öncelikle geçmiş olsun zor bir durum ama alışıyorsun zamanla sonuçlara ilk başta hayal kırıklığı ümitsizlik öfke durup durup ağlama nöbetleri oluyor ama zaman herşeyin ilacı oluyor aslında herşey nasip kısmet demekki henüz vakti gelmemiş şimdi bunları sana yazıyorum ama bana bunları negatif sonuçtan sonra söyleyenleri parçalamak galiyordu içimden sende öyle hissedebilirsin bu çok normal. biraz sabır sadece zor olsada bu senin için ama dediğim gibi zaman acını azaltıyor tekrar geçmiş olsun inşallah birdahaki sefere rabbim yüzünü güldürür
kadınlar kulübü forumunda gördüm kampanya fiyatları çok uygun. raporlu hastalara uygulanan fiyata yapıyorlar canım bence incele.
babytwin
canim cevabin icin tesekkur ederim
sen ,suan orda tedavidemisin
maya tup bebek merkezine uye oldum ama olup olmadigimi nasil anlicam onu bilmiyorum ,ben herseyi gonderdim oldum sanirim
bide oraya mail attim vee bugun bana telefon ettiler mayadan cok cok sevindim cunku ben avrupada oldugumdan pek beklemiyodum telefon ve danisman ozgul hanimla konustum moralim yerine geldi gercekten karar vermedik daha ama sonucta simdiden bile ilgililer oyuzden sevindim
fiyatlar hakkinda normalde 1800 euro indirimli 2144 tl dedi tabi bu asadece tup bebek icin ilaclar dahil degilmis
esime mikrotese ameliyati yapilcak onu sordum o indirimde dahil degilmis normal fiyati 650 euroymus
iste konaklamayi falan sordum ,biraz konustuk icim rahatladi
dedim biz daha tam karr vermedik oda zaten ben size bize gelin demiyorum oyle onusmak icin aradim sizi ,bize karra verirseniz yardimci olurum diye
iste esimin bikac testleri var onlari yaptirip gondercem bide emle karalastirmam gerekli cunku az bi zaman var hazirana ona gore randovu alincak
anlicaginiz durumlar boyle bakalim
ben okadr hevesliyim arastiriyorum esim hic umursamiyo ,turkiyede apalim diyorum taktin sende kafayi turkiyeye diyo
oysa burdaki doktorlarida goruyo
yani biekilde turkiyede yaparizda ,bide bi kampanyadan yararlanmak istiyorum
ve araniza hosbulduk:1hug:
arkadaşlar nerdesiniz çok mu soru soruyorum ama napım bana bi tek siz yardım ediyorsunuz adetim bitmiş olması gerekirken aralıklarla devam ediyor sizce bunun sebebi tedavide kullanmış olduğum ilaçlarmı sizdede böyle bişey oldumu cevap yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?