Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kendi adıma bende öyle buraya bakmadan güne başlayamıyorum , sizi hep merak ediyorum ne yaptınız diye , aynı yolun umut yolcularıyız , umud ederek , zorlukların üstesinden gelerek , herşeyi aşıcaz hep birlikte olumunekankayizsmile

BENİM ADIMDA OKŞAN

aynen bende hemen bakıyorum kaldığım yerden sonuna kadar okuyorum cevap vermeye çalışıyorum.
işte bu birbirimizi cok iyi anladığımız için.

bende burcu.

Okşan ve burcu aynı zamansda sıkı bir arkadaşlık dostluk gelişiyor aramızda birbirimizin her kötü anında destek olmaya çalışıyoruz..

Bubuşum sen şu birkaç kişinin yazısına toplu olrak cevap yazmayı nasıl yapıyorsun...

bubuşun yerine cevap vereyim:)
ortadaki HQ ya basıyorsun alıntı yapacakların en son alıntı yaptığında da alıntı yapa basıyorsun.
hepiniz isinleriniz yazmışsınız buradaki nicklere alışık olunca birden yabancı geldi:)

kızlar benim adımda AYGÜL.

aynen öyle yasemincim, herkez yaşadıklarımızı anlıyormuş gibi geliyor ama inan anlamıyorlar ama bugünümüze şükrediyorum ne yapalım yaşadığımız sıkıntılar bize yeni yeni arkadaşlar kazandırıyor , birlikte sabretmeyi öğreniyoruz olumunekankayizsmile

bu arada bugün aynı anda bir araya gelemdik , herkez çok yoğun herhalde, bakıp çıkıyoruzkafamçokkarıştı

Evet kızlar bende hepinizi çok merak ediyorum inşallah bir gün karşılaşırız.Bende Nuray.Hepinizi tanıdığım için çok mutluyom

Evet kızlar bende hepinizi çok merak ediyorum inşallah bir gün karşılaşırız.Bende Nuray.Hepinizi tanıdığım için çok mutluyom

arencim becerebilmişmiyim...aygül, burcu, fatma, okşan, nuray hepinizi çok özlicem...

arencim becerebilmişmiyim...aygül, burcu, fatma, okşan, nuray hepinizi çok özlicem...

tebrikler canım , herşeyin oldupu gibi bununda üstesinden gelmişsin opuyorumnanaktan

iyi tatiller canım , bizde seni özlicez , merakla güzel haberlerini beklicez , bizi habersiz bırakma olumunekankayizsmile

Mrb ben bu siteyi 2 yıldır çok yakinen takip ediyrm,çünkü bende cocuk istiyrm,ve buradaki yazişmaları okuyunca bende mutlaka buraya üye olup bu sicak,samimi sohbetlere ortak olmalı,merak ettiklerimi sormali beraber bilgi alışverişi yaparız dedim.ancak herhalde burdakiler çok eski yani pek bi sıcaklik bulamadim ben...ama yinede burda kalip yazilari okuyacm çûnki aynı dertten muzdaripiz...bebek...

hamelnanur hş geldin öncelikle aramıza. ben hem sana hem de diğer arkadaşlarıma bu vesile fikrimi söylemiş olayım. biz bu topikte çok güzel bir ortam yakaladık, hem çok ama çok samimi, bir o kadar seviyeli, güzel bilgi paylaşımları şeklinde bir diyalog var aramızda. resmen birbirimize bağlandık birlikte sevilip birlikte üzülüyoruz, ortak derdimiz var, biribirimizi anlıyoruz. fakat ben bizim topik dışında topiklerede bakıyorum sık sık insanlar ne yaşıyor diye zun süren topiklerde böyle msn muhabbetine dönmüş iş. evi temizledim, şunu yaptım çok boş kısa kısa muhabbet olan yerlerde var. biz biraz farklıyız gibi geliyor bana. bilmiyorum diğer arkadaşlarım ne düşünürler. ama seni aramıza almaktan mutluluk duyarız dışlamak sonrdan geleni almaamak gibi bir durumumuz yok. herzaman yaz canım..

kızlar y gulem ne yaptı doktora gidicekti haber vermedi çok merak ediyorum onu. inşallah olumsuz birşey yoktur.

meldi öncellikle tşkr edrm.ve bende şunu söylim sizi farkli gördgm icin buraya katildim,çünkü bayadir takip ediyrdm.esim kabul etmiyrdu üye olmami.elbette hepimizin konuşmaya ihtiyacı var ama benim çok çok.çünkü hem ailemden uzagım,hem cok güzel bi kalabaliktan buralara geldim,esimde çok kıskanç ve yabani,ortamlara girmez benide sokmaz.okula gidiyrm orda bile arkadaş edinmek zor,kafa dengi falan...neyse bende burayı keşfettim 2 yildir eşimin işyerine gittikçe bakiyrdm artik sonunda eşim kabul etti ve tlfna internet yükledi,çok duygusalim ortamlarda herzaman üstûme alincak bişey bulurum,bebek olayindan sonra dehşet şekilde cogaldi,ama burda herkes birbirini anliyo,buda benim icin cokk önemli.neyse çok uzattim:)Rabbim hepimizede en yakın zamanda hayirli ve saglikli evlatlara anne olmayi nasip etsin.amin.amin.amin...:ecrin_bebek:

günaydın herkese,aşilamanin tutup tutmadigni ögrenmemize 5 gün kaldi,bugüne kadar agrilarim vardi,heyecan yoktu,şimdi tam tersi gece uyumadim sabaha kadar burdaki eski yazişmalari okudum(sayfa 118'e geldim yoruldm)öncede bakardim,ama şimdı böyle peşpeşe okuyunca bi farklı oluyor.tamamen benim duygularimi yansitanda var,biraz duygularini uçlarda yaşayp isyana düşende.2 şey beni çok güldürdû,biri anneanne tavsiyeleri,diğeride şakalaşmalar(şive takıp)leke gördüm diyenlerde var,taa icimden o acilarini hissettim.garip olan birşeyde hamile olanlar yok ortada,gelselerde 2 kelime edip kaçmışlar(ksra bakmasinlar)onlari görünce Allah'ım sen isteyen herkese nasip et,etki kullarinın 2 lafina muhtaç birakma.çünkü 2,3 kişi sanirim hamişler,bazinizda geldikleri gibi soru sormuşsunuz bu beni cok etkiledi,ben olsam bende sorardm,ama tekrar ben olsam hamiş sizi asla habersız koymamneyse sabah namazimi kıldım hepımize dua ettim.Rabbim kabul etsin.Belki siz Daha iyi bilirsnz,kenzularş duasi cok iyi.ben aşilamaya girerken okdm.

umarım pozitif sonuç alırsın. ağrıalrın nasıldı. benim 2.aşılamam. ilkinde aşılama sonrası hiçbir değişiklik olmamıştı. aöa şimdi aşılama yaptırdığımdan beri karnımda kasıkalrımda dolgunluk hissi bir hareketlilik var gibi. herhalde yine olmadı diye düşünüyorum.

haftasonu için ankaraya geldim. uyandığımdan beri evle uğraşıyorum. Allahım bir insan ancak bu kadar dağınık olabilir. sanki bilerek ev dağıtılmış altına üstüne getirilmiş gibi.neyse şimdi işimi bitirince rahatladım. malesef eşim çok dağınık anlatamam size:)

meldi tatilde nereye gideceksiniz. bizde karasısız. eşim egeye gidelim diyor. ailesi izmirde ya bir hafta tatil yaparız bir haftada ıordan onların yanına gideriz diyor.
bubuşda tatilde sen de tatildesin ne güzel.

Tşkr edrm.benim ilk aşilama,hiç tecrübem yok olmasin inş.(ilk ve son olsun)benim çok ağir bi şekilde 7 güne kadar sürdü agrılarim ancak şuan herşey normal,hayir olsn.

hilye81......... ara verdi
kekeçb......... ara verdi
landarch.......temmuzda aşılama
NRY30
gülem..........hamile
aren
meldi
bubuş.........ara verdi

Hamelnanur......1.aşilama prşembe belli olck. geçmiş sayfalari okuyunca listenizi grdm,kendimide ekledm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…