Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

sağol canım. mikroenjeksiyon olacak. aşılamayı bir kez denedim olmadı. bir daha da denemek istemedik. teşekkür ederim iyi dileklerin için. her kişide değişebiliyor ilaçlar. doktorun tedavi protokolüne bağlı yani.

arkadaşlar bende salı günü tedaviye başlayacagım mayada ama kafam karıştı hiç kimse hamile kalamıyor heralde oran düşükmü

baytwin naptın canım başladınmı tedaviye

şuan oks yapılıyor, doğum kontrol hapı kullanıyorum. çarşamba günü monodoks kullanmaya başlayacağım. benimki uzun protokol mayıs ortasında gerçekleşmiş oalcak tedavim. daha var yani canım. şuan ön hazırlıklar yapılıyor. sen ne yaptın serpilciğim? iyi misin?
Harika hoşgeldin aramıza. tedavin hayırlı olsun. Maya sayesinde doğan yüzlerce çocuk var. biliyorsun ki her tedavi kişiye özel. herkesin tedavi şansı kendine özel. sana zaten tedavi şansını oran olarak söylemişlerdir. kampanya fiyatı da gerçekten çok uygun. ben de yararlanıyorum. şuan tedavim yeni başladı. başarılar arkadaşım, dualarımız seninle.

arkadaşlar hepiniz benden yaşça bayağı büyükmüşsünüz hepinize abla demem gerekir isimle hitabettiğim için kusura bakmayın daha yeni öğrendim ama yinede siz nasıl hitabetmemi isterseniz öyle derim

:) serpil'ciğim ben de seni büyük sanıyordum :) ben 32 yaşındayım :CüvCüv: zaten ismimimle hitap etmedin ki nickimizle hitap ettin :) biz sana isminle hitap ediyoruz ama sanırım.

ben de aranıza yeni katılıyorum tecrübe aktarımının önemli olduğunu düşünüyorum yazılanların hepsini okudum ve yaşadığınız heyecanı inanın ben de burda bilg. ekranının karşısında yaşadım

ilk tüpbebek denememi allah nasip ederse Mayada yapma kararı verdim inş. hayırlı olur...

hoşgeldin aramıza inşallah canım inşallah hayırlı olur

günaydın arkadaşlar
güven aramıza hoşgeldin mayadan memnun kalacağına eminim iyi şanslar
arkadaşlar sizler nasılsınız

başarılar güven, allah kucağına alacağın hamilelik nasip etsin inşallah. ben de bu pazar lucrine başlayacağım.

merhaba arkadaşlar... burda yazılanları okuduğum günden beri oldukça kaygılıyım... bu ilk deneme olacağı için hiçbir şey bilmiyorum ve de serpilin yumurta toplama olayında yaşadıkları ve 1 hafta hastanede kalması beni oldukça korkuttu... herkes de aynı şey oluyor mu bunu merak ediyorum... sanırım bu konuda en tecrübeli orkide... insanın olumlu şeyler duymaya ihtiyacı var... ben daha başlangıç aşamasındayım.farlutal kullandım adet dönemini bekliyorum...

yapı olarak çok stesli ve hassas olduğum için daha işin başında bende olumsuz duygular hakim... umarım bu psikolojiden kurtulabilirim...

babytwin şimdi senin adına heyecan başladı bende... inş. emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın...görüşmek üzere...

güven herkesin söylediği şeylere kafanı takıp moralini bozma herkesin bünyesine göre değişik tedaviler var ben hiç böyle şeyler yaşamadım sen rahat ol su toplaması olmuştur ondan dolayı hastanede kalmıştır bazılarında oluyor sendede olacak diye birşey yok iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…