bubuşcım canım ya bu işin matematiği yok sanki .!.:COK HAKLISIN CNM
HERŞEY KADER KISMET. ELİMİZDE OLMAYAN BİŞEY İÇİN ÇABALAYIP DURUYORUZ. ALLAH YÜZÜMÜZE BAKSADA DAHA FAZLA.BEKLEMESEK.:1hug:
ewet canm 2. aşilamamı yaptırdım bugün 6.günüm.. 2 gün sora tatile gidiyoruz neticeyi orda öğrenicem.. bu sefer doktorumuzun gazıyla biraz umutlandk bide çevremdeki anne adayları çoğaldı resmen sıra bize gelmiş gbi geliyor.. ama nasip herşey..
sen neler yapıyorsun?
Herkese selam,
ben ilk bu siteye uye olur olmaz temmuz ayinda asilama yaptirdigim icin temmuz ayinda melegine kavusmak isteyenler topiginde yazmaya basladim dun sizin grubunuz gozume carpti mayis ayindan beri olan hepinizin hikayelerinizi tek tek okudum ve ayni duygulari bende yasadigim icin hepinizi cok hissettim...insallah hepinizden guzel haberler almak dilegim...benim ise durumum su temmuz ayinda ilk asilamam yapildi dun tutmadigini ogrendim ve yarin doktor kontrolum var ve yarin aksam itibariyle tekrar klomen kullanmaya baslayacagim sonra catlatma ignesi ve asilama umarim bu sefer tutar...dualarim sizlerle arkdaslar...
günaydın bubuşcum , nasılsın bir gelişme varmı merak ediyorum?ben hala beklemedeyim
günaydınn kızlarrrr.
bugün son günüm, yarınsa sabah tatile çıkıyoruz..
güzel haberler alıp çıkmak istiyorum..
kekecb ve bubuş lütfn bugün test yapın..
silik te olsa çıkar bence gebelik varsa
cnm günaydın..
valla bi geliişme yok. hala adet olmadım. bugün33. günüm
preseed aldığımda yanında cubuk testler gelmişti hem ovulasyon hemde gebelik testleri ama basit bi test hassas olduğunu sanmıyorum.
bu sabah onunla yaptım bişey cıkmadı.
cok yakın arkadasım var 34 haftalık hamile o önceki gün dediki göğüslerinin acısı geçerde adet olmazsan hamile olduğun çıkar o zaman dedi.
kimide diyorki göğüslerin acısı dolgunluğu aynen devam ediyor.
aman ne biliyim yaa bende sasırdım.
dr ve hastaneye gidip kan verip o sonucu görmek beni cok geriyor.negatif görme korkusuyla gitmek istemiyorum.
bide ağrılarım var her an olucam sanıyorum.
ha bugün yok olmadı bu gecede bekleyim derken bugün oldu işte.
senle ikimiz bu ay adet olamayıp çatlıycaz heraldekaydirigubbakcemile5
cnm benim bende güzel haberi vermek isterdim ama sabah yaptım basit bi test bişey cıkmadı.
bugün yarın olurum heralde. çok karışığım bilmiyorum ne yapacağımıkafamçokkarıştı
canım ben herşeye ara verdim kendimi biraz toparlamak için, ama her adet dönemi yaklaştığında yine umutlanıyorum ve sonra yine hüsran olduğu için çöküyorum. şimdi tekrar herşeye baştan başlamaya karar verdim. ara vermekde çözüm değil. bu süreci ne kadar kısaltabilirsek o kadar iyi, gün geçtikçe psikoloji dahada bozuluyo. bide dediğin gibi herkes ya hamile kalıyo ya çocuğu oluyo. bende hep artık sıra bana geldi diyorum ama malesef bir türlü gelmiyo.
canım gerçekten haklısın , çatlıcaz yani biraz daha beklersek, benimde dünden beri ağrılarım hafif hafif başladı bende heran olabilirim .
negatif sonucu göremek herzaman çok büyük üzüntü oluyor o nedenle beklemek daha kolay geliyor sanki , olursun bir dert , olmazsın bir dert ohaoldumsmile
ben soğan kürü yapmayı düşünüyorum ( tabi hastalana bilirsem), yani ilk hedefin şu adet düzensizliğini düzeltmek olucak doğal yollarla , ne yapayım en azından beklerken bişeyler yapmak en iyisi boş durmaktansa mirmirmirmir
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok kötüyüm.
Sabah o yoğun tempoda gidip kan verdim. sonuçlar 14:00 çıkacak dediler. ve noldu tahmin edin. test sonuçlarını alamadan ben hastalandımmmmmmm(((((((
Bende ikinci asilamanin statrtini vercektim bugun doktor kontrolum vardi 3.gun ve ultrasonda cikan 3 tane kistim varmis klomenin yan etkisiymis o yuzden bu ay asilama yok kistlerin kaybolmasini bekleyecegiz....of yani vallaha....bayildim artik....
bubus insallah iyi haberler allaim senden...lendarch iyi tatiller
ben bugün izne ayrılıyorum kızlar. kendinize iyi bakın. inşallah geldiğimde güzel haberler duyarım. 2 hafta yokum.
kızlar hepinizi allaha emanet ediyorum.. 2 hafta sonra görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınnnn
byeeeeee
Bende ikinci asilamanin statrtini vercektim bugun doktor kontrolum vardi 3.gun ve ultrasonda cikan 3 tane kistim varmis klomenin yan etkisiymis o yuzden bu ay asilama yok kistlerin kaybolmasini bekleyecegiz....of yani vallaha....bayildim artik....
bubus insallah iyi haberler allaim senden...lendarch iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?