cnm benim içim rahat değerin bayağı yükselmiş görünüyor. içini rahat tut. inş. geç döllenme sebebidir de değerler o yüzden geriden geliyordur. ben bugünden itibaren 1 hafta yokum. döndüğümde güzel haberlerini görmek dileğiyle. kendine iyi bak cnm. allah hakkında hayırlı olanı verir inşallah.:1hug:
kızlar günaydınn... bugün sabah acaip bir kasık ağrısı ile uyandım, ayırdedemedim gaz sancısı mı değil mi. ama bu sefer kasıklarım daha hareketli sanki daha çok ağrım oluyor. bilmiyorum ya .. allah nasip etmiş olsun..
gulemcim bugün cuma mübarek gün. inşallah bir sorun çıkmıcak, bubuşun dediği gibi değerin de bayağı bir yükselmiş, bize sonucu bildir mutlaka hepimiz meraktayız
cnm benim içim rahat değerin bayağı yükselmiş görünüyor. içini rahat tut. inş. geç döllenme sebebidir de değerler o yüzden geriden geliyordur. ben bugünden itibaren 1 hafta yokum. döndüğümde güzel haberlerini görmek dileğiyle. kendine iyi bak cnm. allah hakkında hayırlı olanı verir inşallah.:1hug:
meldi kontes arkadaş vardıya onun aşılamasıda tutmamış. başka bir topikten arkadaş söyledi.[/QU
naptı acaba o eşinden gizli yaptırmıştı birde. belki onunuda gulem gibi bir mucizesi olur bu işler belli olmuyor..
kızlar pazar günü ablamlar geliyorlar hepsi birlikte. önceden proglamlanmış bişiydi zaten biletleri alınmıştı. bakalım bende üç hafta izine çıkıyorum. bütün gücümü onlara mutlu bir tatil geçirtmek için harcayacağım.. bu arada yüzyüze konuşuruz, inşa.. devam edilebilir niteliktedir, değilse gelince annemlerle konuşucak, bilmiyorum...
bende pazartesinden itibaren üç hafta yokum, sık sık girmeye çalışıcam. birlikte bir 4-5 gün tatile gidicez...fırsat buldukça giricem,
aren özellikle seni çok merak edicem, sona doğru birbirimize daha çok ihtiyacımız olucak. gelişmeleri paylaşırız. sonuçlarımız bile aynı gün belli olucak 14 TEMMUZ BÜYÜK GÜN..
SEVGİLER...
İyi tatiller inşallah her şey yoluna girer
canım sanada iyi tatiller. sen döneceksin ben çıkacağım izne. güzel bir tatil geçir. bu arada da dikkkat et.
umarım ablamlar içinde herşey yoluna girer.
iyi tatiller, sende inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar pazar günü ablamlar geliyorlar hepsi birlikte. önceden proglamlanmış bişiydi zaten biletleri alınmıştı. bakalım bende üç hafta izine çıkıyorum. bütün gücümü onlara mutlu bir tatil geçirtmek için harcayacağım.. bu arada yüzyüze konuşuruz, inşa.. devam edilebilir niteliktedir, değilse gelince annemlerle konuşucak, bilmiyorum...
bende pazartesinden itibaren üç hafta yokum, sık sık girmeye çalışıcam. birlikte bir 4-5 gün tatile gidicez...fırsat buldukça giricem,
inş. rabbim duysun seni.1 hafta sonra görüşürüz öpüyorumİyi tatiller iyi eylenceler.İnşallah dönüş 3 kişi olur
iyi tatiller canım. benimde ne güzel benim daha 3 haftam var izne çıkmama.
meldi kontes arkadaş vardıya onun aşılamasıda tutmamış. başka bir topikten arkadaş söyledi.
aren bu kasık ağrısı iyi değildir heralde de mi.ben çok hayra yoramıyorum. senin dediğin mantıklı gelişen yumurtalar olabilir.
inş. cnm dönüşte peşpeşe haberleri alırmışız bide ne süper olur. sende hiçbirşey için kendini üzme tatlım herşey olacağına varır.bubuşcum sana da iyi tatiller, inşallah bir tatil bebeği ile dönersin...
bubuş müthiş bir tatil diliyorum sana, inşallah tatilden üç kişi gelirsinizbizim tatilde aşilama olursa 1 hafta sonrasına denk geliyor, eşim kesinlikle gidicez diyor aşılama olsa da olmasa da.. bakalm vardır herşeyde bir hayir
canım benimde çok iyi birşey olmadığını düşünüyorum. bir bakayım diğer topiklerde bununla ilgi birşey varmı diye dedim. genelde aşılamadan sonra böyle kasık ağrısı çekenler hep negatif sonuç almış ve de genelde kist oluşmuş.
klomen kullandığım zaman gibi hissettiğim için gelişen yumurta ağrısıdır diye düşündüm. çünkü benim arkadan gelen yumurtalarım vardı daha.
canım sanada iyi tatiller, ablanların gelmesinede sevindim , eminim bir arada oluca herşey daha iyi olucak , ablanın kafasındaki sıkıntılar biraz daha hafifleyecek , birlik olup inşallah üstesinden geliceksiniz.
Buarada sende kendini ihmal etme , çok sıkıntıya sokup üzme kendini önemli zamanlar senin için çünkü.
Bende tatile gitmek istiyorummmm ama benimde 3 hftam varrrrr ... kızlar bolbol dinleninopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?