kızlar hepinizn gerçek isimlerini, sizi herşeyi çok merak etmeye başladım. Sizlerle haberleşmeyince hem çok özliyorum, hem çok merak ediyorum... bu nasıl bir şey ya anlamadım...
BU ARADA BENİM ADIM YASEMİN...
SEVGİLER.
Okşan ve burcu aynı zamansda sıkı bir arkadaşlık dostluk gelişiyor aramızda birbirimizin her kötü anında destek olmaya çalışıyoruz..
Bubuşum sen şu birkaç kişinin yazısına toplu olrak cevap yazmayı nasıl yapıyorsun...
Okşan ve burcu aynı zamansda sıkı bir arkadaşlık dostluk gelişiyor aramızda birbirimizin her kötü anında destek olmaya çalışıyoruz..
Bubuşum sen şu birkaç kişinin yazısına toplu olrak cevap yazmayı nasıl yapıyorsun...
bende fatma...
bubuşun yerine cevap vereyim:)
ortadaki HQ ya basıyorsun alıntı yapacakların en son alıntı yaptığında da alıntı yapa basıyorsun.
hepiniz isinleriniz yazmışsınız buradaki nicklere alışık olunca birden yabancı geldi:)
kızlar benim adımda AYGÜL.
aynen öyle yasemincim, herkez yaşadıklarımızı anlıyormuş gibi geliyor ama inan anlamıyorlar ama bugünümüze şükrediyorum ne yapalım yaşadığımız sıkıntılar bize yeni yeni arkadaşlar kazandırıyor , birlikte sabretmeyi öğreniyoruz olumunekankayizsmile
bu arada bugün aynı anda bir araya gelemdik , herkez çok yoğun herhalde, bakıp çıkıyoruzkafamçokkarıştı
Evet kızlar bende hepinizi çok merak ediyorum inşallah bir gün karşılaşırız.Bende Nuray.Hepinizi tanıdığım için çok mutluyom
arencim becerebilmişmiyim...aygül, burcu, fatma, okşan, nuray hepinizi çok özlicem...
Mrb ben bu siteyi 2 yıldır çok yakinen takip ediyrm,çünkü bende cocuk istiyrm,ve buradaki yazişmaları okuyunca bende mutlaka buraya üye olup bu sicak,samimi sohbetlere ortak olmalı,merak ettiklerimi sormali beraber bilgi alışverişi yaparız dedim.ancak herhalde burdakiler çok eski yani pek bi sıcaklik bulamadim ben...ama yinede burda kalip yazilari okuyacm çûnki aynı dertten muzdaripiz...bebek...
günaydın herkese,aşilamanin tutup tutmadigni ögrenmemize 5 gün kaldi,bugüne kadar agrilarim vardi,heyecan yoktu,şimdi tam tersi gece uyumadim sabaha kadar burdaki eski yazişmalari okudum(sayfa 118'e geldim yoruldm)öncede bakardim,ama şimdı böyle peşpeşe okuyunca bi farklı oluyor.tamamen benim duygularimi yansitanda var,biraz duygularini uçlarda yaşayp isyana düşende.2 şey beni çok güldürdû,biri anneanne tavsiyeleri,diğeride şakalaşmalar(şive takıp)leke gördüm diyenlerde var,taa icimden o acilarini hissettim.garip olan birşeyde hamile olanlar yok ortada,gelselerde 2 kelime edip kaçmışlar(ksra bakmasinlar)onlari görünce Allah'ım sen isteyen herkese nasip et,etki kullarinın 2 lafina muhtaç birakma.çünkü 2,3 kişi sanirim hamişler,bazinizda geldikleri gibi soru sormuşsunuz bu beni cok etkiledi,ben olsam bende sorardm,ama tekrar ben olsam hamiş sizi asla habersız koymamneyse sabah namazimi kıldım hepımize dua ettim.Rabbim kabul etsin.Belki siz Daha iyi bilirsnz,kenzularş duasi cok iyi.ben aşilamaya girerken okdm.
umarım pozitif sonuç alırsın. ağrıalrın nasıldı. benim 2.aşılamam. ilkinde aşılama sonrası hiçbir değişiklik olmamıştı. aöa şimdi aşılama yaptırdığımdan beri karnımda kasıkalrımda dolgunluk hissi bir hareketlilik var gibi. herhalde yine olmadı diye düşünüyorum.
hilye81......... ara verdi
kekeçb......... ara verdi
landarch.......temmuzda aşılama
NRY30
gülem..........hamile
aren
meldi
bubuş.........ara verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?