Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim bir tane geçirmiş olduğum olumsuz hamileliğim var. dr bizede birşeyiniz yok dedi. ama 1 yıldır tekrar olmayınca aşılama istedim doktordan. ilki olumsuzdu. bu 2.aşılamam. yaşın daha çok küçük tıp bu konuda ilerledi umutsuz olma mutlaka olur birgün.

Son düzenleme:
seni tanımıyorum ama buradan insana öyle bir pozitiflik veriyorsun ki.

canım arenciğim. inan bu pozitiflik benimle ilgili değil. İnancım bu.. iman etmek demek bunu gerektiriyor. bende öyle yapmaya gayret ediyorum.inandığım şeyleri samimiyetinize sığınarak paylaşıyorum. yaptığım sadece bu... selam ve dua ile

slm kızlar..nasılsınız??benim bugün beta hcg sonucum 4698,progesteronumda 27 çıkmış..yani dün 3000lerdeydi ve doktor göremedi..bugün muayene olmadım bi gün daha geçsin diye.yarın iyi bi prof.a gideceğim..ayrıca tüp bebek merkezi sahibi..belki ultrasonu daha ayrıntılıdır..ama aklım fena bulanık..lekelenmem yada ağrım yok,ama olmayabiliyormuş..yarın 13.00 te randevum ve ilk defa bu kadar zor geçiyo zaman...
hepinizi öpüyorum tek tek:)

canım inşallah dış gebelik değildir. ama ağrının olmaması iyi birşey. bazen iyi bir usg cihazı olmadığı zamanda göremeyebiliyorlar. yarın güzel haberlerle dönersin inşallah.

canım inş yarın güzel haberlerle dönersin..kalbini bozma..bugü ablam için hacet namazı kılıcam hilye söyledi. sana da dua edicem.....

aren forumdası ama bir türlü yakalayamadım seni...neyse ben çıkıyorum iyi geceler...

meldi zaten sninle hiçbir zaman aynı zamanda burada olamıyoruz. anlık kaçırıyoruz. ben geliyorum yoksun bakıyorum kısa bir süre önce burdaymışsın çıkıyorum o an tekrar sen geliyorsun:)

Hayırlısı olsun inşallah güzel heberini sabırsızlıkla bekliyorum.....

hayırlı cumalar

gülemcim inşallah güzel haberlerini alıcaz bugün , gönlünü ferah tut, merakla haberlarıni bekliyoruz

cnm benim içim rahat değerin bayağı yükselmiş görünüyor. içini rahat tut. inş. geç döllenme sebebidir de değerler o yüzden geriden geliyordur. ben bugünden itibaren 1 hafta yokum. döndüğümde güzel haberlerini görmek dileğiyle. kendine iyi bak cnm. allah hakkında hayırlı olanı verir inşallah.:1hug:

iyi tatiller, sende inşallah güzel haberlerle gelirsin

kızlar günaydınn... bugün sabah acaip bir kasık ağrısı ile uyandım, ayırdedemedim gaz sancısı mı değil mi. ama bu sefer kasıklarım daha hareketli sanki daha çok ağrım oluyor. bilmiyorum ya .. allah nasip etmiş olsun..

gulemcim bugün cuma mübarek gün. inşallah bir sorun çıkmıcak, bubuşun dediği gibi değerin de bayağı bir yükselmiş, bize sonucu bildir mutlaka hepimiz meraktayız

kızlar pazar günü ablamlar geliyorlar hepsi birlikte. önceden proglamlanmış bişiydi zaten biletleri alınmıştı. bakalım bende üç hafta izine çıkıyorum. bütün gücümü onlara mutlu bir tatil geçirtmek için harcayacağım.. bu arada yüzyüze konuşuruz, inşa.. devam edilebilir niteliktedir, değilse gelince annemlerle konuşucak, bilmiyorum...

bende pazartesinden itibaren üç hafta yokum, sık sık girmeye çalışıcam. birlikte bir 4-5 gün tatile gidicez...fırsat buldukça giricem,

aren özellikle seni çok merak edicem, sona doğru birbirimize daha çok ihtiyacımız olucak. gelişmeleri paylaşırız. sonuçlarımız bile aynı gün belli olucak 14 TEMMUZ BÜYÜK GÜN..

SEVGİLER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…