merhaba arkadaşlar..geçmişi okumadım,umarım herkes iyiydir...ben bi profa gittim cuma günü ve çok küçük bi oluşum gördü,ama kese diyemedi.önceki ameliyat raporumu okudu ve çok ümitsiz konuşmuştu..normal bi gebeliğin olmaz falan dedi...pazartesi tekrar gel dedi..ancak bugün kanamam başladı..aradım düşük yada dış gebelik yarın anlarız dedi..güzel bi rüyadan uyandım..hayırlısı..kendinize iyi bakın..
haftasonu için ankaraya geldim. uyandığımdan beri evle uğraşıyorum. Allahım bir insan ancak bu kadar dağınık olabilir. sanki bilerek ev dağıtılmış altına üstüne getirilmiş gibi.neyse şimdi işimi bitirince rahatladım. malesef eşim çok dağınık anlatamam size:)
meldi tatilde nereye gideceksiniz. bizde karasısız. eşim egeye gidelim diyor. ailesi izmirde ya bir hafta tatil yaparız bir haftada ıordan onların yanına gideriz diyor.
bubuşda tatilde sen de tatildesin ne güzel.
merhaba arkadaşlar..geçmişi okumadım,umarım herkes iyiydir...ben bi profa gittim cuma günü ve çok küçük bi oluşum gördü,ama kese diyemedi.önceki ameliyat raporumu okudu ve çok ümitsiz konuşmuştu..normal bi gebeliğin olmaz falan dedi...pazartesi tekrar gel dedi..ancak bugün kanamam başladı..aradım düşük yada dış gebelik yarın anlarız dedi..güzel bi rüyadan uyandım..hayırlısı..kendinize iyi bakın..
canım öncelikle izmire şayet gelirseniz tanışmayı çok isterim.
biz önce ablamlarla beraber 4-5 gün bir tatil yapıcaz sonrada ağustos gibi eşimle başbaşa bir tatil düşünüyoruz. çünkü ben,m bu tatilden daha çok onları mutlu etmek için çabaladığım bir süreç.kendimi paralıyorum o mutlu olsun kafası dağılsın, yorulmasın. ama bu arada bende çok yoruldum hele iki gündür sürekli ayaktayım, bugün ayak tabanlarım sızlıyor resmen. tutacaksa tutar mı acaba aren ya, h,ç ama hiç istirahat edemdim, öok yorgunum.. o yüzden çok umutsuz ve tedirginim...
sende ankaraya gitmişsin evi topladım falan yazmışsın, çok yorma kendimi..
günaydın kızlar , hft sonunu iyi geçmişdir umarım , dinlenmişsinizdir , ama ben dinlenemedimmm 2 gün evle uğraştımmm :sinifsinif: şuan çok yorğunum
günaydın kızlar, hepinizi çok özledim..
gülem çok üzüldüm ama inanmak ta istemiyorum düşük yaptığına,
buarada ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ya bu ayda incir kürüne başlamıştım aynı zamanda da arı sütü ve adet düzenleyici bitki çayları da içtim ama bünyem kaldırmadı alerji oldum yüzüm gözüm şişti.. sanırım alternatif tedaviyi biraz abarttım, şuan hepisni kestim sadece klomen içiyorum.
Ay canım ölüyorum yorgunluktan geçen hafta kayın valideler gelmişti Cumartesi onları gönderdim dün bütün gün temizlik yaptım dayak yemiş gibiyim
canım geçmiş olsun, bir an önce bebişimiz olsun diye , ne alternatif varsa hepsini yapıp bir an önce istediğimize kavuşmak istiyoruz ama kendi sağlığımızıda pek dikkat etmiyoruz , bencede biraz fazla olmuş , arı sütünden olabilir , ben arı sütü aldım ama nedense sanki yan etkisi olucakmış gibi içmeye cesaret edemiyorum eyvahedigeldismile
hamelnanur merhaba,
aramıza hoşgeldinnn..
aşilaman hayırlı olsun sanırım birkaç gn sonra netice belli olacak, inşallah pozitif sonuç alırsın canm..
Mrb landarch,hoş bulduk.tşk edrm.(şafak 2)bakalım hayirlisi hepimiz icin...buarada arısütünü ben kullandim yumurtalarim tamamen durdu,ama tedavi olmadgm bi ay incir kürü yaptim enfeksiyon icin gittim dr alttan muayene etti ilaç vermek icin,tedavimi olysn,3 yumurtan var dedi.o zaman okuldan dolayi biraktim,ancak buay tekrar yaptim ve adetin 10.günû aşilama oldu.tabii bünyenin tepkısiylede alakali olabilir.ama ben arisütünde az daha adetten bile kesilyrdm.
parmaklarımın ucu acıyo artık, ya bide klozete su boşaltırken bez kaçırdım , hiç yapmazdım ama çok yoruldum gözüm bişey görmüyordu ondan oldu herhaldelaelaelaelaelae offf korkuyorum inşallah tıkanma olmaz , bizim bina biraz sorunlu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?