ALLAHIM sana şükürler olsun. lütfun sonunda gerçekleşti. gulemm hamile. :CüvCüv: biliyordum Rabbimin yanımızda olduğunu biliyordum. lütfuda ihsanıda geniş onun. ağlıyorum. gulemcim sakın kendini yorma iyi beslen ve doktorun dediklerine çok dikkat et. en önemlisi bol bol dua et. inşallah artık sen annesin cennet seninde ayaklarına serilecek inşallah. uçacağım mutluluktan.
Gülem hayırlı olsun.Allah sağlıcakla kucaklamayı da nasip etsin canım.
kızlar akşam dr gittim baktı yumurtalar oluşmuş ve çatlamalar bile başlamış bu yüzden aşılama bu ay yapmıyor normal olarak denememizi söyledi boşuna ilaçlarıda içtim.Ama dünden beri bir gariplik hissettim aşılama olmayacağı içime doğmuştu bi engel çıkacağı....
Hayırlısı ne diyelim her işte vardır bir hayır mutlaka .....
kızlar akşam dr gittim baktı yumurtalar oluşmuş ve çatlamalar bile başlamış bu yüzden aşılama bu ay yapmıyor normal olarak denememizi söyledi boşuna ilaçlarıda içtim.Ama dünden beri bir gariplik hissettim aşılama olmayacağı içime doğmuştu bi engel çıkacağı....
canım çatlamalar başaldıysa bu kötü bişey değil..kendiliğinden gelir belki bebişin..ben mucizelere inanmam derdim,ama inanıyorum artık....bence bi dahaki adetine kadar ilişkiyi çok sıkı tutun..cidden:)
canım hayırlısı olsun. belki kendiliğnden gelir. sen bu günleri değerlendir.
ben yarın sabah yine kontrole gideceğim. bakalım nasıl olacak. haftasonuda araya giriyor. pazar kapalı orası, c.teside öğlene kadar açık. ne zaman çatlama iğnesi vurduracak. ne zaman aşılama yapacak merak ediyorum.
hilye81......... ara verdi
kekeçb......... ara verdi
landarch.......temmuzda aşılama
NRY30........son regli 14 haziran !!!!!!!!!!
gülem..........hamile
aren
meldi
bubuş.........ara verdi
hilye81......... ara verdi
kekeçb......... ara verdi
landarch.......temmuzda aşılama
NRY30
gülem
aren
meldi
bubuş
nazkuzey...... temmuzda 2. aşılama
ben aklıma gelenleri yazdım kızlar karşılarına yazın bakıyım durumunuzuuuu:teytey:
nry güzelim gulem gibi kendiğinden gelen bir bebek negüzel. zaten şansın yine daha fazla ilaçla yumurtaların uyarılmış durumda, çatlama da kendiliğinden olmuş... gerisii size kalmış..
canım hayırlısı olsun. belki kendiliğnden gelir. sen bu günleri değerlendir.
ben yarın sabah yine kontrole gideceğim. bakalım nasıl olacak. haftasonuda araya giriyor. pazar kapalı orası, c.teside öğlene kadar açık. ne zaman çatlama iğnesi vurduracak. ne zaman aşılama yapacak merak ediyorum.
bencede vardır bir hayır, siz bence zaman kaybetmeyin , bitin fırsatları değerlendirin sırnaşık şey
canım benim moralini yüksek tut , keşke herşey böyle doğal olsa , kendiliğinden olsa , bizde bu kadar stres üzüntü yaşamayız
bende yazdım inşallah aşılamaya gerek kalmaz bu ay kendiliğinden ve geçen ayın aşılamasından kalan ilaç etkilerinden olur amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?