meldi nasıl gidiyor?
aren canım benim bir aşamayı daha alattık diye bakıcaz olaya başka çaremiz yok.ben ikinci çtlatma iğneside oluyorum ya regliyi geciktitiryor ondan henüz olmadım. ama patlıyacak gibiyim...benim test günüm yarın . yarın da tatile gidiyoruz. reglide olcam, hem hayal kırıklığı bir de regliyken tATİLE GİDİP BIRAK ÜZÜLMEYİ BİR KENARIYA O HALDE TATİLE GİTMEK ZORUNDAYIM. ABLAMLARLA YAPILAN ORTAK PROGRAM ZORUNLULUĞU. GÜÇLÜ OLUCAZ BAŞKA ÇARE YOK. SANA BİR ŞEKİLDE SONUCU BİLDİRİCEM...
canım arenin sonucunu merak ettim o yüzden böyle iki arada bir derede girdim.bende regi olucak gibiyim...bütün belirtileri yaşıyorum... Bakalım size sonuç bildircem..
BUBUŞ hoşgeldin canım..tatil nasıldı?bende bu hafta sonu gidiyorum.dinlenmeye ihtiyacım var.bi plan yaptınmı tedavi için?
canım arenin sonucunu merak ettim o yüzden böyle iki arada bir derede girdim.bende regi olucak gibiyim...bütün belirtileri yaşıyorum... Bakalım size sonuç bildircem..
günaydııınnnnn
ben geldimmmm
henüz geçmişe bakmadım.inşallah güzel gelişmeler olmuştur.
şimdi yavaş yavaş geçmişi okuyayım..
günaydın kızlar..nasılsınız? ben doktorla konuştum hafta sonu..kürtaj olmak istemiyorum kendiliğinden düşermi beklesek dedim,kanaman olur düşer ama parça kalabilir,kanaman olsa bile kürtaja alırım dedi..ama 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi..çarşambaya sözleşmiştik ama ben bugün gitmeye karar verdim..alır belki....çünkü kanamam lekelenmeden ileri geçmedi..çoğalmıyo..beklemenin bi anlamı yok.içimde sönmüş bi keseyle yaşıyorum....
bu arada hepinize destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim....nasipten öte yol olmazmış,daha gerçek ne denilebilirki...can sağlığı olsun...
hosbulduk bitanem. tatil güzeldi cok gezdim. birazcık yaramazlık yaptım ama deniz kenarında falan rüzgardan bişey anlamıyosun ya o yüzden sigarayı biraz kacırdım. sonrada dikkat edince ne oldu sanki amaan bosver dedim kendi kendime.
sende bol bol gez kafanı dağıt. bosver yasadıkların geride kalsın. en azından bir süre
masallah diyorum sana. ne güzel atlattın bak bu süreci.
yani allah kısmet etseydi ikizin olacaktı haa düşünmesi bile cok hoş.
cnm allah sabrını veriyor. bu durumuna isyan etme rabbim seni ödüllendirir inşallah.
bende hala bekliyorum cnm bu ayda normal günümde yumurtladım. ilişkide birbirimiz bulduğumuz sürece oldu bilmiyorumkismile
bakalım kışa kadar bekleme kararı aldık eşimle.allahtan hayırlısı cnm.
Çok geçmiş olsun canım şimdi sırada bekleyen ve gelip sende kalacak olan bebiş gelsin bakalım onu bekliyoruz bizde......Mutlaka olacak allahın izniyle
günaydın aren bende yeni katıldım aranıza. aşılamamı yaptırdın. belli oldumu bende 5 temmuzda yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı kaç gün sonra belli olur acaba kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?