Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar daha önce puregon kullanan var mı? 1 ay sonra aşılama yapılacak doktorum puregon ve ovitrelle yazdı, ilaçlarımı aldım. az önce puregonun nasıl kullanılacağını anlatan bir video izledim kadının elinde bir kartuş vardı. eczaneden bana böyle bir şey vermediler. ben onu nasıl alacağım beni aydınlatırsanız sevinirim.

kızlar kekecb ve arenim hş geldiniz. diğer kızlara da selamlar. hamelnur bu bizim kaderimiz, seni sadece çok iyi anladığımı söyleyebilirim...

aren bu ne rahatlık kızım reglin üç gün geçmiş ben okuyunca ne kadar umutsuz da olsak bir heyecanlandım, sonuçta hamilelikte ihtimal dahilinde...hemen kist demişsin ama sen aşılamadan sonra kontrole gitmedin mi? ben eğer hamilelik ve kist yoksa benim ilk tedaviden sonraki ay da bir 4-5 gün gecikme olmuştu, ondan olabilir diye düşünüyorum..

ama ben yinede bir teyze olabilirmiiyiz diye de düşünüyorum. Hadi inşallah bize mutlu haber veririsin..

İnşallah aşılaman istedigin gibi sonuçlanır.puregonu ben kullandım.2 defa bi defa normal tedavide bi defada aşılama yapılacağı ay kullandım.o dediğin kartuşta eczaneden alinir.daha önce kullandigini farz edip onlar vermiyor senin istemen lazım,ilk aldığımızda bize de vermediler doktor isteyince eczaneden istedik.güzel haberler duymak ümidiyle...:Saruboceq:

iyi geceler kızlar.. arencim seni çok merak ediyorum....

meldi canım bir değişiklik yok. kontrole gitmiştim birşey yoktu temizdi. ama sonradan olmuş olabilir hiç hamileymişim gibi gelmiyor. nedense bu gecikmeden hiç umutlanmadım. önceden olsaydı 1 gün geçse bile hatta daha geçmeden, geçtikten sonra da üstüne olmuş olabilirmiyim diye kendimi hamile sanıp sürekli test yapardım. içimde sürekli bir kasılma, birşey var hissi, bir hareketlilik, ara ara basınç hissi falan var o nedenle acaba ilaçların etkisi ile kist falan mı var diye düşündüm.yarada yumurtalıklarım sızlıyor sanki. yada hava değişimi olabilir çok yer değiştirdim o sürede.

Son düzenleme:

canım bende senin dr ye gittiğinin hatırladığım için söylüyorum kist falan değil ilaçların etkisi ile gecikme olabilir ama neden diğer ihtimal olmasınki daha önceden kendiliğinden kalmıştın, sonra tedavi sonrası ihtimal daha artıyor, seni umutlandırmak istemiyorum ama olayın diğer boyutunu da etkilememek gerekiyor, sen yinede kendine dikkat et..

artık umudumuz olmadığı için böyle hissediyoruzz. başka türlü nasıl çıkıp gelicekler...

bende kendimi umutlandırmak istemiyorum. ne zaman test yapsam aynı gün adet oluyorum. onun için b,rkaç gün daha bekleyeceğim. geçen ay kekeçin adeti 41 günde gelmişti. bubuşun 4-5 gün gecikmişti. ilaçların etkisidir herhalde.

Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benide aranıza alırsanız sevinirim bende yeni aşılama yaptıranlar arasındayım

Arkadaşlar kimse yokmuuuuuuuu

merhaba acai,
hayırlı olsun aşılaman. ağustosta aşılama yapılanlar topiğinde yeni aşılama yaptıran arkadaşlar var bizim gibi. onlarla da görüşebilirsin. kızlar bu arada geçen hafta çarşamba 2. aşılamam yapıldı. bu sefer de tutmazsa artık tüp ebbek deneyeim dedi doktorum.

ya ben puregonun kartuşu için eczaneye gittim sordum öyle bir şeyden haberleri yok. Adam bi yerleri aradı doktorundan alacak dediler. bu da bana saçma geldi niye doktor bana ilacın kartuşunu versin. yine de bi arayıp sorayım bari doktoruma.... Bu arada aşılama yaptıran arkadaşlar puregonu kendiniz mi yaptınız? ben bir videodan izledim de sanki ben kendim yapamayacağım.... korkunç gözüküyor....

Arkadaşlar benim bugün aşılamanın 5.günü arada bir kasıklarım ağrıyo acaba olmadımı sizinde böle başınıza geldimi bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar benim bugün aşılamanın 5.günü arada bir kasıklarım ağrıyo acaba olmadımı sizinde böle başınıza geldimi bilgilendirirseniz sevinirim

Hosgeldin acayi,aşılaman hayırlı olsun.ben de geçen aşılama yaptım,benimde ağrılarım,kasılmalarım oldu.inşallah tutar...:ecrin_bebek:

canım hşbldk hamelnanur nezaman aşılama oldun tuttumu ben çok korkuyorum olmiycak diye ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…