Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler kızlar bu saattee imse yok tabiki. eve geldim ya fırsat buldukça giriyorum...kanamam normalden çok farklı rahim duvarı iyice kalınaşmış demekki kıvamıda rengi çok koyu, çamur gibi sanki...

cnm cok uzuldum gercekten. ama biliyosun ki herşerde bir hayır vardır. bu da başka şeylere sebep olur belki. kimbilir.
dr unla görüştünmü o ne diyor?
:1hug:

arencim canım merhaba nasılsın, yoğunluktan giremiyorum pek.
ya ben hala hastalanmadım , dün test yaptım fakat hiçbişey yok, bıktım artık reglinin geç kalmasından, sıkındım artık , biran önce olmak istiyorum , tatilde birde onu çekmek istemiyorum, offf çok sinir bozucu

canm idrar testi mi yaptin? idrar testleri artık güvenim yok.. canm adet gecikmen varsa vakit kaybetmeden doktora git. kanda gebelik olmadığı anlaşıldıktan sonra adet söktürücü verebilir doktor. geçen ay ben adet günümde doktora gittim önce gebelik varmı yokmu diye baktı olmadığı anlaşıldıktan sonra adet söktürücü verdi.

tatile gitmeden önce doktora git. Bazen böyle gecikmeler strestende olabiliyor. Yada kullandığımız ilaçlardan. Ne zaman gidiyrosun tatile.

inan dr gitmek içimden gelmiyor, dr düşündükçe stres basıyor, idrar testi yaptım , hiçbir şey çıkmadı, regl iyle ilgilide hiç bir belirti yok, ne gögüslerimde ne kasıklarımda , belimde hiçbir yerde bişey yok , offff çok sıkıldım offf, dr gitmeden söktürücü kullansammı acaba?

tatile gitmeden önce doktora git. Bazen böyle gecikmeler strestende olabiliyor. Yada kullandığımız ilaçlardan. Ne zaman gidiyrosun tatile.

canım 28 den sonra yokum, bu ay hiç düşünmemişdim bile , reglliden birkaç gün önce fark etmişdim yaklaştığını , bekarken yaşamazdım böyle şeyler, ne olduysa kadın olduktan sonra oldu

nasıl yaanii? doktora gitmeden kanda gebeliğe baktırmadan adet söktürücü kullanmak mi?
canm baari sabah erkenden ilk idrarla en yakın sağlık ocağında idrar testi yaptır

cnm saçmalama. dr a gitmeden söktürücü alınırmı biz her ay hamilelik bekleyen insanlarız riske atılırmı sen birde burda ne örnekler görüyosun. yapma sakın öyle bişey.
bak benimde bugünde olmazsam artık gecikmeye başalamış olacak ama söktürücü kullanmak taraftarı değilim geciksede kendiliğiden olur nasılsa. ilaçlar stres gecikmesi cok normal.takma kafana biraz rahatla. ha bu arada testlerede hiç güvenmiyorum bende

bubus ve kekecb inşallah hamilesinizdir..
idrar testlerine güvenmiyorum ama her seferinde de yapmalı çünkü en ucuz ve hızlı yöntem..
bubuş adetin geciktiği ise idrar testi yap negatif ise doğruluğunu önemseme çünkü genelde ilk zamanlar idrarda çıkmıo, ama eğer pozitif ise bunu erkenden öğrenmek her bakımdan çok önemli..

canım 28 den sonra yokum, bu ay hiç düşünmemişdim bile , reglliden birkaç gün önce fark etmişdim yaklaştığını , bekarken yaşamazdım böyle şeyler, ne olduysa kadın olduktan sonra oldu

canım kendi kendine sakın birşey kullanma.
Benim gebeliğim sonlandırılmadan önce ne evlendikten sonra nede önce adetlerim kesinlikle şaşmazdı. 26 güne bir mutlaka olurdum. Ama şimdi değişiyor. Genelde ortalama 28 gün sürmekle beraber bazen nadirde olsa 32 günde bir olduğun bile oldu bu 1 senedir. Adet miktarım değişti. önceden adet öncesi lekelenmem olmazdı. şimdi olmadan önce biraz lekelenmem oluyor 6-7 saat sonra adetim tam sökülüyor ve kısa sürüyor sonra yine yerini lekelenmeye bırakıyor.ve ne yumurtlama dönemini ne adet olacağımı hiçbirşey anlamazdım belirtim olmazdı. şimdi hem yumurtlama dönemi olsun hem adet olacağım zaman hemen anlıyorum. Karnımda kasığımda belli dönemlerde dolgunluk basınç hissi falan oluyor değişik birşey. Acaba bir sorun varmı diye ara ara düşünmüyor değilim. Bir ara endometriozis olabileceğim bile aklıma geldi.. Ama dr lar birşey yok diyor. Demekki zamanla vücut dengesi değişiyor. anlamdım yani.

yok canım benim ya dediğime bakmayım , yapmam öyşe bişey , ne yapalım beklerim en fazla elbet sonunda olucaktır değilmi , , test yaptığım halde herhangi birşey vardır diye yeşil çay bile içmiyorum 3 günden beri .

canım inşallah hastalanmazsında senden güzel haberleri alırız , benim ekndimden hiç ümidim yok çünki

evet canım ya o kadar değişdiki herşey kendi vucudumu tanıyamıyorum artık ,mesela gögüslerim çok köüt şişerdi ağrılar olurdu ama şimdi bişey yok , demek ki bu ay hiç yumurtlamadım o nedenle hiçbişey yok,belkide arka arkaya aşılama yaptırmak vucudu çok yordu, rahim falan anca toparlanıyor o nedenle belkide , herşey olabilri değilmi

tabii ki canım. olumsuzunu düşünme. normal bir gecikmedir. kendini dinleme.
senin kaçgün gecikti ki hemen ilaç falan alayım diyorsun.

bubuş belki bize güzel haber verirsin. kaç gün geçti.

kızlar aklıma ne geliyro bazen biliyormusunuz. ben tüp bebek merkezinde yaptırdım 2.aşılamayı. acaba diyorum gerçekten enjekte edilen kağıtta yazıldığı kadar mı. birkere buralarda bir yerde okumuştum bir kız ankarada ünlü bir tüp bebek merkezinin aşılamada ölü olanları enjekte ettiğini yazmıştı.
saçmalıyor olabilirim yada nebileyim işte aklıma gelmedi değil.

inşallah cnm bu ara bütün falalrımda çıktı bakalım hayırlısı. ne demişler fala inanma falsızda kalma. ben henüz geciktim sayılmam cnm bugünden itibaren saymam lazım.
son 3 ayımda günlerim şöyleydi. 26nisan, 24 mayıs, 20 haziran bugün ayın 20 si hala bişey yok. hep öne gelirdi hayırlısı bakalım.
bende senin gibi düşünüyorum. varsada bir an önce öğrenmek lazım ki ona göre davranalım.

hele bi yap oklava geliyor.klava:
bekle ama stres yapma sıkma kendini.
valla cnm benimde umudum yokda işte insan hayal kurmadan edemiyor.

bubuş belki bize güzel haber verirsin. kaç gün geçti.

cnm yukarıdada yazdığım gibi henüz geçmedi sayılır yarından itibaren sayıcam gecikmemi. belki gece falan olur.

bubuş içimdeki his hamile olduğuna dair..
en son 3 gün önce bir arkadaşıma zorla test yaptırdım..
ve hamileeeee..
bugün doktor randevusu vardı

Mrb kızlar size bişey sorcam,burda sizin yazıları okuduktan sonra eşimin sonucuna baktım da,ileri hareketli yüzde 25 Diyor az mi?sizce bunu ben bilmiyordum.fikir istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…