Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

arkadaşlar iyiki bu siteye üye olmuşum hem arkadaş ediniyorum hemde içim rahatlıyor sizden böyle yanıtlar alınca inşallah hepimiz beklediğimiz sonucu alırız bu arada sizin tedaviler ne kadara malloluyor öğrene bilirmiyim sakıncası yoksa

güzel dilekelriniz için teşekkürler kızlar. inşallah biran önce biz de anne oluruz. :) aşılama 250 euro, mikroenjeksiyon ise 1800 euro Maya'da serpil'ciğim. ama rapor çıkartabiliyorsan çok daha uyguna geliyor. tedavlerinizde bol şanslar arkadaşlar. dua edelim birbirimiz için. .

inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız
ilk sırada serpilyurt sen varsın inşallah hayırlı sonuçlarını alır birlikte seviniriz
iyi şanslar

inşallah canım ya çok sağol güzel dileklerin için benim şansım bi defa zaten ikinciyi deneme imkanımız yok o yüzden herşeyden çok duaya ihtiyacım var ilkinde tutması için

slm raporlulara 800milyonmuş.Biz biray öncemi ne görüşmüştük raporlularda degişklik varmı diye bize öyle demişlerdi.MAC uygancaksa o hariç tabi .

kızlar benden sonra ikinci sırada kim var bide rapor nası alıyosunuz ama sanırım sağlık güvencesi olanlaradır demi benim hiç bi sağlık gelirim olmadığı için

biz ssklıyız 23 ile 34 yaş alıyo galiba biz 1ay ugraştık nerdeyse fakülteyten aldık bana kan tahlilleri yapıldı belilrli aralaıklarda hsg cektirdim ultrasyona girdim eşime 3 ve 5 gün aralalıklarda spermem tahlili yaptılar 6 veya 7 kere yaptılar ve raporun bayanın adına olcak ona dikkat edin bize eşimin adına verdiler biz bayanın adına olması gerek dedik bizle iddalaştılar erkekde sorun var onun adına olması gerek dediler sagolsun mayadaki duygu hanım çok yardımcı oldu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…