aren seni çok merak ettim. bugün bubuşta kayıp. oda bu aralar sanki biraz içine kapandı. canım benim bubuşumm bizi unutma sakın...
aren bu rahim zarı inceliği her ay değişebilen bir şeymiymiş yoksa genel bir sorun değil demi..çarşambaya seni yakalıcam birebir gün sayıcaz.
eşin ne yapıp edip gelicek bence...senin bir de eşin uzağında bu süreçte kimse onun yerini tutamıyor..işin psikolojik olarak da zorlaştırıyor durumu. allah yardımcın olsun ve bu kadar koşturmacaboşa gitmesin inş.. amin...
merhaba kızlar
gulemden haber var mı.
bugün dr a gittim. folikül gelişimi iyi ama rahim zarı ince çıktı. en az 8 lması gerekirken 5,3 benimki. kan aldılar e2 ye bakacaklar ona göre takviye gerekiyorsa vereceklermiş. telefon bekliyorum. p.tesi yine kontrle çağırdı. herhalde ancak çarşambaya olur aşılamam bir sorun çıkmazsa. sorun çıkmazsa diyorum bir sorun çıktı aslında eşimin gelememe durumu varmış o da sinirimi çok bozdu. artık 1 günlüğenede olsa uçakla gel dedim. benim gösterdiğim çabanın onda birini gösterse belki çoktan olurdu. beni germekten başka birşey yapmıyor.
canım bendeki büyük ihtimalle klomenden oluyor. klomen yapabilirmiş zaten. geçen aşılama zamanıda ince demişti öteki doktor. biliyorsun bu bir sorun tutunmayı engelliyor. benim daha önce normaldi sürekli kontrole gittiğim için ilk defa aşılamalarda dr dedi. o da klomenden.
aradılar dr e2 değerin normal çıkmış ama yarın gelsin bir daha göreyim demiş. e2 ile alakalı değil demek ki. başka şeylere bakacak.
canım benim sıkma canını , inşallah bir sorun çıkmayacak , eminimki eşinde bir yolunu bulup gelicektir.
Bişey sorcam aşılamadan önce mutlaka bakıyorlarmı rahim zarı inceliğine , onu ultrasondamı görüyor yada herhengi bir tahlil sonucundamı ?Benim aşılamalarımda dr hiç bahse:çok üzgünüm:tmedi bundan
canım rahim zarı inceliği ultrasonda anlaşılıyor.bir şey söylemediyese dr demekki normaldir..merak etme..
sağol canım ya , şimdi hatırladım, dr bakmışdı , kalın bir çizgi gibi bişey vardı sormuşdum bende evett ,şimdi hatırladım ... çok cahilim canımmmm:kedi:
canım hormonların ile ilgisi olmaması güzel..klomen diiyinc ben şimdi gerildim. bu klomenin yan etkisimi acaba ordan mı biliyorsun. ben geçen ay serephone kullanmıştım şimdi keşek yine bulsydım onu kullansammı diyorum.
peki bir şey sorucam, bunun kalınlaştırılabiilmesi için bir ilaç takviye bişiy yok mu?yarın git bakalım bir daha...merak ettim. inş aren bir sorun çıkmaz..
canım benim sıkma canını , inşallah bir sorun çıkmayacak , eminimki eşinde bir yolunu bulup gelicektir.
Bişey sorcam aşılamadan önce mutlaka bakıyorlarmı rahim zarı inceliğine , onu ultrasondamı görüyor yada herhengi bir tahlil sonucundamı ?Benim aşılamalarımda dr hiç bahse:çok üzgünüm:tmedi bundan
canım benim de pazartesi kontrolüm var. pazartesi reglimin 11. günü geçen seferde beni 11. günü çağırmıştı ve 13. gün aşılamamı yapmıştı.. dolayısıyla çarşambaya geliyor benmi de muhtemelen beraber olucaz bence eşin gelicek sorun çıkmıcak...
maalesef arkadaşlar
az önce kahverengi lekem gelmiş.
doktor bana adet görene kadar progestan iç,
adetin gelince bırak demişti.
bugün bırakıyorum ilacımıda.
Ben aşılamaya inanmıyorum
arkadaşlar, hepimiz nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
Bu kadar kişiyiz hiç birimiz
aşılamadan sonuç alamıyoruz.
Hem umudumuzu hem paramızı kaybediyoruz.
aren;canım benim..yazdıklarınızı okuyodum:) nasılsın? ben hastanedeydim yine..betahcg 424 e çıkmış:) bebek duruyo şaka maka:))))))) eşimle gittik bu sefer...progesteronum 7.80 çıktı.yükselmiş ama yinede düşük dediler..vajinal jel e devam et dediler..kendimi iyi hissediyorum artık,korkmadım yani söylediklerinden..hastaneyi değştireceğim,tıpta takip zor olacak.çok yoğun çünkü..hayırlısı diyorum hala..
senin gününede az kaldı:) eşin uçsun gelsin,emanetleri bırakıp gitsin:)) canım yaa inşallah arkamdan gelirsiniz..
günaydın kızlarrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?