Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Zaten bu durumda diğer bayanı suçlamak yersiz olur bence...

Kadın çok seviyormuş belli ki ve seviliyormuş bence.Ortada 5 yıla yakın bir ilişki var.5 yıl ne demek ya dile kolay,koskoca 5 yıl !

Ben tek hatalıyı hala konu sahibi olarak görmekteyim .Çünkü eşinin 5 yıllık bir ilişkisi olduğunu biliyordu ve bunu bile bile bu işe başladı kendisi.

Şahsen ben 5 yıllık bir ilişkinin doruğundan çıkıp bana gelip 2 ay sonra evlenme teklifi eden bir adamla bırakın evlenmeyi ,o anlamda görüşmezdim bile.

Zaten unutulmaz ki ha diyince 5 yıllık bir ilişki öyle kolay mı ha diyince silip atmak.Bariz belli ki o bayanı unutmak için konu sahibiyle evlenmiş işte.

Katılıyorum.
Ayrıca bu bayanın 4,5 aydır aklı neredeymiş, sizin evlenmenizi mi bekliyormuş, hamile olduğunu farketmek ve söylemek için.
Önce doğru cevapları bulmak lazım, olasılıklar üzerine karar vermemeniz bence de uygun olur.

yani katılmamak elde değil mavi sana
5 yıla yakın bi zaman
o kız gelse burda böyle bi konu açsa
sevgilim 5 yılın ardından beni terkedip 2 ay içinde başkasııyla evlendi ve ben hamileyim dese evlendiği kişeye yani konu sahibine saydırırdık.
burda kabahtali olan konu sahibi kesinlikle.
bu işe siz sebebp olmuşsunuz. başkası değil...

O kızın yerine kendinizi koyun isterseniz...bir insan 5 yıllık bir ilişkisini zaten bir anda unutamaz.eşinin sana aşık olarak evlendiğini hiç sanmıyorum.sadece bunaldığı için liman aradı belkide...kıza yazık olmuş iyi cesaretki babasız bi çocuğu ne şartlarda ne laflarla ne söylemlerle büyütmeye çalışacak.inan sana diil o kıza üzüldüm..belkide eşin sana aşk nağmeleri fısıldarken ilişkisi devam ediyordu..yazık çok yazık...siz bile bile kendinizi ve o kızın hayatını karartmışsınız

4.5 yıllık beraber olduğu bayana evlilik teklifi etmiyor,2 aylık tanıdığı birine evlilik teklifi ediyor

Çelişki burdan belli zaten....Müneccim olmaya gerek yok.

nihayet ya saol arkadaşm birde gerilere dönüp okursan neler demiş psikopat kendini öldürmeye kalktı falan kadına kimbilir neler aşattı neler yyaptıya biz kadınların en büyük düşmaı yine biz kadınlar işte burdaki örnekte olduğu gibi

Taam da ortada 3 haftalık bir evlilik ve 2 aylık bir tanışma süreci var... Toplamda 3 ay diyelim....
ve bu 3 ay boynca kızdan kaçılmış, adam evlendiğini söylememiş.... Sızın koynuna girerken konu sahibi arkadaşa da evlenme teklif ediyormuş.... Ve açıkça da konu sahibi arkadaşa da demiş ki, sen evet dersen ayrılıcam... Bu nedemektir.. Evet demezsen ayrılmıycam kızdan.... Sevgilisini sevmeyen adam ayrılmak içn bir başka kızın evlenme tekifini kabul etmesini beklemez, ayrılır ilişkisini bitirir... Diğer kız da ister kabul eder ister etmez....

Ayrıca zaten bir kadının hamile olduğunu anlaması en erken 1 aylık hamileyken anlar... Ama genelde stres gecikme falan derken 1,5 aylık hamileyken ancak anlar bir kadın hamile kaldığını....
ee hamile kaldığını anladığından itibaren de adama ulaşmaya çalışmış ama adam telefon nosunu değiştirdiği için telefonlarına cevap vermediği için söyleyememiş olamaz mı????
Zaten kız bir şekilde ulaşıp ben hamileyim dedikten sonra adam ben evlendim demiş....
yani kız evlendiklerini öğrendi idye hamileyi dememiş.....
Zaten haile olduğunu söylemeye çalışmış ama ulaşamamış, ulaşıp söylediğinde ise adamın evlenmiş olduğunu öğrenmiş.....

Lütfen tanımadıınız bilmediğiniz kişiler hakında onların ağzından değil de başkalarının söyledikleriyle değrlendirme yapıp asıp kesmeyin.... Ki ben de başkalarının dedikleriyle yani konu sahibi arkadaşın dedikleriyle yorum apıyorum aa dikkatli okuarak yorum yapıyorum, lütfen sizde öyle yapın....

çok üzücü bir durum siz herşeyi geride bırakmış bi anda evlenmişşiniz böyle bi şok gerçekten zor bence eşinizle konuşun o bu konuda ne düşünüyor ayrılmayı mı yoksa ayrılmamayı mı belki çok zor olur ama ayrılmamayı göze alabilirseniz o da uzaktan uzağa bebeğin ihtiyaçlarını karşılarsa devam ettirebilirsiniz bu tamamen o kadının koz olarak kullandığı bişey sizin ayrılmanızı istiyor bence onun istediğini vermeyin hertşeyi göze alacak kadar seviyorsanız tabi belki çocuk eşinizden bile olmayabilir kim bilebilir bunu

aynen burda o kızın tarafını tutanlar böyle bir konudada ne derlerdi acaba

[QUOTE=Alkione;13358765]ben de inanmak istemedim hiç inanmadım ama
gidip de eşimin ailesini arayana kadar
o zaman doğru olduğunu düşündüm işte
çünkü yalan olsa buna kalkışmaya çekinir diye düşündüm.

başkasından olma ihtimali de düşük geliyor çünkü hiç bir zaman ayrıldığını kabullenemedi, hep rahatsızlık verme çabasında oldu
başkasıyla bişeyler yaşayabilecek kadar düşmüş müdür o psikolojiyle bilmiyorum
sakinleşmeyi bekliyorum işte konuşmak için
şuan ben de hiç iyi değilim konuşmam hakaretten öteye gitmeyecek
o kadar öfke doluyum ki saygı falan kalmayacak[/QUOTE]

hamile olma ihtimali yüksek demiş konu sahibi.
adamın ailesini aradığınagöre bencede yalan söylemiyor
.

işte burada.. adam sen evet dersen onla ilişkimi bitiricem demiş.... Kabul etmezse devam edecekti demekki...

zaten siz eşiniz ve o kızın arasına girmiş gibi olmuşsunuz

bu durumda üstünüze düşen aradan çekilmenizdir.

jaipur' a katılıyorum.

üzgünüm ama sizin evli olmanız bu gerçeği değiştirmiyor araya giren ikinci kadın durumuna düşürmüşsünüz kendinizi ve eşinize kanmışsınız

tekrar ediyorum size düşen aradan çekilmektir.

eşiniz de bir kadının yani o hamile kızın hayatıyla oynamanın bedelini daha çok çok ağır ödeyecektir

sizin de şu an bir bedel ödediğiniz gibi

Adam kıza evlendiğini söylememiş...
Hatta kıza ayrıldığını bu iin kesn bittiğini bile tam olarak söylememiş.... Kız başkasıyla beraber olduğunu öğreniyor.... Ama kızla adam karıkoca gibiler.. .4,5 yıllık bir beraberlikleri var... İlişkilerinde sorunlar olmuş ama kız inanamıyor... Belki kabul edemiyor kabul etmek istemiyor.... Adama ulaşmaya çalışıyor.... Adam anında tel nosunu değiştiriyor.... Bu noktada ben evlendim beni br daha arama demek yerne telefon numarasını değiştiriyor..... Kız da diyor ki beni çok seviyor aa bana kızgın, o yüzden bana tavır yapıyor aramıyor arayınca da açmıyor... Kız ısrarcı yeni telefonu da bulup ısrarla beni seviyorsun ben de seni diyor... Adam cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor....
Kız hamile olduğunu söylüyor..... Ve bunun üzerine adam ben evlendim beni rahat bırak diyor.... Buna kız inanamıyor... Nasıl olur diyor ve adamın ailesini arayıp gerçekten evlendiler mi diye soruyor....

Yani ortada sevgilisinin evlendiğini öğrenip onların mutluluğuna gölge düşürmek için hamilelk numaraı yapan bir kız yok.....

Yazılanları dikkatli okuyup dikkatli yorumar yapın..... İnsanları bu kadar ağır şekilde suçlamak bu kadar kolay olmamalı.....

Bence konu sahibinin eski kız arkadaşı suçlaması normal. ıçini soğutmaya çalışıyor çünkü. Haklı haksız demiyorum ilk şokla en kolay kızabileceği nefret edebileceği insandan nefret etmesi normal. O kızın nasıl birisi olduğunu bilemem belki cidden psikopat , sevdiği takıntı yaptığı adamı elde etmek için bebeğini kullanan birisi belki de. Belki de çok masum 4,5 yıl hayatını verdiği adamı kandıran birisi bir şeytan olarak görüyor konu sahibini. Her iki durumda da konu sahibi nasıl bir ilişki olursa olsun adamın geride bıraktığı , biraz zaman tanımalıydı bana evet dersen ayrılıcam diyen bir adamdan hayır gelmeyeceğini anlamalıydı ama anlamamış. 3. kişi kötü kadın konumuna kendisi sürüklenmiş. Ben olsam şunu yapardım bunu yapardım diyemem ama eninde sonunda kendi başını kendinin yaktığını anlamalı o herifi de ne halin varsa gör deyip sepetlemeli.

canım kendini suçlama lütfen.. olay tamamen senin dışında ve senden önce olmuş..
sana ihanetde etmemiş eşin... sanırım eski sevgilisi bu durumun onu kendisine döndüreceğinden emin..
başıma gelse napardım bilmiyorum ama bence ona dönsün diye kendine yazık etme...
o bebeğinde günahı yokki.. masum yavru.. bebeği yok sayamaz ona sahip çıksın, ama kadına asla...

Dikkatli okuduğunu pek düşünmüyorum ben.
Yorumumda kızla alakalı en ufak ağır bir itham yok, merak etme birilerini hele de hiç bilmediğim birilerini asıp kesmeme haddimi çooook iyi bilirim ben.
Yazdıklarımda hiçbir kesinlik cümlesi yok, kız hamiledir ya da değildir, yalan söylüyordur ya da söylemiyordur, kız öyledir ya da böyledir vs vs.
Arkadaşa tavsiyemde olasılıklar üzerine değil, olayn iç yüzünü tam olarak öğrenmeden bir karar verme oldu.
Siz bana bu bayanın kesinlikle hamile olduğunu iddia edebilir misiniz, aynı şekilde ben de ne hamile olduğunu, ne de hamile olmadığını kesinlikle iddia edemem. Yalnız 4 ay beklemesini anlayamadım, bu da benim bileceğim iş, ister anlarım ister anlamam, ama yargılamam, kız öyle kız böyle demem, kesin yalan söylüyordur da demem.

Dikkatli okuma mevzuna gelince, demek ki önce kendimiz söylediklerimizi hayata geçirelim ve dikkatli okuyalım, sonra başkalarıyla ilgilenelim.

Katılıyorum a.s

Uygun olan konu sahibinin aradan çekilmesidir .

ışin en çirkin tarafı ise adamın sevmediğini söylediği kadınla yaşadığı cinsellik. Kadın doğal olarak beni seviyordu aramıza girdi kandırdı diyecek. Nasıl bir kadın olursa olsun bunu kabullenemez.

Denizbarıs arkadaşım haklısın...Okumadan dikkate almadan yorum yapanlar var burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…