Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım hepinizi çok özledim hep aklımın bir köşesindesiniz.arada girip durumlara baktım ama inanın yazamadım. benimkisi tatl değil bu sene ablamları mutlu etmek için çırpınıyorum. acaip yorgunum.

gulemcim üzülme demicem ama güçlü ol. bu sana allahın bir mucizesiydi demekki olacak. hep beraber sabredip dua edicez.

gulem dışında pek bir değişiklik yok..

aren canım benim klım hep sende beraber gün sayacaktık ama benim özel durumlar işi bozdu inşallah beraber gün saymıyıcaz bir daha bebklerimizin gelişimlerini konuşucaz demek istiyorum ama bende bu sefer hiç bir şey yok.hiç ama. ne bir ağrı ne bir sancı ne uyku, ne mide bulantısı hiç bir şey..o yüzden hiç umudum yok. ben şimdiden tedavimi nsıl sürdürücem onun planını yapıyorum....geçen sefer bir sürü şey hissediyordum. bu seer hiç bir şey yok....çok yoruldum hiç dinlenemedim yeğenimi kaç kez kucakladım. iş yaptım vs... senden inşallah güzel haberler gelir. sen nasılsın peki . neler hissediyorsun. girdiğinde yaz lütfen ben yine girer bakarım 5 gün sonra mutlaka yazışırız zaten.

hepiniz allaha emanet olun..

canım benim , buda senin için bir umut olsun aslında ,demekki bi şekilde kendi kendine olabiliyor,ben bunu hiç yaşayamadım mesela , ne olur çok üzme kendini.Yine hiç fakında olmadan süpriz yapıp kendi gelicek.
Biraz dinlenmek kafandan atmak iyi gelicek bencede, ben bu ay o kadar rahar hissediyorumki kendimi , en azından vücudumda ilaçların şişkinliği yok.

kendine çok iyi bak...

günaydın kızlarr..
gülem çoook üzüldüm cokk, ne diyeceğimi bilemiyorumm..
iyi tarafından bakıorm da en azından hamile kalabildiğini- hemde aşilama falan olmadan anlamış oldun
dediğin gibi bir süre bebek fikrinden uzaklaşmak iyi gelir, ben bunu başarmanın yollarını arıyorum şuan.

aren meldi sizden güzel haberler bekliyorum

kızlar günaydınn...,

ben bugün regl olacak gibi belirtim başladı hadi bakalım hayırlısıç aren lütfen belirtilerinin yazarmısın hayatım. şimdi hekesin umudu biziz ama benim kendimden umudum yok.. aren haber bkliyorum...

sevgiler.......

meldi canım moralim çok bozuk umutsuzum olmadı sanırsam. aşılama olduğum günden bugüne kadar kasıkalrımda karnımda anlam veremediğim sürekli bir dolgunluk basınç hissi, ara ara sancı ve kasılmam oluyordu ve aşılamadan itibaren 11 gün yaşadım bunu ama bugün hepsi kesildi. şimdi adet belirtilerim başladı. benim adetten bir iki gün önce kremsi sulu akıntım ve bulantım olur bugün de bunu yaşıyorum. erken bile regl olabilirim.

aren canısmetden ötesi olmuyor.. bende çok umutsuzum bu aşılamadan kötü bir duygu anlıyorum netten pozitif düşünce ile ilgili yazılar oku belki biraz iyi gelir....

aren canısmetden ötesi olmuyor.. bende çok umutsuzum bu aşılamadan kötü bir duygu anlıyorum netten pozitif düşünce ile ilgili yazılar oku belki biraz iyi gelir....

tşk. canım. sen daha yeni aşılama oldun seni hemen umutsuzlandırmayalım.
dediğin gibi kısmet neyaparsak yapalım. bundan sonra neyapsam die düşünüyorum.

dün KK sayfası arızalıydı. sonra geldi ama sayfa değişmişti. bu sabah düzelmiş. dün öğleden sonra değişen şekline yazılan mesajların hepsi düzelince gitti.

Canım benim kısmet naapalım ama bu kadarı bile olabildiğini gösterdi şimdi senden daha umutluyum allahın izniyle bu ara verdiğin süreçte kendiliğinden tutacak inşallah.....

arencim meldicim merakla haberlerinizi bekliyoruz , lütfen olumsuz düşünmeyin ,inşallah güzel haberleriniz alıcaz, evet kısmetden ötesi olmuyor , ne yapalım bizde hayırlı günü zamanı bekliycez , inşallah kırmızılar gelmez güzel haberleriniz alırız

günaydııınnnnn
ben geldimmmm
henüz geçmişe bakmadım.inşallah güzel gelişmeler olmuştur.
şimdi yavaş yavaş geçmişi okuyayım..

bubuşcum sen neler yapıyorsun , benim gibi beklemedesin değil mi?benim açıkcası kafam çok rahat sanki üzrimden büyük bir yük kalkmış gibi

aaa sen tatildeydin değil mi , nasıl geçti tatilin canım benim

evet cnm tatildeydim cok güzel geçti bütün dertlerimi sıkıntılarımı denize attım geldim.
inşallah güzel gelişmeler olacak artık. sizlerde neler var bakalım a.s.

evet cnm tatildeydim cok güzel geçti bütün dertlerimi sıkıntılarımı denize attım geldim.
inşallah güzel gelişmeler olacak artık. sizlerde neler var bakalım a.s.

bende hasretle tatile gitmeyi bekliyorum daha 2,5 hft varrrr benneyaptımki
tatilinin güzel geçtiğine çok sevindim canım , ohhhh gitsin dertler , gelsin güzellikleralkisalkisalkis

günaydın kızlar..nasılsınız? ben doktorla konuştum hafta sonu..kürtaj olmak istemiyorum kendiliğinden düşermi beklesek dedim,kanaman olur düşer ama parça kalabilir,kanaman olsa bile kürtaja alırım dedi..ama 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi..çarşambaya sözleşmiştik ama ben bugün gitmeye karar verdim..alır belki....çünkü kanamam lekelenmeden ileri geçmedi..çoğalmıyo..beklemenin bi anlamı yok.içimde sönmüş bi keseyle yaşıyorum....
bu arada hepinize destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim....nasipten öte yol olmazmış,daha gerçek ne denilebilirki...can sağlığı olsun...

canım benim zor biliyorum ama canın sağolsun. biz neyparasak yapalım kısmet değilse olmuyor. bunun sorun olup olmaması ile de alakası yok. bu tedaviler aşılamalar tüp bebekler sadece vesile oluyor. kısmet şans işte. inşallah umarım bizlerde bu şansı yakalarız bugün.

kızlar moralim çok ama çok bozuk. yine olmadı sanırsam. adet olmak üzereyim. ağlamak istiyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…