Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ama canım sen daha başlamadan bitirmeye çalışıyorsun hiç boşuna olurmu biz tedbiri alıp taktiri Alllaha bırakıyoruz ve üzülmüyoruzzzzzz demi.............

nebileyim canım çok yoruldum gerçekten. geçen sene nisan ayından beri her ay aynı şeyi aynı duyguları yaşamaktan bıktım.

aren benim et benim vardı kötü huylu mudur falan diye korkuyordum, dr dedi tedaviye başlamadan aldır onu dedi hamile kalırsan ilk üç ay özellikle bu benler büyürmüş. Neyse sabah onu göstermek için hem plastik cerraha hem de dermatoloğa gösterdim. ordan da hastanede intaniye bölümünde dr arkadaş vardı ona gittim. dedim tüp bebek tedaviine başlamayı planlıyorum, dr benden tetler istedi ama aklımda değil dedim. Oda tekrar tekrar iş yapmayalım dedi ve benim hatırladığım ve olması muhtemel tüm tetkikler için bugün kan verdim canım...

bende haftaya gideceğim. bana test anlamında yapılacak bütün testler yapılmıştı ek birşey isterlermi bilmiyorum. senin eşinden birşey istedilermi.

canım dr benim eski testlerime ilaveten benden HBS AG, ANTİ HCVİ ANTİ HİV, TOKSOLPAZMA İG G VE İG M TESTLERİ istedi. Bunlar sanıyorum, sarılık, hepatit, kızamık, kızamıkçık, aids vs. türü testler. Bunları benden bir iki yıl önce falan yine istemişti...Ayrıca da yine kan ve demir değerlerimi görmek istedi. Benim dr çok fazla ayrıntıcı bir adam aren bazen bu iyimi kötümü diye düşünüyorum. Tam bir bilim adamı duygulara yer yok onda, ben olabilecek tüm riskleri elerim ondan sonra planımızı yaparım diyor.

bende haftaya gideceğim. bana test anlamında yapılacak bütün testler yapılmıştı ek birşey isterlermi bilmiyorum. senin eşinden birşey istedilermi.

eşimden de buna benzer birkaç test istedi ama ayrıca bir sperm incelemesine gerek duymadığını belirtti. eşinin değerleri gayet iyi dedi birkaç kez...

Hadi bakalım aren senin yerine ben de heyecanlanmaya başladım. senin iki emriyo konulacak bir de olaya iyi tarafından bak canım...umutlu olmaya çalış...

evet canım iyi tarafı 2 embiryo konulacak. olumsuzluklar içindeböyle şeylerden umut bulmaya çalışıyorum işte.
benim eşimin değerleride gayet iyi. son testtede dieğrine göre bayağı fazlaydı. anlamıyorum neden olmuyor. acaba bende mi birşey var görülmeyen.

:1hug:
kızlar bugün moralim çok bozuk. sabah oturdum ağladım. kendimi öyle çaresiz ve umutsuz hissediyorumki anlatamam. tüp bebeğe başlamaya karar verdim ama hadi onda da olmazsa. acaba diyorum boşunamı çabalıyorum.

kızlar moralinizi bozmayın. nasıl başlanırsa öyle biter.
pozitif baslayın lütfen allah yardımcınız olsun.
iş yoğunluğundan fazla giremiyorum. kendinize iyi bakın.

nebileyim canım çok yoruldum gerçekten. geçen sene nisan ayından beri her ay aynı şeyi aynı duyguları yaşamaktan bıktım.

seni çok iyi anlıyorum her ay bu ay olacak diye beklemek gerçekten çok zor ama moralimizi yüksek tutmamız lazım

arencim ve meldicim şimdiden ikinize de hayırlı olsun demek istiyorum inşallah bu son olacakkkkkkkkkk

arencim ve meldicim şimdiden ikinize de hayırlı olsun demek istiyorum inşallah bu son olacakkkkkkkkkk

sağol fıstıkçım, inşallah öyle olur... tabi ben eylül ekim diyorum tedaviye başlamak üzere gidicem bakalım nolucak ne kadar sürecek belki onun öncesinde histerekopi isteyebilir...onu yaptırınca bekleniliyormu bilmiyorum. ama nişyetimiz sonuç olarak çok fazla vakit geçirmeden bu tedavi olayına daha ciddi sarılmak.

ama psikoloji önemli ben bu ay nedense yumurtlama ve çatlamamı daha belirgin hissettim ama değişik bir şey olması için de çaba sarfetmedim, eşimle o dönemlerde birlikte olmadık mesela. halbuki dr bana bu ayı iyi değerlendir demişti. İşte burada psikoloji devreye giriyor. Allah yardınmcımız olsun diyorum tekrar.

Sevgiler..

aren bu arada sen tüp bebekle ilgili bilgi almak için merkezi arıyacağım diyordun ne oldu, görüşebildinmi... merak ettim..

kızlar moralimizi bozmamamız gerek, bozunca herşey dahada zor oluyo. güçlü olmamız lazım. napalım bizimde böyle zor olacakmış. elimizden gelen herşeyi yapmalıyız, ama yaparkende kendimizi mutsuz etmemeliyiz. hayat akıp gidiyor. elbet bizimde bebişlerimiz olacak. sonra bu günleri hatırladığımızda keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diycez. inşallah o günlerde gelicek çok yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…