Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iyi geceler ben pazrtesi iş başı yapıyorum üç hafta izin bitti. tekrar bol bol görüşücez inş. aren iki hafta izine çıkıyormuş, landarchta öyle. iki kişi dönerler inş. dew 77 aramıza hoş geldinnn..

bubuşum bize umut olmanı ümit ediyorum...hepimizin buna çok ihtiyacı var....

beni dr bugün çağırdı seni bir muayene edeyim içerde parça kalmasın demişti. bugün gittim muyane etti rahim tertemiz dedi.sol tarafta bir karartı gördü binde brir ihtimal ama dış gebelik olabiir dedi pazartesi tekrar beta hcg ve progestron baktır dedi. hcg 26,71 çıkmıştı kaça düşmüş onu görelim dedi. ve sonra ki izleyeceğimiz yolu konuştuk. Eylüle kadar kendiniz deneyin dedi.istersen bir aşılama daha yapılabilir bu sefer senin kararına bırakıyorum dedi, çünkü yaş faktörü var dedi, çok da sallanamayız artık.bzaı testler isticem dedi.bakalım....gelişmeleri paylaşırız.

allaha enmanet olun....

sevgiler....

Meldi hosbulduk...hemen hemen herseyi okumaya calistim ama atladigim sayfalarda var tabi sendeki en son durum nedir?asilama tutmadimi yoksa bir dusuk olayi filan mi var?

canım inşallah dış gebelik değilir. ama öyle olsaydı ağrın falan olurdu.
bende izne ayrıldım 2 haftalığın yarın yada salı günü yola çıkacağız biryerlere.
bende eylül ekime kadar bekleyeceğim. bu aradada düşüneceğim neyapacağımı. kafam o kadar karışık ki. eşime zaten zorla birşey yaptırıyorum. istiyor ama çaba yok. çabaladığını sanıyor ama birşey yapmıyor yada bana yardımcı olmuyor şöyle yapalım falan diyn hep benim. neyse işte canım.
kendine iyi bak öptüm. fırsat buldukça girerim.

tüm erkekler aynı canım bunu kafana takma...

selam kızlar nasılsınız. işlerim vardı giremedim uzun süre. umarım iyisinizdir ve umarım hayatınızda herşey yolundadır. aklımda ve dualarımdasınız... gitmek zorundayım. selam ve dua ile

günaydın kızlar , nasılsınız bakıyım, ya ben iyimde şu sıcaklar mafediyor insanı.

bubuş senne yaptın merak ediyorum seni

Günaydın Kızlar, hepinize iyi haftalar diliyorum.
Cumartesi gittim doktora. Kendi doktorum yoktu.Epey bekledik,neyse ki aşılama olacak bir hasta için öbür doktor geldi. bana da baktı. Allahtan kist falan yokmuş. Kendi doktorumla da telle görüştü. Tekrar başladık puregona cumartesi günü. Salı günü de kendi doktorum bakacak.İnşallah bu ay herşey çok daha güzel olur hepimiz için.

Hoşgeldin meldi. Geçmiş olsun diliyorum. İnşallah olumsuz bir durum olmaz. Allah gönlüne göre verir.

arencim sana iyi tatiller diliyorum, umarım iki kişi dönersin. Kafanı boşaltmaya çalış bu süre içinde..Heralde seninle aynı süre içinde tüp için uğraşıcaz. Benim eşimde bu son düşük olayından sonra falan bana biraz bu işten uzaklaştı gibi geliyor. Yani çabalayan benim..Bu arada kandilin mübarek olsun.

Bubuşu merak ettim...Ne yaptı test yaptı mı acaba...
Sevgiler...

Hoşbulduk canım. Aşılaman hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah.
Kandilin mübarek olsun...

selam kızlar nasılsınız. işlerim vardı giremedim uzun süre. umarım iyisinizdir ve umarım hayatınızda herşey yolundadır. aklımda ve dualarımdasınız... gitmek zorundayım. selam ve dua ile

Hilye nerdesin, seni çok merak ettim... Kendine iyi bak.. Kandilin mübarek olsun

cnm benim hoşgeldin. cok geçmiş olsun. inşallah dış gebelik değildir. bide onunla uğraşma. cnm bende ilaç falan kullanmadımya 34. gün adet oldum. artık patlayacaktım.
bi taraftan yoktur diyorum bi taraftan ümitleniyorum. cumartesi bi kalktım öğleye doğru geldi kırmızılar. yalnız ben bişey keşfettim. şimdi göğüslerin şişiyorya günün geliyor hala patlayacak gibi oluyor. göğüsler yumuşamaya başlıyor ertesi gün adet olmazsan atlarsa o günü hamilesin. bikaç kişi var arkadaşım hamileler onlarada sordum doğruymuş.

artık bekliycez biraz daha heralde ne yapalım var bir zamanı.

kandilin mübarek olsun cnm. dualarımız kabul olur inşallah.

cnm hosgeldin. nerelerdesin. bizler bıraktığın gibiyiz. hala beklemedeyiz.allahtan hayırlısını dileyip sabrediyoruz.sende dualarımızdasın cnm kendine iyi bak.kandilin mübarek olsun.

günaydın kızlar , nasılsınız bakıyım, ya ben iyimde şu sıcaklar mafediyor insanı.

bubuş senne yaptın merak ediyorum seni

ne yapıyım cnm cumartesi adet oldum tabiside. :)))
ne yapalım artık kader kısmet bekliycez allah hepimize sabır versin.
kandilin mübarek olsun cnm.:Saruboceq:

canım ya benimde tam tamına 41 gün oldu , gögüslerim çok fena , bende bekliyorum bugün yarın olur galiba ama tatilim şimdiden ziyan oldu yani , çarşamba son günüm perşembeden sonra 10 olmıcam

Son düzenleme:
bubuşum sen bundan sonrası için ne yaomayı planlıyorsun. dr la görüştünmü, senin kafandan geçen ne doğru dürüst görüşemedik son 20 gün

bubuşum sen bundan sonrası için ne yaomayı planlıyorsun. dr la görüştünmü, senin kafandan geçen ne doğru dürüst görüşemedik son 20 gün

cnm 2. aşılama tutmadığında en son görüştüm drla. tatile gidecektikya o zaman.
dedimki ben 3. yü hemen istemiyorum. oda iyi olur siz bilirsiniz dedi. tatilinize gidin kafanızı dinleyin. yaşınızda henüz genç sayılır.acele etmeyin. böyle ara verdiğimizde kendiliğinden olan cok hastam var dedi. sonra tekrar görüşürüz duruma göre dedi.
bende kışa kadar zaman verdim kendime.bu arada bitkisel bişeyler denemeyi düşünüyorum. bugün hayıta başladım mesela. sonra eşimin yeni bir testini yaptırıp kaan aydos a gitmeyi düşünüyorum. dahada olmadı seneye maya ya gitmeyi düşünüyorum. allah büyük bakalım hangisi sebep olacak. ama bu arada kışın 2 aşılama daha deneyebilrim bilmiyorumki.
birde bir arkadaşımın halası var eski usul tedavi yöntemleri var aynı zamanda elide var kadının bilmem inanırmısınız ama ben inanıyorum. kendi anneside öyleymiş. dr lar bile böyle bizim gibi sorunsuz olanları tutup götürürmüş eskiden biz bulamadık sebebini diye ve olurmuş eskiden allahın izniyle hiç geri dönen olmamış.
ha diyceksin madem eminsin inanıyosun neden gitmedin diye. kadın şehir dışında. adetinin 2. günü falan yada hemen biter bitmez yanına gidip 3 gün kalmak gerekiyor.
ee bende çalıştığım için bi türlü denk getiremedim. allahtan hayırlısı anlayacağın kafam karısık.. ufff cok uzatmısım..kaydirigubbakcemile5

iyi ki uzatmışsın senle sohnet etmeyi çok özlemişim....bence arada mutlaka aşılama dene boş geçirme.ansı arttırabildiğimiz kadar arttırıcaz. benşm bugün tehlikeli günlerim başladı ama kandil diye değerlendiremedik. hcg bkıldı tekrr bugün ama sonuç almaya gidemedim.yarın sonucu alıp dr görüşücem bakalım..

şu eski uygulamalara bende inanırım. mantıklı olanlara, bazen çok saçma şeylerde duyuluyor. onuda değerlendir tabiki. zaten inanmak psikolojik olaak da etkilediği için herşekilde olumlu yansıycaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…