Mrb landarch,hoş bulduk.tşk edrm.(şafak 2)bakalım hayirlisi hepimiz icin...buarada arısütünü ben kullandim yumurtalarim tamamen durdu,ama tedavi olmadgm bi ay incir kürü yaptim enfeksiyon icin gittim dr alttan muayene etti ilaç vermek icin,tedavimi olysn,3 yumurtan var dedi.o zaman okuldan dolayi biraktim,ancak buay tekrar yaptim ve adetin 10.günû aşilama oldu.tabii bünyenin tepkısiylede alakali olabilir.ama ben arisütünde az daha adetten bile kesilyrdm.
Birşey olmaz tıkanmaz ben yapmadım de bari :sm_cool:
İki gün sonra hayırlı haberlerini alıcaz inşallah
inşallah NRY30,hepimiz icin hayirlisi...ancak galiba yok hiç bi belirtim,agrim yok,hayirlisi.
merhaba arkadaşlar..geçmişi okumadım,umarım herkes iyiydir...ben bi profa gittim cuma günü ve çok küçük bi oluşum gördü,ama kese diyemedi.önceki ameliyat raporumu okudu ve çok ümitsiz konuşmuştu..normal bi gebeliğin olmaz falan dedi...pazartesi tekrar gel dedi..ancak bugün kanamam başladı..aradım düşük yada dış gebelik yarın anlarız dedi..güzel bi rüyadan uyandım..hayırlısı..kendinize iyi bakın..
daha öncede tıkanma oldu , hatta benim evime su bastı hemde pis su düşüne biliyormusunuz 3 kattayım ama su basıyor , üst kattaki bişey attı geldi bende patladı ama oralı bile olmalı gelip ilgilenmedi bile , benim yüzümden başkasına bişey olsun istemem ama banada bişey olmasın ( bu arada demem tabikide kaydirigubbakcemile3 )
inşallah NRY30,hepimiz icin hayirlisi...ancak galiba yok hiç bi belirtim,agrim yok,hayirlisi.
Ağrı sızı olup olmamasına takılma bence.İnşallah yola çıkmıştır bebeğin yerimseniben
regl oldum( hemde 2 gün erken.senağlamasenağlama
bence devam et canm
sağolun arkadaşlar,Sizce ara vermekmi devam etmek mi daha iyi olur,bi gün bi doktorum ara verilince başa dönülür,önceden yaptgmz tedavi boşa gider demişti ama...
ama şuda var:genelde çevremde aşilama yapıp tutanlar,evde yatiyorlar dinleniyrlar,hoş benimde öyleydi,ama kısmet,okulum tatildi diye evdeydm bu ay,ancak stajım başlick,aşilama yapsamda ümidim olmaz,hep yatmam gerektiği dûşûncesinde old. için,yada gerekmiyrmu bilmiyrm ya,kafam Çok kariştihatta dr.a gittigmde yanimda oturan bayan aşilamasi tutmuştu ve bana 'dr u dinleme,evde sürekli uzan,sadece lavabo icin kalk.benim gecen ay tutmadi bu ay evde dinlendim oldu'dedi.ya kısmet dediginizi duyar gibiyim ama insan böyle seylerde duyunca,sürekli aklinin bi köşesinde ve insanı düşündüryr.
ama şuda var:genelde çevremde aşilama yapıp tutanlar,evde yatiyorlar dinleniyrlar,hoş benimde öyleydi,ama kısmet,okulum tatildi diye evdeydm bu ay,ancak stajım başlick,aşilama yapsamda ümidim olmaz,hep yatmam gerektiği dûşûncesinde old. için,yada gerekmiyrmu bilmiyrm ya,kafam Çok kariştihatta dr.a gittigmde yanimda oturan bayan aşilamasi tutmuştu ve bana 'dr u dinleme,evde sürekli uzan,sadece lavabo icin kalk.benim gecen ay tutmadi bu ay evde dinlendim oldu'dedi.ya kısmet dediginizi duyar gibiyim ama insan böyle seylerde duyunca,sürekli aklinin bi köşesinde ve insanı düşündüryr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?