Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim yaa..çok sağol..valla hemde öyle bir lütufki......çok ağladım,ne krizler,neler neler..sonra alıştım ve sustum,kabullendim.. en hayırlı zamanda,sağlıklı ver diye dua ettim..zamanı ne zaman olursa olsun beklerim dedim Allahıma..şimdi sizlerin pozitif haberleriniz için dua ediyorum,her zaman aklımdasınız ve iyiki varsınız..çok öptüm..

kızlar akşam dr gittim baktı yumurtalar oluşmuş ve çatlamalar bile başlamış bu yüzden aşılama bu ay yapmıyor normal olarak denememizi söyledi boşuna ilaçlarıda içtim.Ama dünden beri bir gariplik hissettim aşılama olmayacağı içime doğmuştu bi engel çıkacağı....
Hayırlısı ne diyelim her işte vardır bir hayır mutlaka .....

canım çatlamalar başaldıysa bu kötü bişey değil..kendiliğinden gelir belki bebişin..ben mucizelere inanmam derdim,ama inanıyorum artık....bence bi dahaki adetine kadar ilişkiyi çok sıkı tutun..cidden:)

canım hayırlısı olsun. belki kendiliğnden gelir. sen bu günleri değerlendir.
ben yarın sabah yine kontrole gideceğim. bakalım nasıl olacak. haftasonuda araya giriyor. pazar kapalı orası, c.teside öğlene kadar açık. ne zaman çatlama iğnesi vurduracak. ne zaman aşılama yapacak merak ediyorum.

canım çatlamalar başaldıysa bu kötü bişey değil..kendiliğinden gelir belki bebişin..ben mucizelere inanmam derdim,ama inanıyorum artık....bence bi dahaki adetine kadar ilişkiyi çok sıkı tutun..cidden:)

evet canım dr öğle dedi bu ara her gün yada gün aşırı nasıl denk gelirse ilişki önerdi.İnşallah kendiliğinde gelir canım hayırlısı olsun.Bu ay seninle mutlu olduk zaten çok şükür rabbim mutluluğumuzu inşallah tamamına erdirecek biz o bücürü görücez.Önümüzdeki aya kadar bekleyeceyiz heyecanla

Benimde aynı denk geliyordu canım biri pazar gününe nasıl yapılacak diye düşünürken gerek kalmadı.Hayırlısıyla sanada bir çözüm bulunur düşünme bunları rahat ol sen.Dr gelince haber verirsin merak ederim.İnşallah her şey yolunda gider

bende yazdım inşallah aşılamaya gerek kalmaz bu ay kendiliğinden ve geçen ayın aşılamasından kalan ilaç etkilerinden olur amin....

nry güzelim gulem gibi kendiğinden gelen bir bebek negüzel. zaten şansın yine daha fazla ilaçla yumurtaların uyarılmış durumda, çatlama da kendiliğinden olmuş... gerisii size kalmış..

nry güzelim gulem gibi kendiğinden gelen bir bebek negüzel. zaten şansın yine daha fazla ilaçla yumurtaların uyarılmış durumda, çatlama da kendiliğinden olmuş... gerisii size kalmış..

hemde çok güzel olur canım inşallah gülem gibi şanslıyımdır,

bencede vardır bir hayır, siz bence zaman kaybetmeyin , bitin fırsatları değerlendirin sırnaşık şey
canım benim moralini yüksek tut , keşke herşey böyle doğal olsa , kendiliğinden olsa , bizde bu kadar stres üzüntü yaşamayız

canım benim , kendine stres yapma , dr eminim detayları düşünüyordur , vurulma gününü , saatini , bunun içinde kasma kendini.

merakla haberlerini bekliyorum:hulya:

Değerlendiricem canım durmak yok :kedi: Bunu bekliyordum neden bilmiyorum canım ama aşılamanın olmayacağını hissetmiştim onun için çok üzülmedim hayırlısı tabiki rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı evlatlar versin.Bu mübarek aylarda ve bu günde dualarımızı kabul etsin

bende yazdım inşallah aşılamaya gerek kalmaz bu ay kendiliğinden ve geçen ayın aşılamasından kalan ilaç etkilerinden olur amin....

canım bende seni merak ediyordum , inşallah aşılamaya gerek kalmaz sende sevindirisin bizi ama olsun 2 aşılama ile olursa daha bir tatlı olur :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…