Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

En güzeli bu ya aslında farkında olmadan kafayı hafif yemişiz ama çaktırmıyoruz bizim iyi bir psikoloğa da ihtiyacımız var.Allah yardımcımız olsun:teytey::teytey::teytey:

bebek istiyoruz ya çok, her gece dua ediyoruz, bebek görünce gözlerimiz doluyor, bizim neden olmuo diye üzülüyoruz ya bazen çok korkuyorum hayırlısı olmadan olmasından.. hep hayırlısıysa olsun diye dua edelim arkadaşlar. eşimize kendimize hayatı zorlaştırmayalım bebek yok die, herşey allahtan..

aynen öyle sağlıklı sıhatli olsun , zamanı gelince olsun , neler duyuyoruz allah korusun .Hayatı zehir etme boyutuna tam giricekken direkten dönmüş gibi hissediyorum kendimii :bbo:laelaelaelaelae
ama herşey inşallah güzel olucakzemuszemus

Rabbim hepimiz için büyük hazinesinden hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.Nasıl olsa olacak bu yaptıklarımızıda eylenceli görüp çok sıkılmadan atlatıcaz.Sıkıntı çekilmezse o güzelliğin nasıl tadı çıkarılır

gulem iş yerinde resmen ağlıyacağım. inannamıyorum , bir türlü inanamıyorum. allah bizim topiğe güzel bir mesaj verdi seninle.

gulem topiğimize uğur getirdi... devamı gelicek inşaallah. sırada bizim tedaviler var, belki aradan gulem gibi süprizlerde çıkar. ben inanıyorum bizim topikteki kızlar hep çok iyi niyetli yazışmalardan bunu anlıyorum. allah gönlümüze göre versin.

yalnız landarchın dediği gbi hayırlısını isteyelim. allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..

aren senin yumurtaların büyüme seyri iyi demi , bir sorun yok. bende pazartesi gidicem kontrole benim de çarşamba gibi aşılama olur. arka arkayız yani..

evet canım. dün zaten reglimin 8.günüydü. yarına bir daha gideceğim. önceki dr direk 12.gün çağırıp aynı gün gece çatlama iğnesi yaptırmıştı.

canım yanımda olsan sana sarılır öyle ağlardımki.....
allahım cok büyük o yeterki ol desin bak aşılama falan hikaye nasılda cıkıp geldi bebişin.
inşallah tutunurda seni sonuna kadar soka sokar. rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına verir inşallah. darısıda bizlere olsun.
kendine dikkat et cnm cok öpüyorum.:1hug:

Devam edecek inşallah bu bebişi kutluycaz burda kucağına alacaksın allahın izniyle mutlu moralini bozma iyi düşün herşey daha iyi olsun

inşallah canım,hayırlısı olsun..günün çok yaklaştı seninde,benimki çok büyümeden yetişeceksin belkide:)) dualarım hep sizinle..

canım benim Allah o kadar büyükki..gerçekten hiç ama hiç umudumuz yoktu ve gün hesaplamadığımız ilk ayımızdı:) ve zamanı var diyodukya hep,hepinizin zamanı gelecek inşallah..okuycam buradan..sende dinlen,hiç düşünmeden geçir vaktini..belki kendiliğinden gelmek için bekliyodur:)

gulem iş yerinde resmen ağlıyacağım. inannamıyorum , bir türlü inanamıyorum. allah bizim topiğe güzel bir mesaj verdi seninle.

canım valla bende inanamıyorum hala..değerlerim hakkında bile hala şüphelerim var.oturduğumuz yerdeki kadın doğumcuya gittim rapor için..keseyi görmeden niteliğini bilemeyiz dedi.yani içtemi dıştamı,boşmu bilinmez.1 temmuzda keseyi görürüz,o zaman netleşir herşey dedi..ara ara belimde ve kasıklarımda ağrı oluyo ve korkuyorum açıkçası..normal sürecinde gelişmediya olaylar..kafam allakbullak..bana yetişmeniz için dua ediyorum sürekli..sizinle çocuk gelişimide konuşcaz burdan..

zaten bir gelsin ısırıcam totosunu :roflol:

kızlar ya liste yapsanıza , bubuşcumun hazırladığı bir liste vardı , güzel sıfır birliste yapılım başınada ilk hamişimizi yazalım , arkasındanda devam etsin liste

gülem cim ewdesin değil mi, sakın kendini yorma bol bol dinlen güzel beslen.. dua et bizim için de

evdeyim hayatım..yatmıyorum ama ufak tefek ortalık toplamam lazım..doktor o kadarlıkla bişey olmaz dedi..inanın hiç aklımdan çıkmıyosunuz..hep dua ediyorum,sağlıkla versin sizlerede..sizden de gelecek mucize haberleri..bekliyorum..

canım hemen hemen çoğumuz adet günümüz yaklaşırken belirti ararız hamile olduğumuza dair, her kadın mutlaka anlarmış hamile kaldığını derler sende oldu mu? çevremdeki hamişlerin çoğu adet olduk olucaaz die beklerken güzel haber almışlar, gerçi herkezde farklı oluo.üstüne görme yi de çok duydum, lütfen bu kanamayı kötüye yorma

canım zaten adet gördüm net bi şekilde..sadece 21-22 si gibi olacaktım 18 inde oldum.şu an kanamam yok.bitti çok şükür..ama kanama sırasında şiddetli bel ağrım oldu,ev işi yaptım çok yormuştum kendimi ondandır dedim,tabii adet ağrısı zaten vardı..ekstra yaşadığım vajinama bıçak batar gibi saniyelik bi his oldu,hala ara ara oluyo..arada bi tatlı bi kaşıntı..tabii alakası varmı bilmiyorum..3 gündürde göbek hizamın altında batmalar oluyo..hala tetikteyim,sürekli kontrol ediyorum,kanama varmı diye..hayırlısı olsun.hepimiz için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…