slm cnm bn mayada yaptırmaya karar vermiştim fakat okadar şeyler anlatılıoki burda ben vazgeçicem galibaa geçekten çok üzüldümm benim para durumum müsait olmadığı için birazda maya ya karar vemiştimm amaa eğr böle 10 bin felan tutarsa bennn karşılayamammm galibaaa umut tüp bebeği seçicemmm paket ücretleri 5 binmiş ama kendimi zorlıcamm borç felannn oraya gitcemm galibaaa
slm cnm bn mayada yaptırmaya karar vermiştim fakat okadar şeyler anlatılıoki burda ben vazgeçicem galibaa geçekten çok üzüldümm benim para durumum müsait olmadığı için birazda maya ya karar vemiştimm amaa eğr böle 10 bin felan tutarsa bennn karşılayamammm galibaaa umut tüp bebeği seçicemmm paket ücretleri 5 binmiş ama kendimi zorlıcamm borç felannn oraya gitcemm galibaaa
mayada bende 2 deneme yaptım 3.için bendende 10 milyarı bulan testler istediler ama sırf denemek için ama biz kabul etmedik ve yaptrdmadık...mayayı asla kötülemem herşeyi güzel yaptılar bana ama nasip değilmiş olmadı..
Güzel arkadaşım,beni sakın yanlış anlama.Benim niyetim asla merkezi kötülemek değil.Ben sadace yaşadıklarımı yazdım.Eğer oraya karar verdiysen git tabiki.Ama baştan herşeyi konuş,bizim gibi yapma.
Bizim durumumuz da çok müsait değildi.4.denememizdi.Baştan bize 2.150 dendi ve 10.000 lirayla hem madden hem manen büyük çöküş yaşadık.Niyetleri gerçekten bizim gibi onlardan medet uman insanları sömürmekse eğer onları Allaha havale ediyorum,zaten bu saatten sonra başka da yapacak bişey yok.
Rabbim yardımcın olsun...
canım fatmanın söyledigi testler 4.denemesi oldugu için farklı şeyler istenmiş
neden negatif oldugunun sebebi araştırılmış aslında
ayrıca testleri orada yaptırmak zorunda degilsiniz
anlaşmalı başka yerdede yapılabilir.kii buna hayır diyeceklerini sanmamm
bolu seninde ilk denemen olacak dimi
şuan 1.900mü neymiş merkeze ödeyecegin para
bunun içinde ilaç ücreti yok tabi.
senden anestezi alacagın için bikaç rutin test isteniyor bulaşıcı hastalıgın varmı yokmu diye
tabi eşindende..biz ssk ile anlaşmalı biyerde yaptırdık 50lira ödedik.senden röntgen falanda isteniyor
yani 5000göze all.zaten farklı bir merkezede gitsen bu ücreti göze alman gerek
ben araştırırken en uygun fiyatlısı mayaydı
çok şükürkiii bebşim benimle ilk denememde...
eger kararlıysan kafandaki olumsuzlukları silll ve git...
eger eşindeyse problem zaten esktradan 275euro ödemen gerek buda 500kusür yapıyor.
yani 1900+500+ilaç ücreti (1750falanenfazla)
evet benim ilk denemm olacak benim sorunn pco eşimdede varikosel var 3 yıllık evliyimm yaşımda 21 sen nezamn yaptırdın tüpü sen mayayı tavsiye ediyomusun gitt diyebiliyomusunn yaniii senin sorunundamı pcoyduu para konusunda zatenn 5 binliraya gözden çıkardımm senin tam olarak nekadar ttuttu bilgi verebilirmisin
canım sağolasın hatrımı sorduğun içincanımcımm nasılsınn
neyaptın başladınmı tedaviye
canım sağolasın hatrımı sorduğun için
iyiym hamdolsun..
evet canım başladık bakalım bugün 3.iğnemi olacağım...
evet erdemde başladık,bu sefer 2 embryo konulcak ya çok mutluyum ınş ikiside tutar yavrularımın,gerçi daha yumurta ile sperm birleşmedi amahadi inşallahh busefer göbüşün dolarrr
neredde yaptırıyosunn
yanlış hatırlamıyosam erdemde düşünüyodun
kararsızdın en sonn
allahım busefer baksın görsün duanı kabull etsin inşallahh
evet erdemde başladık,bu sefer 2 embryo konulcak ya çok mutluyum ınş ikiside tutar yavrularımın,gerçi daha yumurta ile sperm birleşmedi ama
bu son olur ınş canım yaaa ınşşşş
zira çok yoruldum hastanelere gitmekten iğne ilaç almaktan
Rabbim ınş mucizesini gönderir..
sen naıslsın naısl gidiyor hamişlik
ya ben hamiş kalırsam nasıl sabredicem 9 ay yavruma kavşmak için
9 ay çok uzun geliyor
Rabbim yeter ki göndersin de benimkide laf işte...
öptüm canım sağolasınnnn
cnm ben kesinlikle sizlere kızmıyorumm sizlerden fikir ediniyorumm sizin yaşadıklarınıza saygı duyuyorumm ama tam karar veriyorummm bi bakıyorum yorumlara acaba yanlış yermi diyorummm kafam alalk bullak oluyoo ben sadece burda umut arıyorumm moral arıyorumm ordan yaptırıpta mutluluğunu paaylaşan arkadaşların sevinçleriyle seviniyorummm peki sen evet bizi sömürdüler ama işlerini iyi yaptılar diyormusunnn bu benim için önemliii
Canım ben bizi sömürdüler de demiyorum ama öyle yaptılarsa Allaha havale ediyorum...
Biz gittiğimizde baştan herşeyi konuştuk,4.deneme için gittiğimizi söyledik.Baştan bize sadece macs yöntemi uygulanacak dediler ve 2.150 lira olarak anlaştık.Sonradan 10.000 lirayı bulan masraf çıkarmaları bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı.Başlamış bulunduk ve ne istedilerse yaptık...
Ayrıca Osman bey bana %80 umut verdi.İlk gittiğimizde bizimle çok güzel konuştu,sonra yüzünü görene aşkolsun...
Adnan hoca ve hemşireler çok sevimli ve ilgililer ama Osman bey için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
Bana göre işlerini iyi yapmaları demek şuanda benim hamile olmam demek ki koca bir negatifle ayrıldım.Tanıdığım çoğu kişide negatif sonuçla ayrıldı.
Ama bu işler nasip kısmet,tamamen onlara da yüklenmiyorum.Demek ki daha vaktimiz gelmemiş...
Senin için inşallah herşeyin en iyisi ve en hayırlısı olur...
Dualarım seninle...
merhaba arkadaşlar,
tüp bebekte yeni tedaviye başlayacagım iki merkez arasında kaldım maya ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız çok ihtiyacım var buna hakkımızda hayırlısı olsun
tedavini hemşirerden bile azar işiterek geçirmek bir sürü ek masraf verip sonundada negatif sonuç almak istiyorsan git ama o raya vereceğin parayla profösörlere gidebilirsin unutma en azından işin ehlilerdir......
merhaba arkadaşlar,
tüp bebekte yeni tedaviye başlayacagım iki merkez arasında kaldım maya ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız çok ihtiyacım var buna hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?