Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulem sen kaç kez aşılama yaptırdın..

ALLAHIM sana şükürler olsun. lütfun sonunda gerçekleşti. gulemm hamile. :CüvCüv: biliyordum Rabbimin yanımızda olduğunu biliyordum. lütfuda ihsanıda geniş onun. ağlıyorum. gulemcim sakın kendini yorma iyi beslen ve doktorun dediklerine çok dikkat et. en önemlisi bol bol dua et. inşallah artık sen annesin cennet seninde ayaklarına serilecek inşallah. uçacağım mutluluktan.

ben uzun zamandır giremeyince bazı şeyleri kaçırmışım. tekrar bir liste yapsak ya. ara verenleri, sonuç bekleyenleri, ve yakında aşılama yaptıracakları yeniden listeleyelim mi

hilye81......... ara verdi

kekeçb......... ara verdi
landarch.......temmuzda aşılama
NRY30
gülem
aren
meldi
bubuş

ben aklıma gelenleri yazdım kızlar karşılarına yazın bakıyım durumunuzuuuu:teytey:

kekeçb......... ara verdi
landarch.......temmuzda aşılama
NRY30
gülem..........hamile
aren
meldi
bubuş.........ara verdi

kızlarr yarın doktora gidiyorum daha adet olmadım ama adeti bekleme günün gelince gel demişti doktor, bakalm kist duruyor mu, inşallah kaybolmuştur da aşılama için start alırız

bizim kızlarr huhuhu herkes bir kayboldu öğleden sonra....inşallah tekrar heyecanla gün saydığımız günler ve daha sonra mutlu günler yaşıyıp paylaşıcaz hepberaber..

sevgiler.....

gulem sen kaç kez aşılama yaptırdın..

1 kez aşılama yaptırdım canım..2 kez deneriz sonra tüpbebek yaparız demişti doktor.geçen sene 4 kere klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yapılmadan...benim troid olayım sebepti bence..endometirozislede bağlantılı ama ilk defa kendiliğğimden yumurtladım,troidle alakalı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…