Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İyi tatiller iyi eylenceler.İnşallah dönüş 3 kişi olur

canım benimde öyle geçen sefer hiç birşey hissetmemiştim progestan kullandığım halde. bu sefer progestanda kullanmıyorum ilaç etkisi olsun aşılamadan beri karnımda bir huzursuzluk, hareketlilik,kasıklarımda ağrı, sanki içinde birşey var gibi. anlamadım. çatlamadı mı arkadan gelenler mi büyümeye devam ediyor.

Son düzenleme:

iyi tatiller canım. benimde ne güzel benim daha 3 haftam var izne çıkmama.

meldi kontes arkadaş vardıya onun aşılamasıda tutmamış. başka bir topikten arkadaş söyledi.

İyi tatiller inşallah her şey yoluna girer

aren özellikle seni çok merak edicem, sona doğru birbirimize daha çok ihtiyacımız olucak. gelişmeleri paylaşırız. sonuçlarımız bile aynı gün belli olucak 14 TEMMUZ BÜYÜK GÜN..

SEVGİLER...

canım sanada iyi tatiller. sen döneceksin ben çıkacağım izne. güzel bir tatil geçir. bu arada da dikkkat et.
umarım ablamlar içinde herşey yoluna girer.

aren bu kasık ağrısı iyi değildir heralde de mi.ben çok hayra yoramıyorum. senin dediğin mantıklı gelişen yumurtalar olabilir.

canım sanada iyi tatiller. sen döneceksin ben çıkacağım izne. güzel bir tatil geçir. bu arada da dikkkat et.
umarım ablamlar içinde herşey yoluna girer.

aren sağol canım. mutlaka seni takip edicem, merak ederim. sık sık girmeye çalışıcam...

bubuş müthiş bir tatil diliyorum sana, inşallah tatilden üç kişi gelirsiniz bizim tatilde aşilama olursa 1 hafta sonrasına denk geliyor, eşim kesinlikle gidicez diyor aşılama olsa da olmasa da.. bakalm vardır herşeyde bir hayir

iyi tatiller, sende inşallah güzel haberlerle gelirsin

inş. cnm sağol dönüşte hepinizden güzel şeyler duymak isityorum.

cnm sanada iyi tatiller hiç takma kafana ablanlarla mesgul olacağın için zaten cok düşünemiyceksin bak her şerde bi hayır vardır sonundada inş. pozitifi görcez hep birlikte sizin sonuç gününe ben dönmüş olucam inş. rabbim yar ve yardımcınız olsun.
ablanlarında hakkında hayırlısı olsun. desteğiniz çok önemli ve bence şunu anlatın onlara siz biraradasınız kendiniz istediniz evlendiniz. rabbim güzel çocukda nasip etmiş. kıymetini bilin. sizin sınavınızda böyleymiş hemen yıkılırsan sınavı geçmiş olmazsınız. bakın bize cocuk için uğraşıyoruz herkesin bi eksiği oluyor ama hemen pes etmek olmaz yoksa hayatta hiç birzaman mutlu olunmaz sürekli bir arayış olur.

ayy uzattım kusura bakma. içimden geçenleri yazdım.kendine iyi bak. öptm cnm

İyi tatiller iyi eylenceler.İnşallah dönüş 3 kişi olur
inş. rabbim duysun seni.1 hafta sonra görüşürüz öpüyorum

iyi tatiller canım. benimde ne güzel benim daha 3 haftam var izne çıkmama.

sağol cnm dönüşte hep birlikte pozitiflerinizi duycaz inş.
sende kendine iyi bak dikkat et.öptm

meldi kontes arkadaş vardıya onun aşılamasıda tutmamış. başka bir topikten arkadaş söyledi.

bence hayırlısı olmuş çok problemleri vardı böyle bi ortamda cocuk ne kadar sağlıklı büyüyebilirki. kendinede çocugada eziyet olurdu. inş eşiyle herşeyi hallederde kendiliğinden geliverir bebeği.

aren bu kasık ağrısı iyi değildir heralde de mi.ben çok hayra yoramıyorum. senin dediğin mantıklı gelişen yumurtalar olabilir.

canım benimde çok iyi birşey olmadığını düşünüyorum. bir bakayım diğer topiklerde bununla ilgi birşey varmı diye dedim. genelde aşılamadan sonra böyle kasık ağrısı çekenler hep negatif sonuç almış ve de genelde kist oluşmuş.
klomen kullandığım zaman gibi hissettiğim için gelişen yumurta ağrısıdır diye düşündüm. çünkü benim arkadan gelen yumurtalarım vardı daha.

bubuşcum sana da iyi tatiller, inşallah bir tatil bebeği ile dönersin...
inş. cnm dönüşte peşpeşe haberleri alırmışız bide ne süper olur. sende hiçbirşey için kendini üzme tatlım herşey olacağına varır.

cok sağol tatlım sende eşine uy bosver git tatilini yap aşılama nasıl olsa her ay yapılabilir bişey belki gerek kalmaz bazen akışına bırakmak lazım herşeyi. öpüyorum senide haftaya görüşürüz.:1hug:

canım sanada iyi tatiller, ablanların gelmesinede sevindim , eminim bir arada oluca herşey daha iyi olucak , ablanın kafasındaki sıkıntılar biraz daha hafifleyecek , birlik olup inşallah üstesinden geliceksiniz.
Buarada sende kendini ihmal etme , çok sıkıntıya sokup üzme kendini önemli zamanlar senin için çünkü.

Bende tatile gitmek istiyorummmm ama benimde 3 hftam varrrrr ... kızlar bolbol dinleninopuyorumnanaktan

benimde arencim arkadan gelen ler vardı. inşallah onlardandır ne diyelim. ben de arştırıyorum birşey bulursak paylaşırız.

kekecb cimbende öyle umut ediyorum birlikte sıkıntıların bir parçada olsa üztesinden belki gelebiliriz..sen tatildeyken bemn gelicem, ama ben tatildeyken de mutlaka ara ra giricem..

cnm sanada iyi tatiller hiç takma kafana ablanlarla mesgul olacağın için zaten cok düşünemiyceksin bak her şerde bi hayır vardır sonundada inş. pozitifi görcez hep birlikte sizin sonuç gününe ben dönmüş olucam inş. rabbim yar ve yardımcınız olsun.
ablanlarında hakkında hayırlısı olsun. desteğiniz çok önemli ve bence şunu anlatın onlara siz biraradasınız kendiniz istediniz evlendiniz. rabbim güzel çocukda nasip etmiş. kıymetini bilin. sizin sınavınızda böyleymiş hemen yıkılırsan sınavı geçmiş olmazsınız. bakın bize cocuk için uğraşıyoruz herkesin bi eksiği oluyor ama hemen pes etmek olmaz yoksa hayatta hiç birzaman mutlu olunmaz sürekli bir arayış olur.

ayy uzattım kusura bakma. içimden geçenleri yazdım.kendine iyi bak. öptm cnm

bubuşum ne güzel yazmışsın her zamanki içtenliğinle, ben de senin dediğin gibi düşünüyorum zaten bakalım bunu onlara anlatabilecekmiyiz.

kızlar hepinizn gerçek isimlerini, sizi herşeyi çok merak etmeye başladım. Sizlerle haberleşmeyince hem çok özliyorum, hem çok merak ediyorum... bu nasıl bir şey ya anlamadım...

BU ARADA BENİM ADIM YASEMİN...

SEVGİLER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…