Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bendeki büyük ihtimalle klomenden oluyor. klomen yapabilirmiş zaten. geçen aşılama zamanıda ince demişti öteki doktor. biliyorsun bu bir sorun tutunmayı engelliyor. benim daha önce normaldi sürekli kontrole gittiğim için ilk defa aşılamalarda dr dedi. o da klomenden.
aradılar dr e2 değerin normal çıkmış ama yarın gelsin bir daha göreyim demiş. e2 ile alakalı değil demek ki. başka şeylere bakacak.

canım benim sıkma canını , inşallah bir sorun çıkmayacak , eminimki eşinde bir yolunu bulup gelicektir.

Bişey sorcam aşılamadan önce mutlaka bakıyorlarmı rahim zarı inceliğine , onu ultrasondamı görüyor yada herhengi bir tahlil sonucundamı ?Benim aşılamalarımda dr hiç bahse:çok üzgünüm:tmedi bundan

canım hormonların ile ilgisi olmaması güzel..klomen diiyinc ben şimdi gerildim. bu klomenin yan etkisimi acaba ordan mı biliyorsun. ben geçen ay serephone kullanmıştım şimdi keşek yine bulsydım onu kullansammı diyorum.
peki bir şey sorucam, bunun kalınlaştırılabiilmesi için bir ilaç takviye bişiy yok mu?yarın git bakalım bir daha...merak ettim. inş aren bir sorun çıkmaz..

canım rahim zarı inceliği ultrasonda anlaşılıyor.bir şey söylemediyese dr demekki normaldir..merak etme..

canım rahim zarı inceliği ultrasonda anlaşılıyor.bir şey söylemediyese dr demekki normaldir..merak etme..

sağol canım ya , şimdi hatırladım, dr bakmışdı , kalın bir çizgi gibi bişey vardı sormuşdum bende evett ,şimdi hatırladım ... çok cahilim canımmmm:kedi:

canım benim de pazartesi kontrolüm var. pazartesi reglimin 11. günü geçen seferde beni 11. günü çağırmıştı ve 13. gün aşılamamı yapmıştı.. dolayısıyla çarşambaya geliyor benmi de muhtemelen beraber olucaz bence eşin gelicek sorun çıkmıcak...

sağol canım ya , şimdi hatırladım, dr bakmışdı , kalın bir çizgi gibi bişey vardı sormuşdum bende evett ,şimdi hatırladım ... çok cahilim canımmmm:kedi:

estağfurullakh fıstık. burada her birimizin neredeyse jinekoloji uzmanlık alanı...

canım klomen, serephone, genephone aynı etken maddeli ilaçlar. eşdeğerler. yani sadece klomene özgü değil.
e2 de sorun olsaydı takviye verecekti , e2 yi yükselten hap var progestan hapı gibi ama e2 normal çıkmış. aslında bana p.tesine vermişti randevuyu. ama e2 normal çıkınca yarına da çağırdı. artık yarın ne diyecek bende merak ettim. bilgi veririm canım.
benim geçen aşılamada çatlama iğnesi vurulacağım gün son kontrolde 4,65 çıkmıştı dr düşük aşılama günü gene bakalım demişti o zaman 8 civarı ölçtü normal dedi. klomen tarzı ilaçlar yapar demişti.
bunun dışında yumurta gelişimi iyi 3 tane büyümüş hemen hemen aynı boyutta. inşallah sorun çıkmaz. rahim zarı kalınlaşmazsa aşılamayı bile iptal edebiliyorlarmış. tutunmayı engellediği için.

canım mutlaka bakmıştırda demek ki sorunlu birşey yokki dile getirmemiş. normalde aşılama zamanı değilde her takipte folikül kontrolü yaparken onuda yapıyorlar.

aren;canım benim..yazdıklarınızı okuyodum:) nasılsın? ben hastanedeydim yine..betahcg 424 e çıkmış:) bebek duruyo şaka maka:))))))) eşimle gittik bu sefer...progesteronum 7.80 çıktı.yükselmiş ama yinede düşük dediler..vajinal jel e devam et dediler..kendimi iyi hissediyorum artık,korkmadım yani söylediklerinden..hastaneyi değştireceğim,tıpta takip zor olacak.çok yoğun çünkü..hayırlısı diyorum hala..
senin gününede az kaldı:) eşin uçsun gelsin,emanetleri bırakıp gitsin:)) canım yaa inşallah arkamdan gelirsiniz..

meldi ciimm..sen nasılsın?şimdiden gün saymaya başladım sizlerle..dualarımdasınız..

canım merhaba..çok üzüldüm,,ama yinede sağlık olsun..sakın kendini yıpratma..aşılama yada tüp yada doğal...bi şekilde gelecek.bu öyle bişeyki nasip diyebiliyoruz başka bişey denmiyo..ama hepiniz bi gün buradan yazacaksını inşallahhh burda..

canım sevindim. değerin gayet iyi yükselmiş. doktor birşey dedi mi kese ne zaman görünürmüş.
eşim beni sinir ediyor zaten. onunda beli incimişti gitti dr a emar çekildi bel fıtığı başlangıcı demişler aksilik dr fizik tedavi vermiş 2 hafta. uçakla gel git 1 günlüğüne diyorum. sonuçta kalkamayacak durumda değil. çok yormamak kaydıyla çıkıyor. hastalanınca daha bir nazlı oluyorlar. orada tek üzülüyorum dr p.tesine randevu verince bugün gidecektim biletimide almıştım. ama aradılar yarın dr yine görmek istiyor dedi. gidemedim. üzüldüm.bilmiyorum artık.

hayırlısı canım..önüne ne engel çıkarsa çıksın olacak olan oluyo..inşallah başarıyla atlatırsın..endişelenme,bigün olacak muhakkak..sende kendine iyi bak.bende öptüm..

Günaydın canım çok sevindim maşallah diyelim böyle güzel devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…