merhaba kızlar..doktora gittim bugün,kesenin içinde bebek var ama kalbi atmıyo.....keseninde boyutu küçülmüş..doktor sonlandırmak en mantıklısı dedi..kese yeni göründü,biraz beklesek dedim doktor bozuldu..benim kararım bu siz düşünün madem dedi...neyse pazartesi yada salı başka bi doktra gidip aldırcam..hayırlsı olsun dedim napalım..........bebek işini hayatımdan çıkarmaya karar verdim bi süre..yani tedaviye gitmycem..sizin sonuçlarınız için yanınızdayım:) arada bakarım..kendinize iyi bakın...
kızlar günaydınn...,
ben bugün regl olacak gibi belirtim başladı hadi bakalım hayırlısıç aren lütfen belirtilerinin yazarmısın hayatım. şimdi hekesin umudu biziz ama benim kendimden umudum yok.. aren haber bkliyorum...
sevgiler.......
meldi canım moralim çok bozuk umutsuzum olmadı sanırsam. aşılama olduğum günden bugüne kadar kasıkalrımda karnımda anlam veremediğim sürekli bir dolgunluk basınç hissi, ara ara sancı ve kasılmam oluyordu ve aşılamadan itibaren 11 gün yaşadım bunu ama bugün hepsi kesildi. şimdi adet belirtilerim başladı. benim adetten bir iki gün önce kremsi sulu akıntım ve bulantım olur bugün de bunu yaşıyorum. erken bile regl olabilirim.
aren canısmetden ötesi olmuyor.. bende çok umutsuzum bu aşılamadan kötü bir duygu anlıyorum netten pozitif düşünce ile ilgili yazılar oku belki biraz iyi gelir....
merhaba kızlar..doktora gittim bugün,kesenin içinde bebek var ama kalbi atmıyo.....keseninde boyutu küçülmüş..doktor sonlandırmak en mantıklısı dedi..kese yeni göründü,biraz beklesek dedim doktor bozuldu..benim kararım bu siz düşünün madem dedi...neyse pazartesi yada salı başka bi doktra gidip aldırcam..hayırlsı olsun dedim napalım..........bebek işini hayatımdan çıkarmaya karar verdim bi süre..yani tedaviye gitmycem..sizin sonuçlarınız için yanınızdayım:) arada bakarım..kendinize iyi bakın...
bubuşcum sen neler yapıyorsun , benim gibi beklemedesin değil mi?benim açıkcası kafam çok rahat sanki üzrimden büyük bir yük kalkmış gibi
aaa sen tatildeydin değil mi , nasıl geçti tatilin canım benim
evet cnm tatildeydim cok güzel geçti bütün dertlerimi sıkıntılarımı denize attım geldim.
inşallah güzel gelişmeler olacak artık. sizlerde neler var bakalım a.s.
günaydın kızlar..nasılsınız? ben doktorla konuştum hafta sonu..kürtaj olmak istemiyorum kendiliğinden düşermi beklesek dedim,kanaman olur düşer ama parça kalabilir,kanaman olsa bile kürtaja alırım dedi..ama 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi..çarşambaya sözleşmiştik ama ben bugün gitmeye karar verdim..alır belki....çünkü kanamam lekelenmeden ileri geçmedi..çoğalmıyo..beklemenin bi anlamı yok.içimde sönmüş bi keseyle yaşıyorum....
bu arada hepinize destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim....nasipten öte yol olmazmış,daha gerçek ne denilebilirki...can sağlığı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?