Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlarr..
bubuş hoşgeldin, tatilinin güzel geçmesine sevindim bende haftaya çıkıcam inşallah
bu sabah doktora gittim adetimin 14. günü bugün sağda 20 mm. çapında yumurta var dedi, perşembe sabahı gel bakalm biraz daha büyümüşse cumartesi aşilama yaparız dedi. yaani yine adetim 19. gününe denk gelio aşilama. kafama takılıo sizce bu normal mi?

cnm tatilde en çok seni merak ettim. güzel gelişmeler oldumu diye. kızların sonucuna yetiştim allahtan.

topluca yazdıkların için şunu söyliycem. sadece şükret kendiliğinden hamile kalabildiğin için. sağlıklı bir sperm döllememiş olabilir, sağlıklı bir yumurta olmamış olabilir. zaten ücut sağlıksız gebelik oluştuğunda onu atmaya çalışıyor. hayırlısı buymuş demekki.
bence bu sana bi işaretti bak kendiliğindende olabiliyor umudunu kaybetme diye.
tabiki ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama şunu düşün sağlıksız gebelik devam edip allah vermesin sakat çocuğun olsa dahamı az üzülecektin. her şerde bir hayır vardır.
gördüğüm kadarıyla sen dirençlisin. cnm kendine iyi bak.dualarım seninle:

Hoşgeldin bubuş
hosbulduk cnm. hadi bakalım az kaldı cok heyecanlıyım sizin adınıza.allahım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür.

bende hasretle tatile gitmeyi bekliyorum daha 2,5 hft varrrr benneyaptımki
tatilinin güzel geçtiğine çok sevindim canım , ohhhh gitsin dertler , gelsin güzellikleralkisalkisalkis

2.5 hafta dediğin neki cnm cabucak gecer. inş. sende güzel bir tatil geçirip dinlenip dönersin.:1hug:

kızlar moralim çok ama çok bozuk. yine olmadı sanırsam. adet olmak üzereyim. ağlamak istiyorum ama işyerindeyim ağlayamıyorum.

off yaaa canım benim o kadar iyi anlıyorumki seni , wc git birazda olsa rahatla , çünki insan patlayacak gibi oluyor , bu ilk şoku atlatınca hastalansan bile biraz daha rahat oluyorsun ama belki değildir örneklerini duyduy çünkü ,

kızlar merhaba..aren ve meldi sonuçlarınız nezaman belli oluyor?

canım aslında test yapsak şimdi belli olur çünkü aşılamanın 14.günü bugün, 29 haziranda olduk aşılamayı. ama benim regl belirtielrim başladı onun için test yapmayı düşünmüyorum bekleyeceğim. geçen sefer aşılamanın 17.günü regl olmuştum.

kızlar regl oldum malesef. hiç şaşmadı. gecikme falan olmadı tam günümde oldum.

canım benim günaydın , aşılama ilgili olan inancım keskin bir şekilde netleşiyor , oran çok çok düşük malesef , ne yapalım bizde sabırla beklicez , ben inanıyorum ki sabretsek bebişlerimiz bize gelicek , geçmiş olsun canım , üzülme demek saçma ama kendini çok yıpratma olurmu

bidahaki sefere inşallah canım,sabırla beklicez yapcak bişey yok..

ilkinde daha çok üzülmüştüm. insan alışıyor yavaş yavaş olumsuzluklara malesef. neyapacağıma karar vermem lazım. 1-2 ay kendi haline bırakıp sonra tüp bebekmi yapsam.

kızlar regl oldum malesef. hiç şaşmadı. gecikme falan olmadı tam günümde oldum.

cnm yıpratma kendini çok yıkıcı ben 2. de o kadar olacağına inanmıştımki adet olduğumu görünce ters psikoloji cok sakin davrandım ama içimin yandığını hissettim o an.
sonra dedimki henüz zamanı değil demekki. allah ne zaman ol derse o zaman olacak.

sonra bi haber aldım gecenlerde içimde bi ışık yandı. cok yakın arkadaşımın kuzeninin eşi 8 yıldır bekliyorlar hiç hamilelik oluşmamış şimdiye kadar ankaraya geldiklerinde cok sohbet ettik onlarında denemediği şey kalmamış. buraya gelip yaklaşık 5 milyar harcayıp tüp bebek yaptırdılar. olmadı sonra gittiler maddi açıdan toparlanıp tekrar yaptıracaklardı.
sonra hamile kaldı kendiliğinden 3 aylıkken düştü bebek. şimdi yeni haberini aldım 7 haftalık hamileymiş. yani olacağı varsa hiçbişey önünde engel değil. rabbimin takdiri.

sizlerede umut olsun ne mucizeler yasanıyor.:teselli:

evet öyle canım. bu mucizeleri bizde yaşayacakmıyız acaba bu konuda artık umutsuzum. aradım randevu aldım bir kontrole gideyim kistik bir durum var mı bir de ne diyor.

günaydın arkadaşlar..dün size yazdıktan sonra hemen gittim.muayene oldum.kese büyümüş dedi ama kalp atmıyo.kesenin yanında ikinci bi kese oluşumu gördüm,ikiz başlamış olabilir baştan dedi.profösör o oluşumu kanama olarak görmüştü..neyse..bayılttılar beni. 3 gibi aldılar bebeği.15 dk.da çıkmışım..hiçbir ağrım olmadı çok şükür,,işlem sonrasıda sanki hiç böyle bişey yaşamamış gibiydim..1 gece yat dedi doktor ama ben çıkmak istedim.akşam çıktık eve geldik ve çok tuhaf;çarşıdan gelmiş gibiydim..yemek hazırladık eşimle,yedik...bendemi bi tuhaflık var acaba,yada dayanma gücü denen şey bumu bilmiyorum..3 ay korunacakmışım..korunmak:) ne komik bi laf bizim için...neyse dediğini yapcaz artık..tekrar uğrarım..

AREN cim kendini yıpratma..bizim elimizde olan bişey değil maalesef...eşinle bi arada olsan doğal yolla olacak belkide..ve ben öyle olacağını düşünüyorum..aşılamayla denk gelmeyen doğal yolla denk gelebiliyo..bunu kendim yaşadım biliyosun.eşinle bi arada olma imkanın varsa tüp bebeğe falan geçme derim ben..

canm allah sabrını veriyor..
yoksa nasıl başa çıkarız yaşamla, hastalıklar, ölümler..
3 ay çabucak gecer, kendine yeni bir uğraş bul mesela ewin dekorasyonu değiştir eşyaların yerini değiştirmek bile ewin havasını değiştir.. ben bu ay da olmazsa 3. aşilamaya hemen geçmek istemiyorum. bir süre dinlenicem kendimi yeniliicem, çünkü 3 aşilama sonra doktorum tüp bebek diyor. tüp bebek fikri nedense beni ürkütüo, sanki tüp bebekte olmzsa iyice ümidimi yitirecekmişim gibi geliyor.

BUBUŞ hoşgeldin canım..tatil nasıldı?bende bu hafta sonu gidiyorum.dinlenmeye ihtiyacım var.bi plan yaptınmı tedavi için?

haklısın canım..yoksa insan olmazdık değilmi..acaba şoktamıyım hala diye düşünüyorum.ben 2. aşılamayı hiç istememiştim.eşimle konuştuk,kışa doğru yaptıralım ikinciyi dedim,o çok ısrar etti,doktorun dediğinden çıkmayalım diye gitmiştim,neyseki gerek kalmamıştı..ama sonu güzel olsun..bencede 3.yü sonbaharda falan yaptırabilirsin..ara vermek mantıklıymış gerçekten.çünkü o arada hamile kalınabiliyo:) inşallah sanada böyle bi mucize denk gelir..

bende 1-2 ay beklemeyi düşünüyorum. nasılolsa yaz tatili eşim rahat gelebilir. geldiğindede 1 hafta falan kalır. tüp bebek lafını ağzıma ala ala oraya doğru gideceğim galiba. en iyisi bir süre düşünmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…