Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımsın beni biliyorsun hormonlarda hiçbişeyde sorun yoktu. zaten aşılamayı yapan doktor bana sana tüp bebek yapmamız lazım dedi çünkü 5 yıl olmuş. sonuçta klomenede güzel cevap veriyorsn dedi ama kanun çıktı dedi iğneylede yapmak zorundayız dedi. o yüzden yapıldı zaten ama iyiki yapılmış canım. ben sana iğneyle yaptırmazsan tüpe geçmiyorlar klomen sayılmıyor diye dedim zaman kaybı çünkü canım. eğer tüpe niyetin varsa. inşallah Rabbim hiç birinizi boş çıkarmaz kızlaaaar.

canım ya inşallah olmazsın, bekleyişlerimiz güzel haberler içindir, bencede bu akşama kadar bişey olmazsa test yap.
benim 37 günümkaydirigubbakcemile3 bebişde yok , regl de yok , tatilim şimdiden denize giremeden uzaktan bakarak geçicek galibaakannehir

sağol canım iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın, bende özledim seni:)

okudum yazdıklarınızı ama karıştırmış olabilirim, bir anda hepsini okuyunca, sen bu ay ikinci aşılamanı yaptırdın dimi? kaç gün kaldı?

ewet canm 2. aşilamamı yaptırdım bugün 6.günüm.. 2 gün sora tatile gidiyoruz neticeyi orda öğrenicem.. bu sefer doktorumuzun gazıyla biraz umutlandk bide çevremdeki anne adayları çoğaldı resmen sıra bize gelmiş gbi geliyor.. ama nasip herşey..

sen neler yapıyorsun?

Herkese selam,
ben ilk bu siteye uye olur olmaz temmuz ayinda asilama yaptirdigim icin temmuz ayinda melegine kavusmak isteyenler topiginde yazmaya basladim dun sizin grubunuz gozume carpti mayis ayindan beri olan hepinizin hikayelerinizi tek tek okudum ve ayni duygulari bende yasadigim icin hepinizi cok hissettim...insallah hepinizden guzel haberler almak dilegim...benim ise durumum su temmuz ayinda ilk asilamam yapildi dun tutmadigini ogrendim ve yarin doktor kontrolum var ve yarin aksam itibariyle tekrar klomen kullanmaya baslayacagim sonra catlatma ignesi ve asilama umarim bu sefer tutar...dualarim sizlerle arkdaslar...

hoşgeldin canımm..
inşallah 2. aşilamada meleğine kavuşursun

canım inşallah seninde tutar. Burada kalabalıktık ama yaz nedeni ile durgunlaştı tatilde olan var, tailde olanlar nedeni ile işleri yoğun olanlar var. Umarım tekrardan hareketlenir burası.

bubuş bak bugün akşama kadar gelmezse eve giderken bir test al ve yarın sabah yap artık lütfen senden heyecanlıyız:)

cnm heran olacak gibi ama ümitlenemiyorum bir türlü.
çünkü 32. günde bile olduğum oldu önceden. o negatifi görmek istemiyorum heralde ondan.
sabır cekip oturuyorum valla. allahım büyük bakalım ne olacak.

cnm inşallah ama her an olacak gibiyim.sürekli kontrol ediyorum acaba böyle yapıncadamı ileri atıyor. e düşünmedende olmuyor.
sende olmadıysan bebişte yoksa stres yapma hiç. bence rahat rahat gir denizine niye girmiyosunki. ben 2 hafta önce tekneden bile atladım valla. aman dedim varsada yoksada allah büyük dikkat edince ne oldu sanki bi defada etmeyim dedim.

bubuşşşşş nezaman test yapıcann?

ah cnm bende bilmiyorum. zaten dünde cok eski ve yakın arkadasım aradı 4 haftalık hamileymiş. yası benden büyük gerçi ama nisanda yeni evlendi. bir sürüde sorunu vardı 2 kere acil ameliyata girdi dr 1 sene bile cocugun olmayabilir ama sakın korunma isityosdan hemen olsun dedi. rahim ağzında kistde cıkmıs.dr bile sasırmıs nasıl oldu diye. diyeceğim şuki veren allah o yüzden bu sorunlar hiiiç önemli değil. verirse zaten öğreniriz bi kaç güne kadar.

bizlerde genelde 2 asılama yaptırsdık ama tutmadı. cnm hiç moralini bozma. inş. bu sefer tutar. bizimde dualarımız seninle.

kekecb gebelik testini nezaman yapmıştın 2-3 gün de bir tekrarlamak gerekir hala adet olmadıysan

canım ben testi 4 gün yapmışdım , geçen cuma hastalanacaktım , pazartesi test yaptım,
Tekrar yapayım değilmi ? Ne kaybederimki akşam eve giderken alıp yapayım , bir umut herhan herşey olabilirdeğil mi?

hoşgeldiniz , ilk aşılamanız için geçmiş olsun ama umarım ikincisinde pozitif olur , bizimde dualarımız sizinle :Saruboceq:

[QUOTE=

bubuşcım canım ya bu işin matematiği yok sanki , kısmetinde ne varsa onu yaşıyorsun .Başkalarının hamiş kalmasını bile rüyalarımda görüyorum çıkıyor , kendimi hamiş görüyorum ama hiçbirşey olmuyor ,yani artik bütün boyutları aşmış durumdayım ,bu konuda kısmetten başka , hayırlısından başka hiçbir şeye inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…