canım çok heyecan verici birşey olmalı. meldi ve bende sonuç bekliyoruz. 1 haftamız kaldı. ama pek umutlu değilim. çünkü karnımda kasığımda dolgunluk basınç hissi var. özellikle bugün karnımın alt kısmında bir sancı var. bunlar reglimin habercisi.
Hayirli olsun,gözünüz aydın,Allah tamamina erdirsin boltblue.darısı isteyen herkeslere,bana.buarada kaçirmişim herhalde senin aşilamaylami,kendilignden mi?
Sağol canım.Aşılamaydı benimkide.2.aşılamada tutturmuşuz.kaydirigubbakcemile3
Darısı başınıza inşallah.
merhaba kızlar..nasılsınız?doktora gittim ve keseyi gördü..rahimde hemde..Allahtan..ama kalp atımını duymam lazımdı ama duyamıyorum dedi bu sefer..cuma tekrar gitcem..kanamam azaldı.düşük riskin var dedi.doktorların dediği zamanla bebeğin zamanı uymuyo:) ilk zamanda hormonu çok salgılamış olabilir dedi.tutunabilmek için çabalamış yazık:) şimdi;eğer düşersede Allahtan..bi sıkıntım yok..hayırlısını diliyorum hepimiz için..muhabbetinizi çok özledim ama çok giremiyorum..öpüyorum sizleri..
Regl belirtileri hamile kalınca da olabiliyor.Hatta adet tarihi geçtikten sonra bile devam edebiliyor.Benim öyle oldu.Regl olacağıma emindim.Eşime bile heveslenme bebek yok demiştim.:))
Ama kısmet işte gelmiş bebeğim.İnşalllah senin de öyledir de seviniriz hep birlikte.olumunekankayizsmile
merhaba kızlar..nasılsınız?doktora gittim ve keseyi gördü..rahimde hemde..Allahtan..ama kalp atımını duymam lazımdı ama duyamıyorum dedi bu sefer..cuma tekrar gitcem..kanamam azaldı.düşük riskin var dedi.doktorların dediği zamanla bebeğin zamanı uymuyo:) ilk zamanda hormonu çok salgılamış olabilir dedi.tutunabilmek için çabalamış yazık:) şimdi;eğer düşersede Allahtan..bi sıkıntım yok..hayırlısını diliyorum hepimiz için..muhabbetinizi çok özledim ama çok giremiyorum..öpüyorum sizleri..
merhaba kızlar..nasılsınız?doktora gittim ve keseyi gördü..rahimde hemde..Allahtan..ama kalp atımını duymam lazımdı ama duyamıyorum dedi bu sefer..cuma tekrar gitcem..kanamam azaldı.düşük riskin var dedi.doktorların dediği zamanla bebeğin zamanı uymuyo:) ilk zamanda hormonu çok salgılamış olabilir dedi.tutunabilmek için çabalamış yazık:) şimdi;eğer düşersede Allahtan..bi sıkıntım yok..hayırlısını diliyorum hepimiz için..muhabbetinizi çok özledim ama çok giremiyorum..öpüyorum sizleri..[/QU
canm bak görüoyormusun dış gebelik diyen oldu yok düşük yapıosun diyen oldu.. hayırlısıyla kalp atışlarını da duyacaksıız, kahraman bir bebek o.. darısı başımıza..
günaydın kızlarrr.. son günlerde kendimi piskoljik açıdan çok zayıf hisediyorum, nasıl olsa tatile gidicem kendimi dinliicem diye mi bukadr koyverdim anlamadım. aynaya bakmak bile istemiorm, işe gelmek, bişeyler yapmak bile zor geliyor.. inşallah bu durum kısa sürer..
meraba ,yeniyim bu topikte aşılama sonucu bekliyoruuuummmma.s
günaydın,,, günaydınn,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?