Tşkr ederim.ben kısaca anlatayım,3 yılımız bugün bitti.21 yasindayim.2 yildir bebiş istiyrz,hep bişeyiniz yok deyip normal klomen tedavisi grdm.ilk defa buay gittigimiz dr direk aşilama dedi,yani ilk.sizlerin durumu ne,ilk aşilaması tutan varmı?ben 2 yildir okyrm burdaki yazilari ancak yeni üye oldm
seni tanımıyorum ama buradan insana öyle bir pozitiflik veriyorsun ki.
slm kızlar..nasılsınız??benim bugün beta hcg sonucum 4698,progesteronumda 27 çıkmış..yani dün 3000lerdeydi ve doktor göremedi..bugün muayene olmadım bi gün daha geçsin diye.yarın iyi bi prof.a gideceğim..ayrıca tüp bebek merkezi sahibi..belki ultrasonu daha ayrıntılıdır..ama aklım fena bulanık..lekelenmem yada ağrım yok,ama olmayabiliyormuş..yarın 13.00 te randevum ve ilk defa bu kadar zor geçiyo zaman...
hepinizi öpüyorum tek tek:)
slm kızlar..nasılsınız??benim bugün beta hcg sonucum 4698,progesteronumda 27 çıkmış..yani dün 3000lerdeydi ve doktor göremedi..bugün muayene olmadım bi gün daha geçsin diye.yarın iyi bi prof.a gideceğim..ayrıca tüp bebek merkezi sahibi..belki ultrasonu daha ayrıntılıdır..ama aklım fena bulanık..lekelenmem yada ağrım yok,ama olmayabiliyormuş..yarın 13.00 te randevum ve ilk defa bu kadar zor geçiyo zaman...
aren forumdası ama bir türlü yakalayamadım seni...neyse ben çıkıyorum iyi geceler...
cnm benim içim rahat değerin bayağı yükselmiş görünüyor. içini rahat tut. inş. geç döllenme sebebidir de değerler o yüzden geriden geliyordur. ben bugünden itibaren 1 hafta yokum. döndüğümde güzel haberlerini görmek dileğiyle. kendine iyi bak cnm. allah hakkında hayırlı olanı verir inşallah.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?