Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

tıpkı dediğin gibi sonucu aldım çok ağladım düşündüm gece oldu tamam geçti dedim ama geçmemiş sanki sabah bebeğim hemen gelcekmiş yada karnımdan yok olmuş kalktım yataktan kendimi tutamadım yine ağladım ALLAH hiç kimseye yaşatmasın çok kötü bi duygu bulmadan kaybediyosun ama napalım demekki zamanı gelmemiş çok sağolun arkadaşlar

ah bu keşkeler paranın gözü kör olsun:)) saglıgımız yerinde ya cok şükür saglımız oldukca rabbim inş nasip eder cnm sıkma tatlı canını ben artık hayata eskisi gibi baglananmam diyodum ama bak burdayım

Serpil'ciğim iyi olmana çok sevindim canım. Hep birlikte birbirimize destek olarak aşacağız bu dönemi. Biz hep burdayız, biz de senin desteğini isteyeceğiz tabii. Birbirimize dua edeceğiz. ınşallah sonunda başaracağız. 1. kuralımız ne olursa olsun vazgeçmemek olsun mu? :)

evet vazgeçmemek ama ben ikinci bi hayal kırıklığını kaldıramam zaten pampalın dediği gibi parasızlığın gözü kör olsun yok bizim öyle olmadı bidaha dicek imkanımız yok şu hani mayanın senede bi kaç kişiye indirimli tedavi planı vardıya devam ediyormu bizde form doldursak olurmu aceba ikinci deneme için

evet vazgeçmemek ama pampalın dediği gibi parasızlığın gözü kör olsun benim ikinci bi hayal kırıklığına uğrayacak gücüm yok, yok olmadı bidaha dicek imkanımız hiç yok şu mayanın senede bi kaç kişiye imdirimli tedavi planı devam ediyormu arkadaşlar devam ediyorsa bende başvursam olurmu ikinci deneme için

kadınlar kulübü forumunda gördüm kampanya fiyatları çok uygun. raporlu hastalara uygulanan fiyata yapıyorlar canım bence incele.

Tüp Bebek Tedavisinde % 50 İndirim Fırsatı!

Maya Tüp Bebek Merkezi, engelleri aşıp biran önce anne olmayı hayal edenler için önemli bir ayrıcalık başlatıyor.

Maya Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları - TüpBebek - - Tüp Bebek Tedavisi - Tüp Bebek - IVF - Mikroenjeksiyon - Mayatupbebek.com adresinden Maya Fırsatlar bölümüne tıklayarak üye olan çiftlere, raporlu hastalara uygulanan bedel olan 2.147 TL (Sağlık Uygulama Tebliği tüp bebek tedavisi bedeli ve devlet tarafından belirlenen katkı ve katılım payları) üzerinden tüp bebek tedavisi uyguluyor. Böylece çiftler, güncel tedavi fiyatları ile kıyaslandığında ortalama % 50 oranında bir avantaj sağlamış oluyor.

Bu uygulama 2009 yılı içindeki Anneler Günü ve Babalar Günü’nü kapsayacak şekilde, 16 Mart - 30 Haziran 2009 tarihleri arasında tedaviye girecek çiftler için geçerli olacak.

İleri yardımcı üreme teknikleri konusunda dünya lideri olan Cleveland Clinic Üreme Sağlığı Merkezi ile bilimsel işbirliği anlaşması bulunan Maya Tüp Bebek Merkezi, üreme konusunda problem yaşayan anne baba adayları için soruna yönelik tedaviler uyguluyor ve alternatif öneriler sunuyor.

Kampanyaya başvurmak için tıklayın.
Maya Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları - TüpBebek - - İletişim-Ulaşım - Üyelere Özel Maya Fırsatları - Mayatupbebek.com

Maya Tüp Bebek Merkezi
Bilgi için : 0 800 314 1 314

kadınlar kulübü forumunda gördüm kampanya fiyatları çok uygun. raporlu hastalara uygulanan fiyata yapıyorlar canım bence incele.

canım bizim bi sağlık güvencemiz yok yani raporumuzda yok ozaman ben yararlanamam heralde hem tekrar denemem için altı ay geçmesi lazım ozamana kadarda kampanyanın süresi geçer heralde

serpilciğim çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama kendini toplayıp diğer denemen için kendini hazırlaman gerekiyor biliyorum çok zor bende yaşadım senin yaşadıklarını tekrar denemen için altı ay değil 3 ay beklemen yeterli ozamana kadarda kampanya bitmez heralde

iyiki varsınız sizinle konuşmak bana öyle moral oluyoki
ama dr bana 5 ,6 ay geçmesi gerek tekrar denemen için dedi şimdi işte iki ay sonra
kısmet olursa ankaraya tekrar gidecez neden tutmadığı için bazı testler yapmaları gerekiyomuş

hakkımızda hayırlısı serpilcim çekiliş var katıldınmı ona 2.si düzenleniyormuş bi baş vur istersen benki şans güler yüzümüze belli olmaz.

ArkadŞlar ben her zaman adetım dÖrt gÜn sÜrÜyo beŞıncı gÜn tamamen bıtıyodu ama bu defa bıtmedı hıÇ uzamazdı normalde benım gıbı olan varmı neden uzun sÜrdÜ aceba kullandıĞım ılaÇlardan olabılırmı

babytwin
canim cevabin icin tesekkur ederim
sen ,suan orda tedavidemisin
maya tup bebek merkezine uye oldum ama olup olmadigimi nasil anlicam onu bilmiyorum ,ben herseyi gonderdim oldum sanirim
bide oraya mail attim vee bugun bana telefon ettiler mayadan cok cok sevindim cunku ben avrupada oldugumdan pek beklemiyodum telefon ve danisman ozgul hanimla konustum moralim yerine geldi gercekten karar vermedik daha ama sonucta simdiden bile ilgililer oyuzden sevindim
fiyatlar hakkinda normalde 1800 euro indirimli 2144 tl dedi tabi bu asadece tup bebek icin ilaclar dahil degilmis
esime mikrotese ameliyati yapilcak onu sordum o indirimde dahil degilmis normal fiyati 650 euroymus
iste konaklamayi falan sordum ,biraz konustuk icim rahatladi
dedim biz daha tam karr vermedik oda zaten ben size bize gelin demiyorum oyle onusmak icin aradim sizi ,bize karra verirseniz yardimci olurum diye
iste esimin bikac testleri var onlari yaptirip gondercem bide emle karalastirmam gerekli cunku az bi zaman var hazirana ona gore randovu alincak
anlicaginiz durumlar boyle bakalim
ben okadr hevesliyim arastiriyorum esim hic umursamiyo ,turkiyede apalim diyorum taktin sende kafayi turkiyeye diyo
oysa burdaki doktorlarida goruyo
yani biekilde turkiyede yaparizda ,bide bi kampanyadan yararlanmak istiyorum
ve araniza hosbulduk:1hug:

kızlar ya bizde yakında tedaviye başlamayı düşünüyoruz. eşimin durumundan dolayı ne yazık ki sadece micro şansımız var..
maya düşündüğüm merkezlerden biri. ama başarı oranlarını bilmiyorum...kafam çok karışık. iki merkez arasında kaldım. offf karar vermek çok zormuşşşşş

arkadaşlar nerdesiniz çok mu soru soruyorum ama napım bana bi tek siz yardım ediyorsunuz adetim bitmiş olması gerekirken aralıklarla devam ediyor sizce bunun sebebi tedavide kullanmış olduğum ilaçlarmı sizdede böyle bişey oldumu cevap yazarmısınız

Selam canım,

Haklısın eşler bu konuda bize göre daha çekimser kalıyor. Ama anne olmak bambaşka birşey zaten. Ben şuan adet olmayı bekliyorum canım. Geçen ay aşılama deneyecektim ama yumurta gelişmedi. Doktorumla konuşunca vakit kaybetmeyelim dedik, bu ay klomen kullandığım için ne olur ne olmaz diye gelecek ay tedaviye başlayacağım. Farlutal içiyorum, adet olmayı bekliyorum. Ben de kampanyadan tedaviye gireceğim yani inşallah bir aksilik olmazsa.
Tüp bebek tedavisinde Türkiye Avrupa'dan daha başarılı canım. Oralarda yaşayan Türkler genelde Türkiye'de tedavi oluyormuş. Hem dilini anladığın bir ülkede tedavi olmak daha doğru bence de. Belki karşılaşırız Maya'da tedavimiz sırasında. İçin rahat olsun, bence de elini çabuk tut. Görüşürüz.

Serpil'ciğim kaç gün uzadı adetin. İlaçlar mutlaka etkilemiştir. Hormonları doğrudan etkiliyor biliyorsun. Ama kesin bilgi için hemşireleri ara canım. Ben yanlış birşey söylemim.
Kızlar bir soru da ben soracağım. Yumurta toplama işleminde yada transferde herhangi bir acı hissediliyor mu? Ben endişelenmeye başladım günüm yaklaştıkça. Orkide'cim bu konuda özellikle senin tecrübelerini bekliyorum. Endişelenmemi gerektirecek bir durum var mı? Teşekkürler şimdiden. a.s.

canım transfer işleminde hiç bi acı hissetmiyosun yumurta toplama işlemindede zaten uyutuyolar
uyanınca sancın oluyo ama geçici tek sonuç yüzünü güldürsünde o önemli değil aklına bile gelmez ağrın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…