bende 33 yasindayim kesinlikle panik yapacak bir durum yok cok genciz biz daha :)
kızlar herkese merhaba, giremedim yine bir süredir. herkesde tatile gitmiş bu arada.
meldi bende senin tatilden dönmeni bekliyodum. haftaya erol beyden randevu aldım bende. merak ediyorum neler diyecek benim durumum konusunda.
sanada bişeyler sormak istiyorum. sen çok memnundun değilmi erol beyden. hemen tüp bebeğe geçmek istemiyor demiştin hatırladığım kadarıyla. Ben hatırlarmısın bilmiyorum ama mayıs ayında bir aşılama yaptırmıştım. Açıkçası aşılama için pek umut beslemiyorum. Bence şansı çok az. Ama mutlaka aşılama yaptırmalısın diyebilir tabi. Genel olarak doktorların çoğu böyle yapıyo. Sen özeldemi yaptırıyosun aşılamayı, onu sormak istiyorum. Bide tabi fiyatını. Gerçi perşembeye öğrenicem ama işte tekrar yeni baştan bir heyecan geldi.
bende bi görüşmeye gidicem bakalım nasıl bulucam. evet hekimliği hakkında çok iyi şeyler söyleniyo ama çoğu kişide yoğunluğundan dolayı biraz ilgisiz kaldıklarından yakınmışlar. Gerçi ilgisiz olup olmaması çokda önemli değil iyi hekimlik yapsın yeter o bana. Perşembe gidicem bende.
Sende ara vermişsin. Ara vermekmi iyi devam etmekmi bilmiyorum. Bende 2 aydır ara verdim. Ama artık psikolojim o kadar bozulmuşki, sürekli moralim bozuk. ve tabi her ay yine bir umutla bekliyorum, yine hüsrana uğruyorum. Hele bu ay 23 günde adet oldum, hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamamıştım. Hiç sektirmezdi hep 28 en fazla 29 günde olurdum. Tabi böyle olunca iyice moralim bozuldu. O yüzden en azından benim için ara vermekte çözüm değil. Bir an önce olacaksa olsun, olmayacaksada ona göre kendimi buna alıştırayım. Artık beklemek çok zor geliyo.
bende bi görüşmeye gidicem bakalım nasıl bulucam. evet hekimliği hakkında çok iyi şeyler söyleniyo ama çoğu kişide yoğunluğundan dolayı biraz ilgisiz kaldıklarından yakınmışlar. Gerçi ilgisiz olup olmaması çokda önemli değil iyi hekimlik yapsın yeter o bana. Perşembe gidicem bende.
Sende ara vermişsin. Ara vermekmi iyi devam etmekmi bilmiyorum. Bende 2 aydır ara verdim. Ama artık psikolojim o kadar bozulmuşki, sürekli moralim bozuk. ve tabi her ay yine bir umutla bekliyorum, yine hüsrana uğruyorum. Hele bu ay 23 günde adet oldum, hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamamıştım. Hiç sektirmezdi hep 28 en fazla 29 günde olurdum. Tabi böyle olunca iyice moralim bozuldu. O yüzden en azından benim için ara vermekte çözüm değil. Bir an önce olacaksa olsun, olmayacaksada ona göre kendimi buna alıştırayım. Artık beklemek çok zor geliyo.
merhaba kızlar
tatildeyim ama fırsat buldukça iriyorum yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum. umarım hepiniz iyisinizdir. bu arada herhalde tdavi sürecinde olan yok herkes doğal bekleme sürecinde gibi.
hepinizi öpüyorum.
umarım en kısa zamnda burası yine hareketlenir.
meldi ben izmirliyim ama biraz uzaklarda yasiyorum...amerikadayim asilamam burda oluyor yani asude gibi... hem erol bey hem rafael bey'i biliyorum ikiside gayet iyi doktor...sanirim ikiside alsancakta... hayirlisi insallah...bu sene gelemedim izmirime bu asilama olaylari yuzunden nasil ozledim nasil anlatamam...
meldicim ben 36 yaşındayım, zaten aslında biraz paniklememde birazda bu yüzden. artık zaman sürekli daralıyo bizler için. iyi bir seçim yaptığımı söylemen gerçekten rahatlattı beni. acaba senin doktorundanmı randevu alsaydım. bide cengiz bey varmış sanırım erol beyle birlikte çalışıyormuş oda. bi arkadaşımda ona gidiyormuş sonradan öğrendim. erol beyden randevu almakla hatamı yaptım acaba. ama sonuç olarak iyi bir ekip hepsi dimi?
kızlar günaydınnnn, kimsecikler yok.. Ya bir an önce dönüm tatillerden hepinizi çok özledİm. Bubuş ve Hilye de son günlerde kayıp.
selamlar, hepinizi öpüyorum...
cnm benim ben sürekli okuyorum yazdıklarınızı işlerim o kadar yoğunki yazmaya fırsat bulamıyorum.
bendede yeni bir gelişme yok. bakalım 10. günüm bugün. ne zaman yumurtlıycam bilmiyorum çünkü bu ay 34 günde adet oldum. kasıklarım ağrıyıp akıntım gelince ovulasyon testi uygulamayı düşünüyorum preseed de var elimde onlarıda kullanayım diyorum. hergün 1 kupa hayıt içiyorum. eşimede arı sütü,balipolen, ginseng birde çakşır kökü suyu içiriyorum hergün içmiyor ama olsun oda yeter rabbim izin versin yeterki.:1hug:
merhaba arkadaşlar izindeydim bugün başladım ama geçmişi henüz okuyamadım bir değişiklik varmı kızlar çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?