günaydın kızlarrrr...nasılsınız? ben döndüm..ama geçmişi bi okuyayım ilk önce..
günaydın kızlarrrr...nasılsınız? ben döndüm..ama geçmişi bi okuyayım ilk önce..
merhba arkadaşlar herkeze hayırlı ramazanlar bu mübarek günler hepimize inşallah hayırlı uğurlu olur
Arencim seni çok merak ediyorum . Ben sende kist olduğunuda düşünmüyorum, kontrol olmuştun.dün göğüslerimde belirti falan yazmışsın. Ben bugüne kadar okuduklarımdan şunu anladım hamileliğin en önemli belirtisi göğüslerdeki sızı. Eğer göğüslerinde sürekli bir sızı varsa ben umutlanmaya başlıyacağım..
Bu arada benim regli belirtilerim başladı karnım patlıyacak gibi..
canım adet olmadım ama olacağım. benim göğüs uçlarım herzaman adetten 1 hafta önce sızlamaya başlar. ağrıs geçer 1-2 gün içinde adet olurum. yine öyle oldu dün akşam birden ağrısı sızısı geçti.eğer devam etseydi belki diyecektim. birde böyle ara ara yapışkan akıntım oluyor. kasıklarım karnım çok kötü. sanki içinde küçük bir top var hareket ediyor. kasılıyor. o nedenle kistten şüpheleniyorum. birde diyorum büyür büyür patlar daha kötü birşey olur diye korkuyorum.c.tesine randevu alabilirsem gideceğim bir doktora.
hoşgeldinnn. cnm ohhh dinlenmişsindir ne güzel
valla dediğin gibi hep tatil olsa keşke ama ne mümkün.
ben tatili yaptım geldim unuttum bile sanki hiç gitmemiş gibiyim.
benimde 2-3 gündür kasık ağrılarım var tam yumurtlama heralde.:1hug:[
hoşbulduk canım..bütün kış tatili bekliyorum,hemen bitiveriyo gibi geliyo:) ya iyi değerlendir bu bi kaç günü:) ne zaman ne olacağı belli olmaz:)
oh oh topiğimiz şenleniyor kızlar yavaş yavaş geliyor tatilden. gulemcim hş geldin canım. Biz de seni özlemişiz. Ben de yıllar önce kürtaj olmuştum ve adetim bayağı bir gecikmişti merak etme yani... bir çok kişiden de böyle duymuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?