Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım genelde hafta içi daha kalabalık oluyor.
bubuş ve meldi zaten tatilde. diğer arkadaşlardan bazılarıda galiba hafta içi girebiliyor.
bende fırsat bulunca bakıyorum.

merhaba arkadaşlar..geçmişi okumadım,umarım herkes iyiydir...ben bi profa gittim cuma günü ve çok küçük bi oluşum gördü,ama kese diyemedi.önceki ameliyat raporumu okudu ve çok ümitsiz konuşmuştu..normal bi gebeliğin olmaz falan dedi...pazartesi tekrar gel dedi..ancak bugün kanamam başladı..aradım düşük yada dış gebelik yarın anlarız dedi..güzel bi rüyadan uyandım..hayırlısı..kendinize iyi bakın..

canım benim öncelikle herşeyin allahtan hayırlısı. eğer pazartesi kötü bir sonuç çıksada hamile kalabildiğini görmeye şükredip yoluna devam ediceksin ve sonunda muradına ereceksin. iyi düşün iyi olsun...üzülme lütfen...

canım öncelikle izmire şayet gelirseniz tanışmayı çok isterim.

biz önce ablamlarla beraber 4-5 gün bir tatil yapıcaz sonrada ağustos gibi eşimle başbaşa bir tatil düşünüyoruz. çünkü ben,m bu tatilden daha çok onları mutlu etmek için çabaladığım bir süreç.kendimi paralıyorum o mutlu olsun kafası dağılsın, yorulmasın. ama bu arada bende çok yoruldum hele iki gündür sürekli ayaktayım, bugün ayak tabanlarım sızlıyor resmen. tutacaksa tutar mı acaba aren ya, h,ç ama hiç istirahat edemdim, öok yorgunum.. o yüzden çok umutsuz ve tedirginim...

sende ankaraya gitmişsin evi topladım falan yazmışsın, çok yorma kendimi..

canım benim çok üzüldüm. ama olsun senin ve eşinin canı sağolsun. en azından bak kafana takmadığında hamile kalabildiğini gördün. herşeye iyi yönünden bak. senden haber bekliyoruz. umarım dış gebelik değilde düşük yaşıyorsundur sadece.

bende çok dinlenemedim canım. kasıktaki ağrılarım kesildi. demekki büyüme ağrısıydı diyorum. arada karnımın alt kısmında kasığımda bir basınç dolgunluk hissi oluyor onun dışında birşeyim yok. birşeyim olmadığı gibi hiç umudum da yok. ilk yaptırdığımda daha umutluydum. hem benim yumurta durumum hemde eşimin değerleri daha iyiydi ilk aşılamaya göre. ben şimdiden bunda sonra nasıl bir yol izlesem diye düşünmeye başladım.

Günaydın canım
hakkımızda hayırlısı olsun üzülme lütfen

günaydın kızlar , hft sonunu iyi geçmişdir umarım , dinlenmişsinizdir , ama ben dinlenemedimmm 2 gün evle uğraştımmm :sinifsinif: şuan çok yorğunum

gülemcim ne olur üzme kendini , hayırlısı böylemiş demekki , kurban olduğum Allah en yakın zamanda sağlıklı benbişler nasip etsin inşallah , hepimize.
sağlık , güç , metanet ,sabır , huzur versin inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar , hft sonunu iyi geçmişdir umarım , dinlenmişsinizdir , ama ben dinlenemedimmm 2 gün evle uğraştımmm :sinifsinif: şuan çok yorğunum

Ay canım ölüyorum yorgunluktan geçen hafta kayın valideler gelmişti Cumartesi onları gönderdim dün bütün gün temizlik yaptım dayak yemiş gibiyim

günaydın kızlar, hepinizi çok özledim..
gülem çok üzüldüm ama inanmak ta istemiyorum düşük yaptığına,
buarada ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ya bu ayda incir kürüne başlamıştım aynı zamanda da arı sütü ve adet düzenleyici bitki çayları da içtim ama bünyem kaldırmadı alerji oldum yüzüm gözüm şişti.. sanırım alternatif tedaviyi biraz abarttım, şuan hepisni kestim sadece klomen içiyorum.

canım geçmiş olsun, bir an önce bebişimiz olsun diye , ne alternatif varsa hepsini yapıp bir an önce istediğimize kavuşmak istiyoruz ama kendi sağlığımızıda pek dikkat etmiyoruz , bencede biraz fazla olmuş , arı sütünden olabilir , ben arı sütü aldım ama nedense sanki yan etkisi olucakmış gibi içmeye cesaret edemiyorum eyvahedigeldismile

Ay canım ölüyorum yorgunluktan geçen hafta kayın valideler gelmişti Cumartesi onları gönderdim dün bütün gün temizlik yaptım dayak yemiş gibiyim

parmaklarımın ucu acıyo artık , ya bide klozete su boşaltırken bez kaçırdım , hiç yapmazdım ama çok yoruldum gözüm bişey görmüyordu ondan oldu herhaldelaelaelaelaelae offf korkuyorum inşallah tıkanma olmaz , bizim bina biraz sorunlu mafoldumben

canm arı sütü gerçekten üreme konsunda çok faydalıymış ama herşeyin bir kararı var benm hatam hepsini aynı anda kullanmak oldu, arı üstünü yiyip 15 kuru inciri kaynatıp suyunu içersem olacağı buydu :) eğer ek bir destek kullanmıorsan arı sütünü araştır dokrora sorup kullan derim. benm eşim ve kaynım 21 yıl sonra arı sütü sayesinde doğmuşlar. kayınpederimde sperm zayıflığı varmış arı sütü sayesinde 21 yıl sonra 2 ewlat sahibi olmuşlar

hamelnanur merhaba,
aramıza hoşgeldinnn..
aşilaman hayırlı olsun sanırım birkaç gn sonra netice belli olacak, inşallah pozitif sonuç alırsın canm..

hamelnanur merhaba,
aramıza hoşgeldinnn..
aşilaman hayırlı olsun sanırım birkaç gn sonra netice belli olacak, inşallah pozitif sonuç alırsın canm..

Mrb landarch,hoş bulduk.tşk edrm.(şafak 2)bakalım hayirlisi hepimiz icin...buarada arısütünü ben kullandim yumurtalarim tamamen durdu,ama tedavi olmadgm bi ay incir kürü yaptim enfeksiyon icin gittim dr alttan muayene etti ilaç vermek icin,tedavimi olysn,3 yumurtan var dedi.o zaman okuldan dolayi biraktim,ancak buay tekrar yaptim ve adetin 10.günû aşilama oldu.tabii bünyenin tepkısiylede alakali olabilir.ama ben arisütünde az daha adetten bile kesilyrdm.

senin aşılaman çok erken yapılmış. siklusun çok kısa o zaman.
bende bir dönem 3 ay falan arı sütü bal polen kullandım. normal gelişti. olumlu yada olumsuz bir etkisini görmedim.

Birşey olmaz tıkanmaz ben yapmadım de bari :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…