Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm bende çok özledim sohbetini aklımda sizlerde sürekli. içimdekileri uzun uzun anlatmak istiyorum bazen böyle resmen kusmak istiyorum ama mantığı elden bırakırsam toparlayamam diye yüzeysel geçiyorum üstünden.
allah hayırlısını versin.hepimize.

cnm ben preseedi ebaydan aldım önce üye olmak gerekiyor. sonra adım adım işlemleri var.eşin biraz biliyorsa ingilizce alabilir. yoksa bende yardımcı olurum.

preseedin yanında ovulasyon ve gebelik testi gönderiyorlar. ovulasyonu çok sayıda olanı tercih et. yumurtlama tarihini net bilmediğimiz için bikaç gün üstüste yapmak gerekiyor ancak yetiyor o zamanda. ben dr umada sordum hiçbir zararı yok. vajinadaki asitli ortamı normale ceviriyor. eskiden bu işlemi sirkeli su ile yaparlarmış. kullanalım bakalım neler olacak.

merhaba arkadaşlar izindeydim bugün başladım ama geçmişi henüz okuyamadım bir değişiklik varmı kızlar çok merak ettim

hosgeldin cnm. nbr?? hiçbir değişiklik yok hala tek tabancayız.

Hoş bulduk canım bende de bir değişiklik yok.geçen ay aşılama yapmamış kendi haline bırakmıştık olmadı 14 dünde hastalandım bu ay da yapamadık 12.günümde tatile çıktık şimdi bakalım bu ay ne olacak

merhaba kızlar
tatilden döndüm ama iznim p.tesi bitiyor. yarında ankaraya gideceğim. cumaya geri döneceğiz.
bubuş ve meldi inşallah preseedin faydasını görürsünüz. ben almıştım ama eşimin yüzünden kullanamadım. ilk kullandım eşim rahatsız oldu. boşa kullanmış oldum. sonrada bırakmadı kullanayım. kalanlarıda boşa gitmesin diye ilişki öncesi değilde sonrası kullanıyordum.
ben artık ek birşey yapmayı düşünmüyorum. sıkıldım bıkkınlık geldi. birkaç regl dönemi geçirip eylül ekim gibi tüp bebek düşünüyorum.
benim yaşım 35 olduğu için 2 embiryo konma hakkı oluyor. ondanda korkuyorum hadi olmazsa diye ama artık hızlanmam lazım. kaybedecek zamanım kalmadı.

meldi canım bende özledim sizleri. sohbetinize çok ihtiyacım var.

canım eksikliğin çok hissediliyor. brn de preseed bu ay geçti artık tehlieli günler bitiyor.. sontraki ay denicem.. eylül de bende tedaviye başlıyorum, canım bizim dur birkaç ay vereyim kafamı toplayım gibi bir lüksümüz kalmadı yaştan dolayı.. seninle yine aynı tarihlerde yola çıkıcaz. ben yalnız merak ediyorum senin bu adana işi ne kadar sürecek, geçici bir dönem mi, belli bir tarihi var mı. işinin ankarada şubesi flan yok mu..
ankara bu konuda iyi, tanınmış merkezler var...

bubuş mayayı beğeniyor ondan duyduktan sonra inceledim bende bayağı profosyoneller...
senin adana da aşılam yaptıranlar topiğine bakıyorum bazen seni merak ettiğim için oradaki kızların yazdıklarından çok da içime sinmiyor açıkcası senin için..gerçi nasip olduktan sonra hepsi bahane... oluncya kadar yaptırıcaz....

canım tayin şansı var ama bulunduğun yerde 2 yıl çalışmak zorundasın. benimde mart ayında doluyor. ankarada mayayı bende düşünüyorum ama ankaraya gel git zor olacak tedavi sürecinde. adanada iyi bir merkez var başarı oranı yüksek. orayla görüşeceğim. birde benim kardeşim kadın doğum doktoru o araştıracak hocalarına falan soracak.
bana kalsa bu adet dönemi hemen başlasam mı diyorum ama merkez konusunda yanlış karar vermek istemediğim için iyice araştıracağım özellikle labaratuvarı iyi olan biryer. sonuçta tedavi sürecinde hemen hemen yapılan şeyler aynı. önemli olan labaratuvarı ve labaratuvar ekibi diye düşünüyorum.

canım bugün kimse uğramamış gibi.
bende ankaraya geldim. evi temizledim işim yeni bitti kızlara bakayım dedim.
meldi aşılama sonrası tüp bbek için kaç adet dönemi beklemek gerekir bir bilgin var mı.

canım bence bunun bir sayısı yoktur.ama aşılamadan sonra bazı dr biliyorsun arka arkaya yapıyorlar benim dr bir ay dinlendiriyordu. sebebide sonraki ay kendiliğinden olabilme ihtimalinin ormale göre biraz daha fazla olmasıymış. bunu anladığım kaarıyla ticari kaygı gütmeyen her dr böyle düşünüyor. dolayısıyla bir aylık bekleme süresi yeterli. Ben dr eylülde tekrar başlıyacağız diye konuşmuştuk. Önceki sayfalarda yazmıştım okudunmu bilmiyorum.. Dr benden ilave tetkikler istedi tüp için, hazırlık yapabilmek için....

bende birkaç güne regl olurum. diğer regl dönemide başlarım.artık aşılama falan düşünmüyorum. senden ek olarak ne gibi testler istedi. ben çok test yaptırdım. bana bir histeroskopi bir laproskopi yapılmadı. umarım onlaarda gerek kalmaz.

canım bugün kimse uğramamış gibi.
bende ankaraya geldim. evi temizledim işim yeni bitti kızlara bakayım dedim.
meldi aşılama sonrası tüp bbek için kaç adet dönemi beklemek gerekir bir bilgin var mı.

hosgeldin cnm şehrimize cok kavurucu sıcak var dimi??
gerçi adana daha fenadır.

kızlar bugün moralim çok bozuk. sabah oturdum ağladım. kendimi öyle çaresiz ve umutsuz hissediyorumki anlatamam. tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama hadi onda da olmazsa. acaba diyorum boşunamı çabalıyorum.

kızlar bugün moralim çok bozuk. sabah oturdum ağladım. kendimi öyle çaresiz ve umutsuz hissediyorumki anlatamam. tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama hadi onda da olmazsa. acaba diyorum boşunamı çabalıyorum.

Ama canım sen daha başlamadan bitirmeye çalışıyorsun hiç boşuna olurmu biz tedbiri alıp taktiri Alllaha bırakıyoruz ve üzülmüyoruzzzzzz demi.............

aren canım seni çok iyi anlıyorum. Bende aynı senin gibi hissediyorum, bir taraftan tüp bebek için heyecanlanırken diğer taraftan son tedavi yöntemi bu hadi buda olmazsa diye aklım çıkıyor...Güçlü olup denemekten başka çaremiz yok. Ben iyice demorilize oldum esasında. Ben son iki gün tehlikeli günlerimdi, değerlendiremedim, o kadar umutsuzlaşmışım ki garip duygular içindeyim...Bilmiyorum allah yardımcımız olsun...

hosgeldin cnm şehrimize cok kavurucu sıcak var dimi??
gerçi adana daha fenadır.

bubuş nerdesiniz canım ya merak ettim seni. işler yoğundu heralde...

kendine iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…