Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAYIRLI KANDıLLER KIZLAR , YÜCE RABBıM HERKEZıN GÖNLÜNE GÖRE VERSıN , HERKEZıN DUALARINI KABUL ETTıN , HEPıMıZE EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BEBıŞLER NASıP ETSıN ıNŞALLAH ...AMıN...:Saruboceq:

Mrb,herkese hayırlı kandiller.inş.hepiniz iyisinizdr.bugün kızkardeşim dogum yapti,sevinilir mi,üzülünürmü bilmiyrm,ben 2sinide yasıyrm şuan.lütfen buakşam kendimize dua edrken bütün isteyenleri dualarımizda unutmayalm

merhaba kızlarr..
az önce çok sewdiğim bir arkadaşımmla konuştumm
9 aydır bizimle aynı zamanda bebek istemeye başladılar
her ay konuşurduk neden olmuo acaba bi sorun mu var die
onlar doktora gitmeyi erken buldular daha 1 yıllık ewlilerdi
biz ise 5 yıllık ewli olduğumuz için beklemek istemedik
arkadaşım az önce bana msn den titreşim yolladı
içime doğdu....
o hamileydii..
çok mutluyumm dedi
dedim yoksa hamilemisin?
ewett hamileeee..
her ay beklerken bu ay nedense hiç umutlu değilmişşşş
adeti geçeli 1 hafta olmuş ama tıpkı adet öncesi belirtileri varmış
test almış akşam ama yapmamış sabahı beklemiş ve çift çizgi
eşi hamile değilsindir demiş inanamamış
kan tahlili de pozitif çıkınca emin olmuşlar, bu sefer oldu die
arkadaşım diyor ki;
HAYATIMDA HıÇ BUKADAR MUTLU OLDUĞUMU HATIRLAMIYORUM
sewinçten ağlıyorum şuan, biliyorum ki bir gün bizde arkadaşımın hisettiği mutluluğu hisedicez
9 ay olmamış olması bir sorun olduğunu göstermiyor
sadece vaktinin gelmesi lazımm
Allahım bizi de sewindirrrrr noolurr
arkadaşım diyor ki; beklemediğin ay olacak inann
ama benm beklemediğim ay hiç olmuyor ki
bazen daha umutlu oluyorum bazen de daha umursamazz
kızlar bu akşam hepimiz için dua edicem, kaniliniz mübarek olsun

merhaba kızlar..herkesin kandili mübarek olsun..dualarımız kabul olsun..umarım herkes iyidir..pek yazamadım bu aralar size.lekelenmelerim devam ediyo.simsiyah oluyo..kafam hiç rahat değil..durumum netleşemedi hala..yarın tekrar gideceğim doktora..inşallah güzel sonuçlarla dönerim..yazarım size..kendinize iyi bakın..

canım benim sanada hayırlı kandiller. belisizlik kötü. ama sen rahat ol. inşallah bebeğinin pıt pıt kalbini duyacaksın. bize haber ver merak ediyoruz seni.

meldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hani arada bakacaktın. şu an senin ne durumda olduğunu merak ediyorum. 5 günümüz kaldı. beraber aşılama olduk. beraber gün sayacağız dedik ama sen yoksun
ablanlar ne yaptı. umarım herşey yolundadır. öpüldün.

canm benim arkadaşın adına çok sevindim , allah sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin.
Ne kadar zor değilmi hem çok sevinmek , hemde bir yanının buruk olması , allah hepimize sabır versin , hepimizin dualarını kabul etsin

günaydın kızlarrrr...
aren 5 gün kaldı demek bugün 10. gün mü? progestan kullanıyormusun, belirti falan var mı?

benim içimde tuhaf hisler var günde üç adet klomen kullandım 2 kutuya yakın pazartesi doktor randevum var ama nedense bu ay yumurtalar büyümemiş gibi geliyor bana. mayıs ayında kloman kullanıken yumurtalıklarıma sancı giriyordu bu ay eser yok. bu ay klomen bende sadce sinir stres ve iştahsızlık yaptı

ona takılma insan herzaman birşey hissedecek diye birşey yok. ben ilk aşılamada sadece klomen kullandığım ilk 2 günü sancı hissetmiştim. bu aşılamada ilk klomen kullanmaya başladığımdan beri ve hala kasıklarımda karnımda sancı dolgunluk basınç hissi var.

merhaba kızlar..doktora gittim bugün,kesenin içinde bebek var ama kalbi atmıyo.....keseninde boyutu küçülmüş..doktor sonlandırmak en mantıklısı dedi..kese yeni göründü,biraz beklesek dedim doktor bozuldu..benim kararım bu siz düşünün madem dedi...neyse pazartesi yada salı başka bi doktra gidip aldırcam..hayırlsı olsun dedim napalım..........bebek işini hayatımdan çıkarmaya karar verdim bi süre..yani tedaviye gitmycem..sizin sonuçlarınız için yanınızdayım:) arada bakarım..kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…