde kızın namusuna laf edenlere diyeceğim bir şey var. çocuk başkasındandır diyenlere.
bu kız 4 sene bu adamla berabermiş. ve deliler gibi sevdiği belli.
başkasından lafı oldukça aşağılayıcı bir laf. tanımadan etmeden böyle bir yorumda bulunmanız çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?