- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
sabah gelince işe saat 9 olmasını bekledim ve aradım hemen merkezi sordum. klomenmi iğnemi onu dr durumuna göre belirliyormuş. iğne hormon takviyesiymiş. ama senin hormon değerlerin iyi, Amh sonucun iyi. olmamasının nedeni iğne yada klomen değil. aşılamada başarı şansı %20 ama olmama şansı ise %80 dedi. iğne ile gelişen folikül klomenle gelişen folikülden daha kaliteli diye birşey yok , kaldı ki folikül kalitesini sadece tüp bebekte anlayabiliriz. işte bu gibi şeyler söyledi. rahatladım biraz. mantıklıda geldi.
günaydın canlarımm.
hala test yapmadım hala adette olmadım. bugün 32. gün
aşılama öncesi bazen 32 gündede olduğum oluyordu. o yüzden bekliyorum. dün kasıklarımda ağrılarım vardı. gece kesin olurum diyordum ama yine bişey yok.
bekliyorum bakalım hala.allahtan hayırlısı:1hug:
sağol canım iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın, bende özledim seni:)
okudum yazdıklarınızı ama karıştırmış olabilirim, bir anda hepsini okuyunca, sen bu ay ikinci aşılamanı yaptırdın dimi? kaç gün kaldı?
pregnly canm.. 2 defalık daha stokum var
çok kıymetli bir ilaç hiçbiryerde bulunmuo
Herkese selam,
ben ilk bu siteye uye olur olmaz temmuz ayinda asilama yaptirdigim icin temmuz ayinda melegine kavusmak isteyenler topiginde yazmaya basladim dun sizin grubunuz gozume carpti mayis ayindan beri olan hepinizin hikayelerinizi tek tek okudum ve ayni duygulari bende yasadigim icin hepinizi cok hissettim...insallah hepinizden guzel haberler almak dilegim...benim ise durumum su temmuz ayinda ilk asilamam yapildi dun tutmadigini ogrendim ve yarin doktor kontrolum var ve yarin aksam itibariyle tekrar klomen kullanmaya baslayacagim sonra catlatma ignesi ve asilama umarim bu sefer tutar...dualarim sizlerle arkdaslar...
herkese selam,
ben ilk bu siteye uye olur olmaz temmuz ayinda asilama yaptirdigim icin temmuz ayinda melegine kavusmak isteyenler topiginde yazmaya basladim dun sizin grubunuz gozume carpti mayis ayindan beri olan hepinizin hikayelerinizi tek tek okudum ve ayni duygulari bende yasadigim icin hepinizi cok hissettim...insallah hepinizden guzel haberler almak dilegim...benim ise durumum su temmuz ayinda ilk asilamam yapildi dun tutmadigini ogrendim ve yarin doktor kontrolum var ve yarin aksam itibariyle tekrar klomen kullanmaya baslayacagim sonra catlatma ignesi ve asilama umarim bu sefer tutar...dualarim sizlerle arkdaslar...
bubuş bak bugün akşama kadar gelmezse eve giderken bir test al ve yarın sabah yap artık lütfen senden heyecanlıyız:)
cnm inşallah ama her an olacak gibiyim.sürekli kontrol ediyorum acaba böyle yapıncadamı ileri atıyor. e düşünmedende olmuyor.canım ya inşallah olmazsın, bekleyişlerimiz güzel haberler içindir, bencede bu akşama kadar bişey olmazsa test yap.
benim 37 günümkaydirigubbakcemile3 bebişde yok , regl de yok , tatilim şimdiden denize giremeden uzaktan bakarak geçicek galibaakannehir
bubuşşşşş nezaman test yapıcann?
Herkese selam,
kekecb gebelik testini nezaman yapmıştın 2-3 gün de bir tekrarlamak gerekir hala adet olmadıysan
Herkese selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?