4,5 aylık hamilelik, 4 aylık tanışma, 2 aylık nişanlılık, 3 haftalık evlilik, 5 günlük haber :bbo:
Çok hızlısınız ve siz de farkındasınız yaptığınız hatanızın.
Bu da herkese ders olacak bir nokta gerçekten,
Bir insanı senelerce tanıdığınızda bile ne bilmediğiniz huyları çıkarken birkaç ayda nasıl emin olup evlilik kararı verebildiğinize şaşırdım.
Ama herkes hata yaptığından ve sonuçta geçmiş bir hata olduğundan bu noktayı geçiyorum.
Eşiniz bir olasılık haklı olabilir,
Eğer bu anlatılanlar yalansa, 4 senelik bir ilişkiden öyle sıtkı sıyrılmıştır ki hemen ertesi gün bile o kızı unutmuş olabilir.
Bunun örneklerini gördüm, ancak hamilelik imkansız gibi bir açıklamada bulunmadığına göre bir ilişki yaşadıkları aşikar,
Bu durumda hiçbir şey hissetmediği biriyle ilişki yaşayacağını zannetmiyorum, ki öyleyse de gayet nahoş bir şey.
Benim burda tek önemseyeceğim nokta o kızı gerçekten unutup unutmadığı olur eğer kızın hamile olduğu yalansa, ki nedense baştan beri yalan olduğunu düşünüyorum.
Siz evlenince böyle bir şeyi söylemesi, daha önceden ses çıkarmaması ilginç geldi çünkü,
Telefona ulaşamaması falan bahane değil, dünyanın öbür ucunda olsa gider bulur söylerim böyle bir durumda.
Kızın evliliği hazmedemeyip böyle bir yalan söylediğini düşünüyorum, suçlu da sayılmaz.
Hangimiz olsak 4 yıllık ilişkimizin ardından 4 ayda evlenen bir adama öfke duyardık, saçmalayabilirdik.
Hamile ise durumlar biraz değişebilir, başka türlü düşünülmesi gerekir, ancak ben dediğim gibi buna çok inanmadım.
Sizin yerinizde olsam her durumda şu an yapacağım şey cevapları netleştirmek olurdu.
Bu adam o kızı gerçekten unuttu sildi mi, beni gerçekten seviyor mu, kız gerçekten hamile mi ve gerçekten benim eşimden mi ?
Bu soruların net cevaplarını almadan, gözünüzle görmeden hiç bir adım atmayın, ama gerçekten kendi kendinize ölçüp tartın.
Eşinizin yanınızda olmadığı çok yerinde olmuş.
Zaten bu durumda diğer bayanı suçlamak yersiz olur bence...
Kadın çok seviyormuş belli ki ve seviliyormuş bence.Ortada 5 yıla yakın bir ilişki var.5 yıl ne demek ya dile kolay,koskoca 5 yıl !
Ben tek hatalıyı hala konu sahibi olarak görmekteyim .Çünkü eşinin 5 yıllık bir ilişkisi olduğunu biliyordu ve bunu bile bile bu işe başladı kendisi.
Şahsen ben 5 yıllık bir ilişkinin doruğundan çıkıp bana gelip 2 ay sonra evlenme teklifi eden bir adamla bırakın evlenmeyi ,o anlamda görüşmezdim bile.
Zaten unutulmaz ki ha diyince 5 yıllık bir ilişki öyle kolay mı ha diyince silip atmak.Bariz belli ki o bayanı unutmak için konu sahibiyle evlenmiş işte.
yani katılmamak elde değil mavi sana
5 yıla yakın bi zaman
o kız gelse burda böyle bi konu açsa
sevgilim 5 yılın ardından beni terkedip 2 ay içinde başkasııyla evlendi ve ben hamileyim dese evlendiği kişeye yani konu sahibine saydırırdık.
burda kabahtali olan konu sahibi kesinlikle.
bu işe siz sebebp olmuşsunuz. başkası değil...
senelerin bir beraberliği varmış. ve her zaman beraberliklerde olabilen bazı sürtüşmeler olmuş demek.. adam o sürtüşmeleri size anlatırmış. yani siz bir beraberliği düzeltmeye çalışmak yerine o beraberliği darmaduman etmiş ve 2 ay gibi bir sürede adamı kızın elinden almışsınız.
bu kızın 4 yılını bir anda 2 ayda yok etmişsiniz. hayallerini, umutlarını.
ve kocanız denen şahsiyette 4 buçuk ay önce onunla beraber olarak ona yine umut vermiş. .
kıza gerçekten üzüldüm. ve gerideki yorumlarada şaştım kaldım. empati yapamamış kimse. o kızın yerine koyamamışlar kendilerini.
4 yıllık herşeyini verdiği adamın beraberlikte bir sorun olduğu an başka kadına dert yanma amacıyla konuşup onunla birden evlenmesini çok normal karşılayıp,bu kızcağıza etmedikleri hakaret kalmamış.
konu sahibinin evli olması haklı olduğunu göstermiyor. en büyük yanlışı yapan koca tabii
ve kocanız üstüne düşeni yapmalı. jaippur a katılıyorum bu konuda.
ha birde kızın namusuna laf edenlere diyeceğim bir şey var. çocuk başkasındandır diyenlere.
bu kız 4 sene bu adamla berabermiş. ve deliler gibi sevdiği belli.
başkasından lafı oldukça aşağılayıcı bir laf. tanımadan etmeden böyle bir yorumda bulunmanız çok yanlış.
Katılıyorum.
Ayrıca bu bayanın 4,5 aydır aklı neredeymiş, sizin evlenmenizi mi bekliyormuş, hamile olduğunu farketmek ve söylemek için.
Önce doğru cevapları bulmak lazım, olasılıklar üzerine karar vermemeniz bence de uygun olur.
yani katılmamak elde değil mavi sana
5 yıla yakın bi zaman
o kız gelse burda böyle bi konu açsa
sevgilim 5 yılın ardından beni terkedip 2 ay içinde başkasııyla evlendi ve ben hamileyim dese evlendiği kişeye yani konu sahibine saydırırdık.
burda kabahtali olan konu sahibi kesinlikle.
bu işe siz sebebp olmuşsunuz. başkası değil...
bana o dönem zaten artık alışkalıklardan devam eden hastalıklı bir ilişki olduğunu( ne kadar doğru artık bundan da şüpheliyim)
artık ona karşı sevgisinin kalmadığını ve bana karşı hisleri oluşmaya başladığını bu sebepten ayrılmak için aslında geç bile kaldığını söylemişti ve onu kabul ettiğim an herşeyin biteceğini söylemişti tamam o kısımda dediğini yaptı.
ama bana aşık olduğunu söylediği ilk günlerde hala nasıl onunla birlikte olabilmiş aklım bunu almıyor.
yani ben orda hayır desem devam edeceğini düşünmem bunlardan.
kendisi ayrılıktan sonra işi intihar denemelerine kadar götüren bir psikopat olduğu için evlendiğimizi saklıyorduk.ki eşim numarasını değiştirse de bir şekilde bulup sürekli aramaya çalışan, mesaj bombardımanına tutan bir tipti
sürekli aynı laflar sen onu sevmiyorsun, bir geçiş dönemindeyiz, yanılıyorsun hatanı anlayacaksın, ben seni hep bekliycem, o kadar seneyi silip atamazsın, o bir heves, herşeyi ailene anlatıcam,kaçmandan hala beni sevdiğini anlayabiliyorum, beni sevmesen konuşmaya cesaretin olurdu vs. hep ama hep.
telefon suratına kapanır,mesajına cevap verilmez ama bu devam ederdi
en son hamileyim konulu mesajlar gelmeye başladı tabii biz inanmadık
bunu da abartınca , işi tehditlere götürünce eşim dayanamadı aradı evlendik biz rahat bırak artık diye bağırdı kapattı ki tam geçen hafta bugün oldu bu olayki tam bu olayın üstüne
bu hamilelik mevzusu iyice ciddi bir hal almaya başladı cidden aramış eşimin ailesine anlatmış durumu cidden evlendiler mi falan diye sormuş
böyle bir zavallı işte
Taam da ortada 3 haftalık bir evlilik ve 2 aylık bir tanışma süreci var... Toplamda 3 ay diyelim....
ve bu 3 ay boynca kızdan kaçılmış, adam evlendiğini söylememiş.... Sızın koynuna girerken konu sahibi arkadaşa da evlenme teklif ediyormuş.... Ve açıkça da konu sahibi arkadaşa da demiş ki, sen evet dersen ayrılıcam... Bu nedemektir.. Evet demezsen ayrılmıycam kızdan.... Sevgilisini sevmeyen adam ayrılmak içn bir başka kızın evlenme tekifini kabul etmesini beklemez, ayrılır ilişkisini bitirir... Diğer kız da ister kabul eder ister etmez....
Ayrıca zaten bir kadının hamile olduğunu anlaması en erken 1 aylık hamileyken anlar... Ama genelde stres gecikme falan derken 1,5 aylık hamileyken ancak anlar bir kadın hamile kaldığını....
ee hamile kaldığını anladığından itibaren de adama ulaşmaya çalışmış ama adam telefon nosunu değiştirdiği için telefonlarına cevap vermediği için söyleyememiş olamaz mı????
Zaten kız bir şekilde ulaşıp ben hamileyim dedikten sonra adam ben evlendim demiş....
yani kız evlendiklerini öğrendi idye hamileyi dememiş.....
Zaten haile olduğunu söylemeye çalışmış ama ulaşamamış, ulaşıp söylediğinde ise adamın evlenmiş olduğunu öğrenmiş.....
Lütfen tanımadıınız bilmediğiniz kişiler hakında onların ağzından değil de başkalarının söyledikleriyle değrlendirme yapıp asıp kesmeyin.... Ki ben de başkalarının dedikleriyle yani konu sahibi arkadaşın dedikleriyle yorum apıyorum aa dikkatli okuarak yorum yapıyorum, lütfen sizde öyle yapın....
zaten siz eşiniz ve o kızın arasına girmiş gibi olmuşsunuz
bu durumda üstünüze düşen aradan çekilmenizdir.
jaipur' a katılıyorum.
üzgünüm ama sizin evli olmanız bu gerçeği değiştirmiyor araya giren ikinci kadın durumuna düşürmüşsünüz kendinizi ve eşinize kanmışsınız
tekrar ediyorum size düşen aradan çekilmektir.
eşiniz de bir kadının yani o hamile kızın hayatıyla oynamanın bedelini daha çok çok ağır ödeyecektir
sizin de şu an bir bedel ödediğiniz gibi
Adam kıza evlendiğini söylememiş...
Hatta kıza ayrıldığını bu iin kesn bittiğini bile tam olarak söylememiş.... Kız başkasıyla beraber olduğunu öğreniyor.... Ama kızla adam karıkoca gibiler.. .4,5 yıllık bir beraberlikleri var... İlişkilerinde sorunlar olmuş ama kız inanamıyor... Belki kabul edemiyor kabul etmek istemiyor.... Adama ulaşmaya çalışıyor.... Adam anında tel nosunu değiştiriyor.... Bu noktada ben evlendim beni br daha arama demek yerne telefon numarasını değiştiriyor..... Kız da diyor ki beni çok seviyor aa bana kızgın, o yüzden bana tavır yapıyor aramıyor arayınca da açmıyor... Kız ısrarcı yeni telefonu da bulup ısrarla beni seviyorsun ben de seni diyor... Adam cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor....
Kız hamile olduğunu söylüyor..... Ve bunun üzerine adam ben evlendim beni rahat bırak diyor.... Buna kız inanamıyor... Nasıl olur diyor ve adamın ailesini arayıp gerçekten evlendiler mi diye soruyor....
Yani ortada sevgilisinin evlendiğini öğrenip onların mutluluğuna gölge düşürmek için hamilelk numaraı yapan bir kız yok.....
Yazılanları dikkatli okuyup dikkatli yorumar yapın..... İnsanları bu kadar ağır şekilde suçlamak bu kadar kolay olmamalı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?