yok canim, spora gitmedim ama sen cikinca bende cikip benimkinin yarin giyeceklerini ütüleyip hazirladim.. benimki isten gec geliyor biliyorsunuz, daha gelmesine en az iki saat var, simdi biraz zumba yapmaya calisacam, yine beceremezsem belki leslie yaparim üzerinede belki 20-30 dk bisiklet sürerim. artik yarindan itibarende erken saatte yapacam sporumu..
Güllll ugrarsann sende bi ona mesaji at canim bu 1 ekim - 1 kasim diyet ve spor yarisinii
öpüyorum kizlarrr, iyi geceler
kolay gelsin canım. yap tabi sporunu. ama sporu erken yapmak hatta sabah yapmak çok daha etkili canım.sabah yapabilsen keşke.
iyi geceler canım. ben de çıkarım birazdan. görüşmek üzere.
26.06.2012
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................ 71,7.........................4,3 ................ .............55
Esra............100............................... 93,4...........................6,6................ ...............80
Gül...............73.............................. ..68,2.........................4,8.................. ..............64
Aynur….......102...............................86 ,8.........................15,2................... ..........75
herkese merhaba kızlar bende sizinle yarışmak zayıflamak tekrar eski enerjime kavuşmak istiyorum sınavlar okul çocuklar kpss derken kendimden geçtim resmen ve şu 1 ekim yarışınızda sizinle yarışmak istiyorum hayatım yarış olmuş birde burada denemek istiyorum kendimi alışkanlık yaptı yarışlar sınavlar falanbu arada evliyim 2 çocuğum var ve 65 kiloyum hemen başlayalım en azından hayatta başardım diyeceğim bir sınavım olsun kpss kabusundan sonra iyi gelecek bana öptüm hepinizide herkese kolay gelsin şimdiden gitsin kilolar hepimizdende inşallah hemencecik
Merhaba kızlar,
Oğluşu okula götürdükten sonra geçen anlattığım yeni arkadaşımın(oğlumun sınıf arkadaşının annesi) araba ile bırakma teklifini reddetme kararlılığı gösterip eve yürüyerek döndüm. Hatta bi de market alışverişi yapıp o çantaları taşıdım yol boyunca. . ama çok terledim yaa. Hemen duşa girdim eve gelince. Saçıma da alel acele bakım yağı sürdüm. 10 dk anca durmuştur saçımda. Belki yine de etki etmiştir.
Kahvaltı yapmadan çıktığım için dönüşte yürürken yol kenarındaki böğürtlenlere, zeytin ağaçarındaki yeşil-siyah zeytinlere sulandım . kahvaltıda bir yumurta + 3 tatlı kaşığı lor peyniri ile yapılmış omlet, 1,5 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık ve bir çorba kaşığı lor peyniri yedim. Ceviz ve badem de yedim. Hala çay içiyorum. Gece yatmadan önce de zencefilli yeşilçay içiyorum.
Esracım teessüflerimi bir borç bilirim :)) hangi spor olacak yaahuu, tabiî ki de oğluşu almaya giderken yaptığım spor. Şaka maka 1 haftada bacaklarım sıkılaştı. Hem bak arttırdım bile şöyle ki; sabah da hastayım demeden yürüyerek döndüm yokuş yukarı elimde poşetlerle. Üstelik spor ayakkabılarım şu popo ve bacakların arkasını çalıştıran modelden. Yokuş yukarı çıkarken öyle zorluyor ki. Kasılıp kalıcam sanıyorum.
Elfidaa hoş geldin. Kilon az zaten, kaç kilo vermeyi hedefliyorsun? 2 çocukla kpss ye çalışabildin mi ki.
Sedeeef nirdesin gııızz? Spor mu yapıyon sen bizsiz?
kesin ben yazana kadar Sedef destan döktürmüştür gene hadi gönder'e bastım gitti :)
Sedefcim tşk ederim. ben de sizi zevkle okuyorum. sempati ve empati duyuyorum okurken:)
uzun uzuuun yazın her ne yapıyorsanız yaff :)
valla şu an ev işi yapcak halim yok. uzansam ve hatta uyuyabilmeyi başarsam çok iyi olur. hele bir oğluşun çamaşırlarını asayım da.
kış çayı içiyorum şimdi de. (elma, limon, tarçın, karabiber, karanfil, zencefil+ıhlamur karışımı)
izleyeceğin yol ile ilgili bişey diycem. 15 dk ısındıktan sonra 30 dk bisiklet sürersen tam randıman alacağın anda bırakmış olursun. bence sen yine 45 dk tas tamam sür bisikletini.
bi de sürerken arada çok hızlan nabzın yükselsin sonra yine normal ayarda sür.
geçen gün bende bi kanalda izledim. ütü yapmak size kalori yaktırmaz diyordu. sadece ayakta durarak yakılan kaloriyi yakarsınız bir de kol kaslarınızı çalıştırmış olursunuz.
açık havada hızlı tempoda yürüyün diyordu.
göndere basayım bakalım forumdan düştüm mü yoksa Sedef bişeyler yazdı mı?
kızlar nerdesiniz? Esraaaaa sen özellikle ???
Sedefcim tebrik ediyorum seni sporunu yapmışsın. pilav cıss ama. su toplarsın.
oğluşu almaya gitmeden önce resmen yoğurt aşerdim. içim yanıyor ateşim var diye sanırım. ayran yapıp içtim, vitamin niyetine de yarım armut, yarım elma yedim. biraz da ceviz.
sonra azcık saçıma maşa yapayım dedim. (yıllardır var ve ben daha yeni yeni kullanıyorum, işe giderken erken kalkıp hiç kullanmadım onu) maşa yaparken koluma bir anlık değdi üff şimdi görseniz mor renk oldu. önce anlaşılmıyordu, hafif pembeydi. hemen bepanten krem sürdüm. neyime gerek benim süslenmek.şahdım şahbaz oldum. yanık yanık :)
yanığın acısıyla mı ne bugün kendi rekorumu kırdım. 10 dk erken gitmişim. okulun kapısından daldım içeri kapıda bekleşen bayanları başka bişey bekliyorlar sandım. güvenlik seslendi arkamdan, ben de öğrencimi almaya geldim diye kendimden emin cevapladım. meğer 16:30 dan önce içeri almıyorlarmış heheh
akşam yemeğim; etli kuru fasülye+oğluşun tavuklu şehriye çorbasından bir tabak+soğan+salatalık. üstüne nescafe içtim ceviz eşliğinde.
az önce yine bir tatlı krizi geldi. tuttum kendimi. sonra aklıma 1 ekimde başlayacağımız geldi ohh dedim rahatladım ve yedim bir cıss.ama ne yazık ki tadını alamadım ne tuhaf bir hastalıktır tad alma duyumda gidiyor, koku alamadığım yetmezmiş gibi. ve geceleri acayip ağırlaşıyor nezlem. gerçi bugün gündüz de pek iyi değildim.
elfida çok memnun oluruz, katıl tabi bize. rekabet kızışır hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?