May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kolay gelsin canım. yap tabi sporunu. ama sporu erken yapmak hatta sabah yapmak çok daha etkili canım.sabah yapabilsen keşke.

iyi geceler canım. ben de çıkarım birazdan. görüşmek üzere.

kolay gelsin canım. yap tabi sporunu. ama sporu erken yapmak hatta sabah yapmak çok daha etkili canım.sabah yapabilsen keşke.

iyi geceler canım. ben de çıkarım birazdan. görüşmek üzere.

evet biliyorum erken saatlerde yapildiginda tüm gün metabolizmanin hizini olumlu etkiledigini ama üsendikce hep erteliyordum tembellikten.. bundan sonra cok daha erken, en gec öglen vakti yapip tamamlamis olmaya calisacamm canim.. sanada iyi geceler..

Yarışınıza katılmayı bu gece düşünücem kızlar
ay yok ne düşünmesi hadi ben de katıldım gitti. Yoksa başka türlü yola gelececeğim yok.
Tehlikeli bir mevsime giriyoruz. Üşüdükçe tatlı, stres olunca karbonhidrat derken verdiklerimin kalan 2,5 kilosunu da alırım ben şimdik. Tedbir almakta fayda var. Zaten kışı hiç sevmem oldum olası. Soğuktan nefret ediyorum ve güneş olmayınca moralim çok bozuluyo, depresif oluyorum.

Hadi hayırlı olsun yarışımız. Kim nasıl bir yol izleyecek bakalım ?
Ben sporu arttırcam gibi görünüyor.

Bugün oğluşu almaya giderken giydiğim pantolon üzerime cuk oturdu. Hiç bolluk kalmadı. Aceleyle çıktım keşke belime bişey bağlasaydım. Yürüdüğüm yol üzerinde hep tesisatçılar, yapı mlz. Satan yerler, oto tamircileri vs gibi erkek dükkanları var ve kapıya sandalye atıp oturuyorlar. (en sinir olduğum şey)
Kesinlikle su toplamışım, çünkü yüzüğümü çok zor çıkardım. Reglim bitince belki geçer şişliğim.

Ööööfff hasta olmaktan nefret ediyum :)) ateş basıyo, hele akşamları iyice beter oluyo yaaa.
Biran önce iyileşsem keşke. Ama nezle ilaçla 7 günde, ilaçsız 1 haftada geçermiş.

Uyuyup dinleneyim kızlar. Güya sabah okuldan gelince uyuyacaktım ama kahvaltı faslımı koca demlik çayı bitirene kadar uzattığımdan iyice ayılmış oluyorum. Uyku muyku kalmıyor.

Esracım eşin de mi nezle olmuş. Geçmiş olsun. Ter atıyor gibi algıladım da.

Sedefcim rumba da rumba zummbaaaa :) Latin müziklerine ve danslarına bayılıyumm. Bi de tangoya. Ama yapamiyumm, eşim dans etmeyi sevmez hep bir uhde kaldı içimde dans kursuna gitmek.
ütü işini bi rayına oturtamadım ben tembellikten. oğluma ütü yapar oldum şimdilerde. yazık eşim sabah kalkıp kendi ütülüyor.

Bunları word’de yazıyorum, birazdan foruma kopyalıycam. Çünkü ben yazıp göndere basana kadar forumdan düşüyorum.
İyi geceler tatlılar :)) öpmüyom ki bulaşmasın nezlem :)

veli toplantısında öğretmenler kendilerini ve dersleri tanıtmışlar. para istememişler. zaten dünyanın parasını aldılar yetsin onlara beyaa Sedefcim.

hadi ben kaçar :)

26.06.2012
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................ 71,7.........................4,3 ................ .............55

Esra............100............................... 93,4...........................6,6................ ...............80

Gül...............73.............................. ..68,2.........................4,8.................. ..............64

Aynur….......102...............................86 ,8.........................15,2................... ..........75

herkese merhaba kızlar bende sizinle yarışmak zayıflamak tekrar eski enerjime kavuşmak istiyorum sınavlar okul çocuklar kpss derken kendimden geçtim resmen ve şu 1 ekim yarışınızda sizinle yarışmak istiyorum hayatım yarış olmuş birde burada denemek istiyorum kendimi alışkanlık yaptı yarışlar sınavlar falan bu arada evliyim 2 çocuğum var ve 65 kiloyum hemen başlayalım en azından hayatta başardım diyeceğim bir sınavım olsun kpss kabusundan sonra iyi gelecek bana öptüm hepinizide herkese kolay gelsin şimdiden gitsin kilolar hepimizdende inşallah hemencecik

Gülcüm katılacan tabi yoksa zorla yapardık :)

kız sen ne zaman spora başladın da arttırarak zayıflıcan :) yaz boyu hava sıcaktı, oğluşun evdeydi, vaktin olmadı. bence ciddi ciddi "başla" artık spora :) öğle okul etrafında 25 dakika dönmek spor değilll

canım valla o esnaflar çok gıcık hakikaten. milleti kestikleri yetmiyor bi de açık hava diye sigara içiyorlar. bence evde spor yapmaya niyetliysen araçla bırak oğluşunu, eve dönünce yap sporunu. dışarda yürümek evde yapılan sporlar kadar toplamıyor vücudu.

ben de artık şu abur cubur krizlerime son vericem. haftada bir gün bir kez tatlı yeme hakkım olacak. koyacam buzluğa mozaik pastamı yapıp. gece yarısı gelen krizde yarın yersin diye telkin de edebilirim kendimi. savuştururum belki de o şekilde kim bilir. onun dışında yemekler konusunda iştahım yok. sporu da düzenledim mi daha çok gider kilolar herhalde.

kızlar inanamıyorum. bu listeyi yapalı tam 3 ay olmuş. doğumgünümden beri 3 ay geçmiş. ve ben bu 3 ayda anca 6,5 kilo vermişim. güya ayda 4 kilo vercektim. aman neyse... bundan sonra hızlanacağımmmmmm.

elfida çok memnun oluruz, katıl tabi bize. rekabet kızışır hem.

kizlarrr günaydinnnn, ben bugün itibariyle kendimi yarisa hazirlamaya basliyorum $uanda bile kendimi hazir hissediyorum. regl im yaklastigi icin vücudum sisti, belki bundan dolayidir, belkide kilo almisimdir dikkat etmeyince, bilemiyorum ama neredeyse 73 kiloya yakin ciktim , hep bosa kürek mi sallami$ oldum yanii simdi ben
neyseeee, üzülmek yok, bugün 45 dakika birazdan, 45 dakikada aksam saatlerinde spor yapacam, ayrica evi temizlicemm sifr bana hareket olsun diye, belki aksam saatlerinde yapacagim sporu disari cikip yürüyerekte yapabilirim. ama tam olarak neler yaptigimi yapip tamamladiktan sonra yine eksiksiz yazacam.
KAHVALTI : 3 tane siyah zeytin, 2 dilim peynir, 1 dilim tam bugday ekmegi, iki kasik yogurt, domates, salatalik ve bir fincan acik cay ( tatlandiricili )

bu arada kizlar benim hayatimda seker denen sey asla yok, tatlida yesem seker kullanarak yapmiyorum, türkiyedeki diyetisyenimin verdigi bir tatlandirici var, dogal ve kalorisiz, cayima, kahveme ve son birkac gündür yedigim sütlü tatlima bile bu tatlandiriciyi kullaniyorum.

Esracimmm bence üzülmek yerine kendinle gurur duymalisin, baksana gül ve ben iki ileri bir geri git-geller yasayip bir arpa boyu yol katedememisizz. sen cok güzel zayifladin masallah canim

Elfida ho$geldin canim, tabiki katilabilirsin sende bize, Esraninda dedigi gibi motivasyonumuz artar..

Gül senin yazdiklarini okumak cok hosuma gidiyor, günlük yapilan siradan seyleri bile öyle keyif verici anlatiyosunki, insan ister istemez sana sempati duyuyor
vallahi bende ki$ ayalarindan nefret ediyorum canim yaa,havalar iyice bozuldu, yagmur camur basladi
kizlar yurt disinda yasiyorum ama bu dediginiz esnaflardan bende cok cektim eskiden oturdugum yerde, buraya tasinmadan önce, yakin olan baska bir sehirde oturuyordum. eski oturdugum yerde yol boyu sadece türklerin actigi dükkanlar vardi, dönercimi dersin, kahvehane mi dersin, oyun salonumu dersin, türk marketimi dersin, lottocumu dersinnnnnn,anlayacaginiz ne kadar türk dükkani var o sokaktaydi ve koca sokaktaki tek havali hatunda bendim, birde yalniz yasadigimi biliyorlar tabii..sanki hicbirinin anasi, bacisi, kizi yok asagilik heriflerin. agizlarinin payini birkac sefer verdim iyicee ve kimse kafasini kaldirip bakamaz bile oldular.. ama tabii uzun süre mücadele vermek zorunda kaldim bunlarla. neyseki tasinmisim yahuu cok sükürrr..
Latin dans kursuna gitmeyi bende cok isterdim ama bunun icin bir partner lazim, benimki hayatta benle dans kursuna gelmezzz

Esraaa, Elfida ve Güll ; Gül ünde dedigi gibi zayiflarken izleyecegimiz yoluda belirleyip yazalim kizlarr ve lütfen günlük kisada olsa bildirim yapalim..

kizlar bu bir aylik zayiflama yarisi boyunca yapacaklarimi $öyle özetleyeyim..
her sabah ac karnina yarim litre su icilecek..
hergün 45 er dakikalik iki set halinde spor yapilacak, ögleden önce ve aksam saatlerinde ( toplam 90 dakika spor )
yapmayi planladigim sporlar; isinma süresinde zumba yada leslie 15 dakika,30 dakika kondisyon bisikleti sürmek ( aksamda yine aynisi )
hergün 3 litre su iciyorum zaten ve bu dönemdede devam edilecek..
en az iki, en fazla 3 büyük fincan limonlu yesil cay icilecek..
Seker asla kullanilmayacak, cayima, kahveme ve sütüme dogal tatlandirici kullaniyorum..seker ihtiyacimi meyveden aliyorum..
aksam yemegi en gec saat 19.00 da yenmis olacak ve sonrasinda saat 21.00 de bir bardak tarcin cubuklu sütle gün tamamlanacak..

diyet süresince tüketecegim yiyecekler, peynir, zeytin, süt,yogurt, light ekmek ( günde en fazla iki dilim ) ,izgara tavuk, balik, yada yagsiz kirmizi et,günde 3 tane meyve, domates, salatalik ve sebze yemekleri, günlük 5 badem yada iki ceviz.. Ayrica her sabah kahvaltisinda balik yagi api aliyorum ve geceleri yatmadanda probiyotik aliyorum..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Oğluşu okula götürdükten sonra geçen anlattığım yeni arkadaşımın(oğlumun sınıf arkadaşının annesi) araba ile bırakma teklifini reddetme kararlılığı gösterip eve yürüyerek döndüm. Hatta bi de market alışverişi yapıp o çantaları taşıdım yol boyunca. . ama çok terledim yaa. Hemen duşa girdim eve gelince. Saçıma da alel acele bakım yağı sürdüm. 10 dk anca durmuştur saçımda. Belki yine de etki etmiştir.

Kahvaltı yapmadan çıktığım için dönüşte yürürken yol kenarındaki böğürtlenlere, zeytin ağaçarındaki yeşil-siyah zeytinlere sulandım . kahvaltıda bir yumurta + 3 tatlı kaşığı lor peyniri ile yapılmış omlet, 1,5 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık ve bir çorba kaşığı lor peyniri yedim. Ceviz ve badem de yedim. Hala çay içiyorum. Gece yatmadan önce de zencefilli yeşilçay içiyorum.

Esracım teessüflerimi bir borç bilirim :)) hangi spor olacak yaahuu, tabiî ki de oğluşu almaya giderken yaptığım spor. Şaka maka 1 haftada bacaklarım sıkılaştı. Hem bak arttırdım bile şöyle ki; sabah da hastayım demeden yürüyerek döndüm yokuş yukarı elimde poşetlerle. Üstelik spor ayakkabılarım şu popo ve bacakların arkasını çalıştıran modelden. Yokuş yukarı çıkarken öyle zorluyor ki. Kasılıp kalıcam sanıyorum.

Elfidaa hoş geldin. Kilon az zaten, kaç kilo vermeyi hedefliyorsun? 2 çocukla kpss ye çalışabildin mi ki.

Sedeeef nirdesin gııızz? Spor mu yapıyon sen bizsiz?
kesin ben yazana kadar Sedef destan döktürmüştür gene hadi gönder'e bastım gitti :)

benii nasilda iyi taniyorsunnnnnnn, yarim saatt destan yazdimm
gecen gün bir spor hocasindan dinledim, diyorduki günde yarim saat yapilan spor bir hafta sonra vücutta kendini göstermeye baslar ve kisi aynaya baktiginda kesinlikle farki farkeder diyorduu..
Vallahi canim cok yagmur olmadiktan sonra yürü gidip gelirken, en güzel spor bu iste, geldinmide dengeli yedikten sonra ve üzerine ev islerini felan halledince zaten verirsin.. daha öncede dedigim gibi, ablam iki dogumdan sonra 82 kiloya cikmis ve simdi dal gibiii, sadece günde yarim saat yürüyerek ve aksam 6-7 den sonra yemeyerek hemde..
bu sefer yan cizen akrep nalan olsun kizlarrr
yasil cayimi iciyorum, yarim saat sonra kalkip sporumuda yapacamm, ardindan ev isi ve du$

Sedefcim tşk ederim. ben de sizi zevkle okuyorum. sempati ve empati duyuyorum okurken:)
uzun uzuuun yazın her ne yapıyorsanız yaff :)

valla şu an ev işi yapcak halim yok. uzansam ve hatta uyuyabilmeyi başarsam çok iyi olur. hele bir oğluşun çamaşırlarını asayım da.
kış çayı içiyorum şimdi de. (elma, limon, tarçın, karabiber, karanfil, zencefil+ıhlamur karışımı)

izleyeceğin yol ile ilgili bişey diycem. 15 dk ısındıktan sonra 30 dk bisiklet sürersen tam randıman alacağın anda bırakmış olursun. bence sen yine 45 dk tas tamam sür bisikletini.
bi de sürerken arada çok hızlan nabzın yükselsin sonra yine normal ayarda sür.
geçen gün bende bi kanalda izledim. ütü yapmak size kalori yaktırmaz diyordu. sadece ayakta durarak yakılan kaloriyi yakarsınız bir de kol kaslarınızı çalıştırmış olursunuz.
açık havada hızlı tempoda yürüyün diyordu.

göndere basayım bakalım forumdan düştüm mü yoksa Sedef bişeyler yazdı mı?

Kim ne derse desin kadin icin en güzel spor yürümektir canim, hele acik havada yapiliyorsa, ben yapamiyorum, cünkü evden cikmam bir tören, cikana kadar yoruluyorum zaten, üseniyorum yani, evde yapabiliyorum sadece sporu yaparsam. yada bir arkadasim hergün beni gaza getirip cikacak benle.. tek basima yapamiyorum. izmirdeki ablam abur cubura cok düskündür, cocuklarida tatli seyleri cok seviyorlar, iki cocuklu evinde tatlisi pastasi cikolatasi, biküvisi eksik olmuyor haliyle. ve ablam bunlara ragmen sadece yarim saat düzenli yürüyerek gözlerine inanamayacagin hale gelmis canim yaaa, zaten o baya uzun boylu, 1.72 boyunda ama kiloluyken yarmagül gibi oluyor uzun boylular,, yaaa kadin iki minicik cocukla basarmis ve ben onun kadar olamiyorummmmm
Bende sana tam bu ki$ cayi nedir diye soracaktim canim, tarifini yazman iyi olmus, ödem cayidia icmedim son 3-5 gündür motivasyonumu kaybedince,simdi birazdan bende 3 litre yapip koyayim dolaba. günde iki sefer 1 er saat yap diyosun yanii, keske yapabilsem, manken olunmazmi bu boyla bileee ozamannnnnn yesil cayin üzerine Türk kavesi yaptim, icince kalkip maratona baslicam.. sende bugünden hazirlamaya basla kendini

Kızlar ben evde kendi kendime spor yapıyorum. Hafif bir programla başladım. Bir arkadaşım tavsiye etti şuradaki hareketleri yapıyorum. Hem az vaktimi alıyor hem evde yapmak iyi oluyor. Ben spor salonuna üye olmuştum ve bir süre sonra gidemedim. Param da boşa gitti. Bi bakın isterseniz:

Fit Kızlar

Tabi yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum bakalım bi 5 kilo fazlam var. İnşallah vercem.

Gül ü dinledim, tam bir saat boyunca bisiklet sürdüm, karsima aldim laptopumu, dün izleyemedigim bir diziyi actim internetten, izleyerek spor yaptim, sIkILmami$ta oluyorum bu sekilde.5 kasik pilav yedim ögle yemegi olarak,1 tatli kasigi zeytinyagiyla yapilmisti, cok lezzetsizdi,lapa gibi. aksam yemegindede menemen yicem 1 tane yumurta 3 sivri biber ve 2 tane kücük domatesle yapilmis, yine 1 tatli kasigi zeytin yagiyla yapilacak...
aksama ya yürüyü$, ya zumba yada leslie yaparim saniyorum..
Selissa ho$geldin bu arada, verdigin linke hemen bacam, tesekkür ederiz.. 5 kilo fazla degil canim, umarim yakinda istedigin kilonda olursun.

kızlar nerdesiniz? Esraaaaa sen özellikle ???

Sedefcim tebrik ediyorum seni sporunu yapmışsın. pilav cıss ama. su toplarsın.

oğluşu almaya gitmeden önce resmen yoğurt aşerdim. içim yanıyor ateşim var diye sanırım. ayran yapıp içtim, vitamin niyetine de yarım armut, yarım elma yedim. biraz da ceviz.
sonra azcık saçıma maşa yapayım dedim. (yıllardır var ve ben daha yeni yeni kullanıyorum, işe giderken erken kalkıp hiç kullanmadım onu) maşa yaparken koluma bir anlık değdi üff şimdi görseniz mor renk oldu. önce anlaşılmıyordu, hafif pembeydi. hemen bepanten krem sürdüm. neyime gerek benim süslenmek. şahdım şahbaz oldum. yanık yanık :)
yanığın acısıyla mı ne bugün kendi rekorumu kırdım. 10 dk erken gitmişim. okulun kapısından daldım içeri kapıda bekleşen bayanları başka bişey bekliyorlar sandım. güvenlik seslendi arkamdan, ben de öğrencimi almaya geldim diye kendimden emin cevapladım. meğer 16:30 dan önce içeri almıyorlarmış heheh

akşam yemeğim; etli kuru fasülye+oğluşun tavuklu şehriye çorbasından bir tabak+soğan+salatalık. üstüne nescafe içtim ceviz eşliğinde.

az önce yine bir tatlı krizi geldi. tuttum kendimi. sonra aklıma 1 ekimde başlayacağımız geldi ohh dedim rahatladım ve yedim bir cıss. ama ne yazık ki tadını alamadım ne tuhaf bir hastalıktır tad alma duyumda gidiyor, koku alamadığım yetmezmiş gibi. ve geceleri acayip ağırlaşıyor nezlem. gerçi bugün gündüz de pek iyi değildim.

sen baya kötü kaptirmissin canim yaa, cok gecmis olsun, cok su ic, ictigin caylarin haricindede.. Bende sIk sIk ma$a yaparim saclarima, cok seviyorum ama ilk zamanlar benimde yanmadik yerim kalmamisti, kulagimi, boynumu, parmaklarimi defalarca yaka yaka ögrendim.. $imdi cok kolay ve yaniksiz kullanabiliyorum ve cok daha pratiklesiyorsun birkac hafta kullandiktan sonra. Bence kullan canim arada, insan icine karistikca bakimli olmaya basladin, cok seviniyorum bu duruma
Bugün saglikli beslenmissin, okadarcikta ciss olsun canim )) bende de aslinda hem ödem sorunu var sürekli hemde pirinc yedimmi iki gün kendime gelemiyorum, resmen $i$iyorum, heleki adet dönemine yakin bir zamandayim, zaten $i$mi$ vücudum. yememe lazimdi ama benimkini bekledim öglen gelirken bisey getirir diye, gelmedi, bende buzluktan et tavuk cikarmamistim, üsendimde ugrasmaya, baktim azicik pilav var, zaten az dedim yedim.. sonra benimki geldi ama elide bo$ geldii oda yemek getirmemisti zaten.. sonra ona meyve salatasi hazirladim, bende yarim mandalina ve iki catal muz yedim, ara ögünüde caktirmadan yapmis oldum aksam icinde tek yumurtali menemen yapacaktim ama onada üsendim, iki dilim ekmek arasina sandwich yaptim domates salatalik, iki dilim peynir ve dört tane zeytinle ve yedim.. birazdanda son ara ögün olan sütümü icecem tarcin cubuklu ve tatlandiricili..
Ayyy heryanim agridi ama spordan sonra dinlendikce, $uanda hürremi izliyorumm, bitincede benimki gelmeden bi leslie yaparim galiba, rumbaya zumbaya bugün hal kalmadiii
Benimde canim kahve istedii, yapipta iceyim baree, buaralar bagirsaklarim hic iyi calismiyor kizlar yaa, bir tanede kayisi cayimi icsem nee ?
Spor yapinca kendimi psikolojik olarak hafiflemis hissediyorum, heleki bugünki gibi tatminkar sürede yaptigim zamanlarda..bu sefer caymak yokkk, artik bunu lafta sözde demiyorummm, gercekten sporu kesinlikle hergün yapacam, yani haftada en az 7 saat bisiklet sürecemmm, birde diger hafif sporlari isinma süresinde kullanacam...
Hakkaten Esra yok, saniyorum annesine gitmistir,, annesine gitmisse kesin ko$u bandinada cikmistir
tartida 73 ü görmek moralimi bozdu ama saniyorumki kabizligin ve adet dönemine yaklastigim icin ödemlerinde etkisi vardir az da olsa, yani umarim öyledirrr :18:

elfida çok memnun oluruz, katıl tabi bize. rekabet kızışır hem.

canım katıldım bile bugunden itibaren diyet moduna girmeye çalışıyorum spor yapsam çok iyi olacak biliyorum hem depresif halimdende kurtulurum böylece çünkü biliyorum bana spor yapmak çok iyi geliyor yarından itibaren ısınma turlarıyla başlıyorum bende diyete bakalım azimle yarışı kazanalım hepimizde kazanan fit vücutlar olsun inşallah insan kendine vakit ayırınca daha iyi hissediyor kendini ve böylelikle kendini önemsemiş oluyor haliyle özgüven artıyor çok diyet denemiş biri olarak zaferle biten diyetlerimin ardından hissettiklerimi özledim yaa haydi hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…