Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba dew77. Ben de bu ay aynı senin gibi 15 günde adet oldum ve çok şaşırdım. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Benim de foliküi kistelerim vardı. Bu seferki adetimde sanki içim boşalmış gibi rahat hissediyorum kendimi. Demek ki vücudum kistleri atıyor. Ben de merak etmiştim neden böyle erken geldi diye.

pinarcengiz cvp icin tesekkurler....demek tek ben degilim bu anormalligi yasayan peki daha once klomen kullandin mi ben bu ilacinda cok yan etkisi oldugunu dusunuyorum...

kızlar bu durumla ilgili doktorlarınızla görüştünüz mü...Gördüğümüz tedavilerin en sık rastlanan yan etkisi diyelim ona kist oluşumu..Kullandığımız yumurta geliştirici ilaçlar yani bu klome, serophene vs nedeni ile oluyor.Ama normal çikolata kistleri miyom ve polipler gibi değil regliyle atıyosun zaten..Tabi ciddi kist problemleri olanlarıda duydum ve bildiğim kadarıyla kist olunca regli olunamıyor...

ben araştırdıklarımı ve duyduklarımı yazdım size bu kist konusunda en bilinçlimiz bizim arendir. denk gelirse mutlak yazar..

merak ettim tedaviye devam edicekmisin dew 77yoksa bir süre ara mı vericeksin, planın nedir. senle aynı yaştayız hatırladığım kadarıyla....

kızlar bu hamile kadın resmi yani o küçük animasyonlar var ya onu kullanmak istiyorum yazılarda belki uğur getirir ama nasıl ekleniyor, nerede var bulamadım bir türlü bilen varsa yazabilirmi

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

Kızlar bulabildim...

başka bir şey istesem olucakmış... hdi bakalım

kızlar benden başka kimse yok ama yazıyorum...ara sıra bakdığım bir dizi vrdı, final bölümü diye izledim bugün. final sahnesinde hünügr hüngür ağladım. bebekler oldu çok güzeldi, minicik... inşallah burda ki herkes yaşarız..

iyi geceler...

Arkadaşlar ya ben acayip bi şekilde kendimi hamileliğe kaptırdım ne yapayim sizce?daha adet olmadım,arada ağrılarım geliyor ama kanama yok,bacaklarım arada ağrıyor bu ilk defa oluyor,ama bacak ağrısı kistten oluyormuş galiba.bana bi fikir verin,beklemeli miyim?yoksa beklemek kistin dahada büyümesine mi sebep olur?

ben de diznin sonunda hüngür hüngür ağladım. hele ipek'in bebeğini kucağına alış sahnesi dayanılmazdı. bu arada bendeki kistler folikül kistleriydi. klomen sonrasında foliküller çatlamadığı için orda kaldılar ama zamanla yok oluyorlar. hatta doktorum daha çabuk yok olmaları için bir ay doğum kontrol hapı verdi.

merhaba pınar
oluşan folikül kistleri oluşması adet gecikmesi yapar mı. ben regl olmadım ve kasıklarımda ara ara dolgunluk hissi oluşuyor. karnımada sancı giriyor. acaba kist falan mı oldu diye düşünüyorum.

meldi canım 2 gündür yollardaydım. bugün geldim adanaya. ptesi iş başı. artık o zaman daha sık yazarım. bende hastalanmadım. gerçi daha 1 gün geçti ama kasıkalrımda dolgunluk hissi ve karnımın alt kısmı sancılnıyor acaba kit falanmı var diyorum.

meldi cok sagol arkadasim cevaplar icin..baya baya 2 gundur yogun bir regli yasiyorum aslinda pinarcengiz sen yazdiktan sonra icim cok rahatladi bide doktorla konustum kistlerimin bu regli ile atildigini duyunca derin nefes aldim sadece uzuldugum nokta regli oldugum gun tatile ciktik ve ben tum tatil regli iel gecirdim ..ozellikle bu haftayi sectim hani haftaya regli olursam ilaca baslarim filan diye ama sans iste herseyde var bir hayor diyoruz ///meldicim evet eger sagligim el verir hersey yolund aasilam ayapalim derse doktor son gaz devam etmeyi dusunuyorum 33 yasindayiz dedigin gibi sanki her ay bana bir kayip gibi geliyor ...hepimiz icin hayirlisi....

Folikül kistleri adet gecikmesi yapıyor. Benim 4 tane vardı karnımı resmen şişkin hissediyordum. O ay adetim çok az geldi.

merhaba arkadaşlar,bu akşam adet oldum çok çok çok üzgünüm!çünkü ilk defa 4 günüm geçti ve hamilelik moduna girdiğim için belirti de ortaya çıkmıştı. şu an sabah ezan okuyor ve hala uyanığım,neden acaba?hasretle beklediğim,beni üzen bebeğim yüzünden...üzüntümün üstüne misafir ağirladim,misafir ne misafir?resmen beni üzmeye gelmişti.herkesin aksine 'zaman geçiyor bence hemen hamile kalmaya çalış (sanki elimde) ben olsam çıldırırdım,nasıl dayaniyorsun,bence bi düşük numarası yap çevre baskısı için susarlar,en azından oluyormuş derler,derhal tüp bebek yap' ve ve ve...kadın gidene kadar böyle,kendime resmen acıdım balkon da oturuyorduk biara kendimi atmak istedim artık.ne bu ya.şaka gibi resmen üstüne eşimin benden kaçırdığı gözleri tuz,biber oldu.çok umutlanmıştı,bitanem.Rabbim şu insan kılıklı .... ıslah et!buarada hanimefendinin bi oğlu vardı o yüzden o kadar rahat konuşuyordu...çok doluydum,ohh be.

ben hep 26 günde adet olurdum ama 6 aydır hep 5-6 gün gecikiyor çünkü her ay kafamda hamile miyim düşüncesi var psikoloji maalesef her şeyi etkiliyor hamelnanur hepimiz senin yaşadıklarını yaşıyoruz ve seni çok iyi anlıyorum benim çevremde de senin misafirin gibilerden fazlasıyla var. Sabredeceğiz ve inşallah rabbim hepimize bir evlat nasip edecek...

kızlar günaydın,
evet sonunda tatil bitti ve geldik , geçmişi okuyamadım daha umarım hepiniz iyisinizdir.
o kadar çok iş birikmiki fırsat buldukça gelicem, hepinizi öpüyorum

moraliniz bozma hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz. çok hassas olduğumuz için bu konuda normal denen birşey bile dokunuyor bazen. sen boşver tedavine odaklan.
ilaçlar böyle gecikme yapabiliyor. benimde 3 gün geçti adetim ama test yapmadım çünkü biliyorum adet olacağım. yumurtlama dönemindeki gibi karnımda sancı , sanki içinde birşey hissi var. kist mi oldu diye düşünüyorum.

Hamelnanur aynen arkadaslarima katiliyorum hepimiz ayni duygular icindeyiz cevrenden gelen herhagi bir soru yada yorum cinlerimizi tepemize cikartiyor biraz kulak ardi etmemiz gerekiyor bunlari sanirim....regli oldun diyede uzulme hep soyledimizi konustugumuz gibi moral bozmak yok tedavilere devam..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…