Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arencim saol canım bişey sorcam ben gonal f kullandım aşılama oldum aranızda kullanıp hamile kalan varmı ilk aşılamam

Arkadaşım bende gonalf iğnesi kullandım 10 gün kendim kesinlikle yapamadım eşim yaptı fazla acımıyo korkma

arencim saol canım bişey sorcam ben gonal f kullandım aşılama oldum aranızda kullanıp hamile kalan varmı ilk aşılamam

arkadaşım bizde çeşit çeşit ilaç kullanan var, hiç birimizin aşılaması tutmadı, ben geçen ay aşılama sonucunda kimyasal gebelik geçirdim o kadar. İnşallah senin tutar bu iş nasip...

Meldi canım sana çok geçmiş olsun üzüldüm ya bu insanın bebeğinin olmaması çok kötü bişey ben 6 senedir hiç korunmadım hiçte olmadı ilk aşılamamı oldum ALLAH bana ve bütün isteyenlere versin

kızlaarr slm,
nasılsınız. işlerden ve düğünlerden fırsat bulup giremiyorum. ara ara baktım ama müjde yok heralde.
olsun bıcırıklar moral bozmak yok. allah büyük bizde birgün anne olucaz ben inanıyorum.
hepinizi öpüyorum.
şimdiden hayırlı ramazanlar.

selam kızlar bende sizin gibiyim
benim aşılamam olmadı bu ay kendimiz deneyeceğiz eşim öyle istedi
bilmiyorum galiba hiç hamile kalamayacağım:sinifsinif:

selam canım özlüyoruz seni... senin ve herkesin ramazanı mübarek olsun. Ve mübarek ay yüzü sühürmetine allah gönlümüze göre versin..

meldi korktum kasığımda kasılma tüm gün devam etti ve klomen kullandığm yumurta gelişimi olduğu günler gibi bir hareketlilik var, geçmedi gitti. ne olabilir.

meldi korktum kasığımda kasılma tüm gün devam etti ve klomen kullandığm yumurta gelişimi olduğu günler gibi bir hareketlilik var, geçmedi gitti. ne olabilir.

valla hayatım allah korusun kistte böyle belirtiler olduğunu pek duymadım, genelde hamilelikte kasılmalar oluyor ama benim ilk aşılamamda böyle kasıklarımda batmalar kasılmalar çok olmuştu ama biliyosun ne hamilelik oldu, allaha şükür ne de kist oluştu. İlaçların etkisi veya psikolojikte olabilir.AMA BİR TATİL BEBEĞİDE OLABİLİR...

canım bende bakıyorum dediğin gibi kistler genelde belirti vermiyormuş gecikme dışında bazen ağrı yapabiliyormuş ama benimki ağrı gibi değil. kasılma ve hareketlilik sanki birşey var.birkaçgündür arada oluyordu ama bugün sürekli oldu ve halada var. içimden hiç belki bebektir gelmiyor nedense. öncedende adetim gecikmişti ama hiç böyle olmamıştı.
yarında bekleyim olmazsa doktora gideyim.

canım bir değişiklik olursa lütfen yaz çok merak edrim..

umutlanmak istiyorum ....

acayi aramiza hosgeldin...insallah guzel haberler verisin bize....asilamanin 5.gununde bendede boyle sanci olmustu bana doktor catlatma igensinin yan etkisi o yuzden bol su ic demisti yani o agrilari dikkate alma hayirlisi insallah...
aren insallah bize guzel bir haber verisin ucariz sevincten....

Hşbldk canım Dew77 ALLAH hepimize şu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine yüzümüzü güldürsün

canım bir değişiklik olursa lütfen yaz çok merak edrim..

umutlanmak istiyorum ....

canım daha olmadım ama olacağım. akıntım yoktu akşam yapışkan akıntım gelmeye başladı hafif hafif. rahimde kasılma devam ediyor. birde 1 haftadır göğüs uçlarım hassastı sızlıyordu akşam birden kesildi. galiba ,ilaçlardan denge şaştı. o nedenle gecikme yaşadım. yarın falan olurum gibi.

canım hşbldk hamelnanur nezaman aşılama oldun tuttumu ben çok korkuyorum olmiycak diye ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

bizim aşılama haziranda idi,ilkti,tutmadı.geçen ay doktor ara verelim dedi,ilaçlardan dolayı kistim oluşmuştu.bu ay gittim kist gitmiş,ramazan diye bu ay da biz ara verdik.tedavi olurken incir kürü yaptım 2 ay.bu ay da çörekotu bal tarçın kürüne başlıcam eşimde keci boynuzu pekmezi kullanacak.inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz,kucağımızı sağlıklı hayırlı evlatlar ile doldurur.AMİN.(sende korkma dicem ama maalesef bende çok korkmuştum,hayırlısı olsun.inşallah):CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…