sagol canimm.. aslinda birlikte öyle mutluyuzkii, huzur buluyoruz birbirimizdee ama onunla olacak gelecek kaygisii kafamin icini bi türlü rahat birakmiyor,, bitmeye mi mahkum yoksa biz hic kopamayacakmiyiz? kopamasakta karsimiza cikan engellere katlanabilecekmiyizz.. ne bileyim, aslinda hicbirseyi düsünmeye deymezz, nasilsa olacagina variyorr.. dedigin gibi canim; Allah ne veriyorsa hayirli olani versin insallah..
Selam fıstıkkllarrr
napıyosunuzz ? iiyi kaynatmışsınız geçmişi , şöle bi gözden geçirdim , ama bitiremedimm
okuldan geldimm ,bugün bütün işlemlerim sona erdi çoook şükür , oohhh yaşaassıınnn TATTİİİLLLL
tebrikler şekerriim ,aynen devam , olacak olacak bi ileri bi geri mehteran gibi olsada olacaakkk
hadi hayırlı tatiller canım :)) inşallah çok güzel bir tatil olur.
Teşekkür ederim canım desteğin için. Inşallah düşe kalka olacak.. Siz varken olmaması mümkün değil.
Kizlarr ( esra ve gül ) size kisaca diyebilecegim tek $ey cok $ansli oldugunuzz!!!!! kizlar insan belli bir yasa kadar anne babaya muhtac oluyor tabiki ama bi ya$tan sonrada daha önelisi ne biliyormusunuzz?
seni iyinle kötünle, gecmisinle, ya$anmi$liklarinla kabul edip, en kötü gününde de arkanda dag gibi durabilecekk sana sadece sevgi degil saygida gösterebilecek bir insani tanimakkk.. görüyorumkiii ikinizinde herseye ve herkese ragmen arkanizi dag gibi yaslayabildiginiz sizi seven esleriniz, sicak bir yuvaniz var ( Ma$allahhhhhh )
Talihsiz bir evlilik yaptim ve bo$andim, elin memleketinde daha 26-27 yasinda dul bir kadin !!! cok büyük bunalimlara girdim ve daha fazla yurt disinda yasayamayacagimi anladim, cünkü cok yalnizdim, cevrem yoktu,burda hickimsem yok, birbasimayim, o ilk ayrildigim dönem maddi sIkINtilarda yasadim ve türkiyeye dönme karari aldigimda annem kibarca beni reddettii,bizler icin sacini süpürge etmis, ömrünü verip bircok fedakarlik yapmis bir anne hemde !!!!!! cok büyük hüsrana ugradim, yikildim resmen, cünkü kendimi koca dünyada birbasima hissettim.. hani bir laf varya__ adamin sIrtIna vurmu$lar, ahhh arkammm__ demis.. yani bir arkam olsaa sIrtImdan kimse vuramazdi demek istemis...bende i$tee kendimin aslinda ne kadar arkasiz oldugumla ilk kez o gün yüzlestim,, depresyona girdimm,2,5 sene kendimi toparlayamadim, insanlarla hicbir kontagim yoktu, ruh gibi i$ten eve evdende i$ee..sonradan kendimi toparlayip tekrar hayata tutunmaya calistimm, defalarca düstüm ama yine kalktim, hep kendi cabamla..
yani belli bir yastan sonra insanin anne babasi atasi oluyor bi yerdee,, sirtini dayayamiyorsun, hatta onlar sana sirtlarini dayamaya calisiyorlar :-D
o yüzden kizlarrr cok sanslisinizz dedim isteee, bu yaslarda en cok ihtiyaciniz olan seye sahipsinizzz,, sizi sahiplenip koruyup kollayan kocalariniz varr..insan gecmisin izlerini mutlakakii tasiyor ömür boyuu ama üzmeyin kendinizi yinede artik.. bende anneme küstüm, konusmadim uzun süre,ölsem cenazemi bile göremeyeceksiniz dedimm ama sonra düsündümm, evet beni kirdii ama bisürüde emekte verdii, annem oldugu icin kendim baristim, kendim hep gittim üzerine ve konustumda bu konuyuu.. dedimkii sen bana bircok emek verdin inkar edememm, fedakarliklarda yaptin ama bu yanlisida yapmayacaktin !! ben sana öfkeliyim ama annemsin diye öfkemin üzerine perde cekiyorum dedimm.. inanin öyle pismankiiiiiii...
Ama ben halaaa sirtimi dag gibi dayiyabilecegim biriylemi birlikteyim bilmiyorumm, onunda kafasi karisikk, benimdee.cünkü davullarimiz cok baska tellerden caliyorr..
anlayacaginizz KAPILMI$IM BAHTIMIN RÜZGARINA, SAVRULUP GiDiYORUM BEN HALAA !!!!!!!!
$ükredin bugününüzeee
kizlarrr ben cok tembelll bir tosbayimmm yaaaa..halaaa bisürü i$im varrrr,, benim yawru ku$um geldii 2 saaten fazla evdeydi diye islerimi bitiremedim..
yemegimi getirdi bana, gel dedim bana biraz e$lik et agiz tadiyla yiyeyim, biba$ima tadini alamiyorum dedim..__ yaaa ben icindenn geliyorummm, sana getirdigimi niye yiyeyimm, ayrica cokta tokummm ___ dedi.. dedii amaaa ucundan kiyisindan derken 3 dilimini götürdü pizzanin, salataninda dörtte birini yemistir heralde..bende kalanin yarisini yedim, salataninda yarisini yedim ve kalaninida aksam 6-7 gibi yicemm, o gelmeden sadece 1 tane büyük sari elma yemistim..
hayyy benim $uu agzima tükereyimmm yaaaaaaa, durduk yere cenem durmadiii, dedimkii kusura bakma buara senin ütüleri biraz ihmal ettim ama artik yine jilet gibi giyineceksin, birdaha ihmal etmem dedim, demez olaydimmm... bi baktimkii sitemlerii yapistirdiii hemenn..
sana en iyisinden ütüyle, masasinida aldik halbuki amaa_____ dediiii :-@ sanki bana havuzlu villa almis yaaaa, en iyisinden en nefret ettigim seyii almis :-DDD
amaaaannnn neyseeee, cenem düstü yinee, kalkip kalanlarini yapayim islerinnn ;-/
kizlarrr ben cok tembelll bir tosbayimmm yaaaa..halaaa bisürü i$im varrrr,, benim yawru ku$um geldii 2 saaten fazla evdeydi diye islerimi bitiremedim..
yemegimi getirdi bana, gel dedim bana biraz e$lik et agiz tadiyla yiyeyim, biba$ima tadini alamiyorum dedim..__ yaaa ben icindenn geliyorummm, sana getirdigimi niye yiyeyimm, ayrica cokta tokummm ___ dedi.. dedii amaaa ucundan kiyisindan derken 3 dilimini götürdü pizzanin, salataninda dörtte birini yemistir heralde..bende kalanin yarisini yedim, salataninda yarisini yedim ve kalaninida aksam 6-7 gibi yicemm, o gelmeden sadece 1 tane büyük sari elma yemistim..
hayyy benim $uu agzima tükereyimmm yaaaaaaa, durduk yere cenem durmadiii, dedimkii kusura bakma buara senin ütüleri biraz ihmal ettim ama artik yine jilet gibi giyineceksin, birdaha ihmal etmem dedim, demez olaydimmm... bi baktimkii sitemlerii yapistirdiii hemenn..
sana en iyisinden ütüyle, masasinida aldik halbuki amaa_____ dediiii :-@ sanki bana havuzlu villa almis yaaaa, en iyisinden en nefret ettigim seyii almis :-DDD
amaaaannnn neyseeee, cenem düstü yinee, kalkip kalanlarini yapayim islerinnn ;-/
Canım benim. Sen o kadar aklı başında o kadar iyisin ki. Aklımı başıma getirdin. Şükürler olsun hakikaten bugüne.
Annen belki seni zamanında kırmış redderek ama sana özgürlüğünü, ayakta durabilecek cesareti vermiş canım. Ben sana söyleyim mi dönseydin ne olacağını.. İnsanlar türkiyede sürekli senle görüşmeye çalışacaktı. Hiç ilgin olmayanlar bile. Laf sokanı mı ararsın, yüzüne gülüp arkandan konuşanını mı, sürekli bu konuları açıp senin derdini kendine çerez yapanı mı.. Daha bir sürü manyakla uğraşacaktın. Annen bilerek ya da bilmeyerek korumuş bunlardan seni. Bedeli çok ağır olmuş evet ama ayakta durmayı öğrenmişsin bu yalnızlığın sonunda. Şimdi kimseye muhtaç bağımlı değilsin Allaha şükür.
İlişkinle ilgili de hiç canını sıkma, doğru kişi mi diye de endişelenme. Zaman ikinize de birbiriniz için vazgeçilmez olup olmadığınızı gösterecek. Zaten bir süre sonra senden vazgeçemeyeceğini anlarsa çok afedersin kimseyi takmaz. Aynı şey senin için de geçerli, savaşırsın herkesle. Allah bu güzel gönlüne göre versin her şeyi, eşi de çocuğu da. Hayırlısı olsun hakkında canım benim.
Ütü meselesine gelince, almasaymış nasıl yapacakmışsın ütüyü, sor bi dahakine :)
Ay ne güzel keyif yapmışsınız beraber. Ben de eşim evdeyken hiçbir şey yapamıyorum. Şimdi diyetteyim de bi şeyler yiyorum gündüz. Önceden o gelmeden canım bi şey yemek istemezdi. O gelince de kafayı yerdim açlıktan.
Pizza kaç dilimdi canım? Süpermiş onun da yemesi. Kararınca yemiş oldun bak.
canım benim "su akar yolunu bulur" dediğin gibi herşey olacağına varır , sen şimdi anın tadını çıkar , mutluluğunuz daim olsun , herşey güzel olur Allahın izniyle :129::129::129:
benle yasamaya baslayana kadar gömleklerini pantolonlarini komple kuru temizlemeye veriyordu, evde sadece ic camasirlarini havlularini yikiyordu zaten, ben buraya tasinmadan önceden baslamistim zaten evini derleyip toplamaya, ben dedim kendine aslinda bo$a para verme öyle sürekli kuru temizlemeye, ben ütülerim dedim ama demez olaydimmm, hem cok üseniyorum, severek yapmiyorum hemde elimden pek gelmiyorr yaaa, az önce baktim adamin pantolonunda iki tane cizgisi vardii :-DDD
bu arada ben göya az önce kalktim laptopuda kapadim, gittim temizlik yapmaya :-D
bi makine camasir attim, cok yorulmusum, geri geldimmm actim, ahahahahayyy
oturmadan öncede bir türk kahvesi yapayim diye mutfaga gittim, baktim baktim geri geldimmm, ona bile üsendim :-DDDDDDD
ayyy benden bi naneee olmazzz yaaaaaaaaaa))))))))))))
Canım gözün almıyosa ortalığı topla bırak. Hafta sonu yaparsın. Bugün dinlen yarın da çok yorulmazsan hafta sonu halledersin hepsini.
İyi yapmışsın canım. Elinden geldikçe yaparsın ne olacak. Ama o pantolon çizgisi çok gıcık bir şey hakikaten. Ceket de giyiorsa takımlarını verin kuru temizlemeye, gömlekleri halledersin sen.
Bak ne kadar tutumlusun, senden iyisini mi bulacak beaa yaaee
8 kücük dilimdi canim, o masallahhh cekirge sürüsü gibii, 1 gram fazlasi yok ama benim 3 günde yedigimden fazlasini yer bir günde hic abartisizzz :-S
canimmm bosunamii demislerr __ hayat paylasinca güzel __ diyee.. gercekten öyleee, Allah kimseyi yalnizlikla terbiye etmesinn, cok zorr
Tatlım sen 2,5 öğle, 2,5 akşam yediğine göre için rahat olsun. Sporunu aksatma ama sakın haaa :)))
Benim kocam da çok fit ya, yiyor yiyor kilo almıyor. Ama yavaş yiyor çok sanırım ondan.
Biz ilk evlendiğimizde sadece akşam beraber oluyoruz, bir şeyler paylaşalım diye mükellef akşam yemekleri, çaylar yanında kekler börekler yerdik. ben uzunca bir sürede 12 kilo aldım, o 6. 2 katı yiyomuşum sanırım ben onun :)))
evet ceketlerine karismiyorum zaten, onlari veriyor kirlendikce temizlemeye, saniyorum tekrar pantolonlarinida verse iyi olacak ;-/
gömlekler kolay onu yapabiliyorum..
yaa ben bu konuda kendimi övememm, sevmiyorum istee elimde degil, benden olsa olsa bukadar oluyorr)
dedigin gibi yapacam galibaa, bugünlük oldugu kadarini yaparim gider gelir, yarinda zaten cok erken kalkmamiz lazim, konsoloslukta randevumuz var i$e gitmeden önce, hafta sonunada buluruz baska bi bahanee :-DDDD
evett fazkla yemedim yaa, zaten hemen doydugumu hissettim ilk iki dilimde daha.banyoya girmeden önce yapacam sporumu mutlaka, aksatmam.
benimki cok hizli yer, ne ara basladida bittii anlamam bile ama ben cok yavas yerim, bir yemegi önüme aldimmii yarim saatten asagi sürmez bitirmem, asla benle yiyen bir insanin istahi acilamaz saniyorum, sinir oluyorlar)
aksamlari keyif bile yapamiyoruz yaa bu kahrolasi kilo yüzünden, bizde özgürce cayimizin yaninda pastamizi felan yiyebilseydik yaa ;-@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?