doktor karar veriyor mayada mikro veya aşılamaya hangi ay isterseniz o ay başlıyorsunuz yeni misafirhanesi açıldı 2 kişilik banyolu oda 60 ytl 2 kişilik müşterek banyoyu kullanarak 40 ytl 4 kişilik müşterek banyolu odada kişi başı 15 ytl
Arkadaşlar ilginçtir maya tüp bebek hakkında yapmadığı ama yaptığını söylediği ilginç bir konuyu aktarmıştımm sonrada başka bir merkez deki doktor dahn bahsetmiştim. Ama ilginç bir şekilde mesaj silindi. Demek ki bu siteyi kontrol edenler Maya tüp bebek merkezimi acaba??? Hastaları kendi merkezlerine yönlendirmek içinmi bu siteyi kullnaıyorlar
Her halde bu mesajlarıda silecekler , ya ticari duygularını bizlerin buluştuğu ortamlara getiren insnaları kınıyorum. Hastaalrın duyguları ile ticari amaçları için uğraşan insanları kınıyorum..
SAvgili Kazen benim mesajım üyeyi tersleyen bir mesaj değildi. Benim mesajım maya tüp bebekte yapılan yanlış bir uygulama idi. Maya tüp bebekte tedavi yaptırmak için onları aradığımda karşılşmış olduğum yanlış uygulama idi. Burasdıda Mayada tedavi göreceklerin buluşma noktası değil mi? Onun içinde sorunu burada yazdım. Başka nerede yazablirdim. Yani bir üyeyi tersleyen bir mesaj yazmadım. İsterseniz aynı mesajı tekrar yazabilirim. Benim bu rada Ankalife ilede bağlantım yok. Onlarla çalışma yapmanız ya da yapmamanız beni hiç ilgilendirmiyor ama orasını merkezler arasında beğendiğim için fikir almak için forumunza girdim. Ama formunuzda beğendiğiniz mesajları yayınlayıp beğenmediğiniz yayınlamamak ( heleki siiznle anlaşma yapan bir özel merkez ise ve o merkezin bir hatasını söylemek durumunda mesaj siliniyor ise) politikanız ise bizlere bunu söylemenşzde fayda olur çünkü yanlı forumlara katılmış omayız. Çünkü sizinle nalşma yapan merkezin tarafını tutrak biz hastaları yönlkendirmek amaçlı bir forum kurmuş olduğunuz anlarız hastaların duyguları ile oynamanızı üzerelerek izleriz.
Anne Adaylarına Anneliği Armağan Ediyoruz
Maya Tüp Bebek Merkezi’nden Kadınlar Kulübü Üyelerine Özel Ücretsiz Tüp Bebek ve Bütünleşik Tedavi Planı.
Maya Tüp Bebek Merkezi, anneliği yaşamak isteyen anne adaylarına çok özel bir fırsat sunuyor. Anketi dolduran 750. kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi armağan ediyoruz. Anketimizi dolduran tüm üyeler ise “Bütünleşik Tedavi Planı”ndan yararlanma hakkı kazanacak.
Çekilişimize katılan 750. üye, 1800 Euro değerindeki jinekolojik muayene, sperm tahlili ve geri kalan tüm tedaviyi kapsayan, ücretsiz tüp bebek tedavisi ve Maya Konukevi’nde konaklama hakkı kazanacaktır. (İlaç masrafları, ilave olarak çıkabilecek ek tedavi giderleri çifte aittir.)
Konun devamı ve detayları için burayı tıklayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?