Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aminnnn inşallah bütün inananların duasını kabul etsin :Saruboceq:

günaydın kızlar bu sabah doktora gittim, adet daha olmadım ama zaten adeti bekleme günün gelince gel demişti. kanda gebelik ve progesteron testi istedi. gebelik yoksa bile bu ay yumurtlama olmuş mu olmamış mı görürüz dedi. 1 saat sonra sonuçları alıcam, gebelik ümidi sıfır ama keşke progesteron iyi çıksa... üç aydır beni siz takip ediyorsunuz, durum nedir, szce problem nedir dye sordum doktora. herşey normal olmaması için en ufak bir sebep bile yok dedi, bu işler kader kısmet işi dedi..

ya bişey sorucam , sakın yanlış anlamayın , sadece sizin düşüncenizi merak ediyorum ;
landarch cımında söylemiş olduğu gibi dr bu işler kader kısmet diyince bi garip geliyo , kadere kısmete tabiki inanıyorum, (demek istediğim budeğil zaten ), ama herşeyimizle ümit bağladımız , bize güzel birşey söylesin diye gözlerinin içine baktığımız dr da böyle diyince , ufakda olsa bir hayal kırıklığı yaşıyorum sanki , çok mu umut bağlıyorz acaba dr lara , siz nasıl düşünüyorsunuz , sanki dr başka birşey söylemeli mi ?

canm doktorun söylediğini ben şöle yorumladım; herşey normal olan bir çifte her ay bebek şansı % 25 ise bunu bir şans oyunu gibi... bıkmadan usanmadan denenir ise istatiksel olarak mutlaka bir gün denk gelir

Evet bence dr çok umut bağlıyoruz sanırım düşünce şu dr gidiyoruz kesin olur artık yok öyle bir şey yaradan ol demedikten sonra o olmayacak bak gülem dr değil kendiliğinden oldu dr gittiyinde olmadı.Bizler tedbiri alıp taktiri allaha bırakıyoruz taktir onun o isterse olur.Yani kader kısmette onu yaşamak varsa yaşarsın yoksa yok......

haklısın canım benim , özellikle gebelik konusunda dr bir yere kadar , belli bir yerden sonra mudehale edemiyorlar , o naktadada yaradanın mucizesi giriyor .
ALLAHIM bizede mücizelerinden gönder, göbüşlerimizi , kucaklarımzı boş bırakma :CüvCüv::Saruboceq:

Merhabalar arkadaşlar;
biliyorsunuz ben bu ay 2. aşılamamı oldum.
10/06 da çatlatma iğnesi vuruldum.
11/06 da aşılama oldum.
Hala adet olmadım. Normal
siklusum 25.günde hep adet olurum ben.
Geçen sefer çatlatma iğnesinden sonra
13.gün adet olmuştum.
1.aşılamamda progestan kullanmamıştım.
Bu sefer progestan içiyorum.
O sebeptenmi gecikti acaba adetim.
Hiçbir adet belirtimde yok.
Acaba bu sefer aşılamam tutmuş olabilirmi?
Test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkmasından ve
yıkılmaktan korkuyorum.
Sizleri dinlemek istiyorum.

progestan bitmeden hastalanmassın canım.ama belirtinde yok muş inşallah tutmuştur 2.güzel haberi senden alırız

AMİNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

canm kan testi yaptır derim ben, sonuç ne olursa olsun progestana devam et.inşallah güzel haberini alırız canımmm

maalesef arkadaşlar
az önce kahverengi lekem gelmiş.
doktor bana adet görene kadar progestan iç,
adetin gelince bırak demişti.
bugün bırakıyorum ilacımıda.
Ben aşılamaya inanmıyorum
arkadaşlar, hepimiz nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
Bu kadar kişiyiz hiç birimiz
aşılamadan sonuç alamıyoruz.
Hem umudumuzu hem paramızı kaybediyoruz.

çok ilginç bana doktorum kızmıştı neden progestanı bıraktım die, sanırım gülem in durumu gibi olma ihtimali yüzünden. gebeliğe rağmen kanama olabilir, canm keşke kan testi yaptırsan

Hayırlısı olsun üzülme ve bu kadar karamsar olma tabiki nasibimizi yaşıyoruz
Amacımız aklımız kalmasın yapsaydık olurdu tühhh dememek için deniyoruz

kızlar kontes nickli arkadaşımızdan haber var mı? durumu nasil acaba? aklima hamile olabilecegi geliyor, hamile kalanlar genelde başka konulu topic lere kayıyolar

merhaba kızlar
gulemden haber var mı.

bugün dr a gittim. folikül gelişimi iyi ama rahim zarı ince çıktı. en az 8 lması gerekirken 5,3 benimki. kan aldılar e2 ye bakacaklar ona göre takviye gerekiyorsa vereceklermiş. telefon bekliyorum. p.tesi yine kontrle çağırdı. herhalde ancak çarşambaya olur aşılamam bir sorun çıkmazsa. sorun çıkmazsa diyorum bir sorun çıktı aslında eşimin gelememe durumu varmış o da sinirimi çok bozdu. artık 1 günlüğenede olsa uçakla gel dedim. benim gösterdiğim çabanın onda birini gösterse belki çoktan olurdu. beni germekten başka birşey yapmıyor.

kızlar kontes nickli arkadaşımızdan haber var mı? durumu nasil acaba? aklima hamile olabilecegi geliyor, hamile kalanlar genelde başka konulu topic lere kayıyolar

canım o arkadaş bize bir süre takıldı duygularınıda tavanda yaşayan biriydi. eşinin ailesi ile ilgili çok ciddi problemleri vardı vs. ve hikayesi beni çok etkilemişti elimizden geldiği kadar destek olduk.sonra bir gün isyanlardayken de bizim hilye en safiyane temiz duygu ve içtenliğinle kontese telkinde bulunmaya çalışmış oda bundan rahatsız oldu ve o andan itibaren kayboldu... kendisi bilirir. işi rast gitsin , biz mutlu olsaydı ancak seninirdik üzüntüsünüde paylaşırdık. yapıtığını ben çok anlamsızbulmamakla beraber, belirtmek istedim..herkesin yoluna selamet.. bu arada inşallah gebe kalmıştır...

inşaallah arada biz okuyırdurda onu hala merak eden birileri var diye düşünür diye uzun uzn yazdım. onun aşılama yaptırdığından eşinin haberi bile yoktu. çok enteresan bir hikaye.. her neyseee. aenciğime cevap yazıcam şimdi.

aren seni çok merak ettim. bugün bubuşta kayıp. oda bu aralar sanki biraz içine kapandı. canım benim bubuşumm bizi unutma sakın...

aren bu rahim zarı inceliği her ay değişebilen bir şeymiymiş yoksa genel bir sorun değil demi..çarşambaya seni yakalıcam birebir gün sayıcaz.
eşin ne yapıp edip gelicek bence...senin bir de eşin uzağında bu süreçte kimse onun yerini tutamıyor..işin psikolojik olarak da zorlaştırıyor durumu. allah yardımcın olsun ve bu kadar koşturmacaboşa gitmesin inş.. amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…