arkadaşlar daha önce puregon kullanan var mı? 1 ay sonra aşılama yapılacak doktorum puregon ve ovitrelle yazdı, ilaçlarımı aldım. az önce puregonun nasıl kullanılacağını anlatan bir video izledim kadının elinde bir kartuş vardı. eczaneden bana böyle bir şey vermediler. ben onu nasıl alacağım beni aydınlatırsanız sevinirim.
iyi geceler kızlar.. arencim seni çok merak ediyorum....
meldi canım bir değişiklik yok. kontrole gitmiştim birşey yoktu temizdi. ama sonradan olmuş olabilir hiç hamileymişim gibi gelmiyor. nedense bu gecikmeden hiç umutlanmadım. önceden olsaydı 1 gün geçse bile hatta daha geçmeden, geçtikten sonra da üstüne olmuş olabilirmiyim diye kendimi hamile sanıp sürekli test yapardım. içimde sürekli bir kasılma, birşey var hissi, bir hareketlilik, ara ara basınç hissi falan var o nedenle acaba ilaçların etkisi ile kist falan mı var diye düşündüm.yarada yumurtalıklarım sızlıyor sanki. yada hava değişimi olabilir çok yer değiştirdim o sürede.
canım bende senin dr ye gittiğinin hatırladığım için söylüyorum kist falan değil ilaçların etkisi ile gecikme olabilir ama neden diğer ihtimal olmasınki daha önceden kendiliğinden kalmıştın, sonra tedavi sonrası ihtimal daha artıyor, seni umutlandırmak istemiyorum ama olayın diğer boyutunu da etkilememek gerekiyor, sen yinede kendine dikkat et..
artık umudumuz olmadığı için böyle hissediyoruzz. başka türlü nasıl çıkıp gelicekler...
Arkadaşlar kimse yokmuuuuuuuu
Arkadaşlar benim bugün aşılamanın 5.günü arada bir kasıklarım ağrıyo acaba olmadımı sizinde böle başınıza geldimi bilgilendirirseniz sevinirim
selam kızlar yemeğe çıkıyorum...
aren gelen giden yok galiba,
acai hş geldin canım...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?