bu dönem şöyle yapıcam ;polyanacılık oynıcam ,hiç bir sorun yok , zamanı gelince hamile kalıcam diye düşünücem , sanki daha yeni bebek istiyormuş gibi delikafadulden ama umarım bunu sonunda kafayı yemem :roflol:
bebek istiyoruz ya çok, her gece dua ediyoruz, bebek görünce gözlerimiz doluyor, bizim neden olmuo diye üzülüyoruz ya bazen çok korkuyorum hayırlısı olmadan olmasından.. hep hayırlısıysa olsun diye dua edelim arkadaşlar. eşimize kendimize hayatı zorlaştırmayalım bebek yok die, herşey allahtan..
bebek istiyoruz ya çok, her gece dua ediyoruz, bebek görünce gözlerimiz doluyor, bizim neden olmuo diye üzülüyoruz ya bazen çok korkuyorum hayırlısı olmadan olmasından.. hep hayırlısıysa olsun diye dua edelim arkadaşlar. eşimize kendimize hayatı zorlaştırmayalım bebek yok die, herşey allahtan..
kızlarr biliyorum çok geç oldu..ama inanılmaz yorucu bi gündü..eve yeni geldim ve hemen yazayım dedim.betahcg 162 ye çıkmış..gebelik devam ediyomuşşşş:))))))))) nöbetten çıkıp gittim ve bütün gün sonuç bekledim.düşük olduğundan o kadar emindimki epey bu sefer inanmam daha zor oldu..ancak progesteronum düşük çıkmış,hemşire düşük riskin var dedi..ve fitil verdiler.yarından itibarende rapor aldım.
aren senin yumurtaların büyüme seyri iyi demi , bir sorun yok. bende pazartesi gidicem kontrole benim de çarşamba gibi aşılama olur. arka arkayız yani..
eşimde bende sevinmemek için kendimizi kasıp duruyoruz..üstüne görme olayını hep duyardım ve resmen adet oldum..ve tıp fakültesine gitmekle iyi yaptığımı anlıyorum.her gün hormon tahlili bakmasalar adet zannedip ikinci aşılama için ilaç başlanacaktı..kızlar ne hissettiğimi anlatamasamda her adımda,yolda,dolmuşta sürekli dua ediyorum..HEPİMİZ için..inanıyorum ben,gerçekten;sizlerin haberlerini okuyacağım burada.ben resmen mucize yaşadım,acayip yoğun bi adet geçiriyorum dedim eişme,hiç böyle olmamıştı dedim..sonu hayır olur inşallah..
Devam edecek inşallah bu bebişi kutluycaz burda kucağına alacaksın allahın izniyle mutlu moralini bozma iyi düşün herşey daha iyi olsun
günaydın kızlarrrr
gülemcım çok sevindim hamileliğin devam etmesinedelikafadulden , kendine çok dikkat et, kötüde düşünme , hep iyi düşünelim , olumlu düşünelim , allahın izniyle bebişin tamamen tutunucak sana ,guclubacismile inatçı baksana annesinde kalmak için neler yapıyor , canım benim ya ,allah ikinizide korusun , mucizenin yeni adıda sensin , merak etme melekler senin etrafında seni koruyor :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
inşallah canım,hayırlısı olsun..günün çok yaklaştı seninde,benimki çok büyümeden yetişeceksin belkide:)) dualarım hep sizinle..
gulem iş yerinde resmen ağlıyacağım. inannamıyorum , bir türlü inanamıyorum. allah bizim topiğe güzel bir mesaj verdi seninle.
canım benim Allah o kadar büyükki..gerçekten hiç ama hiç umudumuz yoktu ve gün hesaplamadığımız ilk ayımızdı:) ve zamanı var diyodukya hep,hepinizin zamanı gelecek inşallah..okuycam buradan..sende dinlen,hiç düşünmeden geçir vaktini..belki kendiliğinden gelmek için bekliyodur:)
gülem cim ewdesin değil mi, sakın kendini yorma bol bol dinlen güzel beslen.. dua et bizim için de
evdeyim hayatım..yatmıyorum ama ufak tefek ortalık toplamam lazım..doktor o kadarlıkla bişey olmaz dedi..inanın hiç aklımdan çıkmıyosunuz..hep dua ediyorum,sağlıkla versin sizlerede..sizden de gelecek mucize haberleri..bekliyorum..
canım hemen hemen çoğumuz adet günümüz yaklaşırken belirti ararız hamile olduğumuza dair, her kadın mutlaka anlarmış hamile kaldığını derler sende oldu mu? çevremdeki hamişlerin çoğu adet olduk olucaaz die beklerken güzel haber almışlar, gerçi herkezde farklı oluo.üstüne görme yi de çok duydum, lütfen bu kanamayı kötüye yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?