Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım biliyorum üzülüyorsundur ama canın sağolsun. birde aşılamanın kaçıncı günüydü. bekle bakalım tamamen mi oldun.
bazı doktorlar devamdan yana bazıları ara vermekten.

Fikirleriniz için tşkrler.daha 12.günüm doktoru aradik bekleyin,tam olursan gel,leke şeklinde olursa 15 günü test yapın dedi.hadi bakalım inş. vardır,RABBİM duy beni...Dualarinizda benide anin.

arkadaşlar,yardım!!! çörekotu,bal,tarçınla yapilan karışim nasil oluyr?ölçü,zamani?falan.

gülemden haber var mı kızlarr? gülem seni çok merak ediyorum, foruma girersen lütfen bilgi ver bize

Sağol canım iyi gidiyor şükür.Doktora 1 hafta önce gittim.5 mm kese dedi.Ayın 10'unda tekrar kontrol var.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2:hulya:

canım çok heyecan verici birşey olmalı. meldi ve bende sonuç bekliyoruz. 1 haftamız kaldı. ama pek umutlu değilim. çünkü karnımda kasığımda dolgunluk basınç hissi var. özellikle bugün karnımın alt kısmında bir sancı var. bunlar reglimin habercisi.

Hayırlısı olsun canım inşallah ikinizde mutlu haberler alacaksınız

Sağol canım iyi gidiyor şükür.Doktora 1 hafta önce gittim.5 mm kese dedi.Ayın 10'unda tekrar kontrol var.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2:hulya:

Cok sevindim canım keseyi gördüğüne , allah sağlık sıhat versin , huzurlu bir hamilelik geçirisin inşallah, barısı hepimizin başına

arencim lütfen öyle düşünme , iyi düşün iyi olsun , biliyorsun hiç belli olmaz bu işler.

gülemi bende cok merak ediyorum ne yaptı acaba ?

kimseler yok.
gulemi merak ettim. hamelnanur ne yaptı acaca. o da bugün hiç görünmedi.

Merhaba herkese,ben dün hasta oldum leke değil hiç direk adetti,ama eşimin bu umudu beni deli edicek,şarıl şarıl kan diyorum adam olsun karıcım belki vardir diyor,bende aglamakla ugraşiyrm.senağlama

Merhaba herkese,ben dün hasta oldum leke değil hiç direk adetti,ama eşimin bu umudu beni deli edicek,şarıl şarıl kan diyorum adam olsun karıcım belki vardir diyor,bende aglamakla ugraşiyrm.senağlama

canım benim üzme kendini hayırlısı olsun. umudunu kaybetme. aşılamada şans zaten çok yok. hemen hemen normal yolla aynı oran. bence sen ara vermeden devam et. onun için gecikmeden randevunu al bence.

Hayirli olsun,gözünüz aydın,Allah tamamina erdirsin boltblue.darısı isteyen herkeslere,bana.buarada kaçirmişim herhalde senin aşilamaylami,kendilignden mi?

canım benim üzme kendini hayırlısı olsun. umudunu kaybetme. aşılamada şans zaten çok yok. hemen hemen normal yolla aynı oran. bence sen ara vermeden devam et. onun için gecikmeden randevunu al bence.
elde degil,destegn icin sagol.randevu aldik Ama bazı sorunlar var,bunlarda beni çok yipratyr,biz ilçedyz,esimin işi nedenyle,hastane merkezde,2 saat yol,araba yok,otobüsle günaşiri gitmek çok zor eşimin ailesi merkezde ama neyazik ki onlardan habersiz tedavi old. icin ordada kalamyrm.ve eşim tek çalisyr,kiracyz.falan filan.eşim hiç sorun etmyr dogrusu,olsun yeterki dİyor para önemli dğl diyo ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…