sağol fıstıkçım, inşallah öyle olur... tabi ben eylül ekim diyorum tedaviye başlamak üzere gidicem bakalım nolucak ne kadar sürecek belki onun öncesinde histerekopi isteyebilir...onu yaptırınca bekleniliyormu bilmiyorum. ama nişyetimiz sonuç olarak çok fazla vakit geçirmeden bu tedavi olayına daha ciddi sarılmak.
ama psikoloji önemli ben bu ay nedense yumurtlama ve çatlamamı daha belirgin hissettim ama değişik bir şey olması için de çaba sarfetmedim, eşimle o dönemlerde birlikte olmadık mesela. halbuki dr bana bu ayı iyi değerlendir demişti. İşte burada psikoloji devreye giriyor. Allah yardınmcımız olsun diyorum tekrar.
Sevgiler..
hamelnur hoş geldin canım, inş tatil bebğidir ama aşılama sonrası benim 4-5 gün gecikmişti çok fazla umut bağlayıp hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum..
sonacım ne yapıyosun denk gelemedik senle bir türlü, sana özelden mesaj atmıştım umarım almışsındır...
Geçen akşam kayınvalideme gittik onlarda göztepede oturuyor, şu kızın telefonu olsa tanışıyo olsak görsem diye içimden geçirdim... Nasıl bir bağ oluşuyor aramızda huyunu suyunu hiç bir şeyini bilmediğin insanlara karşı bir özlem bir bağlılık hissediyorsun enterasan bir kankalık oluştu aramızda. Hepimizin konuştuğu dil aynı, birbirimiz en iyi bizler anlıyoruz bu da bağı güçlendiriyor heralde...
İyi akşamlar canlarım...
Meldi,sona ikinizede tşk ederim yorumlarınız için.aslında bende herhangi bi şekilde ümit yok,zaten bu ay boyunca böyleydi.nedense'ama eşim sağolsun kafami karıştırdı.bu arada kusura bakmayın kızlar ayrı ayrı cevap vermek istiyorum ama tlfla bağlandığım için sorun oluyor öyle,çok uzuyor iş.iyi akşamlar...
evet meldicim denk gelemedik bir türlü. aldım mesajını tabi. ama erol beye gitmeyi bekledim. ondan sonra yazayım dedim. sorma canım yaa, dertlerimiz aynı, birbirimiz o kadar iyi anlayabiliyoruzki.
bugün gittim erol beye bu arada. tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. kesinlikle bir daha gitmeyi düşünmüyorum. adama neler yaşadığımızı anlattık, bundan sonra ne yapmalıyız dedik. sizin görüşünüz ne, ne yapalım dedi bize. rahim filmimi gösterdim. ne olduğu belli değil burda dedi. ultrasonla yumurtalarıma baktı, yorumu durumları iyi dedi. ne büyüklük, nede ilişki günleri hakkında bir kelime bile etmedi. ben soru sordukça sizin görüşünüz ne, siz akıllı insanlara benziyosunuz dedi. bu nedir sizce kızlar şimdi. sözde süper bir doktor olan bu erol tavmergenin olayı nedir sizce. siz olsanız böyle bi doktora bi daha gidermiydiniz.
ben şimdi rafael gelene kadar birkaç doktorla daha görüşmeyi düşünüyorum meldicim. ama sana bir sorum var. ben tüm işlemlerimi bağkur üzerinden yapmak istiyorum. çünkü önümdeki yolun uzunluğu veya kısalığı hakkında hiçbir fikrim yok tabiki. mümkün olduğu kadar temkinli gitmek istiyoruz. zaten devletde bildiğim kadarıyla sadece 2 tüp bebeğin parasını karşılıyo. ondan sonrası yine bizlere kalıyo. 2 seferdede tutmama olasılığını düşünmek zorundayız. burda okuduğum kadarıyla 11. de tutanlar bile var. o yüzden devletin desteklerinden mümkün olduğu kadar faydalanmak istiyorum. çok uzattım lafı ama. bugün erol beyle konuşurken şifa hastanesinin tüp bebek merkezinin sgk ile anlaşması olmadığını söyledi. rafael egede çalışmıyor, şifayla çalışıyo dimi. E durum böyle olunca öncelikle ege üniversitesinemi gitsem diye düşünmeye başladım. sence ne yapmalıyım. bide egeye gidersem iyi olduğunu duyduğun bir doktor varmı.
Herkese merhaba,bizde tatildeydik,yeni döndük,arada girip okuyordum yazdıklarınızı,size bi şey sorucam,bugün yarın adet günüm ama hiçbir ağrım yok,hatta genelde 1-2 günde erken olurum ama şu an birşey yok.aşılamadan sonra adet düzensizli olur mu?birde bu ay 2 tane 3 cmlik kistim oluştuğu için ara verdik kistten dolayi adetim gecikebilir mi?eşim tutturdu bebiş var diye:)ben pek öyle düşünmyrm,kistten olablr diye ama ilk defa adetim gecikyr.bakalım...
kızlar şimdi benim c.tesi pazar regl olmam lazım.klasik belirtilerimde başladı kaçgündür zaten. ama bugün arada bir kasıkalrıma yumurtlama zamanında olduğu gibi bir ağrı saplanıp çıkıyor. sanki birşey var gibi. acaba kist falan mı oldu diyorum. kist yaparmı böyle şeyler.
evet meldicim denk gelemedik bir türlü. aldım mesajını tabi. ama erol beye gitmeyi bekledim. ondan sonra yazayım dedim. sorma canım yaa, dertlerimiz aynı, birbirimiz o kadar iyi anlayabiliyoruzki.
bugün gittim erol beye bu arada. tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. kesinlikle bir daha gitmeyi düşünmüyorum. adama neler yaşadığımızı anlattık, bundan sonra ne yapmalıyız dedik. sizin görüşünüz ne, ne yapalım dedi bize. rahim filmimi gösterdim. ne olduğu belli değil burda dedi. ultrasonla yumurtalarıma baktı, yorumu durumları iyi dedi. ne büyüklük, nede ilişki günleri hakkında bir kelime bile etmedi. ben soru sordukça sizin görüşünüz ne, siz akıllı insanlara benziyosunuz dedi. bu nedir sizce kızlar şimdi. sözde süper bir doktor olan bu erol tavmergenin olayı nedir sizce. siz olsanız böyle bi doktora bi daha gidermiydiniz.
ben şimdi rafael gelene kadar birkaç doktorla daha görüşmeyi düşünüyorum meldicim. ama sana bir sorum var. ben tüm işlemlerimi bağkur üzerinden yapmak istiyorum. çünkü önümdeki yolun uzunluğu veya kısalığı hakkında hiçbir fikrim yok tabiki. mümkün olduğu kadar temkinli gitmek istiyoruz. zaten devletde bildiğim kadarıyla sadece 2 tüp bebeğin parasını karşılıyo. ondan sonrası yine bizlere kalıyo. 2 seferdede tutmama olasılığını düşünmek zorundayız. burda okuduğum kadarıyla 11. de tutanlar bile var. o yüzden devletin desteklerinden mümkün olduğu kadar faydalanmak istiyorum. çok uzattım lafı ama. bugün erol beyle konuşurken şifa hastanesinin tüp bebek merkezinin sgk ile anlaşması olmadığını söyledi. rafael egede çalışmıyor, şifayla çalışıyo dimi. E durum böyle olunca öncelikle ege üniversitesinemi gitsem diye düşünmeye başladım. sence ne yapmalıyım. bide egeye gidersem iyi olduğunu duyduğun bir doktor varmı.
canım şimdi rahat rahat yazayım, gitmişsen artık sonra okurum. rafael ege üniversitesindemi doktor.. benim için tahliller falan problem değil aslında, muayene falanda önemli değil. özeline gidebilirim. ben sadece tüp bebek olayını devletten yapmak istiyorum. eğer rafael ege üniversitesi doktoruysa muayenehanesine giderim yani. geldiğimden beri egede çalışan bi doktor arıyorum ama erol tavmergen dışında hiçbişey çıkmadı karşıma sinir oldum. artık eşimle öyle bi noktaya geldik ki eski doktorumuza gidip danışsakmı diye düşünmeye başladık. bizim eski doktorumuz adam gibi adamdı ve doktor gibi doktordu. inanılmaz bir şok yaşadık.
eğer sen rafael ege üniversitesinde çalışıyor daha doğrusu tüp bebeği egede yaptırabilirseniz dersen hiç uğraşmayıp ondan randevu alıcam. ısrarla soruyorum çünkü erol tavmergene tüp bebeği bağkur üzerinden yapmak istiyoruz dedim. bana ben ege üniversitesindeki hastalarla özel hastalarımı birbirine karıştırmam dedi. yani bana para verirseniz adam gibi yaparım egede yaptıracaksanız orasını bilemem dedi. aynı şeyi rafaelde yaşarmıyım. eğer yaşayacaksam boşu boşuna muayenehaneye gitmem. direk egede bi doktora giderim 2 tüp bebeği devlette yaparım. tutarsa tutar. tutmazsa ondan sonra 2-3 seferde özelde denerim. yada kendi doktoruma giderim. onun yönlendirmesiyle yaparım. açıkçası çok moralim bozuldu benim bugün. yuh artık bu kadarda olamaz dedim. senden bi öneri bekliyorum canım açıkçası. gerçekten çok çok memnunsan rafaele giderim. yoksa ya direk egeye gidicem yada kendi doktoruma yani yakup erataya başvurucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?