Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

arkadaşım sağol verdiğin bilgi için bu oda fiyatı kişi başı fiyat mı yoksa 60 ytl iki kişi için mi eğer öyleyse iyi ama kişi başı 60 ytl çokmuş yanlız bişey daha gereksiz tahlil falan yaptırıyorlarmı ben direk denemeye geçmek istiyorum tedaviler zaten senelerdir sonuçsuzdu

slm arkadaşlar ben bi düzeltme yapacam yanlış anlaşıldım ben misafirhanedeki 15 kişiden bir kişnin tuttugunu söyledim dışardan gelen hastalar hakkında degil.yanlış anlamayın özür dilerim.

babycim bern osman hocayı kesinlikle kötülemiyorum.Onun ve ekibinin nekadar iyi oldugunu biliyorum osman hocamı bende seviyorum.Ama kafam karışık gene diyorum ben kötülememk için kesinlikle yazmadım endişemi dile getirdim burda birbirimize aklı veriyoruz yardım ediyoruz.Devletin bana verdigi son denemem ve bunu iyi degerlendirmem gerek.Aklımda gene maya var başka bi merkeze gitsem acaba nasıl olur endişesi var ama mayada herşeyimi biliyorlar tanıyorsunuz daha güvenli hisssediyorsunuz. Gene diyorum altını çiziyorum ben kesinlikle osman hocamı ve ekibini kötülemek amaclı yazmadım. Teşeşkkürler.

Anne Adaylarına Anneliği Armağan Ediyoruz​

Maya Tüp Bebek Merkezi’nden Kadınlar Kulübü Üyelerine Özel Ücretsiz Tüp Bebek ve Bütünleşik Tedavi Planı.

Maya Tüp Bebek Merkezi, anneliği yaşamak isteyen anne adaylarına çok özel bir fırsat sunuyor. Anketi dolduran 750. kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi armağan ediyoruz. Anketimizi dolduran tüm üyeler ise “Bütünleşik Tedavi Planı”ndan yararlanma hakkı kazanacak.

Çekilişimize katılan 750. üye, 1800 Euro değerindeki jinekolojik muayene, sperm tahlili ve geri kalan tüm tedaviyi kapsayan, ücretsiz tüp bebek tedavisi ve Maya Konukevi’nde konaklama hakkı kazanacaktır. (İlaç masrafları, ilave olarak çıkabilecek ek tedavi giderleri çifte aittir.)

Konun devamı ve detayları için burayı tıklayınız.

Arkadaşlar ilginçtir maya tüp bebek hakkında yapmadığı ama yaptığını söylediği ilginç bir konuyu aktarmıştımm sonrada başka bir merkez deki doktor dahn bahsetmiştim. Ama ilginç bir şekilde mesaj silindi. Demek ki bu siteyi kontrol edenler Maya tüp bebek merkezimi acaba??? Hastaları kendi merkezlerine yönlendirmek içinmi bu siteyi kullnaıyorlar

Her halde bu mesajlarıda silecekler , ya ticari duygularını bizlerin buluştuğu ortamlara getiren insnaları kınıyorum. Hastaalrın duyguları ile ticari amaçları için uğraşan insanları kınıyorum..

Her halde bu mesajlarıda silecekler , ya ticari duygularını bizlerin buluştuğu ortamlara getiren insnaları kınıyorum. Hastaalrın duyguları ile ticari amaçları için uğraşan insanları kınıyorum..

Sevgili Doktorcum,
Bu bölümün başlığı ne ?
"Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım" değil mi ?

Bu başlıkta geçtiğimiz günlerde bir üye bu uygulamadan bahsetmiş ve sizin cevabınız bunun yeri burasımı olmuş. Bu başlık Maya olduğuna göre yeri burası diye düşünüyorum o gün neden bu üyeyi terslediğinizi anlayabilmiş değilim. Bu yüzden sizin üyeyi tersliyen mesajınızı sildim.

Gelelim diğer konuya siz de AnkaLife olarak bizimle çalışmak istermisiniz ? Bizler bu konuda çalışan her kuruma açığız, yapılanmamız sadece Maya ile sınırlı değildir.. Bizimle iletişim linkinden bağlantıya geçebilirsiniz.

SAvgili Kazen benim mesajım üyeyi tersleyen bir mesaj değildi. Benim mesajım maya tüp bebekte yapılan yanlış bir uygulama idi. Maya tüp bebekte tedavi yaptırmak için onları aradığımda karşılşmış olduğum yanlış uygulama idi. Burasdıda Mayada tedavi göreceklerin buluşma noktası değil mi? Onun içinde sorunu burada yazdım. Başka nerede yazablirdim. Yani bir üyeyi tersleyen bir mesaj yazmadım. İsterseniz aynı mesajı tekrar yazabilirim. Benim bu rada Ankalife ilede bağlantım yok. Onlarla çalışma yapmanız ya da yapmamanız beni hiç ilgilendirmiyor ama orasını merkezler arasında beğendiğim için fikir almak için forumunza girdim. Ama formunuzda beğendiğiniz mesajları yayınlayıp beğenmediğiniz yayınlamamak ( heleki siiznle anlaşma yapan bir özel merkez ise ve o merkezin bir hatasını söylemek durumunda mesaj siliniyor ise) politikanız ise bizlere bunu söylemenşzde fayda olur çünkü yanlı forumlara katılmış omayız. Çünkü sizinle nalşma yapan merkezin tarafını tutrak biz hastaları yönlkendirmek amaçlı bir forum kurmuş olduğunuz anlarız hastaların duyguları ile oynamanızı üzerelerek izleriz.

Orkide mesajın üzerine foruma baktım. Çok hoşuma gitti. Sorular tek tek cevaplandırılıyor. Biz burada kendi kendimize sorularımızısorup cevap arıyordum. Dertleşmeye yine devam ama en azından bu şekilde uzman doktorlarımızın sürekli bilgi ve tecrübeleri ile bizimle olması çok güzel. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Aklımdaki soruları soracağım.

hem sorularımıza cevap alıyoruz hem de kadınlar klübü ücretsiz tüp bebek kazanma şansı sunuyor bize. teşekkürler kk.

Merhaba,
Ben sizin maya kampanyasına ait mesajın burada yayınlanması hakkındaki bu mesajın burada ne işi var yazınızı sildim. Onun dışında yazınız silinmemiştir. Maya'da yaşadığınız sıkıntıyı burada gönül rahatlığı ile paylaşabilirsiniz. Buna asla müdahale edemeyiz. Diğer bölümleride incelerseniz reklam alalım almayalım hakarete varmadığı sürece hiçbir yazıya müdahale etmiyoruz.

Sizin Mesajlarınızdan bazısı ;

"Arkadaşlar MAYA'da yaptırıp düşük olduktan sonra herkese immünolojik testler yaptırıyorlar."

"Bende immmünoloji uzmanınız varmı dediğimde evet dediler ama internetten araştırdığımda immünoloji uzmanı olan kişi Dr. Buğra Buyrukcu oradan ayrılmış ve başka bir merkeze, Ankalife tüp bebek merkezine geçmiş."

İlginçtir ki Anka hakkında herşeye hakimsiz ve yine çok ilginçtir ki Maya hakkında da herşeye hakimsiniz. Maya başlığı altında Anka'ya yönlendirme yapıyorsunuz. Anka'nın personelini teknik alt yapısını anlatabilirsiniz, Maya'nın eksiklerini de yazabilirsiniz. Lakin şuradan şuraya geçti dediğiniz de ben bu mesajda iyi niyet görmem. Anka başlığında Anka'ya ait herşşeyi yazabilirsiniz, Maya da ise mayada hoşunuza gitmeyen sizi rahatsız eden herşeyi etik kurallar çerçevesinde gene yazabilirsiniz. Bunlarda bir kısıtlamamız yok.

"Moneta çok teşkkür ederim söylediklerin için gerçekten sitede çok geziyorum ve okuyorum ama biliyormusun bu sitede karşılaştığım bir şey tüp bebek merkezleri çalışnlarıda bu forumlara hasta olarak katılıyorlar ve bizi yönlendiriyorlar ve gerçekten artık merkezler hastayı para olarak görmeye başlkamışlar. Bu sitede yer alan bir merkezden benim aradılar, ve rastgele aradıkk dediler ve benim burada özel mesaj gönderdiğim bir arkadaşım ile yaptığımız konuşmaları anlattılar bana yani o merkezde çalışna bir kişi hasta olarak girip hastaları kendi merkezine gönderiyor, ya lanet olsun bu insanlar bizi bu şekilde sömnürenlere. Ben ankarada bir merkez arıyorum, 3 kez aşılma yaptırdım, 28 yaşındayım ve artık tüp bebek yaptırmak istiyorum.."

Bu mesajınızda ise bizi suçladığınızın farkındamısınız ? Bizde sizin telefon numaranız var da biz mi tüp bebek firmalarına verdik ? Lütfen biraz senaryo yazarken mantıklı yazın. Bizde ki bilgilerinizi tekrar gözden geçirin. Bizde üye olurken verdiğiniz e-posta dışında hiçbir iletişim bilginiz yok. Bu sebeple bu siteden size ulaşmaları söz konusu değil. Bana sizinle yazışan arkadaşın bilgilerini verirmisiniz kimse bu cezasını hemen verelim. Lakin bana birisi, adını unuttum, silmişim mesajları gibi mazeretlerle gelmeyin lütfen.

Sevgli Kazen, keşke her iki merkez hakkında da söylediğiniz gibi her şeyi bilebilseydim bu sayede doğru bir tercih yapmış olurudum. Ama sanırım sizin imanız farklı ve benimde sizin gibi bir merkeze veya merkezlere hitap ettiğimi düşünüyorsunuz. Ben karşılaştığım olayı anlatırken ve burada bir doktor ile ilgili bilgi verirken (üstelik bundan dolayı sorun yaşadığım için bu bilgiyi vermişken) sizin bundan rahatsız olmanız yine bir önceki mesjımda ki tezleri güçlendirmiyormu? Veya sizin mesajınızda yazdığınız ve yayın politikası konusunda belirtmiş olduğunuz politikalarınıza ters düşmüyormu?
Sitenizde hakarete varan mesajları yayınlamamınız zaten sizin gibi sitelerde olması gereken bir durumdur. Bu sizi ayrıcalıklı yapmaz. Zaten bu şekilde davranmalısınz. Ama ne yazık ki toplumsal etik kuralların belirleyicisi siz olazsınız. Hangi yazı etik hangisi değil bunun kararını biz hastalar veya daha geniş tabiri ile toplum verecektir. Böyle bir site kurmuş iseniz toplumsal etik kurallara göre hareket etmeniz ve çeşitli merkezler ile görüşüp anlaşma yaptığınız merkezlere yönelik etik kurallara değiştirimeniz doğru olmaz.
Sizi suçladığımı yazdığınız mesajda ben buraya hasta olarak girip bizleri yönledirenleri kastettim. Size herhangi bir şey söylemedim. Ama neden bu knuyu üstünüze alındığınızı da merak ettim? Yoksa sizin anlaşama yapılan merkezleri destekleyecek kişileri veya çalışanları bulunudrumanızı veya böyle kişilere izin verdiğinizi düşünmek bile istemiyorum. Benim iletişim bilgilerimi vermemem sizi neden rahatsız ediyor. Bu beni kişisel özgürlüğüm. Mesajımda bahsettiğm arkadaşım benim bu siteyi bulamamı sağlayan arkadaşım. Yani onunla sitenizde tanışmadım, o sitenizden bahsetti ve kendisinin önerisi ile girdim. Şimdi onun izni omadan ulaşım bilgilerini vermemin ETİK olmadığını düşünüyorum. Bunu saygıyla karşılarsınız sanırım. Ama lütfen ceza verme kudretini kendinizde görüyorsanız bu masum insanlar olmasın veya konuyla işgisi olan insanlar olmasın mesela benim gibi size göre etik kuralları ihlal ettiğini düşündüğnüz kişiler olabilir. Sanırım bu yazımda size göre etik olmadığı için veya size hakaret ettiğimi düşüneceğiniz için yayınlamayacak.
Sevgi ve hoşgörüyü yüreğinizden hiç eksik etmemeniz dileği ile.

Bizi siz suçlarken sorun yoktu da ben sizi suçlayınca neden sorun oldu bunu anlayamadım ben. Farkındaysanız ben size hiç birşey demeden sitede bazı güçlerden bahseden ilk sizdiniz ve şimdi bunu bana maal etmeniz pek hoş değil. Geçmiş mesajlarınıza bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu site asla kimsenin tekelinde değildir ve bahsettiğim gibi Maya'da yaşadığınız olumsuzluğu gönül rahatlığı ile yazabilirsiniz. Lakin mesajların sonunda acitasyona vuran "mesajımı silecekler, banlayacaklar" gibi sadece varsayımlar üzerine yorum yapmamanızı rica ediyorum. Ayrıca benim işim IT sektöründe kimin nereden bağlandığını inanın tahminizden çok daha iyi biliyorum. O yüzden bence konuyu kapatalım.

Siz gene Maya'da yaşadığınız olumsuzlukları yazın, Anka'da yaşadığınız memnuniyeti de yazın ama lütfen bunu doğru başlıklarda yapın. Doğru başlıklara yazdığınız yazılar silinirse ithamlarla o zaman lütfen bizi suçlayın ama şimdi değil.

Böyle bir konu için diğer üyelerin karşısına çıktığımız için özür dileriz ama cevaplamamız gereken sorular sorulmuştu. Bunun yeri burası değil lakin en yumuşak buradan geçiştirebilir ve herkesin de bilmesini istediğimden burada son kez burada bu konuda yorum yazıyorum.

"Ama sanırım sizin imanız farklı ve benimde sizin gibi bir merkeze veya merkezlere hitap ettiğimi düşünüyorsunuz."

Biz hiçbir firmaya hitap etmiyoruz, buyursun Anka gelsin onlarla da ortak bir çalışma yapalım.

"Ben karşılaştığım olayı anlatırken ve burada bir doktor ile ilgili bilgi verirken (üstelik bundan dolayı sorun yaşadığım için bu bilgiyi vermişken) sizin bundan rahatsız olmanız yine bir önceki mesjımda ki tezleri güçlendirmiyormu? Veya sizin mesajınızda yazdığınız ve yayın politikası konusunda belirtmiş olduğunuz politikalarınıza ters düşmüyormu?"

Yukarıda izah ettim ama tekrar ifade edeyim, ben bunu ifade etmenizden değil doğru başlıkta paylaşmamanızdan rahatsız oldum. Siz ben bu merkezde bu teşhisten dolayı sorun yaşadım deseydiniz sorun yoktu, siz bunun yerine X kişisi oradaydı da buraya geçti diye yorum yaptınız. Sorun bundan kaynaklanıyor lakin siz hala işin öbür tarafına takıldınız kaldınız. Size diyorum ki buyrun yazın sorununuzu, silinirse etik değiliz. O durumda suçlamalarınızı kabul ederim. Lakin şu durumda kusura bakmayın ama at terliyken olmaz.

Sitenizde hakarete varan mesajları yayınlamamınız zaten sizin gibi sitelerde olması gereken bir durumdur. Bu sizi ayrıcalıklı yapmaz. Zaten bu şekilde davranmalısınz. Ama ne yazık ki toplumsal etik kuralların belirleyicisi siz olazsınız. Hangi yazı etik hangisi değil bunun kararını biz hastalar veya daha geniş tabiri ile toplum verecektir. Böyle bir site kurmuş iseniz toplumsal etik kurallara göre hareket etmeniz ve çeşitli merkezler ile görüşüp anlaşma yaptığınız merkezlere yönelik etik kurallara değiştirimeniz doğru olmaz.

Kusura bakmayın bu konuda kuralları sitemiz belirlemedi, kişilik hakları, haksız rekabet kanunları ve kurumsal reklam politikası devreye girmektedir. Bu hukuktur ve bu konuda biz kural koymayız kurallara uyarız.

Sizi suçladığımı yazdığınız mesajda ben buraya hasta olarak girip bizleri yönledirenleri kastettim. Size herhangi bir şey söylemedim. Ama neden bu knuyu üstünüze alındığınızı da merak ettim? Yoksa sizin anlaşama yapılan merkezleri destekleyecek kişileri veya çalışanları bulunudrumanızı veya böyle kişilere izin verdiğinizi düşünmek bile istemiyorum.

Siz sitenin böyle bir yönlendirme alet olduğunu yazmışsınız. Ayrıca ilgili tüp bebek merkezinden üyelerin isimleri açık ve net olarak sitede yer almaktadır. Paylaşım yapmaktadırlar, yönlendirme söz konusu değildir. Yönlendirme X doktorun Y merkezine gittiğinin lanse edilmesidir.
İnanın bu tür üyeler anında tesbit ediliyor ve üyelikleri o dakika siliniyor. Lakin siz hala düşünmek bile istemiyorum diyerek bizi çaktırmadan suçluyorsunuz. Maya Tüp bebek merkezinin burada zaten üyeliği var 5.6. üyeliğe neden ihtiyaçları olsun bunu anlayamadım ?

Benim iletişim bilgilerimi vermemem sizi neden rahatsız ediyor. Bu beni kişisel özgürlüğüm. Mesajımda bahsettiğm arkadaşım benim bu siteyi bulamamı sağlayan arkadaşım. Yani onunla sitenizde tanışmadım, o sitenizden bahsetti ve kendisinin önerisi ile girdim. Şimdi onun izni omadan ulaşım bilgilerini vermemin ETİK olmadığını düşünüyorum. Bunu saygıyla karşılarsınız sanırım.

Bu sitede yer alan bir merkezden benim aradılar, ve rastgele aradıkk dediler ve benim burada özel mesaj gönderdiğim bir arkadaşım ile yaptığımız konuşmaları anlattılar bana yani o merkezde çalışna bir kişi hasta olarak girip hastaları kendi merkezine gönderiyor, ya lanet olsun bu insanlar bizi bu şekilde sömnürenlere. (sizin mesajınız)

Karar verin arkadaşınız sizin bilgilerinizi size danışmadan vermiş ama siz vermek istemiyorsunuz. Arkadaşınız sanırım sizin etik kurallarınızı hiçe saymış sizin bilgilerinizi vermiş ama siz vermem diyorsunuz. Arkadaşınızla ilişkiniz (onun sizin bilgilerini X merkezine vermesi bizi bağlamaz ama çelişkili mesajlarınızı görün istedim.

Sanırım bu yazımda size göre etik olmadığı için veya size hakaret ettiğimi düşüneceğiniz için yayınlamayacak.

Yanıldınız bizde yok öyle sansür filan siz karıştırdınız bizi sanırım arkadaşınızla bizde herşey şeffaf. Daha önceki teklifim geçerlidir. Mesajım gitmiştir doğru yerlere...

Sağlıklı bir yaşam dilerim...

kazen abi gercekten cok güzel bir kampanya olmus düsünenlerin yüregine saglik

hemen formu doldurdum innsallah kazanirim:CüvCüv:

Ortada bir suçlama yokken neden hala sizi suçladığımı düşünüyorsunuz bilemiyorum. Benim yazdıklarımı dikkatli okuyacak olusanız Sizin böyle bir ortamda bulunduğunuzu düşünmek bile istemiyorum demiştim. Amöa siz böyle bir ortamdasınız demişim gibi hareket ediyorsunuz. Yani düşünmek bile istemiyorum demek ile düşünüyorum ayrı şeylerdir. Ama dediğim gibi bu alınganlığınız hala çözemdim.
Siz sitenizde bir çok doktor hakkında konuşuyorsunuz. Ve bu doktorlar hakkında yorumlarda bulunuyorsunuz. Bütün doktorlar hakkında konuşurken ve yorumda bulunurken sadece bir doktor hakkında konuşmak yönlendirme mi oluyor? site başlıklarında bile doktorlar hakkında başlıklar varken oınlar yönledirme olmuyor, bir doktorun hakkında bilgi vermek yönlendirme oluyor. Gerçekten ilginç bir etik anlayışınız var ve buna bağlı olarak siz sitede bir mesajı silebiliyorsunuz. Sizin tabiriniz ile cezalandırıyorsunuz. Bu cezalandırma yetisini de kişilik hakları, haksız rekabet kanunlarından alıyorsunuz.Söylediğiniz şeylerin arasında her doktor hakkında bir şeyler konuşurken başka bir doktor hakkında tartışma açıldığında etik bulmadığım için rahatsız olduğum için kaldırdım gibi ifadeler kullanmak kendi içinizde çeliştiğinizi göstermez mi?
Arkadaşım ile ilgi mesajı yayınladığınız için teşekkür ederim. Ama çeliştiğimi düşündüğünüz konuya açıklık getirmek isterim; Benim ilk pragrafat siteye girmemi sağlayan bana tavsiye eden arkadaşım ile benim bilgilerimi veren daha doğrusu verdiğini düşündüğüm arkadaşım farklı kişilerdir. Benim siteye girmemi sağlayan arkadaşım benim measi arkadaşımdır, sitede tanıştığım ve sonasında MSN adresini alarak MSN'de görüşmeye başladığım ve sonrasında kişisel bilgilerimi verdiğim arkadaşım farklı kişilerdir. Yani sonrasına sitenizde tanıştığım ve MSN'de yazıştığım arkadaşım bilgilerimi bu merkeze vermiştir. Yani mesajda çelişki yoktur. Ve tabikide bilgilerimi başka merkeze vermesi sizi bağlamaz benim dikkati çektiğim ve di,ğer hastalr ile paylaştığım nokta dikkatli olunması yöününde idi. Ve sizin gibi etik bir portalında bu konuda portal üyesi kişlerin dikkatini çekmesi ve yayınlaması ve bu konuda portalda rahatsız olacak kişlerin bilgilendirmesi amacınız olması gerekir diye düşünüyorum. Size karşı yapılan eleştirileri kızgınlıkla karşılamanız değil, bir ödül gibi karşılayıp bu konularda nasıl portal üyesi kişilerin daha huzrulu olmasını sağlarım diyerek yapacağınız çalışmalar sizleri daha iyiye götürecektir. Dediğiniz gibi bu tartışmanın olması ve yayınlanması bile buna konuda çaba gösterdiğnizin kanıtıdır aslında. Bunun içinde sizlere teşekkür ederim ve bu tartışmayı okuyan arkadaşlarımın daha dikkatli olucağına eminim. Sizlerede teşekkür edeerim.

sanırım osman hoca'nın forumun'da herkes Orkide. :) yoksa bu sayfa çok aktifti dğeil mi? Pampal neredesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…