şükür ya bir tane izinci geldi.. hoşgeldin canım.. henüz bir hamilemiz yok hayatım, bıraktığın yerdeyiz...
ya bubuşum seni çok özledim arada varlığını hissettir lütfen. Bubuş bu ay geçtide önümüzdeki ay bende preseed uygulamayı düşünüyorum, nerden aldın internetten mi eczaneden mi. yazarmısın. preseed ebayı aren önermişti geçen akkşam girip baktım site ingilizce. benim ingilizcem bunu için çok yeteresiz, eşimden destek almayı düşünüyordum bu konuda...
ayrıca benimde ilk aşılamaya başladığım tarihten bu yana her siklusun arası değişti. ben normalde başlangıştan sona 24. veya 25. gün regli olurdum, şimdi, 28.-29-30. günlere sarktı ve yumurtlama tarihimi bende kestiremiyorum hadi bakalım hayırlısı..
merhaba arkadaşlar izindeydim bugün başladım ama geçmişi henüz okuyamadım bir değişiklik varmı kızlar çok merak ettim
cnm bende çok özledim sohbetini aklımda sizlerde sürekli. içimdekileri uzun uzun anlatmak istiyorum bazen böyle resmen kusmak istiyorum ama mantığı elden bırakırsam toparlayamam diye yüzeysel geçiyorum üstünden.
allah hayırlısını versin.hepimize.
cnm ben preseedi ebaydan aldım önce üye olmak gerekiyor. sonra adım adım işlemleri var.eşin biraz biliyorsa ingilizce alabilir. yoksa bende yardımcı olurum.
preseedin yanında ovulasyon ve gebelik testi gönderiyorlar. ovulasyonu çok sayıda olanı tercih et. yumurtlama tarihini net bilmediğimiz için bikaç gün üstüste yapmak gerekiyor ancak yetiyor o zamanda. ben dr umada sordum hiçbir zararı yok. vajinadaki asitli ortamı normale ceviriyor. eskiden bu işlemi sirkeli su ile yaparlarmış. kullanalım bakalım neler olacak.
hosgeldin cnm. nbr?? hiçbir değişiklik yok hala tek tabancayız.
aren iyi geceler canım.. özledim seni.. tatil nasıl gidiyor..birşeylere karar verebildinmi
meldi canım bende özledim sizleri. sohbetinize çok ihtiyacım var.
canım eksikliğin çok hissediliyor. brn de preseed bu ay geçti artık tehlieli günler bitiyor.. sontraki ay denicem.. eylül de bende tedaviye başlıyorum, canım bizim dur birkaç ay vereyim kafamı toplayım gibi bir lüksümüz kalmadı yaştan dolayı.. seninle yine aynı tarihlerde yola çıkıcaz. ben yalnız merak ediyorum senin bu adana işi ne kadar sürecek, geçici bir dönem mi, belli bir tarihi var mı. işinin ankarada şubesi flan yok mu..
ankara bu konuda iyi, tanınmış merkezler var...
günaydın kızlarrrr.....
canım bugün kimse uğramamış gibi.
bende ankaraya geldim. evi temizledim işim yeni bitti kızlara bakayım dedim.
meldi aşılama sonrası tüp bbek için kaç adet dönemi beklemek gerekir bir bilgin var mı.
canım bence bunun bir sayısı yoktur.ama aşılamadan sonra bazı dr biliyorsun arka arkaya yapıyorlar benim dr bir ay dinlendiriyordu. sebebide sonraki ay kendiliğinden olabilme ihtimalinin ormale göre biraz daha fazla olmasıymış. bunu anladığım kaarıyla ticari kaygı gütmeyen her dr böyle düşünüyor. dolayısıyla bir aylık bekleme süresi yeterli. Ben dr eylülde tekrar başlıyacağız diye konuşmuştuk. Önceki sayfalarda yazmıştım okudunmu bilmiyorum.. Dr benden ilave tetkikler istedi tüp için, hazırlık yapabilmek için....
canım bugün kimse uğramamış gibi.
bende ankaraya geldim. evi temizledim işim yeni bitti kızlara bakayım dedim.
meldi aşılama sonrası tüp bbek için kaç adet dönemi beklemek gerekir bir bilgin var mı.
hosgeldin cnm şehrimize cok kavurucu sıcak var dimi??
gerçi adana daha fenadır.
kızlar bugün moralim çok bozuk. sabah oturdum ağladım. kendimi öyle çaresiz ve umutsuz hissediyorumki anlatamam. tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama hadi onda da olmazsa. acaba diyorum boşunamı çabalıyorum.
kızlar bugün moralim çok bozuk. sabah oturdum ağladım. kendimi öyle çaresiz ve umutsuz hissediyorumki anlatamam. tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama hadi onda da olmazsa. acaba diyorum boşunamı çabalıyorum.
hosgeldin cnm şehrimize cok kavurucu sıcak var dimi??
gerçi adana daha fenadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?