canım biliyorum üzülüyorsundur ama canın sağolsun. birde aşılamanın kaçıncı günüydü. bekle bakalım tamamen mi oldun.
bazı doktorlar devamdan yana bazıları ara vermekten.
nasıl gidiyor canım. doktora gittin mi.
boltblue_15 nasılsın canım? nasıl geçio hamilelik
regl oldum( hemde 2 gün erken.senağlamasenağlama
Sağol canım iyi gidiyor şükür.Doktora 1 hafta önce gittim.5 mm kese dedi.Ayın 10'unda tekrar kontrol var.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2:hulya:
canım çok heyecan verici birşey olmalı. meldi ve bende sonuç bekliyoruz. 1 haftamız kaldı. ama pek umutlu değilim. çünkü karnımda kasığımda dolgunluk basınç hissi var. özellikle bugün karnımın alt kısmında bir sancı var. bunlar reglimin habercisi.
Sağol canım iyi gidiyor şükür.Doktora 1 hafta önce gittim.5 mm kese dedi.Ayın 10'unda tekrar kontrol var.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2:hulya:
kimseler yok.
gulemi merak ettim. hamelnanur ne yaptı acaca. o da bugün hiç görünmedi.
Merhaba herkese,ben dün hasta oldum leke değil hiç direk adetti,ama eşimin bu umudu beni deli edicek,şarıl şarıl kan diyorum adam olsun karıcım belki vardir diyor,bende aglamakla ugraşiyrm.senağlama
elde degil,destegn icin sagol.randevu aldik Ama bazı sorunlar var,bunlarda beni çok yipratyr,biz ilçedyz,esimin işi nedenyle,hastane merkezde,2 saat yol,araba yok,otobüsle günaşiri gitmek çok zor eşimin ailesi merkezde ama neyazik ki onlardan habersiz tedavi old. icin ordada kalamyrm.ve eşim tek çalisyr,kiracyz.falan filan.eşim hiç sorun etmyr dogrusu,olsun yeterki dİyor para önemli dğl diyo ama...canım benim üzme kendini hayırlısı olsun. umudunu kaybetme. aşılamada şans zaten çok yok. hemen hemen normal yolla aynı oran. bence sen ara vermeden devam et. onun için gecikmeden randevunu al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?