insan dayanamıyor değil mi landarch. ben ed dayanamayıp 9. günde kan testi yaptırdım, tabi negatif çıktı. gerçek test tarihim bu cuma bakalım. ama inan günler dakikalar geçmiyor. ya bi de negatifi gördüm ya epey bir moralim bozuldu. yenisi için cumayı beklicez bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım inşallah pozitifi görürsün. klomen mi kullanmıştın. dieğr tarafta rahim duvaruının ince olduğunu yazmıştın. bende de aynı sorun oluyor. klomen tarzı ilaçlar yapıyormuş.
progen kullandım aren. göbekten yaptık iğneyi sonra da pregnyl çatlatma iğnesi kullandım. aşılamadan sonra da doktor fitil verdi, hap şeklinde de kullanılabiliyomuş (o da progen li bişey) .
artık rahim duvarı neden ince onu bilemicem ama, aşılama tuttuysa bile düşük riski var. bi de benim işimde arazi çok fazla oluyo. artık nasıl olucak bilmiyorum.
kızlar şimdi buradan bir arkadaşın hamile haberini duydum. aşılama ile olmuş çok sevindim. o da uzun zamandır bekliyor. klomenle daha önce yaptırmış olmamış. iğneliye geçmişler ilkinde olmamış sonraki ay olmuş.
benimde kafama takıldı şimdi. dr bana hiç iğne vermedi klomene cevap veriyorsun gerek yok dedi. acaba dedim iğne ile daha sağlıklı yumurtamı oluşuyor yoksa klomenede cevap veriyorsa gerçekten iğneye gerek yok mu.
canm yumoşların klomene cevap vermesi iyi birşey, klomene rağmen yumoşları büyümeyenlere iğne yapıyorlar.. iğne, klomen falan hepsi hikaye nasip herşey.. tüp bebek te şans yüksek diyorlar ama olmayınca onda da olmuo
kızlar şimdi buradan bir arkadaşın hamile haberini duydum. aşılama ile olmuş çok sevindim. o da uzun zamandır bekliyor. klomenle daha önce yaptırmış olmamış. iğneliye geçmişler ilkinde olmamış sonraki ay olmuş.
benimde kafama takıldı şimdi. dr bana hiç iğne vermedi klomene cevap veriyorsun gerek yok dedi. acaba dedim iğne ile daha sağlıklı yumurtamı oluşuyor yoksa klomenede cevap veriyorsa gerçekten iğneye gerek yok mu.
Mrb aren,bende klomene cevap veriyrm ancak bu son gittigim doktor(ki bu dr dan herkes memnun,%80'i cvp aliyor)1 yıl korunmasiz çocugu olmayan hastalarima klomen vermiyrm dedi.hatta biz maddi anlamda hazir degilız klomenle başlaylım dedik.yok dedi kalite farkı var dedi,klomenle oluşan 5 yumurta puregonla oluşan 2 yumurta kadar bile olamaz dedi.hastaneden ilacı almış olsaydk,adamin çikari var derdik,ama yok.oda biliyordu il dişindan geldigimizi.(bence bu sefer bşlasan puregon olsun,bu ignelernde 2-3 cesidi var ama en iyisi puregon)ama landarchında dedigi gibi nasip
senin geçen aşılamada kaç yumurtan olmuştu canım.
kafam karıştı işte biraz. banada dr demişti ki klomende beyin uyarılarak vücudun kendi ürettiği hormonlarla yumurta gelişi sağlanır. ama iğnede ise dışardan direk hormon verilerek bu sağlanır. senin zaten yumurta gelişim sorunun yok hormon değerlerin normal. klomenle sadece istediğimiz gelişen yumurta sayısını arttırmak.
bana Amh testi de yapıldı. o da iyiydi.
şimdi iğne daha iyi diyen olunca takıldım buna.
günaydın kızlar , nasılsınız bakıyımmm zemuszemus
güzelbir haberin mi var yoksa?
Aren, klomene cevap veriyorsan iğneye gerek yok demek doktorunun hatası bence. Tabi ki iğne daha yararlı. ben ilk doktora gittiğimde klomenin lafı bile geçmedi. garanti olsun diye progen iğneyle başlayalım dedi. yani ben hiç klomen kullanmadım. direkt iğneyle başladık. yine de doktoruna bir sor istersen, olmadı değiştirirsin. bence iğneyle denemek daha mantıklı.
bubuş test yaptınmıı???
bubuş canım sen ne yaptın bir gelişme varmı?
günaydın kızlar
bubuşu bende merak ettim.
günaydın canlarımm.
hala test yapmadım hala adette olmadım. bugün 32. gün
aşılama öncesi bazen 32 gündede olduğum oluyordu. o yüzden bekliyorum. dün kasıklarımda ağrılarım vardı. gece kesin olurum diyordum ama yine bişey yok.
bekliyorum bakalım hala.allahtan hayırlısı:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?