Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben herşeye ara verdim kendimi biraz toparlamak için, ama her adet dönemi yaklaştığında yine umutlanıyorum ve sonra yine hüsran olduğu için çöküyorum. şimdi tekrar herşeye baştan başlamaya karar verdim. ara vermekde çözüm değil. bu süreci ne kadar kısaltabilirsek o kadar iyi, gün geçtikçe psikoloji dahada bozuluyo. bide dediğin gibi herkes ya hamile kalıyo ya çocuğu oluyo. bende hep artık sıra bana geldi diyorum ama malesef bir türlü gelmiyo.

Hoşgeldin DEW77.umarım iyisindir,bende gecen ay ilk aşilamami yaptim tutmadi,çok yiprandim,Allahm hepimizin yüzünü güldürsün hayirlisiyla...AMİN...:Saruboceq:

Bu akşam doğum günümdü tam 3 dogumgünüdür bebeğimi diliyorum ama yok ve arkadaşlar biliyrmusunuz eşimle özendik bezendik dişari çiktik kutlama icin eşimin ablasi onu aradi ve bi akrabanin dogum haberini verdi,tesadüf degil,dogumgünüm old. ve dışarda olabilecegmizi biliyrdu ve bilerek aradi.dolayisiyla gecemizi mahfetti.tabiki devam ettik yemegimize ama bi durgunluk oluştu.AH BEBİŞİM BİR GELSEN NE GÜZEL OLACAK

Hamelnanur seni cok iiyi anliyorum dunde bana aynisi oldu kuzenim karisinin hamile oldugunu ogrendim benden cok gencler ay diyorum nasil yaaaa ben beklerken..insanin yarasi olunca sanki surekli birileri o yarayi kasayormus gibi geliyro insana ama aslinda insanlarin kabahti yok biz zayifiz sanirim biraz ...ama bu gunler gececek insallah...ben hamile kalip cocugumu kucagima aldigimda cocugu olmamis insanlara cok hassas davranacagim...buda benim cikardigim ders...
sabir arkadaslar biraz sabir....

günaydınn kızlarrrr.
bugün son günüm, yarınsa sabah tatile çıkıyoruz..
güzel haberler alıp çıkmak istiyorum..
kekecb ve bubuş lütfn bugün test yapın..
silik te olsa çıkar bence gebelik varsa

günaydın bubuşcum , nasılsın bir gelişme varmı merak ediyorum?ben hala beklemedeyim

cnm günaydın..
valla bi geliişme yok. hala adet olmadım. bugün33. günüm
preseed aldığımda yanında cubuk testler gelmişti hem ovulasyon hemde gebelik testleri ama basit bi test hassas olduğunu sanmıyorum.
bu sabah onunla yaptım bişey cıkmadı.
cok yakın arkadasım var 34 haftalık hamile o önceki gün dediki göğüslerinin acısı geçerde adet olmazsan hamile olduğun çıkar o zaman dedi.
kimide diyorki göğüslerin acısı dolgunluğu aynen devam ediyor.
aman ne biliyim yaa bende sasırdım.
dr ve hastaneye gidip kan verip o sonucu görmek beni cok geriyor.negatif görme korkusuyla gitmek istemiyorum.
bide ağrılarım var her an olucam sanıyorum.
ha bugün yok olmadı bu gecede bekleyim derken bugün oldu işte.
senle ikimiz bu ay adet olamayıp çatlıycaz heraldekaydirigubbakcemile5

cnm benim bende güzel haberi vermek isterdim ama sabah yaptım basit bi test bişey cıkmadı.
bugün yarın olurum heralde. çok karışığım bilmiyorum ne yapacağımıkafamçokkarıştı

canım gerçekten haklısın , çatlıcaz yani biraz daha beklersek, benimde dünden beri ağrılarım hafif hafif başladı bende heran olabilirim .
negatif sonucu göremek herzaman çok büyük üzüntü oluyor o nedenle beklemek daha kolay geliyor sanki , olursun bir dert , olmazsın bir dert ohaoldumsmile
ben soğan kürü yapmayı düşünüyorum ( tabi hastalana bilirsem), yani ilk hedefin şu adet düzensizliğini düzeltmek olucak doğal yollarla , ne yapayım en azından beklerken bişeyler yapmak en iyisi boş durmaktansa mirmirmirmir

canm aslında hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..
ben bazen çok karamsar oluyorum, tamamen ümidimi kaybediyorum kendimi cezalandırcasına ewden çıkmak bile istemiyorum.. bazen de şükrediyorum halime, çok şükür sağlıklıyım, eşimle mutlu bir ewliliğim var diyorum, kıpırkıpır neşe dolu oluyorum..
2 gün önce karamsardım ama bugün olumsuz bile olsa bi sonraki ay olur diyorum..
bu değişken ruh halime rağmen hamile arkadaşlarıma çocuğu olanlara karşı kıskançlık duymuyorum, en sewdiğim özelliğim de bu.. çevremdeki müjdeli haberlere genelde en çok sewinen ben oluyorum.. inanıyorum ki bir gün bizde bu duyguyu yaşıycazzzz

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok kötüyüm.
Sabah o yoğun tempoda gidip kan verdim. sonuçlar 14:00 çıkacak dediler. ve noldu tahmin edin. test sonuçlarını alamadan ben hastalandımmmmmmm (((((((

miss33 benimde öyle olur hep, ne zaman test yapsam daha sonucu alamadan adet oluyorum. bi rahatlama geliyo heralde, ondan sonra adetde geliyo. üzülmemeye çalış canım, yapacak başkada bişey yok zaten. üzülsekte üzülmesekte bişey değişmiyo, bebişlerimiz gelmek istedikleri zaman gelecekler. sen güçlü durmaya ve kendini çok üzmemeye çalış.

landarchçım yarın tatile çıkıyormuşsun, inşallah güzel haberlerle dönersin, hadi artık bize bir hamile daha gerek. moraller düzelsin:)

bende bugün düşündüm hasta olursam soğan kürüne başlayım diye.
bakalım ne sebep olacak. allahtan hayırlısı.rabbim aklımıza mukayyet ol.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok kötüyüm.
Sabah o yoğun tempoda gidip kan verdim. sonuçlar 14:00 çıkacak dediler. ve noldu tahmin edin. test sonuçlarını alamadan ben hastalandımmmmmmm (((((((

bende sonucu öğrendikten sonra olurdum hep şimdi inatla bekliyorum işte hep bunu yaşadığım için test yaptırmak istemiyorum.mirmirmirmir

Bende ikinci asilamanin statrtini vercektim bugun doktor kontrolum vardi 3.gun ve ultrasonda cikan 3 tane kistim varmis klomenin yan etkisiymis o yuzden bu ay asilama yok kistlerin kaybolmasini bekleyecegiz....of yani vallaha....bayildim artik....
bubus insallah iyi haberler allaim senden...lendarch iyi tatiller

ben bugün izne ayrılıyorum kızlar. kendinize iyi bakın. inşallah geldiğimde güzel haberler duyarım. 2 hafta yokum.

kızlar hepinizi allaha emanet ediyorum.. 2 hafta sonra görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınnnn
byeeeeee

inş. cnm sağol.sende bir an önce kurtul kistlerinden inş. iyi hafta sonları

ben bugün izne ayrılıyorum kızlar. kendinize iyi bakın. inşallah geldiğimde güzel haberler duyarım. 2 hafta yokum.

iyi tatiller cnm kendine iyi bak 2 kişi dön tatilden inş. öptm:1hug:

kızlar hepinizi allaha emanet ediyorum.. 2 hafta sonra görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınnnn
byeeeeee

sende allaha emanet ol cnm iyi tatiller. hiçbişey düşünme resetle kendini. öptm

Hayirlisi olsun,DEW77.benimde durumum senle aynı.2. aşılamayi bu ay yapacaktık 2 tane 3 cm lik kist oluşmuştu.vardır herşeyde bi hayır...herkeste tatile gitti dahada sessizleşecek,herkese iyi tatiller...buarada DEW77 kaç yaşindasin,ne kadarlik evlisin.merak ettim

hamelanur 33 yasindayim 5 yillik evliyim ama son 1 yildir cocuk istemeye basladik baktik olmuyor doktora gittik hersey yolunda bende de esimde de bi problemimiz yok ama cocukda yok, beklemekten sIkildigim icin asilama istedim gecen ay yapildi tutmadi iste sonrasinida biliyorsun kist...beklicez bir ay daha...
tatile cikanlar iyi dinlenmeler size..umarim tazelenmis gelirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…