ben yakup erataya gidiyodum canım, ama bu ay tutmazsa israel aruha gidicem, bundan sonrası yakup beyi aşar, aslında çok seviyorum doktorumu ama artık bu konuda uzman birine gitmem gerek.
günaydın aren bende yeni katıldım aranıza. aşılamamı yaptırdın. belli oldumu bende 5 temmuzda yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı kaç gün sonra belli olur acaba kanda
teşekkürler landarch ama spermiyogram sonucu kötümü morfolojinin kaç olması gerekiyo sizinki nasıl mesela
merhaba kızlarr, aşilamam yarın değil cumartesi günü olacakmış
az önce çatlatma iğnesi oldum.. doktor iğneden önce progesterona bakalm dedi, anlamadım ama yine de sormadım neden bakılıo şuanda die.. neyse progesteron 6 çıktı, doktor çok güzel dedi yumurtlama başlama aşamasındasın dedi.. yinede çatlatma iğnesini yaoalım dedi..
ultrasonda da 25 mm ve 28 mm ikitane yumurtan var dedi.. 28 mm olan sanki şekli bozuluş gibi bence çatlamaya başlamış gbi geldi.. tabi doktorumun ağzından cımbızla aldığım için sormadım bile..
bu sefer içimde tuhaf hisler var sanki olacak gibi gelio
eşime de söledim ama o bana ümitlenme sakın sorna daha yıkıcı oluyo dedi
ben yine de ümitliyim, herşey allahtan..
javalin82 aramıza hoşgeldin..
doktor tüp bebek dedi diye hemen gidip yaptırmayın bence, birkaç doktora daha danış ve özellikle tüp bebek merkezi ile alakası olmayan bir merkeze gidin derim ben. benm başıma geldi çünkü.. bünyesinde tüp bebek ünitesi olan özel bir hastanin kadın doğum uzmanı adetin 3. günü bakılan fsh değerinin 11 çıkması (aylar sonra öğrendik ki bir karışıklık olmuş o hormon değeri bana ait değilmiş) sonucu tüp bebek yapın yoksa menepoza girebilirsiniz her an demişti. aylar sonra ortaya çıktı ki o değer yanlışmış aksine yaşım 29 olmasına rağmen hormon değerlerim dha genç..ewet tüp bebek yaptırabilirim ama en az üç negatif aşilama birkaç ay ara sonunda zaten yaşım 30 u geçer fazla vakit kaybetmeye gerek yok.
meldi den haber yok değil mi hala.. içimden bir his meldi hamile diyor hadi inşallah
3 günlük yazılar kayboldu.
neyse kızlar meldi ne zman dönecekti 1 hafta değilmiydi tatili.
ne oldu bi türlü öğrenemedik.
bubuş sen yoktun meldi geldi. test yapmış pozitif çıkmış ama daha sonra düşük yaşamış. böyle canımız sıkıldı sabah. çok üzüldüm.
ben burdayım aren,
ben de dün test yaptırdım 9. gün olmasına rağmen. benimki de negatif çıktı. artık inandırdım kendimi hamile olmadığıma((
iyi geceler kızlar bu saattee imse yok tabiki. eve geldim ya fırsat buldukça giriyorum...kanamam normalden çok farklı rahim duvarı iyice kalınaşmış demekki kıvamıda rengi çok koyu, çamur gibi sanki...
canm aşilamadan sonra doktr progestan verdi mi?
iyi geceler kızlar bu saattee imse yok tabiki. eve geldim ya fırsat buldukça giriyorum...kanamam normalden çok farklı rahim duvarı iyice kalınaşmış demekki kıvamıda rengi çok koyu, çamur gibi sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?