haziranda klomen kullandım. zaten kistler de ondan sonra oluştu.pinarcengiz cvp icin tesekkurler....demek tek ben degilim bu anormalligi yasayan peki daha once klomen kullandin mi ben bu ilacinda cok yan etkisi oldugunu dusunuyorum...
merhaba dew77. Ben de bu ay aynı senin gibi 15 günde adet oldum ve çok şaşırdım. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Benim de foliküi kistelerim vardı. Bu seferki adetimde sanki içim boşalmış gibi rahat hissediyorum kendimi. Demek ki vücudum kistleri atıyor. Ben de merak etmiştim neden böyle erken geldi diye.
kizlar selam sizlere bir sorum olacak temmuz ayi topiginede sordum ordad aburdada tecrubesine guvendigim arkadaslar var....kistlerim oldugu icin bu ay asilama olamadim bilmiyorum hatirliyormusunuz ve reglime 15 gun var hatta bu ara yumurtluyorum hesaplari yaparken bugun regli oldum gibi sasirdim 15 gun erken geldi doktoru aradim hemsire dediki vucut kistelri atmaya calisiyormus ...daha once benim gibi birsey yasayan varmi?sani hersey tepe taklak geldi gibi geliyor yaaa regli gunlerim bozuldu yumurtlamam ne zaman olacak kafam karisti ya....cevaplairnizi bekliyorum
ben de diznin sonunda hüngür hüngür ağladım. hele ipek'in bebeğini kucağına alış sahnesi dayanılmazdı. bu arada bendeki kistler folikül kistleriydi. klomen sonrasında foliküller çatlamadığı için orda kaldılar ama zamanla yok oluyorlar. hatta doktorum daha çabuk yok olmaları için bir ay doğum kontrol hapı verdi.kızlar benden başka kimse yok ama yazıyorum...ara sıra bakdığım bir dizi vrdı, final bölümü diye izledim bugün. final sahnesinde hünügr hüngür ağladım. bebekler oldu çok güzeldi, minicik... inşallah burda ki herkes yaşarız..
iyi geceler...
ben de diznin sonunda hüngür hüngür ağladım. hele ipek'in bebeğini kucağına alış sahnesi dayanılmazdı. bu arada bendeki kistler folikül kistleriydi. klomen sonrasında foliküller çatlamadığı için orda kaldılar ama zamanla yok oluyorlar. hatta doktorum daha çabuk yok olmaları için bir ay doğum kontrol hapı verdi.
kızlar benden başka kimse yok ama yazıyorum...ara sıra bakdığım bir dizi vrdı, final bölümü diye izledim bugün. final sahnesinde hünügr hüngür ağladım. bebekler oldu çok güzeldi, minicik... inşallah burda ki herkes yaşarız..
iyi geceler...
Folikül kistleri adet gecikmesi yapıyor. Benim 4 tane vardı karnımı resmen şişkin hissediyordum. O ay adetim çok az geldi.merhaba pınar
oluşan folikül kistleri oluşması adet gecikmesi yapar mı. ben regl olmadım ve kasıklarımda ara ara dolgunluk hissi oluşuyor. karnımada sancı giriyor. acaba kist falan mı oldu diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar,bu akşam adet oldum çok çok çok üzgünüm!çünkü ilk defa 4 günüm geçti ve hamilelik moduna girdiğim için belirti de ortaya çıkmıştı. şu an sabah ezan okuyor ve hala uyanığım,neden acaba?hasretle beklediğim,beni üzen bebeğim yüzünden...üzüntümün üstüne misafir ağirladim,misafir ne misafir?resmen beni üzmeye gelmişti.herkesin aksine 'zaman geçiyor bence hemen hamile kalmaya çalış (sanki elimde) ben olsam çıldırırdım,nasıl dayaniyorsun,bence bi düşük numarası yap çevre baskısı için susarlar,en azından oluyormuş derler,derhal tüp bebek yap' ve ve ve...kadın gidene kadar böyle,kendime resmen acıdım balkon da oturuyorduk biara kendimi atmak istedim artık.ne bu ya.şaka gibi resmen üstüne eşimin benden kaçırdığı gözleri tuz,biber oldu.çok umutlanmıştı,bitanem.Rabbim şu insan kılıklı .... ıslah et!buarada hanimefendinin bi oğlu vardı o yüzden o kadar rahat konuşuyordu...çok doluydum,ohh be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?