Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İki gün sonra hayırlı haberlerini alıcaz inşallah

Birşey olmaz tıkanmaz ben yapmadım de bari :sm_cool:

daha öncede tıkanma oldu , hatta benim evime su bastı hemde pis su düşüne biliyormusunuz 3 kattayım ama su basıyor , üst kattaki bişey attı geldi bende patladı ama oralı bile olmalı gelip ilgilenmedi bile , benim yüzümden başkasına bişey olsun istemem ama banada bişey olmasın ( bu arada demem tabikide kaydirigubbakcemile3 )

Arkadaşlar ya fotografimi koydum da bişey olmaz dimi?site güvenilir gibi ama.bunla ilgili bişey duydunuzmu?

Geçmiş olsun canım.Allah hayırlısını versin.Üzülme lütfen.

İnşallah olmaz canım uğraşılmaz hiç onunlada

sağolun arkadaşlar,Sizce ara vermekmi devam etmek mi daha iyi olur,bi gün bi doktorum ara verilince başa dönülür,önceden yaptgmz tedavi boşa gider demişti ama...

bence devam et canm

ama şuda var:genelde çevremde aşilama yapıp tutanlar,evde yatiyorlar dinleniyrlar,hoş benimde öyleydi,ama kısmet,okulum tatildi diye evdeydm bu ay,ancak stajım başlick,aşilama yapsamda ümidim olmaz,hep yatmam gerektiği dûşûncesinde old. için,yada gerekmiyrmu bilmiyrm ya,kafam Çok karişti hatta dr.a gittigmde yanimda oturan bayan aşilamasi tutmuştu ve bana 'dr u dinleme,evde sürekli uzan,sadece lavabo icin kalk.benim gecen ay tutmadi bu ay evde dinlendim oldu'dedi.ya kısmet dediginizi duyar gibiyim ama insan böyle seylerde duyunca,sürekli aklinin bi köşesinde ve insanı düşündüryr.

sağolun arkadaşlar,Sizce ara vermekmi devam etmek mi daha iyi olur,bi gün bi doktorum ara verilince başa dönülür,önceden yaptgmz tedavi boşa gider demişti ama...

canım biliyorum üzülüyorsundur ama canın sağolsun. birde aşılamanın kaçıncı günüydü. bekle bakalım tamamen mi oldun.
bazı doktorlar devamdan yana bazıları ara vermekten.

Bencede devam et canım.Benim dr normal hayatına devam et demişti yat falan demedi benimde ilk aşılamamda sadece kendini çok zorlama demişti

canım bu iş şans işi yatmayla falan alakası yok. ben 2 aşılamamıda farklı yerde yaptırdım. her iki doktorda normal hayata devam dedi. bu 2.doktorum özellikle yatmak falan yok dedi. biz tüp bebek yaptırmadık ki rahmimize tutunması için belli olana kadar yatalım. onun için bunları düşünerek kendini yıpratma. kısmet değilmiş diye düşün.bak gulem 1,5 yıldır uğraşıyor aşılama yaptırdı tutmadı 2.aşılama için gitti hamile olduğunu öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…