canım hşbldk hamelnanur nezaman aşılama oldun tuttumu ben çok korkuyorum olmiycak diye ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
ya ben puregonun kartuşu için eczaneye gittim sordum öyle bir şeyden haberleri yok. Adam bi yerleri aradı doktorundan alacak dediler. bu da bana saçma geldi niye doktor bana ilacın kartuşunu versin. yine de bi arayıp sorayım bari doktoruma.... Bu arada aşılama yaptıran arkadaşlar puregonu kendiniz mi yaptınız? ben bir videodan izledim de sanki ben kendim yapamayacağım.... korkunç gözüküyor....[/,
kartuşu doktorunun vermesi lazım.
bize de puregon yazmıştı ama iğne yapılacak kartuşu doktorumuz vermişti. iğneyi yapma meselesine gelince. göbekten yapıldığı için ve cildin altında yağ tabakası olduğundan fazla acıtmıyor iğne. ama ben de kendi kendime iğneyi batıramadım. eşim yaptı iğneleri, öylesi çok daha iyi oluyor.
arencim saol canım bişey sorcam ben gonal f kullandım aşılama oldum aranızda kullanıp hamile kalan varmı ilk aşılamam
arencim saol canım bişey sorcam ben gonal f kullandım aşılama oldum aranızda kullanıp hamile kalan varmı ilk aşılamam
kızlaarr slm,
nasılsınız. işlerden ve düğünlerden fırsat bulup giremiyorum. ara ara baktım ama müjde yok heralde.
olsun bıcırıklar moral bozmak yok. allah büyük bizde birgün anne olucaz ben inanıyorum.
hepinizi öpüyorum.
şimdiden hayırlı ramazanlar.
meldi korktum kasığımda kasılma tüm gün devam etti ve klomen kullandığm yumurta gelişimi olduğu günler gibi bir hareketlilik var, geçmedi gitti. ne olabilir.
valla hayatım allah korusun kistte böyle belirtiler olduğunu pek duymadım, genelde hamilelikte kasılmalar oluyor ama benim ilk aşılamamda böyle kasıklarımda batmalar kasılmalar çok olmuştu ama biliyosun ne hamilelik oldu, allaha şükür ne de kist oluştu. İlaçların etkisi veya psikolojikte olabilir.AMA BİR TATİL BEBEĞİDE OLABİLİR...
canım bende bakıyorum dediğin gibi kistler genelde belirti vermiyormuş gecikme dışında bazen ağrı yapabiliyormuş ama benimki ağrı gibi değil. kasılma ve hareketlilik sanki birşey var.birkaçgündür arada oluyordu ama bugün sürekli oldu ve halada var. içimden hiç belki bebektir gelmiyor nedense. öncedende adetim gecikmişti ama hiç böyle olmamıştı.
yarında bekleyim olmazsa doktora gideyim.
canım bir değişiklik olursa lütfen yaz çok merak edrim..
umutlanmak istiyorum ....
canım hşbldk hamelnanur nezaman aşılama oldun tuttumu ben çok korkuyorum olmiycak diye ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?