Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Regl belirtileri hamile kalınca da olabiliyor.Hatta adet tarihi geçtikten sonra bile devam edebiliyor.Benim öyle oldu.Regl olacağıma emindim.Eşime bile heveslenme bebek yok demiştim.:))
Ama kısmet işte gelmiş bebeğim.İnşalllah senin de öyledir de seviniriz hep birlikte.olumunekankayizsmile

Hayirli olsun,gözünüz aydın,Allah tamamina erdirsin boltblue.darısı isteyen herkeslere,bana.buarada kaçirmişim herhalde senin aşilamaylami,kendilignden mi?

Sağol canım.Aşılamaydı benimkide.2.aşılamada tutturmuşuz.kaydirigubbakcemile3
Darısı başınıza inşallah.

Sağol canım.Aşılamaydı benimkide.2.aşılamada tutturmuşuz.kaydirigubbakcemile3
Darısı başınıza inşallah.

Boltblue dikkatine!!!girdgnde cevaplarsan sevinrm,evde yatıp dinlendin mi yoksa normal hayatına döndün mü?bide degerleriniz nasıldı?cevaplarsan sevnrm.2. aşılamayı yapcaz bizde galiba.

merhaba kızlar..nasılsınız?doktora gittim ve keseyi gördü..rahimde hemde..Allahtan..ama kalp atımını duymam lazımdı ama duyamıyorum dedi bu sefer..cuma tekrar gitcem..kanamam azaldı.düşük riskin var dedi.doktorların dediği zamanla bebeğin zamanı uymuyo:) ilk zamanda hormonu çok salgılamış olabilir dedi.tutunabilmek için çabalamış yazık:) şimdi;eğer düşersede Allahtan..bi sıkıntım yok..hayırlısını diliyorum hepimiz için..muhabbetinizi çok özledim ama çok giremiyorum..öpüyorum sizleri..

canım seni çok merak etmiştim. Şükürler olsun keseyi görmüşsün. kese geç göründü kalp atımıda geç görünebilir. belki geç döllenmedir. sen senin sat ile usg de görünen sat arasındaki farka takılma. sen yinede kendine çok iyi bak. böyle belirsizlikte kötüdür eminim senin için ama kesenin görülmesi benim umudum arttırdı.
öpüldün canım.

tebrik ederim :dance: nasıl hamile kaldın acaba ?ben ilk kez burda yazıyorum ve ilk aşılamamın sonucunu bekliyorum:1rolleyes:

Tebrikler,Allah kucagına almayı nasip etsin,Gulem.kendine çok iyi bak,darisi bize inş.

canım şükürler olsun bak yavaş yavaş herşey yoluna giricek ,inşallah inançı bebiş demiştim sana , en yakın zamanda kalp sesinide duyacaksın inşallah, kendinide çok yorma , bol bol dinlen

bes hoşgeldin
aslında burası ahreketlidir ama tatilde olan arkadaşlarımız var o nedenle sesszi kaldı bu hafta başından beri.
şu an sonuç bekleyen meldi ve ben varız. ikimizde 29 haziranda olduk aşılamamızı. salıya falan belli olur.

Çok merak ediyordum canım yeni girebildim geçmişi okurken gördüm inan mutlu oldum inşallah alahın izniyle hayırlı olacak bebiş gelecek

meraba ,yeniyim bu topikte aşılama sonucu bekliyoruuuummmma.s

Mrb bes,hoşgeldin.bende burda yeniyim,yani 1 hafta falan olyr.aşilama beklerken üye oldm,hasta oldum,yani tutturamdk.2. aşılama icin bugün start vermeye gittik,ancak dr. ara verelim dedi 1 ay.şuan kendiliğndn olmasini umut edyrm,yada yine aşılama yapcz.hepimiz icin hayîrlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…