Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aren canım benim bir aşamayı daha alattık diye bakıcaz olaya başka çaremiz yok.ben ikinci çtlatma iğneside oluyorum ya regliyi geciktitiryor ondan henüz olmadım. ama patlıyacak gibiyim...benim test günüm yarın . yarın da tatile gidiyoruz. reglide olcam, hem hayal kırıklığı bir de regliyken tATİLE GİDİP BIRAK ÜZÜLMEYİ BİR KENARIYA O HALDE TATİLE GİTMEK ZORUNDAYIM. ABLAMLARLA YAPILAN ORTAK PROGRAM ZORUNLULUĞU. GÜÇLÜ OLUCAZ BAŞKA ÇARE YOK. SANA BİR ŞEKİLDE SONUCU BİLDİRİCEM...

canım inşallah seninki olumlu olur, olumsuz olsada tatildesin tadını çıkar kafana takmamaya çalış. bize de haber ver seni merak edeceğiz. sen bugün test yapacaksın sanıyordum.

canım arenin sonucunu merak ettim o yüzden böyle iki arada bir derede girdim.bende regi olucak gibiyim...bütün belirtileri yaşıyorum... Bakalım size sonuç bildircem..

test yapıp olumsuz sonucu alınca daha kötü oluyorum. Bu ay test yapmadan reglim geldiya ilkinden etkisi daha az oldu sanki. Anlamadım bubuşun dediği gibi çok soğukkanlıyım şu an dieğrinde ağlamak için yer arıyordum. Eve gidince mi kendime gelirim artık yoksa farkında olmadan olumsuzluklara mı alışıyorum sanki.

BUBUŞ hoşgeldin canım..tatil nasıldı?bende bu hafta sonu gidiyorum.dinlenmeye ihtiyacım var.bi plan yaptınmı tedavi için?

hosbulduk bitanem. tatil güzeldi cok gezdim. birazcık yaramazlık yaptım ama deniz kenarında falan rüzgardan bişey anlamıyosun ya o yüzden sigarayı biraz kacırdım. sonrada dikkat edince ne oldu sanki amaan bosver dedim kendi kendime.
sende bol bol gez kafanı dağıt. bosver yasadıkların geride kalsın. en azından bir süre

masallah diyorum sana. ne güzel atlattın bak bu süreci.
yani allah kısmet etseydi ikizin olacaktı haa düşünmesi bile cok hoş.
cnm allah sabrını veriyor. bu durumuna isyan etme rabbim seni ödüllendirir inşallah.
bende hala bekliyorum cnm bu ayda normal günümde yumurtladım. ilişkide birbirimiz bulduğumuz sürece oldu bilmiyorumkismile
bakalım kışa kadar bekleme kararı aldık eşimle.allahtan hayırlısı cnm.

canım arenin sonucunu merak ettim o yüzden böyle iki arada bir derede girdim.bende regi olucak gibiyim...bütün belirtileri yaşıyorum... Bakalım size sonuç bildircem..

cnmmm görüşemedik nasılsın??
herşeyi akışına bırak. hiç takma hasta olmıycakmıssın gibi davran. çağırma adetini gelmez olsun zaten. öldük yani her ay her ay.aaaaaalmaz:
sonucunu mutlaka yaz tatlım.kendine iyi bak.
ablanlarda inşallah moral bulurlar.herşey gönlünüzce olsun. öptm seni.:1hug:

Çok geçmiş olsun canım şimdi sırada bekleyen ve gelip sende kalacak olan bebiş gelsin bakalım onu bekliyoruz bizde......Mutlaka olacak allahın izniyle

canım bizde pazar günü çıkacağız yola..çok ihtiyacım var gerçekten..inanırmısın dün hastaneden dönerken eşime sigara aldırttım eve geldim ve yaktım bi tane:) valla tuhaf bi psikoloji ama biraz doğal davranmak lazım..kasmaktan helak olmuşuz....nasılsa 3 ay korunacakmışız....eşimle bana söylenecek en son laftı yani:))

günaydın aren bende yeni katıldım aranıza. aşılamamı yaptırdın. belli oldumu bende 5 temmuzda yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı kaç gün sonra belli olur acaba kanda

günaydın kızlarr,
meldi den haber yokmu?? yaa cok merak ediyorum.
benimde adetime 5 gün kaldı bakalım günler ne getirecek??
allah hayırlısını versin.hepimize..

silay hosgeldin aramıza

günaydın aren bende yeni katıldım aranıza. aşılamamı yaptırdın. belli oldumu bende 5 temmuzda yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı kaç gün sonra belli olur acaba kanda

canm hoşgeldin..
aşilaman hayırlı olsun 5 gün kalmış sonucu almana, inşallah olumlu sonuç alırsın canım. bende yarın 2. aşilamamı olucam inşallah hayırlısyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…