aşılamanın tutmama ihtimali yüzde kaç kızlar şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
iyi ki uzatmışsın senle sohnet etmeyi çok özlemişim....bence arada mutlaka aşılama dene boş geçirme.ansı arttırabildiğimiz kadar arttırıcaz. benşm bugün tehlikeli günlerim başladı ama kandil diye değerlendiremedik. hcg bkıldı tekrr bugün ama sonuç almaya gidemedim.yarın sonucu alıp dr görüşücem bakalım..
şu eski uygulamalara bende inanırım. mantıklı olanlara, bazen çok saçma şeylerde duyuluyor. onuda değerlendir tabiki. zaten inanmak psikolojik olaak da etkilediği için herşekilde olumlu yansıycaktır.
bende özlemişim cnm sağol.
kısmetse bugünde yarında olur. merak etme. bu kandilde hepimizin başına neler gelecekse belli oldu inşallah allah hayırlısını vermiştir.
benim bu teyzeden geçen seneden beri haberim var cok arastırdım yakınlarından sordum soruşturdum inandım ama dediğim gibi iş yüzünden denk gelmedi. sonbaharda biraz daha rahatlayım o zaman gerekirse izin alıp gidicem inşallah. umarım gerek kalmaz o zamana kadar kendiliğinden olur.
sende içini rahat tut cnm herşey olacağına varıyor. kafanı rahatlat. biraz akışına bırakalım arkadaşım bide bunu deneyelim bakalım :)))
Kızlar sonucu dr faksladım o da aradı beni biraz önce, takibi gerektiricek hiç bir şey yok. dedi hcg me takrar bakıldı ya ..Eylül de görüşürüz bu arada kendiniz deneyin dedi. Eylül de tüp bebeğe karar verildi. Onun öncesinde bu arada eşimden ve benden tüp bebek öncesi ilave tetkikler istedi. Testleri faksladı bana, benden hepatit b,c, hiv yani aıds toksoplazma ig g ve m testlerini eşimdende bazı testleri ve benden kan değerlerimi ve ayrıca demire baktırmamı istedi. Sperm vs. diğer testler zaten var, onları tekrarlamaya gerek yok dedi.Karar verdiğinizde o zamana kadar doğal gebelik edilmezse Eylül de beni ara tekrar muayene edicez ve reglinin 2. günü tedaviye başlıyacağız dedi.
Hadi bakalım hayırlısı.... İnşaallah gerek kalmaz ama bu konuşma bile beni çok heyecanlandırdı..
Sevgiler...
canım hakkında hayırlısı olsun ,inşallah eylül e kadar kendiliğinden gelir , gelmezse bile inanıyorumki tedavin olumlu sonuç vericektir.Karar vermek bile çok güzel , çaba sarfetmek çok güzel , Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın , senin ve eşinin gönlüne göre versin inşallah , morelini hep yüksek tut hihoyyyt
bubuşum dr aramadım daha ama hcg tekrar bakıldı ya 0,56 ya düşmüş çok şükür dış gebelik durumu yok demektir...
Kızlar sonucu dr faksladım o da aradı beni biraz önce, takibi gerektiricek hiç bir şey yok. dedi hcg me takrar bakıldı ya ..Eylül de görüşürüz bu arada kendiniz deneyin dedi. Eylül de tüp bebeğe karar verildi. Onun öncesinde bu arada eşimden ve benden tüp bebek öncesi ilave tetkikler istedi. Testleri faksladı bana, benden hepatit b,c, hiv yani aıds toksoplazma ig g ve m testlerini eşimdende bazı testleri ve benden kan değerlerimi ve ayrıca demire baktırmamı istedi. Sperm vs. diğer testler zaten var, onları tekrarlamaya gerek yok dedi.Karar verdiğinizde o zamana kadar doğal gebelik edilmezse Eylül de beni ara tekrar muayene edicez ve reglinin 2. günü tedaviye başlıyacağız dedi.
Hadi bakalım hayırlısı.... İnşaallah gerek kalmaz ama bu konuşma bile beni çok heyecanlandırdı..
Sevgiler...
günaydın kızlar
benim bugün son günüm yarın tatille çıkıyorumzemuszemus annecmle babacımla güzel bir tatil yapıcam inşallah , eşim sonradan eşlik edicek bize ve dün kızlar sonunda hastalanabildim hemde tatili 1 gün kala neyseki tatilden 2 gün falan çalıcak sadece.
Şİmdiden hepinizi öpüyorum ,inşallah döndüğümde güzel güzel hamiş haberleri alırım.
sağlıcakla kalın
ALLAHIM İNŞALLAH EYLÜLE KADAR NORMAL OLURDA HİÇ O STRESE GİRMEZSİN.
tüp bebekte olsa hiç kafana takma ne yapalım bizim bebişler biraz nazlı.
sebebi her ne olursa olsun rabbim bize de verecek sakın kalbini bozma.
hayırlısı olsun yeterki. şimdiden itibaren bir kenara bırak. eşinle gez toz flört edin biraz.
hadi kolay gelsin cnm. :1hug:
cnm gözünaydın cok şükür oldun sonunda. sen tatilde yol yorgunluğu falan derken o arada biter merak etme. kendine iyi bak iyi tatiller.:1hug:
sağol canım benim , sen neler yapıyorsun şimdi , senin herhangi bir planın varmı?
herkese selam..nasılsınız? ben hala tatildeyim:) internet kafeye geldim ilk defa..geçmişi okudum özetle...meldi çok üzüldüm..inşallah kendilğinden olur..kendini çok yıpratma..eve döndüğümde uzun uzun yazarım..kendinize iyi bakın:)))))))))))))))))
Merhaba arkadaşlar,
izne tatile gideemeyen tek benim galiba
o kadar yoğun çalışıyorum ki foruma girmeye bile vakit bulamıyorum bazen.2-3 arkadaşın yerine vekaleten de ben bakıyorum, arazi programlarım da çok yoğun.
durumuma gelince, puregona devam. salı günü gittik doktora. herşey normal dedi. bakalım cumartesi tekrar gideceğiz. herhalde haftaya olur aşılamam. nedense ilk yaşadığım moral bozukluğundan sonra, bu sefer de olmayacakmış gibi geliyor. umudum kalmadı hiç. boşuna kürek çekiyormuşum gibime geliyor. bu aşılama da tutmazsa tüp bebek için uğraşcaz. ama şöyle bir problemim var, doktor çok kilolusun dedi, bu kiloyla tüp bebek tedavisi olmaz dedi.
epeye bir kilo vermem gerek, 3-4 ay sürer herhalde. anlayacağınız, moraller çok bozuk, işlerim çok yoğun, iznim yok, tatil yok, hava sıcak.anne olamıyorum. üffffffffffffffffffffffffffffffffffff
güzelim sen çok moralini bozmuşsun. Aşılamada ikinci denemede hemen hemen hepimiz aynı umutsuzluk içindeydik. İlkindeki heyecan ve umut olmuyor ama bu genel bir psikoloji. Kendini bu kadar kasma.. Yaşın kaç bu arada.. Eğer yaşınla ilgili bir sorun yoksa 3-4 ayı hiç kafaya takma derim...opuyorumnanaktan.
opuyorumnanaktan
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?