Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

canım bide şey tam böyle adet değilde ona benzer akıntı 3 gün uzadı daha devam edermi bilmiyorum ne dersin arasammı hemşireyi

inşallah canım, sağolasın. dün gece rüyama girdi, biraz uzaklaşmalıyım sanırım bu konudan daha çok zaman var çünkü. keşke biran önce olup bitse. fazla düşünmemeye çalışacağım.

ah canim ya sorma bana kalsa hemen gelcemde
iste biliyosun eslere bagliyiz
carsamba gunu testlerimizi yaptircaz bi gondercem bakalim tekrardan ne dicekler ,tabiki gelin dicekler
su kampanya bitmeden esimi razi etmem gerek
bide biliyosun maddi olarakta baya oluyo ,hadi sadece tup bebek degil bizimki sadece onda kampanya var ,ilaclar dersen baya tutar
esim mikrotese olcak o var ,konaklama var ,ve en onemlisi yurt disindayiz gidis donus biletler var ,esim birazda maddi yonden bekliyo ,biliyosun kriz her yerde var ,bakalim insallah yyararlanabilrim bu kampanyadan ,
once alman hastanesi ve maya arasinda kalmistim simdi kesin maya diyorum ,cunku en cok esimde sorun mayadada macs yontemi erkeklerde daha etkili
bakalim hayirlisi
insallah senin bunda tutar canim ,senin tedavin cok guzel
bizim onumuzde cok yol var esim ben derken allah yardumcimiz olsun

Evet canım ben daha önce istanbulda yaşıyordum ama 2 yıldır Ankara'da yaşıyoruz. Türkiye'de pek çok başarılı merkez var gerçekten. Alman Hastanesi, Memorial ve Maya bunlar içerisinde en başarılıları.

Ben de eşimin sperm morfolojisi düşük olduğu için Maya'yı tercih ettim. Macs yöntemini Show Tv'de izlemiştim. Sonra sitesini inceledim. Ve geldik görüştük. Zaten burada yaşıyoruz. ınşallah tedavimiz olumlu olur. Genel olarak olumlu bir insanım kendimi pek olumsuza hazırlamıyorum. ınşallah Allah hepimizin kucaklarını bebeklerle doldurur. :)

Sen de biran önce eşini ikna et de vakit kaybetme canım.

Görüşürüz.

ne guzel siz ankaradasiniz ,biz gelirsek ancak konaklamasinda kalabiliriz, bi tandigimiz yok
tabi tedavi sureci ne kadar olcak bilmiyorum
aslinda esim razi ama biliyosun bu kriz her yerde parasal yonden kritik gunlerdeyiz, is yerimiz var ama gelir yok gider cok esim gecn hafta 4000 eurosu vardi iyi guzeldi ama bu hafta hep i yerinin borcuna gidice ,oda iste ozamana kadr biriktirebilirmiyiz diye, ama para olsa bugun gideriz
tup bebek mikro tese, konaklama ,bide gidis donus biletler
anliyacagin kararim orada ,belli degil yani gelip gitmemiz bakalim hayirlisi tabi
benimde orayi tercih etmem esimden dolayi iste dedigin gibi mcs yontemi ,insallah gidersek sonucumuz guzel olurda ,cokda uudum yok ,ama duaediyorum sperm bulunmasi icin

kızlar farlutal biteli 2 gün oldu, bakalım regl olmayı bekliyorum.uzmarımçok uzamaz. sizler nasılsınız? orkidecim sesin soluğun çıkmıyor canım?

canım başlıcaksın yani demi tedaviye inşallah hayırlısı olur bu arada evet ya orkidenin hiç sesi çıkmıyo
yokluğuda belli oluyor, bu arada pampalda yok ortalarda nerdesiniz arkadaşlar
seslenelim
demi belki sesimizi duyarlar

iyiz sağol seni bayadır göremeyince dedim nerelere gitti diye
beni yanlız bırakmayın toparlanmamda sizin çok yardımınız oldu

slm sabırla bekleyen hatunlar umarım hakkımızda hayırlısı olur
bende yarın ssk rapor işimi halledebilirsem tedaviye başlıyorum halledemezsem birdahaki aya kalacak
açıkçası birdahaki aya kalmasını istemiyorum bir an önce başlasın istiyorum ama bu devlet işi ne kadar zor
offfffffffffffffffffffffffff(

Orkidem selam canım, bizler iyiyiz. seni gördüğüme sevindim canım.sen ilaç araştırıyordun bulabildin mi orkide?

kezo slm maya'da bir kampanya var. rapor çıkartmaktan vazgeçebilirsiniz belki. 2142 TL, 30 Hazirana kadar. bence rapor hakkın saklı kalsın ve uğraşma. bu çok uygun bir rakam.

slm arkadaşlar nezamndır giremedim nete annem rahatsızdı onun yanındaydım nasılsınız?iyisinizdir inş

geçmiş olsun pampal
ilaç olarak sadece bir adet cetrodite veya orgulatron ihtiyacım kaldı babytwin

slm arkadaşlar nezamndır giremedim nete annem rahatsızdı onun yanındaydım nasılsınız?iyisinizdir inş
çok geçmiş olsun pampal canım

orkide sizin ilaçlarınız ne kadar farklı benimkilerden her tedavide farklı ilaçlarmı kullanılıyo aceba şey bide eczanelerde olmuyomu neden bulamıyosun

holgeldiniz kızlar, geçmiş olsun pampal...

bugün regl oldum :))

Geri sayım başladı...

Allah'ım kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin hepimize.

amin canım inşallah tedaviye başlıyosun yani demi? aşılama mı olcaktı tüp bebekmi her ne olursa inşallah sonu hamilelik olur
baytwin ilaçlar her tedavide değişiyomu orkidenin ilaçları çok farklı

serpilciğim eczanelerde var fakat benim devletten yardımım bittiği için burdan yüzdeyle bulmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…