Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inşallah pozitifi görürsün. klomen mi kullanmıştın. dieğr tarafta rahim duvaruının ince olduğunu yazmıştın. bende de aynı sorun oluyor. klomen tarzı ilaçlar yapıyormuş.

canım inşallah pozitifi görürsün. klomen mi kullanmıştın. dieğr tarafta rahim duvaruının ince olduğunu yazmıştın. bende de aynı sorun oluyor. klomen tarzı ilaçlar yapıyormuş.

progen kullandım aren. göbekten yaptık iğneyi sonra da pregnyl çatlatma iğnesi kullandım. aşılamadan sonra da doktor fitil verdi, hap şeklinde de kullanılabiliyomuş (o da progen li bişey) .
artık rahim duvarı neden ince onu bilemicem ama, aşılama tuttuysa bile düşük riski var. bi de benim işimde arazi çok fazla oluyo. artık nasıl olucak bilmiyorum.

progestan vermiştir. . normal takip yaptırdığımda kalınlık iyiydi. fakat benim 2 aşılamamda da kontrollerde inceydi. sonra artıyordu ama.

kızlar şimdi buradan bir arkadaşın hamile haberini duydum. aşılama ile olmuş çok sevindim. o da uzun zamandır bekliyor. klomenle daha önce yaptırmış olmamış. iğneliye geçmişler ilkinde olmamış sonraki ay olmuş.
benimde kafama takıldı şimdi. dr bana hiç iğne vermedi klomene cevap veriyorsun gerek yok dedi. acaba dedim iğne ile daha sağlıklı yumurtamı oluşuyor yoksa klomenede cevap veriyorsa gerçekten iğneye gerek yok mu.

canm yumoşların klomene cevap vermesi iyi birşey, klomene rağmen yumoşları büyümeyenlere iğne yapıyorlar.. iğne, klomen falan hepsi hikaye nasip herşey.. tüp bebek te şans yüksek diyorlar ama olmayınca onda da olmuo

haklısın canım. tüp bebekte bile olmayınca olmuyor. benim gittiğim merkeze giden biri vardı. 3 aşılama yaptırmış tutmamış. tüp bebek yaptırmış tutmamış. dr 1 ay ara ver adet olunca gel demiş. adet olayımda biran önce tedaviye başlayım derken hamile oldupunu öğrenmiş.
çok düşünmemek lazım ama insan yapamıyor işte. cuma günü izne ayrılıyorum. 2 haftada biraz kafamı toplarım inşallah.

Mrb aren,bende klomene cevap veriyrm ancak bu son gittigim doktor(ki bu dr dan herkes memnun,%80'i cvp aliyor)1 yıl korunmasiz çocugu olmayan hastalarima klomen vermiyrm dedi.hatta biz maddi anlamda hazir degilız klomenle başlaylım dedik.yok dedi kalite farkı var dedi,klomenle oluşan 5 yumurta puregonla oluşan 2 yumurta kadar bile olamaz dedi.hastaneden ilacı almış olsaydk,adamin çikari var derdik,ama yok.oda biliyordu il dişindan geldigimizi.(bence bu sefer bşlasan puregon olsun,bu ignelernde 2-3 cesidi var ama en iyisi puregon)ama landarchında dedigi gibi nasip

senin geçen aşılamada kaç yumurtan olmuştu canım.
kafam karıştı işte biraz. banada dr demişti ki klomende beyin uyarılarak vücudun kendi ürettiği hormonlarla yumurta gelişi sağlanır. ama iğnede ise dışardan direk hormon verilerek bu sağlanır. senin zaten yumurta gelişim sorunun yok hormon değerlerin normal. klomenle sadece istediğimiz gelişen yumurta sayısını arttırmak.
bana Amh testi de yapıldı. o da iyiydi.
şimdi iğne daha iyi diyen olunca takıldım buna.

benim üç yumurtam olustu ancak doktor ikisi yeterli deyip 3'su 16 mm iken çatlatma iğnesi yaptı'sen bence iyice araştır,bizim dr çok iyi ama bilemem yani.suda var bundan önceki dr da üniversiteden hocasını aradı,durumunuzu anlattı hiçbir şeyleri yok olmuyo,sizce neyle devam etsek(puregon,gonophen,klomen...) sonuç aliriz dedi.hocası puregon en iyisi dedi.bu bizim yanimizda gecen bi konuşma.bence araştir,kafani kariştirmak istemem ama,buRda bizim gibiler hep puregon kullanyr.karişik yazdim ama idare et

Aren, klomene cevap veriyorsan iğneye gerek yok demek doktorunun hatası bence. Tabi ki iğne daha yararlı. ben ilk doktora gittiğimde klomenin lafı bile geçmedi. garanti olsun diye progen iğneyle başlayalım dedi. yani ben hiç klomen kullanmadım. direkt iğneyle başladık. yine de doktoruna bir sor istersen, olmadı değiştirirsin. bence iğneyle denemek daha mantıklı.

güzelbir haberin mi var yoksa?

yok canım ya nerde beklemedeyim hala, ne gelen var ne giden , bana öyle geliyorki ay sonunu görecem ondan sonra hastalanıcam.
güzel haber vermek için neler vermezdim.

daha öncede bu tarz geçikme yaşadığım için dr gitmicem , beklicem

sabah gelince işe saat 9 olmasını bekledim ve aradım hemen merkezi sordum. klomenmi iğnemi onu dr durumuna göre belirliyormuş. iğne hormon takviyesiymiş. ama senin hormon değerlerin iyi, Amh sonucun iyi. olmamasının nedeni iğne yada klomen değil. aşılamada başarı şansı %20 ama olmama şansı ise %80 dedi. iğne ile gelişen folikül klomenle gelişen folikülden daha kaliteli diye birşey yok , kaldı ki folikül kalitesini sadece tüp bebekte anlayabiliriz. işte bu gibi şeyler söyledi. rahatladım biraz. mantıklıda geldi.

bubuş test yaptınmıı???

bubuş canım sen ne yaptın bir gelişme varmı?

günaydın kızlar
bubuşu bende merak ettim.

günaydın canlarımm.
hala test yapmadım hala adette olmadım. bugün 32. gün
aşılama öncesi bazen 32 gündede olduğum oluyordu. o yüzden bekliyorum. dün kasıklarımda ağrılarım vardı. gece kesin olurum diyordum ama yine bişey yok.
bekliyorum bakalım hala.allahtan hayırlısı:1hug:

bubuş bak bugün akşama kadar gelmezse eve giderken bir test al ve yarın sabah yap artık lütfen senden heyecanlıyız:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…