Katılıyorum.
Ayrıca bu bayanın 4,5 aydır aklı neredeymiş, sizin evlenmenizi mi bekliyormuş, hamile olduğunu farketmek ve söylemek için.Önce doğru cevapları bulmak lazım, olasılıklar üzerine karar vermemeniz bence de uygun olur.
Bu cümle sizce yeterince açık bir suçlama içermiyor mu??? Sizce bu cümle 4,5 ay aklı nerdemiş derken siz evlendiniz diye şimdi 4,5 aylık hamile olduğunu söylüyor gibi bir itham gizli değil mi??? Ben mi yanlış anlıyorum... Ucu açık cümleler kurmanız hem insanları itham edip hem de ben net bişey sylemedim ki diye işin içinden çıkabilmek için mi?
Evet cümlelerde kesinlik yok... Gayet ucu açık ithamlar var....
ısteyen stediği yorumu yapar... ısterseniz o kız yalancı hamile falan değil, hamileyse bile o adamdan değil deyin...
beni çok da enterese etmiyor....
Beni söyleek istediğim:kesinlik içermese bile bir insan hakkında ucu açık imalarda bulunuyorsanız bu imaların doğruluğu konusunda emin olmalısınız.....
hala 4 aydır hamile olup da farkına varamaması garip geldi diyorsunuz... 4 aydır hamile olup farkına varamadığını nereden biliyorsunuz da bu size garip geliyor... 4 aylık hamleyken farketmiş hale olduğunu diye bir cümle yokki konu sahibinin yazdıklarında....
Adam konusahibine evlenme teklif eder etmez tel nosunu değiştiriyor... Kızın telefonlarına cevap vermiyor ama ayrldık biz ben evlendim de demiyor.... Kız haileym diyor ndan sonra beyendi lütfedim ben evlendim beni rahat bırak diyor...
Şimdi siz bu yazılanlardan kız 4 aylık hamleymiş ama farkedememiş ne garip gibi bir sonuç çıkardıysanız benim söyleyecek sözüm yok....
Eet çenebazım evet herkes istediği yorumu yapabilir, isteyen hamle olduğuna inanıristeyen inanmaz...
Ama aklı nerdeymiş 4,5 ay da şimdi söylüyor hamle olduğunu demek için ortada bunu düşündürecek bir yazı yokken bu cümleyi kurmak dikatsizlik olmyor mu????Ben niye böyle yazdın, yazamazsın demedim.. Sadece daha dikatli okuyup yorum yapın dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?