merhaba arkadaşlar..geçmişi okumadım,umarım herkes iyiydir...ben bi profa gittim cuma günü ve çok küçük bi oluşum gördü,ama kese diyemedi.önceki ameliyat raporumu okudu ve çok ümitsiz konuşmuştu..normal bi gebeliğin olmaz falan dedi...pazartesi tekrar gel dedi..ancak bugün kanamam başladı..aradım düşük yada dış gebelik yarın anlarız dedi..güzel bi rüyadan uyandım..hayırlısı..kendinize iyi bakın..
merhaba kızlar..nasılsınız?doktora gittim ve keseyi gördü..rahimde hemde..Allahtan..ama kalp atımını duymam lazımdı ama duyamıyorum dedi bu sefer..cuma tekrar gitcem..kanamam azaldı.düşük riskin var dedi.doktorların dediği zamanla bebeğin zamanı uymuyo:) ilk zamanda hormonu çok salgılamış olabilir dedi.tutunabilmek için çabalamış yazık:) şimdi;eğer düşersede Allahtan..bi sıkıntım yok..hayırlısını diliyorum hepimiz için..muhabbetinizi çok özledim ama çok giremiyorum..öpüyorum sizleri..
merhaba kızlar..doktora gittim bugün,kesenin içinde bebek var ama kalbi atmıyo.....keseninde boyutu küçülmüş..doktor sonlandırmak en mantıklısı dedi..kese yeni göründü,biraz beklesek dedim doktor bozuldu..benim kararım bu siz düşünün madem dedi...neyse pazartesi yada salı başka bi doktra gidip aldırcam..hayırlsı olsun dedim napalım..........bebek işini hayatımdan çıkarmaya karar verdim bi süre..yani tedaviye gitmycem..sizin sonuçlarınız için yanınızdayım:) arada bakarım..kendinize iyi bakın...
hosbulduk cnm. hadi bakalım az kaldı cok heyecanlıyım sizin adınıza.allahım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür.Hoşgeldin bubuş
bende hasretle tatile gitmeyi bekliyorum daha 2,5 hft varrrr benneyaptımki
tatilinin güzel geçtiğine çok sevindim canım , ohhhh gitsin dertler , gelsin güzellikleralkisalkisalkis
kızlar moralim çok ama çok bozuk. yine olmadı sanırsam. adet olmak üzereyim. ağlamak istiyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorum.
kızlar merhaba..aren ve meldi sonuçlarınız nezaman belli oluyor?
kızlar regl oldum malesef. hiç şaşmadı. gecikme falan olmadı tam günümde oldum.
bidahaki sefere inşallah canım,sabırla beklicez yapcak bişey yok..
canım benim günaydın , aşılama ilgili olan inancım keskin bir şekilde netleşiyor , oran çok çok düşük malesef , ne yapalım bizde sabırla beklicez , ben inanıyorum ki sabretsek bebişlerimiz bize gelicek , geçmiş olsun canım , üzülme demek saçma ama kendini çok yıpratma olurmu
kızlar regl oldum malesef. hiç şaşmadı. gecikme falan olmadı tam günümde oldum.
cnm yıpratma kendini çok yıkıcı ben 2. de o kadar olacağına inanmıştımki adet olduğumu görünce ters psikoloji cok sakin davrandım ama içimin yandığını hissettim o an.
sonra dedimki henüz zamanı değil demekki. allah ne zaman ol derse o zaman olacak.
sonra bi haber aldım gecenlerde içimde bi ışık yandı. cok yakın arkadaşımın kuzeninin eşi 8 yıldır bekliyorlar hiç hamilelik oluşmamış şimdiye kadar ankaraya geldiklerinde cok sohbet ettik onlarında denemediği şey kalmamış. buraya gelip yaklaşık 5 milyar harcayıp tüp bebek yaptırdılar. olmadı sonra gittiler maddi açıdan toparlanıp tekrar yaptıracaklardı.
sonra hamile kaldı kendiliğinden 3 aylıkken düştü bebek. şimdi yeni haberini aldım 7 haftalık hamileymiş. yani olacağı varsa hiçbişey önünde engel değil. rabbimin takdiri.
sizlerede umut olsun ne mucizeler yasanıyor.:teselli:
canm allah sabrını veriyor..
yoksa nasıl başa çıkarız yaşamla, hastalıklar, ölümler..
3 ay çabucak gecer, kendine yeni bir uğraş bul mesela ewin dekorasyonu değiştir eşyaların yerini değiştirmek bile ewin havasını değiştir.. ben bu ay da olmazsa 3. aşilamaya hemen geçmek istemiyorum. bir süre dinlenicem kendimi yeniliicem, çünkü 3 aşilama sonra doktorum tüp bebek diyor. tüp bebek fikri nedense beni ürkütüo, sanki tüp bebekte olmzsa iyice ümidimi yitirecekmişim gibi geliyor.
AREN cim kendini yıpratma..bizim elimizde olan bişey değil maalesef...eşinle bi arada olsan doğal yolla olacak belkide..ve ben öyle olacağını düşünüyorum..aşılamayla denk gelmeyen doğal yolla denk gelebiliyo..bunu kendim yaşadım biliyosun.eşinle bi arada olma imkanın varsa tüp bebeğe falan geçme derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?