Ama canım sen daha başlamadan bitirmeye çalışıyorsun hiç boşuna olurmu biz tedbiri alıp taktiri Alllaha bırakıyoruz ve üzülmüyoruzzzzzz demi.............
bende haftaya gideceğim. bana test anlamında yapılacak bütün testler yapılmıştı ek birşey isterlermi bilmiyorum. senin eşinden birşey istedilermi.
eşimden de buna benzer birkaç test istedi ama ayrıca bir sperm incelemesine gerek duymadığını belirtti. eşinin değerleri gayet iyi dedi birkaç kez...
Hadi bakalım aren senin yerine ben de heyecanlanmaya başladım. senin iki emriyo konulacak bir de olaya iyi tarafından bak canım...umutlu olmaya çalış...
kızlar bugün moralim çok bozuk. sabah oturdum ağladım. kendimi öyle çaresiz ve umutsuz hissediyorumki anlatamam. tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama hadi onda da olmazsa. acaba diyorum boşunamı çabalıyorum.
aren canım seni çok iyi anlıyorum. Bende aynı senin gibi hissediyorum, bir taraftan tüp bebek için heyecanlanırken diğer taraftan son tedavi yöntemi bu hadi buda olmazsa diye aklım çıkıyor...Güçlü olup denemekten başka çaremiz yok. Ben iyice demorilize oldum esasında. Ben son iki gün tehlikeli günlerimdi, değerlendiremedim, o kadar umutsuzlaşmışım ki garip duygular içindeyim...Bilmiyorum allah yardımcımız olsun...
bubuş nerdesiniz canım ya merak ettim seni. işler yoğundu heralde...
kendine iyi bak....
nebileyim canım çok yoruldum gerçekten. geçen sene nisan ayından beri her ay aynı şeyi aynı duyguları yaşamaktan bıktım.
arencim ve meldicim şimdiden ikinize de hayırlı olsun demek istiyorum inşallah bu son olacakkkkkkkkkk
aren bu arada sen tüp bebekle ilgili bilgi almak için merkezi arıyacağım diyordun ne oldu, görüşebildinmi... merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?