canım zaten adet gördüm net bi şekilde..sadece 21-22 si gibi olacaktım 18 inde oldum.şu an kanamam yok.bitti çok şükür..ama kanama sırasında şiddetli bel ağrım oldu,ev işi yaptım çok yormuştum kendimi ondandır dedim,tabii adet ağrısı zaten vardı..ekstra yaşadığım vajinama bıçak batar gibi saniyelik bi his oldu,hala ara ara oluyo..arada bi tatlı bi kaşıntı..tabii alakası varmı bilmiyorum..3 gündürde göbek hizamın altında batmalar oluyo..hala tetikteyim,sürekli kontrol ediyorum,kanama varmı diye..hayırlısı olsun.hepimiz için:)
ben uzun zamandır giremeyince bazı şeyleri kaçırmışım. tekrar bir liste yapsak ya. ara verenleri, sonuç bekleyenleri, ve yakında aşılama yaptıracakları yeniden listeleyelim mi
hilye81......... ara verdi
kekeçb......... ara verdi
ben uzun zamandır giremeyince bazı şeyleri kaçırmışım. tekrar bir liste yapsak ya. ara verenleri, sonuç bekleyenleri, ve yakında aşılama yaptıracakları yeniden listeleyelim mi
teşekkür ederim kekecb.
landarch.......temmuzda aşılama
NRY30.........BUGÜN AŞILAMA GÜNÜM BELLİ OLACAKben uzun zamandır giremeyince bazı şeyleri kaçırmışım. tekrar bir liste yapsak ya. ara verenleri, sonuç bekleyenleri, ve yakında aşılama yaptıracakları yeniden listeleyelim mi
gulem sen kaç kez aşılama yaptırdın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?