merhaba arkadaşlar... burda yazılanları okuduğum günden beri oldukça kaygılıyım... bu ilk deneme olacağı için hiçbir şey bilmiyorum ve de serpilin yumurta toplama olayında yaşadıkları ve 1 hafta hastanede kalması beni oldukça korkuttu... herkes de aynı şey oluyor mu bunu merak ediyorum... sanırım bu konuda en tecrübeli orkide... insanın olumlu şeyler duymaya ihtiyacı var... ben daha başlangıç aşamasındayım.farlutal kullandım adet dönemini bekliyorum...
yapı olarak çok stesli ve hassas olduğum için daha işin başında bende olumsuz duygular hakim... umarım bu psikolojiden kurtulabilirim...
babytwin şimdi senin adına heyecan başladı bende... inş. emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın...görüşmek üzere...
merhaba arkadaşlar... burda yazılanları okuduğum günden beri oldukça kaygılıyım... bu ilk deneme olacağı için hiçbir şey bilmiyorum ve de serpilin yumurta toplama olayında yaşadıkları ve 1 hafta hastanede kalması beni oldukça korkuttu... herkes de aynı şey oluyor mu bunu merak ediyorum... sanırım bu konuda en tecrübeli orkide... insanın olumlu şeyler duymaya ihtiyacı var... ben daha başlangıç aşamasındayım.farlutal kullandım adet dönemini bekliyorum...
yapı olarak çok stesli ve hassas olduğum için daha işin başında bende olumsuz duygular hakim... umarım bu psikolojiden kurtulabilirim...
babytwin şimdi senin adına heyecan başladı bende... inş. emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın...görüşmek üzere...
merhaba arkadaşlar... ben zaten mayaya devam ediyorum bırakma gibi bir düşüncem yok... gerçekten güzel ilgileniyolar... sadece ilk tedavi olduğu için fazla stres yapıyorum... yarın desolet e başlıcam... şimdiki stresim lucrin i nasıl vuracağım konusunda... ve tabi saati konusunda... normalde ebru hanım 16:00 da lucrini kullan demişti ama ben çalışıyorum en müsait olduğum saat sabah saatleri ve akşam 19:00 gibi... sabah vurulmanın iyi olmayacağını söyleyenler var... ebru hanım akşam 19:00 da olur demişti ama yine de içime sinmiyor... diyeceğim şu ki, lucrinini 16:00 dışında kullanan olmuş muydu?
verdiğiniz destek ve moral için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... benim gibi zor bir hastayla uğraşanlara da allah sabır versin...
size durumumla ilgili ara ara bilgi vermeye devam edicem en azından benim gibi tedaviye yeni başlayanlar için iyi olur diye düşünüyorum
görüşmek üzere hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?