Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben yakup erataya gidiyodum canım, ama bu ay tutmazsa israel aruha gidicem, bundan sonrası yakup beyi aşar, aslında çok seviyorum doktorumu ama artık bu konuda uzman birine gitmem gerek.

merhaba ben de yakup beye gidiyorum çatlatma iğnesiyle olmadı.
şimdi ne yapacağız bilmiyorum aşılamaya geçer mi acaba yakup bey?
aşılama da başka birini mi öneririsiniz

günaydın aren bende yeni katıldım aranıza. aşılamamı yaptırdın. belli oldumu bende 5 temmuzda yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı kaç gün sonra belli olur acaba kanda

merhaba hoşgeldin.
benim 2.aşılamamdı regl oldum. ben aşılamanın 15.günü regl oldum. genelde 12 gün sonra falan belli olur.

herkese iyi günler bende sizi uzun süredir takip ediyorum ama bi türlü yazıp ulaşamadım.banada fikir veririseniz çok sevinirim.3 yıllık evliyiz ama bebiş olmuyo 1 yıl korunduk.doktora baş vurduk bende pko var ama en birinci safhasındaymış hiç adetim gecikmez kilom da normal hatta zayıf bile denebilir eşime spermiyogram testi yapıldı 40 milyon sperm var %35 hızlı hareketli %30 hareketli ama morfolojisi %6 doktor direk tüp bebek dedi. ama ben kararrsızım ne öneririsiniz sizin tavsiye edebileceğiniz bişey varmı tek çare tüp bebek mi şimdiden teşekkür ederim cvp larınız için.

merhaba kızlarr, aşilamam yarın değil cumartesi günü olacakmış
az önce çatlatma iğnesi oldum.. doktor iğneden önce progesterona bakalm dedi, anlamadım ama yine de sormadım neden bakılıo şuanda die.. neyse progesteron 6 çıktı, doktor çok güzel dedi yumurtlama başlama aşamasındasın dedi.. yinede çatlatma iğnesini yaoalım dedi..
ultrasonda da 25 mm ve 28 mm ikitane yumurtan var dedi.. 28 mm olan sanki şekli bozuluş gibi bence çatlamaya başlamış gbi geldi.. tabi doktorumun ağzından cımbızla aldığım için sormadım bile..
bu sefer içimde tuhaf hisler var sanki olacak gibi gelio
eşime de söledim ama o bana ümitlenme sakın sorna daha yıkıcı oluyo dedi
ben yine de ümitliyim, herşey allahtan..

javalin82 aramıza hoşgeldin..
doktor tüp bebek dedi diye hemen gidip yaptırmayın bence, birkaç doktora daha danış ve özellikle tüp bebek merkezi ile alakası olmayan bir merkeze gidin derim ben. benm başıma geldi çünkü.. bünyesinde tüp bebek ünitesi olan özel bir hastanin kadın doğum uzmanı adetin 3. günü bakılan fsh değerinin 11 çıkması (aylar sonra öğrendik ki bir karışıklık olmuş o hormon değeri bana ait değilmiş) sonucu tüp bebek yapın yoksa menepoza girebilirsiniz her an demişti. aylar sonra ortaya çıktı ki o değer yanlışmış aksine yaşım 29 olmasına rağmen hormon değerlerim dha genç..ewet tüp bebek yaptırabilirim ama en az üç negatif aşilama birkaç ay ara sonunda zaten yaşım 30 u geçer fazla vakit kaybetmeye gerek yok.

meldi den haber yok değil mi hala.. içimden bir his meldi hamile diyor hadi inşallah

canm açıkçası sperm testi üç dört kez yapıldı ama her seferinde spermler iyi erkeğe yönelik herhangi bir tedavi gerekmiyor denildi. Evdeki farklı farklı lab. farklı sistemlerle yapılmış tahlillere bakarım bende merak ettim morfolojiyi şimdi. Benim kaynımda geçen yıl sperm yok denecek kadar az dediler.Varokosel ameliyatı oldu. Ameliyattan 2 ay sonra eltim hamile kaldı, Kullandığı ilaçların 2. kutusuna geçmeden gerek kalmadı. onlara göre bu işin sırrı arı sütündeymiş, bende eşime aldım 1 kavanoz bitirdi bakalm cumartesi günü ortaya çıkacak spermlerin durumu

teşekkürler landarch ama spermiyogram sonucu kötümü morfolojinin kaç olması gerekiyo sizinki nasıl mesela

merhaba javalin. bence eşinin sperm sonucu o kadar ktü değil. morfoloji 56 yı dr lar artık normal olarak değerlendiriyor. neden sana direk tüp bebek dediler anlamadım açıkçası. başka bir sorunmu gördüler. pko var diye mi acaba.

canım inşallah pozitif olur bu sefer. benim ilk dr um çatlatma iğnesini yumurtalar 20,3mm ve 21,5 mm iken, 2.aşılamada ise 18mm ile 19 mm iken vurdurdu. genelde 18-22 arası vurduruyorlar. 25 mm ve 28 mm bana çok büyük geldi.
bende meldiyi çok merak ettim. bizi merakta bıraktı.
bende bugün doktora gittim benim dr um tatildeymiş merkezdeki dieğr doktor baktı neyseki kistik bir durum falan yokmuş korkuyordum.

3 günlük yazılar kayboldu.
neyse kızlar meldi ne zman dönecekti 1 hafta değilmiydi tatili.
ne oldu bi türlü öğrenemedik.

3 günlük yazılar kayboldu.
neyse kızlar meldi ne zman dönecekti 1 hafta değilmiydi tatili.
ne oldu bi türlü öğrenemedik.

bubuş sen yoktun meldi geldi. test yapmış pozitif çıkmış ama daha sonra düşük yaşamış. böyle canımız sıkıldı sabah. çok üzüldüm.

bubuş sen yoktun meldi geldi. test yapmış pozitif çıkmış ama daha sonra düşük yaşamış. böyle canımız sıkıldı sabah. çok üzüldüm.

AAAAAA
gerçektenmi çok üzüldümm yaaaa tamda oldu derken allahın işi işte diyecek bişey yok. hayırlısı. ufff yaa bu ay cok umutluyudum ben ondan.

ben burdayım aren,
ben de dün test yaptırdım 9. gün olmasına rağmen. benimki de negatif çıktı. artık inandırdım kendimi hamile olmadığıma ((

ben burdayım aren,
ben de dün test yaptırdım 9. gün olmasına rağmen. benimki de negatif çıktı. artık inandırdım kendimi hamile olmadığıma ((

canım hayırlısı olsun. aşılamanında normal yoldan çok farkı yok. sadece birazcık o da azıcık şans artıyor. aşılama yaptırınca çok umut bağlıyoruz olmayıncada üzüntüsü normal yolla olmamasından daha fazla oluyor malesef. kısemtse zaten hertürlü oluyor. zamanı gelince inşalalh hepimizin olacak.

iyi geceler kızlar bu saattee imse yok tabiki. eve geldim ya fırsat buldukça giriyorum...kanamam normalden çok farklı rahim duvarı iyice kalınaşmış demekki kıvamıda rengi çok koyu, çamur gibi sanki...

iyi geceler kızlar bu saattee imse yok tabiki. eve geldim ya fırsat buldukça giriyorum...kanamam normalden çok farklı rahim duvarı iyice kalınaşmış demekki kıvamıda rengi çok koyu, çamur gibi sanki...

canm aşilamadan sonra doktr progestan verdi mi?

canm aşilamadan sonra doktr progestan verdi mi?

günaydın
bana ilk aşılamada dr vermişti. 2.aşılamayı yapan dr birşey vermemişti.
bildiğim kadarıyla meldide kullanmadı. o aşılamadan 1 hafta sonra çatlatma iğnesi vuruldu tekrardan. o da düşüğü engellemek içinmiş.

canım sen en zaman gideceksin doktora. kanaman bitince mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…