Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

guven orkidenin dediği gibi korkmanı gerektirecek bi durum yok çok fazla yumurta toplanması buna sebep oldu herkes aynı olcak diye bi durum yok sakın korkma inşallah ilk ve son deneyimin olur

slm arkadaşlar bende ankarada merkez arıyorum genart kafama yattı ama mayayıda düşünmek istiyorum sorun azo erkek sebebpli bana oranın ücretlerini söyleyebilşrmisiniz raporsuz tşk

sevgidolu aramıza hoşgeldin mayanın formu var kadınlar kulübü girişinde şu anda kadınlar kulübü üyelerine indirimleri var raporsuzlara raporlu fiyatından yapıyorlar maya formunda detaylı bilgiyi alabilirsin iyi şanslar

sağol canım bide bişe sorcam transfer vb işlemleri hangi doktor yapıyor labaratuarı nasıl canım çok sağol

selam sevgidolu, osman denizhan özgün ve adnan kaya var doktorları. Osman Hoca türkiye'de ilk mikroenjeksiyonu yapan doktorlardan. maya'nın da kurucusu. Sevgi hastanesi kökenli. 15 yıllık tecrübesi var tüp bebek alanında. laboratuvarın başında da dünya çapında ün yapmış aynı zaman da celveland clinic'in de araştırma geliştirme laboratuvarında görevli Kerem Dirican var. ben azospermi olduğu için sana özellikle mayayı tercih etmeni öneririm. biliyorsundur macs tekniği uygulanıyor. web sitelerini ve macsı internette de iyi araştır. kendini yaşamaya odaklamış ölüm sürecine girmemiş spermleri seçiyorlar. zaten sperm sayısı az oluyor bildiğim kadarıyla azospermide. benim eşimde de morfolojide sorun olduğu için özellikle maya'yı tercih ettik. erkek kısırlığındaki başarı oranları oldukça yüksek. bir de osman hoca gerçekten çok realist bir doktor. tanımanı tavsiye ederim. görüşünce sen de bizim gibi güveneceksin ve tavsiye edeceksin. orkidenin tecrübesi çok daha fazla. doktora ve merkeze güven gerçekten önemli.

Güven selam, su toplama aşırı yumurtlama ile görülebilen birşey. yani sevgili serpilciğim bu tedaviyi nerede olsa bu olacaktı. merkezle alakası yok, özel bir durum yani. bence korkma. hep söylenir, pozitif hastaların bebeklerinin tutunma olasılığı çok daha yüksekmiş. :) bence bunu düşün, içini rahat tut. inşallah sonucu güzel olur tedavinin.

evet canım sakın bu merkeze gitmekte tereddüt etme benim olayım merkezle değil tamamen benimle ilgili bişey yani nere olursa olsun sonuç aynı olacaktı sakın korkma ve hiç endişelenme sadece pozitif düşün

merhaba arkadaşlar... ben zaten mayaya devam ediyorum bırakma gibi bir düşüncem yok... gerçekten güzel ilgileniyolar... sadece ilk tedavi olduğu için fazla stres yapıyorum... yarın desolet e başlıcam... şimdiki stresim lucrin i nasıl vuracağım konusunda... ve tabi saati konusunda... normalde ebru hanım 16:00 da lucrini kullan demişti ama ben çalışıyorum en müsait olduğum saat sabah saatleri ve akşam 19:00 gibi... sabah vurulmanın iyi olmayacağını söyleyenler var... ebru hanım akşam 19:00 da olur demişti ama yine de içime sinmiyor... diyeceğim şu ki, lucrinini 16:00 dışında kullanan olmuş muydu?
verdiğiniz destek ve moral için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... benim gibi zor bir hastayla uğraşanlara da allah sabır versin...
size durumumla ilgili ara ara bilgi vermeye devam edicem en azından benim gibi tedaviye yeni başlayanlar için iyi olur diye düşünüyorum
görüşmek üzere hoşçakalın...

canım tabiki iğneni saat 7 de yapabilirsin ebru hanımın dediği gibi, bende tedavi oldumya akşam saatlerinde olması gerekiyomuş bildiğim kadarıyla önemli olan hergün aynı saatte olması yani bana öyle demişlerdi

evet güven, ben de dün başladım. 18.30'da kendim yapıyorum.akşam üstü saatleri daha uygun. akşam istediğin saatte yapabilirsin. önemli olan hergün aynı saatte yapman. ayrıca iş yerinde de yapabilirsin. çok basit bir işlem.

kızlar dün lucrinimi kendi kendime yaptım. ilk iğnemdi biraz elim ayağıma dolaştı. ama inanılmaz basit ve kolay. hiç korkulacak birşey yokmuş. geriye kaldı 13 iğne. hergün ofiste 18.30'da kendim yapacağım. bugün inanılmaz pozitifim. bütün tedavim bu şekilde devam eder umarım. görüşmek üzere. kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar özellikle orkide sana soruyorum çünkü en tecrübeli sensin tedaviden sonra adet gecikmesi olan varmı yani ilaçlardan dolayı bu ay adetim geçtide sebebi tedavide kullndığım ilaçlar olabilirmi

serpilcim senin de dediğin gibi ben bu konuda tecrübeli değilim... yardımcı olmak isterdim ama daha ilk tüp bebek denemesi girişimindeyim...

babytwin senin adına da çok sevindim...keşke ben de senin gibi kolayca yapabilsem ama sanmıyorum...ilk iğnemi 4 mayısta vurulmam gerekiyor ki ben yapabileceğimi sanmıyorum... 2 gün sonra elevit, bebe aspirini ve monodoksa başlıcam... şimdilik tedavimin özeti bu... yalnız merak ettiğim bişi var desolete başlayalı bir midem bulanıyor bir de kendimi depresif hissediyorum sanki coşkumu kaybettim ilaöla bi ilgisi var mı acaba... böyle şeyler yaşayanlar olmuş muydu?

serpil yeni bir deneme düşünüyor musun?

görüşmek üzere hoşçakalın...

inşallah gerek kalmaz ama düşünüyorumda daha bayağı uzun sürer ikinciyi denemem yani uzun bi süre imkansız

güncencim selam inan ki ben de yapamam diye düşünüyordum. nasıl yaptığımı kendim bile anlamıyorum. hiç acı yok. bugün 5. iğnemi yapacağım. çok basit yani. başta ben de senin gibi yapamam sanmıştım ama şimdi çok gülüyorum. seni de anlıyorum bu nedenle. korkulacak birşey yok canım. doğum kontrol hapları yapabilir canım. özellikle bünyen alışkın değilsin. bende olmadı. ben de henüz başlamadım ama progestan çok kötü etki bırakıyor. tedavinde bol şanslar canım şimdiden.

serpilciğim, tedaviden sonra adet gecikmesi olabilirmiş. duymuştum. hormonlar etkinleniyor tedaviden. serpilciğim çok geciktirme canım. sonuna kadar git bu yolda. sakın yılma. çok öptüm.

bende yarın itibari ile başlıyorum
uzun protokol tedavi olacak benimki
lucrine yarın başlayacağım saat 16 gibi yapıcam ben
seçil hemşire öyle bir anlattıki bana gözüm kapalı yaparım sanırım:roflol:

kzılar sizlerle güzel bir haber paylaşmak istiyorum... Kadınlar kulübünün ilk talihlisi Meryem hamile kalmış... Dün Maya'da söylediler... Meryem çok mutlu darısı başımıza... Teşekkürler Sevgili Kazen ve Sevgili Maya.... mutluluktan uçtuğumuz haberler bölümünde başlık var bu konuda okumanızı tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…